The Originals
94/100 - 361×

The Originals

Spin-off k upířímu seriálu The Vampire Diaries, který pojednává o rodině Původních upírů. Klaus se vrací do New Orleans, aby získal zpět to, co je jeho a začal nový život.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | CW | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Daniel Gillies (Elijah Mikaelson), Phoebe Tonkin (Hayley Marshall), Charles Michael Davis (Marcellus Gerard), Danielle Campbell (Davina Claire), Leah Pipes (Camille O'Connell), Claire Holt (Rebekah Mikaelson), Daniella Pineda (Sophie Deveraux), Yusuf Gatewood (Vincent Griffith), Riley Voelkel (Freya Mikaelson), Steven Krueger (Joshua Rosza), Nathan Dean Parsons (Jackson Kenner), Chase Coleman (Oliver), Sebastian Roché (Mikael), Eka Darville (Diego)

Co nás čeká v dílech 21. - 22.?

Co nás čeká v dílech 21. - 22.?

Freya zjišťuje nové skutečnosti, co se nepřátel týče. Marcel uvede do pohybu plán, který nevyjde zrovna podle jeho představ. Zúčtování s nepřáteli je na spadnutí, v sázce je toho až příliš. Finále je tady. Proroctví se naplňuje. Kdo vyhraje?

16 0
11.5.2016

21. Give 'Em Hell Kid

Datum premiéry: 13.5.2016

Po obdržení nové vize o blížícím se proroctví, Freya zjistí, že její rodina směřuje ke střetu s novým nebezpečným nepřítelem. Mezitím se za pomoci detektiva Kinneyho vydávají Vincent s Kolem do světa Předků, aby jim zatnuli tipec a jednou provždy si vzali město nazpět. Jinde Klaus a Elijah čelí Marcelovi, poté co se jeho srdceryvný plán pokazí a jde to s ním z kopce.

22. The Bloody Crown

Datum premiéry: 20.5.2016

Po měsících odvracení a maření nebezpečných hrozeb a smrtících útoků stanou konečně sourozenci Mikaelsonovi tváří v tvář té jediné osobě, která by je mohla přivést k jejich úplnému zániku. V sázce je toho více, než kdy dřív, a s přívalem nejstarších a nejzapřísáhlejších nepřátel, je Klaus souzen za zvěrstva, která za ta staletí spáchal. Mezitím je Marcel, který se po zradě svých nejbližších vymkl kontrole, zaskočen nečekaným příchodem někoho z jeho minulosti. Elijah, Freya a Kol horečně hledají způsob, jak zachránit svou rodinu dřív, než bude příliš pozdě.

Zdroj: CW

Diskuze /22

Upírka007

Dobrá zpráva pro mě: v obou epizodách bude Kol <3 . Kdo asi může být ten někdo z Marcelovi minulosti? Josh? Rebekah? (Davina? :-D) Nebo někdo koho neznáme?

#2 Camrynerine
11.5.2016 | 20:25:04
Camrynerine

#1 Upírka007: úplně přesné, kde je Kol tak sem spokojená a klidná :D :3 podle IMDB by se měla Claire objevit v posledním díle, tak to bude asi Bex :)

#3 Car #5 Upírka007
11.5.2016 | 20:44:01
Car

#2 Camrynerine: bože to je jak s tou Elenou :D až nato, že Claire teda nikde nehraje nebo o tom nevím aspoň -D

11.5.2016 | 21:32:39
Brilliant

Myslím, že to bude Rebekah… myslíte, že ti „dávní nepřátelé“ budou nějací, které už jsme viděli, Nebo jako Cortéz, narychlo..pardon ehm.. nově vymyšlení?? :) :) Pokat, Elena byla v TVD? (už na to nekoukám od 4. série, takže nic nevím) :D

11.5.2016 | 21:42:14
Upírka007

#2 Camrynerine: Fakt doufám, že máš pravdu. Rebekah byla na začátku série, v polovině, tak co by to bylo za finále bez ní? Rebekah se tam vždycky nečekaně objeví, někoho zmlátí, přijde s nějakou geniální hláškou („I´m the prettiest urgent problem you´ve ever seen.“ např.), postará se o nějakou dojemnou scénu a zmizí tak nečekaně, jako se objevila.

11.5.2016 | 21:49:22
AndrewP

takže záporák z proroctví je celou dobu marcel? to si snad dělaj prd*l :D to jako řekne rebece…jé ahoj promin ale zabil jsem ti celou rodinu, protože jsem vlastne ted zjistil že je nemám rád a že za všechno zlé co se stane můžou oni… jako jestli to takhle nějak dopadne tak se jim neskutečne protlemím. Koukam že dneska už muže seriály prát fakt každej :D

#7 Car
11.5.2016 | 23:02:13
Car

#6 AndrewP: jo to může no :D

11.5.2016 | 23:17:37
Fifipek

Když přežije Freya budu spokojenej :D

11.5.2016 | 23:17:46
Karen90

Já nevím, jestli Marcel to sérum vypije, ale stejně by to nebyla stejná situace jako u Luciena. Marcel není žádný psychopat, naopak je to charakterní muž a velmi dobrý vůdce, kterému záleží na svých lidech i přátelích a opravdu mu jde o lepší NOL. Teď je prostě jen velmi zraněný a naštvaný na Family, což se mu vůbec nedivím. Ale na posledním dílu se mi strašně líbila jedna věc, jindy když Mikaelsonovi někomu ublíží v zájmu rodiny, tak se to rychle přejde a jede se dál. Jenže teď bylo vidět, jak jsou z toho všichni přešlí, že si moc dobře uvědomují svoji sobeckost a necitelnost a vítězství nad Lucienem tím získalo velmi trpkou pachuť. Tady nejde o to, že nechali velmi krutě zabít Davinu (konec konců, ona by jim klidně udělala totéž a párkrát jim opravdu hodně zatopila), ale že ublížili svým nejbližším Kolovi a Marcelovi. A taky jsem ráda, že se seriál nebojí přitvrdit.

13.5.2016 | 10:44:20
megary

Proroctvo mohlo byť celú dobu len o Marcelovi. Klausovi je rodinou, Elijahovi priateľom a Kola nenávidí za to, že zabil Davinu = one by friend, one by foe, and one by family. Každopádne môžeme tipovať, že Klausa a možno aj zvyšok rodiny Marcel z mesta vyženie. Keďže o tri roky po Klausovi nie je v meste ani pamiatky. :)

13.5.2016 | 12:38:21
AndrewP

tak se na to podivejme naopak kdyby si zachranily, tak by Lucien zabil hayle i klause…a až by se vrátil do NO tak nevidím duvod proc by neměl zabít i všechny ostatní…takže marcel muže bejt sice nasranej, ale tihle jim v podstatě zachránily život…nehledě na to že si za to davina muže svým zpusobem sama…kdyby se poslední 2 serky furt nesr*la do klaus a puvodních obecně tak by se nic z toho nestalo…to samý je s marcelem…klaus se ho ujal, vychoval ho, dal mu nesmrtelnost, nakonec i vládu na městem…marcel si muže pˇčovat jak chce, ale puvodní jsou jeho rodina bez nich by byl dávno mrvej

#12 Karen90
13.5.2016 | 12:51:26
Karen90

#11 AndrewP: Tak když to bereš takhle, tak kdyby se Klaus nevrátil do NOL a nechtěl ho ovládnout, tak by tam nebyl ani žádný Lucien, kdyby Klaus nechtěl ovládnout Davinu a nezabil by její první lásku, tak by je tolik nenáviděla a Marcel by dál v klidu vládl městu a měl by pod dozorem celou čarodějnickou sebranku. A Marcel má pravdu, že pro Family dělal první poslední a oni se mu takto odvděčili. Pravdou je, že Původní jsou opravdu sobecká zabijácká rodinka, které záleží jen na nich a možná na pár vyvolených a sami to i přiznávají. Ale právě ti záporáci v hlavních rolích pro mě dělají seriál tak zajímavým.:) Na druhou stranu je fakt, že si rodinka stále ubližuje i sobě navzájem, tak proč by zrovna Marcel měl být výjimka, že?

#13 AndrewP
13.5.2016 | 13:03:58
AndrewP

#12 Karen90: Tak Lucien to plánoval mnohem dříve než přišel Klaus do NO…nikdo luciena nenutil by šel proti klausovi…proč by si nevzal zpátky NO když ho vybudoval…pokud si dobře pamatuju tak o davinu jevil zájem možná tak na začátku…mohl jí zabít kdykoliv stejně jako marcela ale neudelal to

#14 Karen90
13.5.2016 | 13:20:33
Karen90

#13 AndrewP: Lucien by možná přišel i tak, ale ne do NOL, když by tam nebyl Klaus. Chtěla jsem jen reagovat na to, že by byl Marcel bez Původních mrtvej. To nebyl, naopak by měl svatý klid, kdyby se za Rodinkou netáhli všichni jejich dávní nepřátelé, kterých mají požehnaně a za které si většinou můžou sami. Každý na to máme očividně jiný názor, ale já za sebe si myslím, že má na zlobu Marcel plné právo a celkové vyústění se sérem je zcela logické (i když není jisté, že si ho Marcel vezme). Tím se nijak nezastávám Daviny, sice mi nevadila a v ději měla své oprávnění, ale takového Vincenta mám nepoměrně raději.

13.5.2016 | 14:58:46
google147

Ono se stačí podívat na to proroctví v 3×01, vee chvíli, kdy se mluví o bestii, tak je to docela dost podobné Marcelovi (už od té chvíle je to můj osobní tip). Navíc to dává logiku – Marvel může být naštvaný sebevíc, ale Klause nikdy nezabije a proto ho „jenom“ vyžene – všichni ostatní chtějí Původní mrtvé.

13.5.2016 | 18:13:23
DanDaren

Já teda držím palce Marcelovi, je to můj favorit, ostatní opravdu napáchali škody už dost. Snad Marcela nezabijí ani teď, ani později.. o.O

14.5.2016 | 23:55:53
tracyho.tygrice

Já bych z Marcela nedělala zase žádného svatouška. Než přišli Původní do NO, tak tam třeba čarodějnice nebo vlky taky pěkně držel zkrátka a slitování neměl. To že teď vyznívá jako menší zlo jeho skutky neospravedlní.

#18 Karen90 #21 AndrewP
15.5.2016 | 9:36:01
Karen90

#17 tracyho.tygrice: To, že držel čarodějnice zkrátka, bylo to nejlepší, co pro město mohl udělat. To je ta nehorší, nejzákeřnější sebranka, kam se na ně hrabou Původní. :-)

15.5.2016 | 10:34:38
smokefrog

no ja nejsem nadšeny z toho kam to směřuje…nejlepší záporáky nechali zlikvidovat v 1. a 2. serii. Davina si o smrt říká dobré dvě série. Marcel zabíjel čarodějky jen za to že čaurují ale to předkům nevadí a furt troubí do útoku proti původním což by se dalo pochopit za situace kdyby zabránili davině k odpojení klause (tak by měli šanci vyhladit všechny upíry). pak ta scéna s kulkou z bílého dubu…moc dobře vědí co všechno může napáchat a stějne ji nezničili. a jsem zastáncem toho že žádná bytost nemá být silnější než původni a teď Marcel předním Lucien…no teď je vyžene z města a tak doufám že se pak s velkou parádou vrátí třeba i s dospělou Hope

15.5.2016 | 10:39:29
:D

V dalšej časti TO sa objaví rebekah marcel kusne Kola a Elijaha,freya povie že už není nič čo by zastavilo marcela teraz.

15.5.2016 | 11:02:29
AndrewP

#17 tracyho.tygrice: Souhlasím svatoušek to rozhodně není…už od začátku to hrál na obě strany…mě spíš udivuje jedna věc, proč např. vincent nepoužil tu magickou kouli na předky už dřívě když se snažili zbavit luciena, tak aby ho mohla freya sundat bez jejich podpory…v dalším díle nerozumím proč najednou nemuže sundat marcela pomocí magie když jsou předkové odřížnutý, když luciena by sundala nebejt předků…maj v tom prostě strašný díry

15.5.2016 | 14:51:14
Brilliant

Lidičky, mám takový dotaz.. v jednom díle, nevím číslo, 18., tuším…Freya chce Lucienovi (už totální upgradedovaného :D) vyrvat kouzlem srdce, ale nepodaří se to, protože ji zastaví magie předků ne? :D když jsou ti předci teď, no nemůžu už do toho strkat prstíky, tak by ho mohla marcelovi vyrvat, ne? :) nebo jsem si to „zarůstání srdce do hrudi“ špatně vyložila? :D :)

18.5.2016 | 23:48:01
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Co nás čeká a nemine

Co nás čeká v posledních dílech?

Co nás čeká v posledních dílech?

Podíváme se do Mystic Falls a potkáme tam staré známé. Život Hope je stále v ohrožení a jako obvykle Klaus přijde s plánem, který životy jich všech navždy změní.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama