The Originals
94/100 - 361×

The Originals

Spin-off k upířímu seriálu The Vampire Diaries, který pojednává o rodině Původních upírů. Klaus se vrací do New Orleans, aby získal zpět to, co je jeho a začal nový život.

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
5 sezón | CW | 43 minut
žánr
Drama, Fantasy, Hororový
hrají
Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Daniel Gillies (Elijah Mikaelson), Phoebe Tonkin (Hayley Marshall), Charles Michael Davis (Marcellus Gerard), Danielle Campbell (Davina Claire), Leah Pipes (Camille O'Connell), Claire Holt (Rebekah Mikaelson), Daniella Pineda (Sophie Deveraux), Yusuf Gatewood (Vincent Griffith), Riley Voelkel (Freya Mikaelson), Steven Krueger (Joshua Rosza), Nathan Dean Parsons (Jackson Kenner), Chase Coleman (Oliver), Sebastian Roché (Mikael), Eka Darville (Diego)

Střípky z dalších epizod

Střípky z dalších epizod

Po vánoční pauze se seriál The Originals opět vrací, proto se pojďme podívat na menší střípky z dalších epizod.

9 0
16.1.2015

Smrt Původního

Podle slov tvůrců se máme na letošní rok pořádně připravit, protože jeden z Původních upírů zemře rukou jiného Původního. Zde si každý dejme ruku na srdce a povězme si, kdo to asi nejpravděpodobněji bude – Kol, Finn nebo Rebekah? Klaus a Elijah jakožto lídři seriálu to určitě nebudou a Mikael to také nebude, protože to má být někdo z jeho dětí.

Zlá čarodějnice

Pokud si myslíte, že jsme o záhadné a temné tetičce Dahlii slyšeli naposledy, tak to se pletete. Druhá polovina druhé série se bude samozřejmě zabývat i tímto a Dahlia půjde po Hope. Avšak na Hope bude něco speciálního, což vrhne zcela nové světlo na Dahliinu kletbu.

Hayley a Elijah

Zatím zapomeňte na to, jaký vztah byl mezi těmito dvěma. Hayley má prozatím jiné starosti a to udržet svoji vlkodlačí smečku tím, že si vezme Jacksona, takže zatím nebude mít na Elijahu čas.

Zdroj: CW

Diskuze /8

mima33

No myslím, že sa rozlúčime s Rebekou… aj keď ju mám rada, ale radšej ona ako Kol :)

16.1.2015 | 18:29:59
Tomek666

Finn

17.1.2015 | 16:43:49
Michiko Karasu

taky si myslím, že půjde Finn ;) Kol je nepravděpodobný, ale musím říct, že bych raději zase viděla Kola hrát původního herce a současný by se mohl vrátit do Teen Wolf. Nevím, oba mi ve svých původních rolích seděli více :)

17.1.2015 | 20:47:46
kath023

Zase žádný Haylejah? :D Upřímě doufám že neumře Rebeka,ale bojím se že to bude ona,protože kdyby umřel Finn bylo by to moc předvítatelný a Kol..težko říct,mě by tam nechyběl ani jeden.

17.1.2015 | 21:29:14
Ivčí

Tak asi i podle toho, koho poproměňovali i v TVD, neproměnila někoho Rebeca? Kdybych si to pamatovala, tak budu mít třeba i nějaký typ, ale vypadá to, že jsou všichni z Klausovy pokrevní linie..?

18.1.2015 | 12:09:46
Camrynerine

Mě by docela zajímala i Elijahova pokrevní linie..... :D ale vsázím na smrt Rebeky nebo Kola… Vždyť tohle nesmyslné udržování jí v seriálu je únavné… :/ A Hayley s Elijahem si zase dají na pár dílů přestávku a pak se zase spolu vyspí? Ale no tak?:D :D

18.1.2015 | 13:35:08
Stelly

Jsem zvědavá na Dahliu a na tu Hopiinu zvláštnost ;-)

#8 kath023
19.1.2015 | 19:37:38
kath023

#7 Stelly: Napadlo mě,jestli to nebue něco s tím že Hope je dcera Klause a Klaus je sice syn Esther ale ne Mikela, ale to je asi blbost :D

20.1.2015 | 15:18:39
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Co nás čeká a nemine

Co nás čeká v posledních dílech?

Co nás čeká v posledních dílech?

Podíváme se do Mystic Falls a potkáme tam staré známé. Život Hope je stále v ohrožení a jako obvykle Klaus přijde s plánem, který životy jich všech navždy změní.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama