The Originals
94/100 - 361×

The Originals

Spin-off k upířímu seriálu The Vampire Diaries, který pojednává o rodině Původních upírů. Klaus se vrací do New Orleans, aby získal zpět to, co je jeho a začal nový život.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | CW | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Daniel Gillies (Elijah Mikaelson), Phoebe Tonkin (Hayley Marshall), Charles Michael Davis (Marcellus Gerard), Danielle Campbell (Davina Claire), Leah Pipes (Camille O'Connell), Claire Holt (Rebekah Mikaelson), Daniella Pineda (Sophie Deveraux), Yusuf Gatewood (Vincent Griffith), Riley Voelkel (Freya Mikaelson), Steven Krueger (Joshua Rosza), Nathan Dean Parsons (Jackson Kenner), Chase Coleman (Oliver), Sebastian Roché (Mikael), Eka Darville (Diego)

Co nás čeká ve 12.-13. díle?

Co nás čeká ve 12.-13. díle?

V posledních dvou epizodách nás čeká několik plánů ke zničení Prázdnoty, které postupně selhávají, proto rodina Mikaelsonových přistoupí k takovému, který pro ně bude znamenat velkou oběť.

6 0
12.6.2017

12. Voodoo Child

Datum premiéry: 16. června 2017

Prázdnotina kniha… Když se Práznota zaměří na nejzranitelnějšího z Mikaelsonů, je Klaus nucen se spolehnout na Vincenta, který věří, že může použít Prázdnotinu černou magii proti ní, aby ji nadobro porazil. Vzhledem k tomu, že se Marcel obává, že by se Vincentův plán mohl obrátit proti nim, rozhoduje se král New Orleans pro vlastní záložní plán. Poté, co se nechá zaplést do Prazdnotiných manipulací, se Hayley snaží zajistit Hopinu budoucnost v New Orleans. Freya je nucená postavit se svým nejtemnějším obavám.

13. The Feast of All Sinners

Datum premiéry: 23. června 2017

Konec „vždy a navždy“… V explozivním finále řady, Mikaelsonům docházejí možnosti, jak čelit všemocné a nezničitelné entitě jménem Prázdnota. Vzhledem k tomu, že Hopin život visí na vlásku, přijde Vincent s posledním, velmi zoufalým plánem, takovým, který přinutí Klause, Elijaha, Hayley, Rebeku a Freyu k té největší oběti, kterou jejich rodina kdy učinila.

Poznámka: Tvůrci toto finále plánovali v době, kdy o prodloužení nevěděli a spíše s ním nepočítali.

Zdroj: CW

Diskuze /9

Fifipek

Sám jsem zvědavý, jak tahle série dopadne,jestli bude donekonečna oživování některé z postav a nebo někoho opravdu nechají zemřít. Možná ten konec díky nové série přece jen zmírní, aby měl vůbec kdo hrát, případně budou „pro změnu“ vymýšlet, jak dotyčnou osobu přivést zpět mezi živé..Ale tak nějak tipuju, že minimálně jedna z hlavních postav půjde…

12.6.2017 | 18:17:08
Car

no co je ted nad miru jasne je to, ze Hayley pro zmenu nebude moci prijit Elijahovi na jmeno :-) aneb to tu dlouho nebylo

12.6.2017 | 19:31:42
paveltoman

Jestli někdo ve finále půjde tak si myslím že to bude Klaus. Už dlouho se mluví o tom že Joseph chce odejít a navíc je to celou řadu že se bojí aby Hope nezklamal tak by to bylo prostě že ji zachránil a tak by si ho pamatovala na vždycky.

12.6.2017 | 20:28:30
Tynnatynny

Podle mě umře Hayley.

12.6.2017 | 20:52:47
GingerGin

Hmm tak ta poznámka mě trochu vylekala…řekla bych, že to Kol nebude, to by bylo už moc ohrané. Hayley? nevím, o odchodu Phoebe se mluvilo, ale zase jestli stejně nepočítali s další řadou, tak mi nepřijde, že by obětovali zrovna ji. Elijah? Tak jako podle toho, jak s ním teď mávali yb na to seděl, ale zase zabít ho chvíli potom, co ho oživili, mi přijde dost divné…Klaus? No, on Joseph myslím už tak nějak potvrdil (nebo spíš jen někde unikla nějaká informace), že má být v další řadě…tak že by to bylo o tm, jak se ho snaží vrátit zpátky? Jedině tak…Freya mi na to moc nepřijde…A pak už zbývá jen obětovat Rebeku…což mi momentálně přijde nejvíce pravděpodobné řešení. Tak uvidíme.

Akorát mě hlavně štve vývoj Hayley, já jí prostě nemůžu nějak přijít na jméno. Elijah mě taky štve, ale to mi spíš vadí, jak s tou jeho postavou zamvávali. V každém případě pokud tři série dávali tyhle dva dohromady, jen aby je pak po pár dílech navždy rozdělili, tak mě opravdu hodně naštvou…

#6 Brilliant
12.6.2017 | 21:25:06
Brilliant

#5 GingerGin: Ano, Josehp už je oficiálně vypsaný pro další řadu :) S rozdělením Elijaha a Hayley to máš to samé jako s Klausem a Cami, prostě tři roky po sobě slintají, už jim nikdo ani nefandí až všechny štve, že nejsou spolu, pak bum, dají si pusu.....a to je prosím všechno ona umře :D. Myslím že ještě fanoušci H+E můžou být rádi za to kolik spolu H+E měli momentů. Já hlasuju aby zemřela Hayley, ale nějak to nevidím, nepravděpodobnější mit aky přijde rebekah :/

13.6.2017 | 11:44:07
sara93

Tipuji to na Klause nebo Marcela nebo méně logickou Rebekah. Klaus z toho důvodu, že by jeho smrt pro ukončení celého seriálu dávala smysl a Marcela, protože je hrozbou pro všechny původní.

13.6.2017 | 12:47:10
sara93

Jinak bez Klause by už seriál neměl smysl.

13.6.2017 | 12:48:34
ghostone

Spíš Rebekah , jako jediná má nevyhlazenou pokrevní linii.

13.6.2017 | 13:52:33
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Co nás čeká a nemine

Co nás čeká v posledních dílech?

Co nás čeká v posledních dílech?

Podíváme se do Mystic Falls a potkáme tam staré známé. Život Hope je stále v ohrožení a jako obvykle Klaus přijde s plánem, který životy jich všech navždy změní.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama