The Originals
94/100 - 361×

The Originals

Spin-off k upířímu seriálu The Vampire Diaries, který pojednává o rodině Původních upírů. Klaus se vrací do New Orleans, aby získal zpět to, co je jeho a začal nový život.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | CW | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Daniel Gillies (Elijah Mikaelson), Phoebe Tonkin (Hayley Marshall), Charles Michael Davis (Marcellus Gerard), Danielle Campbell (Davina Claire), Leah Pipes (Camille O'Connell), Claire Holt (Rebekah Mikaelson), Daniella Pineda (Sophie Deveraux), Yusuf Gatewood (Vincent Griffith), Riley Voelkel (Freya Mikaelson), Steven Krueger (Joshua Rosza), Nathan Dean Parsons (Jackson Kenner), Chase Coleman (Oliver), Sebastian Roché (Mikael), Eka Darville (Diego)

Oficiální popis druhé série

Oficiální popis druhé série

Před několika dny byl vydán oficiální popis k druhé sérii seriálu The Originals, který je opravdu dlouhý.

0 0
9.9.2014

V druhé sérii se setkáváme s našimi hrdiny, kteří jsou zaměstnání nově vzniklou situací, novými vlkodlaky kontrolující město a dalšími hrozbami, které číhají na každém rohu. Hayley a Klaus jsou v situaci, kdy jsou schopni udělat cokoliv, aby udělali z města New Orleans bezpečné město pro jejich dceru Hope. I když toho jsou oba schopni, tak sami mají vzájemný rozpor – Hayley pociťuje obrovskou zlost a depresi, protože se musela rozloučit se svou dcerou, a Klaus je nucen získat svou sílu víc než kdy jindy zpět, protože je oslabený, když začnou vlkodlaci využívat měsíční prsteny s jeho krví. Elijah se ocitá izolovaný od své rodiny a je rozhodnutý zničit Francescu a všechny vlkodlačí zrádce, proto uzavře dohodu s Marcelem a jeho upírskou komunitou. Cami se v té době rozhodne věnovat studiu, tedy tomu, čemu se věnovala do té doby, dokud nepoznala Klause. Nikdo ale neví, že vlkodlaci nejsou jediný nepřátelé města New Orleans. Klaus ani Elijah netuší, že jejich rodiče povstali z mrtvých. Otec Mikael je pod kontrolou Daviny, ale je stále rozhodnutý zabít Klause, i kdyby měl čelit samotné Davině. Na druhé straně města se matka Esther proměnila do těla mladé čarodějnice. Ta je zase přesvědčena, že svoji rodinu opět spojí.

Zdroj: CW

Diskuze /7

Starboy13

Esther chce „spojit“ svoji rodinu jako minule? :D

#2 Stelly #6 kath023
9.9.2014 | 19:06:00
Stelly

#1 Starboy13: Hele :D nekřivděme jí tolik třeba to opravdu myslí dobře…třeba prostě chce získat kontrolu nad městem :D a navíc chce oživit Kola…to by bylo trošičku divný kdyby ho oživovala jenom proto aby ho nakonec zase zabila…ne? ;) :D

#3 angel216 #4 227petr
9.9.2014 | 19:17:23
angel216

#2 Stelly: Možná, i když si nejsem tak úplně jistá :)

9.9.2014 | 19:34:46
227petr

#2 Stelly: Nemyslím si, že z Ester se stane „mamča roku“. Třeba potřebuje krev všech sourozenců, aby je pak mohla zabít najednou.

9.9.2014 | 20:08:54
zlatodeni

historie se opakuje … jenom doufám, že mě to nebude nudit stejně jako v TVD

9.9.2014 | 20:36:24
kath023

#1 Starboy13: Přesně to mě napadlo :D

9.9.2014 | 21:45:21
Marselka

Bože už zase matka roku co chce spojit svoje děti… snad se to nebude opakovat jako v TVD… to už by fakt bylo trapný…

15.9.2014 | 10:45:41
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Co nás čeká a nemine

Co nás čeká v posledních dílech?

Co nás čeká v posledních dílech?

Podíváme se do Mystic Falls a potkáme tam staré známé. Život Hope je stále v ohrožení a jako obvykle Klaus přijde s plánem, který životy jich všech navždy změní.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama