The Originals
94/100 - 361×

The Originals

Spin-off k upířímu seriálu The Vampire Diaries, který pojednává o rodině Původních upírů. Klaus se vrací do New Orleans, aby získal zpět to, co je jeho a začal nový život.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | CW | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Daniel Gillies (Elijah Mikaelson), Phoebe Tonkin (Hayley Marshall), Charles Michael Davis (Marcellus Gerard), Danielle Campbell (Davina Claire), Leah Pipes (Camille O'Connell), Claire Holt (Rebekah Mikaelson), Daniella Pineda (Sophie Deveraux), Yusuf Gatewood (Vincent Griffith), Riley Voelkel (Freya Mikaelson), Steven Krueger (Joshua Rosza), Nathan Dean Parsons (Jackson Kenner), Chase Coleman (Oliver), Sebastian Roché (Mikael), Eka Darville (Diego)

Nová čarodějka míří do New Orleans

Nová čarodějka míří do New Orleans

Ohledně castingu seriálu The Originals jsme toho zatím moc nevěděli. Nyní jsme se alespoň dozvěděli, že do New Orleans zamíří nová čarodějka.

12 0
9.11.2015

Zprávy z webu EW informují o tom, že do seriálu The Originals zavítá nová čarodějka. Bude se jmenovat Ariane a poprvé se s ní setkáme v jedenácté epizodě, která nás čeká po zimní pauze.

Ariane je mocná a krásná čarodějka z covenu, který praktikuje temnou magii. Ariane je zároveň chytrá, poměrně sebevědomá a děsivá. Ztvární ji herečka Haley Ramm, jež je známá ze seriálu Chasing Life, kde hrála Brennu Carver.

A jako bonus, tvůrkyně seriálu prozradila, že se v nejbližší době dočkáme návratu Rebeky Mikaelson. Té jste si už mohli všimnout v upoutávce na nadcházející epizodu, kde si ji opět zahraje herečka Maisie Richardson-Sellers. Podle jejích slov se ji máme dočkat nejenom v nadcházející epizodě, ale i v několika dalších.

Zdroj: CW

Diskuze /7

theoriginalsfamily

na Rebeku se tesim

9.11.2015 | 16:55:41
azazel

mam radsi upirskou blondatou Rebeku..

9.11.2015 | 18:18:39
Miffy

Tuhle Rebeku nemám ráda takže tam ani být nemusí pro mě… :)

9.11.2015 | 18:25:58
Stelly

Taky mám radši Claire Holt jako Rebekah,ale ani tahle mi nevadí…Na druhou stranu stále doufám,že mi do současnosti navrátí Kola v původním těle.....Na novou čarodějku se moc netěším,protože nevím jak dlouho tam vydrží a jaký bude mít charisma..... ;-)

10.11.2015 | 14:45:27
Natýýý

S čarodějkou si nejsem moc jistá a je škoda, že se nevrací Claire :(. Jinak Kol (Nathaniel Buzolic) by taky nebyl k zahození :3

10.11.2015 | 17:27:04
Sabuška

Mě jako Rebekah vyhovuje víc Claire Holt, ale k Marcusovi (s kterým doufám, že bude) se víc hodí ta druhá. Ze všeho, ale nejvíc chci, ať se vrátí Kol v podání Nathaniela Buzolica. Kola jsem měla ráda už v Upířích denících, Strašně chci, ať se vrátí, s Davinou jsou skvělý pár.

12.11.2015 | 8:21:56
VampKošilka

Já mám ráda Rebeku samu o sobě a náhradní herečka byla opravdu obdivuhodná, ale na Claire jsem prostě zvyklá. Jediná nahražka, které jsem tu roli věřila a nijak jí nepokazila. Hlavně jsem zvědavá, jak to bude dál s Bekou a Marcelem, Claire a Chuck mají prostě lepší chemii. Jinak Kola bych chtěla už jen ve flashbackách, jako Caleb mi nesedl. A ať radši zůstane mrtvej, než aby skončil s tou spratkovitou Davinou. Tahle čarodějka by jí mohla natrhnout zadnici, neuškodilo by jí srazit ten hřebínek.

20.11.2015 | 12:52:09
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Co nás čeká a nemine

Co nás čeká v posledních dílech?

Co nás čeká v posledních dílech?

Podíváme se do Mystic Falls a potkáme tam staré známé. Život Hope je stále v ohrožení a jako obvykle Klaus přijde s plánem, který životy jich všech navždy změní.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama