The Royals
94/100 - 110×

The Royals

Taková normální britská královská rodinka. Je sice vymyšlená, ale problémy má až příliš opravdové. Fiktivní příběh modré krve opojené mocí a bohatstvím.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | E! | 42 minut
žánr
Drama
hrají
Jake Maskall (Cyrus Henstridge), Elizabeth Hurley (Helena Henstridge), Tom Austen (Jasper Frost), William Moseley (Liam Henstridge), Merritt Patterson (Ophelia Pryce), Vincent Regan (Simon Henstridge),

Rekapitulace finální epizody

Rekapitulace finální epizody

Co se stalo ve finálové epizodě druhé série The Royals? Pojďme si připomenout deset nejdůležitějších momentů poslední epizody.

17 0
25.2.2016

1. Liam zjistí, kdo je vrah jeho otce

Jakmile Jasper zjistí, kdo je vrah krále Simona, okamžitě se vydává vše sdělit Liamovi, který chce vidět záběr na vlastní oči. Tato scéna se stává velice emotivní ve chvíli, kdy se Liam dozvídá, že vrahem jeho otce je jeho přítel Ted Pryce.

2. Jeffrey Steward využije Teda pro svou pomstu

Když Jeffrey konečně zjistil, kdo zabil jeho sestru (velkovévodkyně), chce odplatu, kterou hodlá uskutečnit na Králově poháru (fotbalový zápas) na počest krále Simona. Jeho pomsta se skládá z videa, na kterém se velkovévodkyně doznává k vraždě, královna k tomu, že kouří jointa, král Cyrus k tomu, že šňupe drogy a mnohé další.

3. Královská svatba

Jelikož je porod královského potomka za rohem, čeká Cyruce a Prudence svatba. Soukromý obřad se koná v paláci bez prstenů a bez polibků.

4.Jasper a Liam přijdou s plánem

Společně s Eleanor, Jamesem Hillem a královnou, hodlají zmařit Tedův plán (o kterém Liamovi řekla Jeffreyho dcera). Chtějí místo původního videa na fotbalovém utkání přehrát vlastní video. Což znamená, že si musí Teda někdo držet velice blízko. A toho se ujímá královna.

5. Princ Liam se odchýlí od plánu

Nebyl by to pořádný plán, kdyby nenastal problém. I když bylo dohodnuto, že na zápas pojede s Tedem královna, Liam se rozhodne přijít s vlastním plánem, který zahrnuje Jasperovu pistoli (když jsme u toho, Jasper by si vážně neměl schovávat pistole v cizích pokojích). Nakonec mu v zastřelení Teda zabrání Eleanor, která ho přes telefon přesvědčí, aby to nedělal. Původní plán tedy pokračuje.

6.Celý stadion sleduje královu vraždu

Jakmile se Jasper a Eleanor dostanou do řídící místnosti a nahrají video, stačí jen zmáčknout „play“. Eleanor nezvládne tíhu toho, že by jedním stiskem odsoudila někoho ke smrti. Naštěstí ji zachrání Jasper, který tlačítko stiskne místo nebo kvůli ní. Tato scéna byla rozhodně přelomovou ve „vztahu“ mezi Eleanor a Jasperem. Po spuštění videa, ovšem nastane chaos, když si lidé uvědomí, že vrah stojí vedle prince. Ted dostane Liama v bezpečí do limuzíny a pak už jen sledujeme jak dostává pořádně do těla.

7.Král Cyrus vítá syna

Uprostřed všeho zmatku na stadionu přijde na svět Cyrusův dědic trůnu, jehož jméno jsme se nedozvěděli, ale podle Prudence by se měl jmenovat Simon. Zatím co Cyrus kolébá křičícího prince, povolá ho Rachel, aby se šel podívat na to, co se děje na stadionu. Když se Cyrus vrátí, syn je pryč a s ním i Prudence.

8.Léčka královny Heleny

Poté, co jeho syn zmizí, Cyrus se vydává do tunelů dohnat Prudence, než uteče i se synem. Místo nich však nachází královnu Helenu, která zamyká bránu. O chvíli později se dovídáme, že královna pomohla Prudence uprchnout. Samozřejmě se postarala o to, že sňatek byl podvrh. Údajný kněz, byl totiž královnin gynekolog.

9.Královy kosti

Královna si je jistá, že Liam je Simonův syn, proto se rozhodne vykopat královy kosti a udělat nový test DNA. Když je králův pomník narušen a královna nahlédne dovnitř, je překvapená.

10.Princ Robert je (pravděpodobně) naživu

Nejméně očekávanou událostí ve finálové epizodě se ukázalo ,že princ Robert přežil nehodu letounu, při které měl zahynout. Na konci epizody, můžeme vidět princovu helmu, na které je „HRH R. HENSTRIDGE“. Větším překvapením je, když se ruka vedle černých vlasů pohne. To dokazuje, že nehodu přežil.

V poslední epizodě jsme dostali rozřešení, ale objevilo se také spoustu nových otázek: Nechal Ted opravdu zabít prince Roberta? Co se skrývá/chybí v králově pomníku? Co se stalo s Robertem, pokud je opravdu naživu? Otázek je mnoho, ale na odpovědi si budeme muset ještě počkat.

Zdroj: E!

Diskuze /3

majkl44

Už jsem se těšil, že by se v další sérii mohl Liam stát králem a zase z toho asi nic nebude :-(

26.2.2016 | 7:52:34
Alvin

Jsem zvědavá jak to bude s tím Robertem…

25.3.2016 | 16:47:07
misa1471

nemůžu se dočkat jak se to vyvine s jasperem a eleanor <3 <3 <3 :) :D

30.10.2016 | 23:38:19
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama