The Originals
94/100 - 361×

The Originals

Spin-off k upířímu seriálu The Vampire Diaries, který pojednává o rodině Původních upírů. Klaus se vrací do New Orleans, aby získal zpět to, co je jeho a začal nový život.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | CW | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Daniel Gillies (Elijah Mikaelson), Phoebe Tonkin (Hayley Marshall), Charles Michael Davis (Marcellus Gerard), Danielle Campbell (Davina Claire), Leah Pipes (Camille O'Connell), Claire Holt (Rebekah Mikaelson), Daniella Pineda (Sophie Deveraux), Yusuf Gatewood (Vincent Griffith), Riley Voelkel (Freya Mikaelson), Steven Krueger (Joshua Rosza), Nathan Dean Parsons (Jackson Kenner), Chase Coleman (Oliver), Sebastian Roché (Mikael), Eka Darville (Diego)

Crossover s The Vampire Diaries

Crossover s The Vampire Diaries

Na Comic-Conu Julie Plec prozradila pár detailů o možném crossoveru seriálů The Originals a The Vampire Diaries.

0 0
21.8.2014

S ohledem na to, že The Originals jsou spin-offem seriálu The Vampire Diaries a to, že existují ve stejném „vesmíru“ se nemusí zdát tak těžké, že by se jejich příběhy mohly opět proplést. Ale Julie Plec na Comic-Conu zmínila: Je to těžší než se může fanouškům zdát. Ne jenom kvůli tomu, že příběhy do sebe musí zapadat přirozeně, ale dostat herce (nebo dva) z jednoho seriálu do druhého není lehký úkol.

Jak bylo řečeno, oba seriály se už zkřížily v předešlé sezóně – poprvé, když Tyler přišel do The Originals a podruhé, když se Klaus a Rebekah objevili v Mystic Falls v průběhu sté epizody The Vampire Diaries. A máme dobré zprávy! Vypadá to, že oba příběhy se letos budou opět zaplétat do sebe.

Plec odhalila, že na crossoveru se pracuje: „Vypadáto, že budeme schopni provést crossover ještě v první polovině následující sezóny, ale nemůžu vám říci co nebo kdo, protože to ještě nebylo ani natočeno, zatím to ale vypadá nadějně.“

Jeden detail, o který se s námi podělila? – Ano, jeden tu je. Přestože je Alaric původním, v tomto crossoveru se neobjeví, Julie ale nevyvrací, že by se to nemohlo v budoucnu stát. „Prostě miluji tu představu, že by si Matt Daviss, Joseph Morgan a Daniel Gilles plavali spolu v jednom bazénku,“ prozradila Plec.

Ale crossover není jediná věc, na kterou se fanoušci mohou letos těšit. Po více než pěti letech jako producentka The Vampire Diaries si Julia Plec poprvé vyzkouší práci režisérky šesté série. Proč tak dlouho čekala? – Dříve o tuto práci neměla zájem. „Byla jsem přesvědčena, že bych v tom byla naprosto hrozná,“ řekla Plec. „Režírovala jsem školní muzikál na vysoké škole a bylo to tak hrozné, že mě to donutilo zamyslet se spíše nad kariérou producentky – a to byl můj první krok k mé současné kariéře. potom jsem si uvědomila, že bych nemohla být ani dobrý spisovatel, protože jsem v tom byla naprosto hrozná už dlouhá léta,“ přiznala. „Byla jsem přesvědčená, že jsem dobrá producentka a spisovatel na nic. Pak jsem začala psát a zjistila jsem, že jsem v tom vlastně dobrá – alespoň občas dobrá.“

Dlouhá léta v roli producentky ji připravila a natěšila na tento úkol. „Krása televize je mnohem větší, když jste členem jejího týmu, provádíte různá rozhodnutí – vybíráte herce, jejich účes, make-up. Na všechno dohlížíte, máte co říci do každé epizody, stejně tak jako režisér. Takže my všichni dohromady – producenti a někteří herci, mluvila jsem o tom s nimi opravdu hodně a shodli jsme se, že to bude nová a vzrušující změna. Uvidíme, co dokážu za kamerou. Dám do toho všechnu svou snahu, uvidíme, jak to půjde.“ Momentálně je Julie Plec přiřazena k patnácté epizodě The Vampire Diaries.

Na The Originals se můžeme těšit už 7.10.2014!

Zdroj: CW

Diskuze /16

Serial.Lover

No to jsem vážně zvědavá jak tohle dopadne…

21.8.2014 | 21:14:18
Marselka

nemůžu si pomoct ale moc by se mě líbila Caroline v TO s Klausem, a mohla by být trošku drsnější a né tak moc happy a cool jako v TVD… a že je vlastně Alaric taky původní jsem už úplně zapomněla… mohl by tam sehrát zajímavou roli třeba u zabití původních rodičů.....

#5 Zdisinká
21.8.2014 | 21:33:30
elanor

S Alarikom mi nieco uniklo??? jako jako ze povodny?

#4 Xavik #7 zlatodeni
21.8.2014 | 22:56:37
Xavik

#3 elanor: Také to nechápu, ale jde o to, jak byl Alaric proměně Kalusovou matkou na Původního ve 3. sérii TVD. Každopádně, já jej za Původního rozhodně nepovažuji.

#9 anndy #12 RoseMary
admin
21.8.2014 | 23:05:52
Zdisinká

#2 Marselka: mě by se Caroline taky víc líbila v TO..jinak jsem uplně zapomělaže je Alaricpůvodní..ale nějak mi tam prostě nesedí :/

#7 zlatodeni
22.8.2014 | 0:49:32
Packa

Caroline a Klaus by měli být spolu! :) A Alaric je sice stvořený „původní maminkou“, ale za Původního bych ho teda určitě nepovažovala. Taky mě zajímá, jak se vrátí – jako Alaric nebo jako to zlé alter ego. Zatím to vypadalo na Ricka, ale kdo ví, třeba to časem zase přijde.

#7 zlatodeni
22.8.2014 | 10:11:55
zlatodeni

#6 Packa:
#5 Zdisinká:
#3 elanor:

To s Alaricem je zvláštní. Jako 100% původního ho taky neberu, ale Plec ho tak označila, tak to tu je. Caroline by byla příjemné zpestření… V TVD už odehrála dost a poslední dobou jde celý seriál rovnou do kytek, doufám, že 6. série bude poslední.

#15 RoseMary
22.8.2014 | 13:20:53
Marselka

jasně že Alaric není původní jako původní, ale měl by ho být problém zabít stejně jako původní rodinu… a taky jsem zvědavá jak se vrátí protože přece umřel jako zlý alter ego, ale v posledním díle TVD jak se vrátil tak vypadal jako hodnej… tak uvidíme… a hlavně jsem zvědavá na Hejli, náhodou jsem dneska narazila na Markýze na díl kdy se vyspala s Klaousem a byla ještě jak beránek… tak uvidíme jakej bude hybrid :D

25.8.2014 | 13:30:00
anndy

naprosto souhlasím, i kdyby provedla stejné kouzlo (viz krev dvojnice atd), tak není první, ale jestli bude umět ovlivňovat upíry a bude těžký ho zabít, tak to bude plus#4 Xavik:

28.8.2014 | 13:38:24
VampKošilka

Proboha, jen žádnou Klaroline! Hrůza minule mi stačila…pochybuji, že by šla za Klausem. Hlavně v TVD jsou spolecně se Stefanem a Enzem postavy, co to jakž takž drží. Strkat jí jinam, to by určitě TVD pocítilo. Klaus by měl být s Cami, hodí se k sobě více, než Caroline a Klaus. 

#11 kath023 #14 RoseMary
9.9.2014 | 20:47:20
kath023

#10 VampKošilka: Ale Klaroline má docela dost fanoušků :) Stejně tak si nemyslím že by TVD ti tři,hlavně Enzo,drželi,to je asi každýho názor.Ale Klaus a Cami taky nezní špatně,kdyby to s ním Cami dokázala vydržet.

#13 RoseMary
10.9.2014 | 22:29:59
RoseMary

#4 Xavik: Ja ho za puvodniho taky nepovazuju.Nikdy jsem nerekla ze patri mezi moje nejoblibenejsi postavy,ale neni z nejhorsich,akorat uz me stvalo to jak porad vsichni umiraji a vraceji se zpatky.Tebe nikdy nenastvalo kdyz tvoje oblibeny postavy umiraly?

21.9.2014 | 21:26:59
RoseMary

#11 kath023: Klaus a Cami?To mi nejde dohromady.

21.9.2014 | 21:28:39
RoseMary

#10 VampKošilka: Podle me jsou klaroline super par a kdyby caroline odjela do New Orleans,tak by to bylo taky zajimavy ale myslim si ze Caroline by neodjela dokud si nedokonci skolu.

21.9.2014 | 21:33:06
RoseMary

#7 zlatodeni: Tak se na to nekoukej kdyz se ti to tak strasne nelibi.Ja osobne jsem rada ze bude pokracovat i kdyz Alarik bude ucit latinsky a nikdo mu nebude rozumet(mozna krome stefana a Damona az se vrati z mrtvych nebo kde ze to ted vlastne je).JInak lituju Elenu protoze Damona miluje a on ji vymaze pamet a odejde od ni cimz ji nehorazne ublizi ale verim ze se ty dva damon a lena zase daji dohromady.

21.9.2014 | 21:40:08
RoseMary

jinak jsem nekde videla ze se vraci viki a pamatuju se jak skrtila elenu.Ze by Elena dostala moznost se pomstit?Ja byt Elenou tak bych ji pomalu a bolestive zabila stejne jako bych pomalu a mucive zabila luka protoze to on zaridil aby se damon nevratil z druhe strany,ne?

21.9.2014 | 21:44:31
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Co nás čeká a nemine

Co nás čeká v posledních dílech?

Co nás čeká v posledních dílech?

Podíváme se do Mystic Falls a potkáme tam staré známé. Život Hope je stále v ohrožení a jako obvykle Klaus přijde s plánem, který životy jich všech navždy změní.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama