The Originals
94/100 - 361×

The Originals

Spin-off k upířímu seriálu The Vampire Diaries, který pojednává o rodině Původních upírů. Klaus se vrací do New Orleans, aby získal zpět to, co je jeho a začal nový život.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | CW | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Daniel Gillies (Elijah Mikaelson), Phoebe Tonkin (Hayley Marshall), Charles Michael Davis (Marcellus Gerard), Danielle Campbell (Davina Claire), Leah Pipes (Camille O'Connell), Claire Holt (Rebekah Mikaelson), Daniella Pineda (Sophie Deveraux), Yusuf Gatewood (Vincent Griffith), Riley Voelkel (Freya Mikaelson), Steven Krueger (Joshua Rosza), Nathan Dean Parsons (Jackson Kenner), Chase Coleman (Oliver), Sebastian Roché (Mikael), Eka Darville (Diego)

Popisy očekávané knižní série: The Untold Story

Popisy očekávané knižní série: The Untold Story

Pár měsíců zpět jsme vám ukázali obaly očekávaných knih. Máme tu pro vás i jejich krátké popisy, které naleznete uvnitř článku.

9 1
15.2.2015

Na facebooku The Originals se objevilo jedno z prvních lákadel: 

Dále tu máme také jejich krátké popisy:

KNIHA PRVNÍ: The Rise

Příjezd do New Orelans v roce 1722, původní upíři a zároveň sourozenci doufají, že utekli své nebezpečné minulosti. Klaus se ale zamiluje do špatné ženy, Elijah dychtí po domově, který by mohl nazvat vlastním, a Rebekah infiltruje skupinu lidských vojáků za cílem najít spojence. Všichni tři se dostanou do řetězce neblahých událostí, které by mohly ohrozit jejich nově nabyté životy.


KNIHA DRUHÁ: The Loss

Klaus, Elijah a Rebekah si konečně vydobyli kontrolu nad New Orleans z rukou čarodějnic a vlkodlaků, kteří toto město dříve nazývali domovem – ale aby dostal tu jedinou věc, po které Klaus tolik touží, musí věřit silné čarodějce, která jako jediná dokáže prolomit kletbu jeho rodiny.


KNIHA TŘETÍ: The Resurrection

Sourozenci jsou odhodláni získat New Orleans jednou pro vždy, ale Elijah je omámen krásnou čarodějkou a Rebekah hledá klíč k rodinné nesmrtelnosti. Otěže jsou v Klausových rukách a jeho touha po pomstě a moci možná rozepře jejich rodinu navždy.

Zdroj: The Originals Books

Diskuze /3

Stelly

Vypadá to zajímavě :3

#2 Leo :)
16.2.2015 | 18:37:55
Leo :)

#1 Stelly: Souhlasím :)

17.2.2015 | 21:08:10
misa.k

Souhlasím vypadá to moc zajímavě :-)

7.4.2015 | 18:55:02
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Co nás čeká a nemine

Co nás čeká v posledních dílech?

Co nás čeká v posledních dílech?

Podíváme se do Mystic Falls a potkáme tam staré známé. Život Hope je stále v ohrožení a jako obvykle Klaus přijde s plánem, který životy jich všech navždy změní.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama