The Originals
94/100 - 361×

The Originals

Spin-off k upířímu seriálu The Vampire Diaries, který pojednává o rodině Původních upírů. Klaus se vrací do New Orleans, aby získal zpět to, co je jeho a začal nový život.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | CW | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Daniel Gillies (Elijah Mikaelson), Phoebe Tonkin (Hayley Marshall), Charles Michael Davis (Marcellus Gerard), Danielle Campbell (Davina Claire), Leah Pipes (Camille O'Connell), Claire Holt (Rebekah Mikaelson), Daniella Pineda (Sophie Deveraux), Yusuf Gatewood (Vincent Griffith), Riley Voelkel (Freya Mikaelson), Steven Krueger (Joshua Rosza), Nathan Dean Parsons (Jackson Kenner), Chase Coleman (Oliver), Sebastian Roché (Mikael), Eka Darville (Diego)

Daniel Gillies odpovídal na otázky fanoušků

Daniel Gillies odpovídal na otázky fanoušků

Herec Daniel Gillies pořádal včera na svém facebookovém profilu cca půlhodinový živý přenos, ve kterém odpovídal fanouškům na všetečné otázky. My jsme valnou většinu otázek a odpovědí přeložili. Na záznam Danielova vysílání se stále můžete podívat na jeho Facebooku.

18 0
20.1.2016

Otázka: Jaká je oblíbená část tvé práce?
Odpověď: Jakákoliv, hlavně když na natáčení není Joseph Morgan.

Kdo z osazenstva se nejvíc podobá své vlastní postavě?
Chce se mi říct Charles Michael Davis, protože je vždycky krásný.

Jsi trochu jako Elijah ve skutečném životě?
Ne, vůbec. Přál bych si být víc jako on.

Chystáš výhledově další seriály či filmy?
Rád bych řekl, že ano, ale je tu jen jeden další film, který bych rád režíroval, můj vlastní, který zrovna píšu. Právě teď dělám jenom na The Originals.

Jaké je to nosit paruku a být v neobvyklém oblečení kvůli flashbackům?
Mám rád to nekonečné množství účesů. Taky se mi líbí, jak se tak nějak dostanu do minulosti. Narážky na to, jací ti lidé byli a aktuálnost toho, co řeší.

Můžeš nám něco prozradit o nadcházející epizodě A Ghost Along the Mississippi?
Ne, nemůžu, protože bych dostal okamžitě padáka. Ale můžu prozradit, že se tam schyluje k válce mezi Aurorou a Tristanem a Původními. Tohle je možná trochu spoiler, ale stejně to řeknu. V desáté epizodě bude brutální situace s rukojmími, kde dojde k nějaké výměně rukojmích, protože se Hayley s Jacksonem dostanou do nějakých potíží. (Daniel Gillies se začne podivovat, že přímý přenos sleduje už 15 000 diváků.) Doufám, že je to víc zajímavé, než si myslím, že je.

Máš nějakou techniku na zapamatování si textu?
Ne, nemám, jen na tom tvrdě makám. Mám kamarádku, se kterou pravidelně spolupracuji, než jdu na plac. Abych byl upřímný, je to vlastně jen opakování. Zapamatování si replik mi nedělá problém, ale spíš to, jak je vhodně vyslovit. To je pro mě výzva.

S kým na place trávíš nejvíc času?
K zachování si příčetnosti se od nich snažím držet co nejdál, takže tu není nikdo, ke komu bych se stranil. Ačkoliv musím říct, že kvůli tomu, že máme s Joann (pozn. red.: Joann Connollyová, druhá asistentka režie) spoustu scén, a tak spolu trávíme spoustu času.

Podporoval bys svého syna, kdyby chtěl být hercem?
Kdyby k tomu inklinoval, neodrazoval bych ho.

Plánuješ další děti?
Ne, bože, ne, je mi skoro 40 let, myslím si, že jsem vyhrál jackpot, když mám kluka i holku a k tomu dokonalou ženu. Taťka musí zpomalit.

Máš rád mango?
Ano, mám rád mango.

Dostal jsi roli Elijaha na první dobrou? Byla to jediná postava, na kterou ses hlásil?
Ano, dostal jsem jí v prvním kole, což bylo hodně neobvyklé, protože na každou svou předchozí roli jsem musel projít několika koly. O tom, že roli mám, jsem se dozvěděl o několik měsíců později. Zrovna jsem byl na švagrově oslavě v Las Vegas a nějaká holka mi řekla, že mám tu roli. Ano, tohle je jediná role, na kterou jsem dělal konkurz.

Pracoval jsi už s některým z herců?
Pracoval jsem s Ianem Somerhalderem. Točili jsme spolu film v roce 2006 jménem The Sensation of Sight.

Thumbnail Play icon

Jakým výzvám jsi při natáčení The Originals čelil?
Řeknu vám tři výzvy: Joseph Morgan, Phoebe Tonkin a Joseph Morgan.

Kdo je na place nejzábavnější?
Na tohle nechci odpovídat, děkuji za pochopení.

Změnila se za ta léta postava Elijaha pod vlivem tvé vlastní osobnosti?
Vždy se snažím postavu stále více a více poznávat, ale pokaždé, když ho hraji, cítím, a teď to bude znít jako klišé, že je privilegium ho hrát, protože je tak skvělý a je to skvělá osobnost. A ten přepych, že můžu studovat tuhle postavu po tak dlouhou dobu. Když děláte film, je to konečné, i hranice jsou konečné, i průzkum je konečný. Když roky hrajete tu postavu, vždy objevíte něco nového. Zpátky k otázce. Rozhodně si myslím, že se moje postava změnila, stejně jako já, můj vkus se změnil a najednou je čím dál víc strašný stejně jako já.

Co pravidelně děláš každé ráno před natáčením?
Abych řekl pravdu, prostě jdu do práce.

Jakou scénu jsi rád natáčel a proč?
To nedokážu říct.

Jakou barvu mají teď tvé ponožky?
Jsou černé.

Jsou nějaké rekvizity, ať už z The Vampire Diaries nebo z The Originals, které sis mohl nechat, nebo které sis chtěl nechat?
Mám hodinky, které byly Anthonyho Hopkinse. Hodinky, které má Elijah na sobě, byly pro jiný film jménem Solace, který se natáčel v Atlantě před tím, než jsme tam začali točit my. Takže Elijahovy hodinky jsou vlastně hodinkami Anthonyho Hopkinse. Rád nosím hodinky Anthonyho Hopkinse. Ukradnu je. Nikdo jiný mi ty hodinky nevyfoukne. Ano, chci je.

Co máš na The Originals nejraději?
Catering, rozhodně. Je vynikající.

Bude čtvrtá řada?
Nevím.

Máš nějaká tetování, jestli ano, jaká?
Mám tetování na zádech, něco jako čtverce, ani pořádně nevím, co to znamená, bylo to někde na zdi, tak trochu graffiti, prostě se mi líbilo, jak to vypadalo, nechal jsem si ho udělat hned potom, co jsem v Kolumbii dotočil Broken Kingdom. Pořídil jsem si to jako vyznačení mezníku, na oslavu toho, že jsem dokončil ten film. Je v něm i pár klíčů. Líbí se mi, protože mi připomínají ty, které měl sv. Petr. Ne že bych byl křesťan, ale líbí se mi ten koncept, že jeden klíč vám dveře otevře a druhý je za vámi zavře. A koho vlastně mé tetování zajímá…

Vidíš budoucnost pro Elijaha a Hayley?
Rád bych, scény s Phoebe Tonkin si užívám, je to čím dál lepší.

Jaká byla ta nejpamětihodnější událost před, během nebo po natáčení The Originals?
Bože, to nevím, to je obtížná otázka. Pravděpodobně narození mé dcery. Během jedné ze scén, kterou jsme točili, ta ve které jsem s Hayley v bazénu a snažíme se zachránit její nenarozené dítě (epizoda Fruit of the Poisoned Tree)… Tu noc jsme museli natáčení odpískat, abych to stihl do nemocnice a mohl být se svou ženou. Museli vyvolat porod, protože má dcera měla natřikrát kolem krku omotanou pupeční šňůru. Takže to je pravděpodobně ta nejvíc pamětihodná událost během natáčení.

(Foto: CW)

Dívá se tvá žena na The Originals?
Ano, užívá si to, a kolikrát rozumí seriálu víc než já. Pro mě je to těžké, často se soustředím jen na to, co vystřihli, co tam nechali, jsem mnohem více kritický. Ona je opravdový fanoušek.

Koho bys rád jako hostující hvězdu?
Taylor Swift.

Jaká je tvá oblíbená epizoda z The Vampire Diaries, ve které jsi hrál?
Myslím si, že ta, ve které jsem honil Stefana a… (nemůže si vzpomenout na jméno té postavy) Damona, bože to je trapný. A v tom domě s Elenou. (Pravděpodobně myslel epizodu Rose.)

Kam na světě bys chtěl jet?
Do Řecka, chci se podívat na řecké ostrovy víc než kamkoli jinam.

Kdybys mohl být na jednu epizodu jakoukoli jinou postavou, která by to byla?
Žádná, mám rád svou postavu.

Jaký je tvůj oblíbený film?
Řeknu vám dokonalé filmy, mám totiž rád spoustu filmů. Rushmore, 2001 Stanleyho Kubricka, …

Diskuze /8

komja

Asi nemá rád Klause xD

20.1.2016 | 15:12:07
VampKošilka

Přitom Joseph Morgan je tak klidnej týpoš, to Daniel je ten, co držkuje a fakuje kde co, nebo se mi to tak zdálo. No třeba se na place k němu chová jinak, kdo ví a taky si třeba dělá srandu.

Já myslela, že Elijah a Hayley je již ztracená bitva, když jim všemožně furt něco staví do cesty, ale budu ráda, když budou spolu.

Já doufám, že Aurora bude pořádně trpět.

20.1.2016 | 15:28:49
Es

Teda, myslím, že Daniel je Elijahovi víc podobný, než se domnívá :-D

20.1.2016 | 18:27:43
Kerol9

Mě se strašně líbí jak do sebe pořád rejou :D Joseph s Danielem, je to komické :D :D Podlě mě to dělaj naschvál, i na Comic Conu mají vždycky takové hlody, konečná :D

20.1.2016 | 22:53:41
Car

taky si myslím, že Josepha zrovna dvakrát nemusí no :D

#6 misa1471
20.1.2016 | 23:13:55
misa1471

#5 Car: taky si myslím:D

21.1.2016 | 15:04:59
Len_LenKa

Práveže sa tí dvaja majú radi :) Joseph s Danielom. To že sa doberajú je naschvál a je to super, komické, proste sranda – bože, ľudia asi nechápete takýto druh priateľstva :D

#8 Car
23.1.2016 | 18:45:18
Car

#7 Len_LenKa: myslím si že chápeme až moc dobře, ale člověk co do toho není tolik zažraný nebo co zrovna nesleduje všechny jejich fotky na instagramu a podobně, tak nemůže vědět, že je to legrace ;-) ale jinak v tom případě ok proč ne

24.1.2016 | 18:52:40
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Co nás čeká a nemine

Co nás čeká v posledních dílech?

Co nás čeká v posledních dílech?

Podíváme se do Mystic Falls a potkáme tam staré známé. Život Hope je stále v ohrožení a jako obvykle Klaus přijde s plánem, který životy jich všech navždy změní.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama