The Originals
94/100 - 361×

The Originals

Spin-off k upířímu seriálu The Vampire Diaries, který pojednává o rodině Původních upírů. Klaus se vrací do New Orleans, aby získal zpět to, co je jeho a začal nový život.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | CW | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Daniel Gillies (Elijah Mikaelson), Phoebe Tonkin (Hayley Marshall), Charles Michael Davis (Marcellus Gerard), Danielle Campbell (Davina Claire), Leah Pipes (Camille O'Connell), Claire Holt (Rebekah Mikaelson), Daniella Pineda (Sophie Deveraux), Yusuf Gatewood (Vincent Griffith), Riley Voelkel (Freya Mikaelson), Steven Krueger (Joshua Rosza), Nathan Dean Parsons (Jackson Kenner), Chase Coleman (Oliver), Sebastian Roché (Mikael), Eka Darville (Diego)

Souhrn novinek třetí série The Originals

Souhrn novinek třetí série The Originals

Třetí sezóna seriálu The Originals startuje za necelý měsíc a půl, proto je na čase se podívat na novinky, na které se můžeme v nové řadě těšit.

19 0
24.8.2015

Popis třetí řady seriálu The Originals

Klaus a Elijah se ve třetí sérii cítí od sebe odcizení, protože se oba dva přizpůsobují životu s jejich dlouho ztracenou sestrou Freyou. Kvůli Klausově pomstě Hayley trpí, Marcel a Davina vládnou městu novými pravidly a Cami s Vicentem se ocitají v překvapivé záhadě, která zahrnuje úplně prvního upíra, který byl před tisíci lety rodinou Mikaelsonů vytvořen.

Niklaus Mikaelson

Klaus, jakožto hlavní postava, bude stále řešit svého vnitřního démona, kterého se mu bude pokoušet zkrotit Cami. Právě Cami je v současné době jedinou postavou, která bude schopna tohoto ustaraného hybrida zkrotit. Nebude tomu pomáhat ani fakt, že v premiéře třetí řady, jejíž děj se bude mimo jiné opět odehrávat čtyři měsíce po finále řady předchozí, bude Hayley na Klause stále naštvaná.

Flashbacky plné starých známých

Dlouho očekávaného návratu Kola Mikaelsona do současné doby v New Orleans se nedočkáme. Naštěstí bude třetí série plna flashbacků, ve kterých se herec Nathaniel Buzolic opět objeví. Dozvíme se tak opět více o Kolově minulosti a možná se jeho návratu skutečně někdy dočkáme. Aktuálně se Buzolic věnuje seriálu Significant Mother, ale možnému úplnému návratu do The Originals se nebrání. Tvůrci jeho návrat podporují, proto je tato možnost stále otevřená.

Když už jsme zmínili ty flashbacky, tak ty budou hned v první epizodě třetí řady, ve kterých bude figurovat právě Kol. Spolu s ním se ve flashbacích v prvním díle objeví i Rebekah a poprvé se v seriálu The Originals setkáme i s Finnem Mikaelsonem, kterého si opět zahraje herec Caspar Zafer ze seriálu The Vampire Diaries.

Foto: CW

Diskuze /8

Ptolemai

škoda, Kol mě vážně styl pro drama :D a bude chybět…

25.8.2015 | 0:05:03
Sahamies

Ptolemai jo ma trosku vytribenejsi vkus pro drama jak Klaus :D

25.8.2015 | 7:05:12
ThePCqwer

Wohooo :D Sem divný ale Finna mám rád :D

25.8.2015 | 8:53:28
Camrynerine

Ale i kdyby se Nathaniel měl vrátit do The Originals na plný úvazek.. podle mě by to rozhodně neprozradili jen tak… nejspíš by udělali takovéé překvápko.. ale kdo ví :D

25.8.2015 | 20:01:19
Leo :)

Musím přiznat,že se třetí série nemohu dočkat. :D Těším se na TO mnohem víc než na TVD.A podle popisku u Klause to vypadá,že bychom se konečně mohli dočkat toho Klamille polibku a kdyby ne,tak alespoň více společných scén. :D :) :3 Jéééj! :D

25.8.2015 | 20:25:50
Kačík

Moooc se těším :D Doufám, že TO neztratí šťávu jako TVD :/ , ale je mi líto Hayley :/

25.8.2015 | 20:41:59
misa.k

Už za pár dní …vyjde 3.sérka :-) doufám že TO neztratí šťávu jako TVD snad to Plecka nepokazí jak to je u ní zvykem

28.9.2015 | 15:47:08
Stelly

Já doufám,že TO zase najde to co mělo do finále 2.sérky,který se mi absolutně nelíbilo.....TVD má zatím našlápnuto víc,tím,že přišlo o Elenu a má Lily s kacíři… ;-)

6.10.2015 | 11:48:58
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Co nás čeká a nemine

Co nás čeká v posledních dílech?

Co nás čeká v posledních dílech?

Podíváme se do Mystic Falls a potkáme tam staré známé. Život Hope je stále v ohrožení a jako obvykle Klaus přijde s plánem, který životy jich všech navždy změní.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama