The Secret Circle (Tajemství kruhu)
73/100 - 80×

The Secret Circle(Tajemství kruhu)

Seriál podle knižní série L. J. Smith, autorky i knižní předlohy k The Vampire Diaries. Mladá Cassie se v něm po smrti matky nastěhuje k babičce do městečka, kde její máma vyrůstala a jen postupně odhaluje, že nejde o běžné nudné městečko, ale že mnozí, včetně jí samotné, jsou potomky čarodějů a čarodějek. A že Cassie je nepostradatelnou součástí plánů Tajného Kruhu a důležitou figurkou na poli dávné bitvy doba a zla.

USA | 2011 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | CW | 43 minut

Leeova ex se probouzí z koma

Leeova ex se probouzí z koma

V Chance Harbour se objeví další pěkná tvářička, která bude tentokrát znepříjemňovat život Fay.

2 1
18.1.2012

V minulé epizodě jsme viděli jako to jiskří mezi Faye a jejím novým woodoo šamanem Lee LaBequem (Grey Damon). Co když jim ten žár schladíme vracející se bejvalkou?

Naneštěstí pro mladý vznikající pár má Lee svou minulost… a ta minulost se zrovna hodlá probudit z koma. Zap2it tak přináší informace o blížící se 15 epizodě s názvem „Return“, kde se objeví herečka Alexia Fast jako Eva, Leeova bývalá přítelkyně, která se probere z drogami uměle navozeného koma. Její role se může v seriálu ještě objevit.

I když byla kdysi „sladká a plachá“, jakmile znovu otevře oči, má Eva ve své osobnosti „praskliny“. Něco závažného s ní je – což se stane ještě očividnější, když potká novou dámu v Leeově životě. A to Faye.

Alexiu jste mohli zahlédnout třeba v seriálu The 4400 jako Lindsey Hammond nebo v první sérii Supernatural.

Zdroj: CW

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Reklama

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama