The White Princess (Bílá princezna)
94/100 - 49×

The White Princess(Bílá princezna)

Píše se rok 1485 a válkou zmítaná Anglie má konečně světlejší vyhlídky. Elizabeth si bere Henryho Tudora, což by mělo zemi sjednotit. Nesou se však zvěsti, že princ Richard je naživu a nárokuje si trůn. The White Princess nahlíží na Válku růží z pohledu žen a je volným pokračováním seriálu The White Queen.

USA | 2017 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | Starz | 60 minut
žánr
Drama, Historický, Romantický
hrají
Jacob Collins-Levy (Jindřich VII.), Michelle Fairley (Markéta Beaufortová), Jodie Comer (Alžběta z Yorku), Essie Davis (Alžběta Woodvillová), Rebecca Benson (Maggie), Patrick Gibson (Perkin Warbeck), Vincent Regan (Jasper Tudor), Joanne Whalley (Markéta Burgundská)

The White Princess se možná dočká pokračování

The White Princess se možná dočká pokračování

Minisérie o Alžbětě z Yorku byla ukončena, ale možná se dočkáme zfilmování další novely z pera Philippy Gregory. Šlo by o pokračování již započatého příběhu.

17 0
24.7.2017

Tak jako po bílé královně The White Queen přišla bílá princezna The White Princess, tak v budoucnu by se mohlo navázat vyprávěním o příjezdu princezny Kateřiny Aragonské – věčné princezny. Je jí věnován román z pera Philippy Gregory, The Constant Princess (2005).

Kateřina Aragonská se provdala za prvorozeného syna Alžběty a Jindřicha VI. Tudora, Artura. Námluvy rodičů jsme mohli vidět v letošní minisérii. Mladý churavý princ však nedlouho po svatbě zemřel a Kateřina zůstala v Anglii, kde nikdo moc nevěděl, co s ní. Až druhorozený Jindřich, budoucí král, si umanul, že si pohlednou Španělku vezme za ženu.

Seriál by mohl převyprávět období od jejího příjezdu až do doby manželství s Jindřichem, na které navazuje seriál Tudorovci z let 2007 – 2010.

Zdroj: blastingnews.com

Diskuze /3

Nazli

To by mohlo být fajn, kdy to bude? :)

#2 HermiJ
24.7.2017 | 16:22:22
HermiJ

#1 Nazli: Zatím se oficiálně námětu nikdo neujal a seriál nevzniká, ale snad se někdo najde :)

čestný člen redakce
24.7.2017 | 17:38:59
LeniTheMonster

Ooohhh yesss

24.7.2017 | 19:00:47
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama