This Is Us (Tohle jsme my)
97/100 - 88×

This Is Us(Tohle jsme my)

Seriál This Is Us se soustředí na skupinku několika lidí, kteří mají něco společného. Jejich životy se ale začnou proplétat velmi zvláštními způsoby.

USA | 2016 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | NBC | 43 minut
žánr
Drama, Komedie, Rodinný
hrají
Sterling K. Brown (Randall Pearson), Milo Ventimiglia (Jack Pearson), Mandy Moore (Rebecca Pearson), Chrissy Metz (Kate Pearson), Justin Hartley (Kevin Pearson), Susan Kelechi Watson (Beth Pearson), Chris Sullivan (Toby Damon), Ron Cephas Jones (William Hill), Jon Huertas (Miguel), Alexandra Breckenridge (Sophie), Milana Vayntrub (Sloane Sandburg), Eris Baker (Tess Pearson), Lyric Ross (Deja), Faithe Herman (Annie Pearson), Melanie Liburd (Zoe)

Nový čas, nové epizody, nové příběhy aneb co můžeme čekat od druhé série

Nový čas, nové epizody, nové příběhy aneb co můžeme čekat od druhé série

This Is Us vystupuje ze seriálového ticha a prozrazuje nám několik nových informacích ke druhé sérii. Všechny novinky najdete v našem článku.

6 0
19.5.2017

Nový vysílací čas

NBC přišlo s novým výpisem vysílacích časů a přesouvá This Is Us na čtvrteční večery, protože chce dát větší prostor pěvecké soutěži The Voice. Stanice bezesporu svému seriálovému miláčkovi věří, a proto se i třetí série bude vysílat ve čtvrtek večer. U nás se tedy nových dílů dočkáme v ranních pátečních hodinách.

Speciální epizody

Předseda NBC Entertainment, Bob Greenblatt, oznámil novinářům, že pro seriál objednal dvě speciální epizody. Jedna z doposud potvrzených speciálních epizod se ponese v duchu Super Bowlu. Tento nápad vnikl díky propojenosti sportovních utkání v první sérii. A jedná se také o část příběhu rodiny Pearsonů, kdy se rozhodli vychovávat děti. Tato epizoda bude odvysílaná 4. února hned po utkání. Druhá speciální epizoda, která nebyla zatím potvrzená, by měla mít vánoční nádech.

(Druhá řada se začne natáčet v červenci. Foto: NBC)

Randallův nápad s adopcí

Finále první série nám zanechalo několik otázek ohledně pokračování děje a všechny nás určitě zajímá, jak Randall pochodí se svým nápadem s adopcí. Herečka Susan Kelechi Watson, která v seriálu ztvárňuje Beth, se trochu přeřekla během rozhovoru s TV Guide a prozradila, že se bude nápadu silně bránit. Pokud ale adoptují chlapečka, pojmenuje ho William.

Dozvíme se něco nového o původu Beth

Tvůrci seriálu mají hodně možností, jak prozkoumat rodinu Pearsonů. Není tak překvapením, že se v druhé sérii vydají k Bethině kořínkům. „Prozkoumáme její rodinu a pracovní život. Hlavně se jí podíváme na zoubek,“ říká herečka.

Jackova smrt

Dlouho utajené tajemství konečně vyplave na povrch. V druhé sérii zjistíme pravé příčiny smrti Jacka Pearsona. „Konečně to zjistíte. Uvidíte, co všechno k tomu vedlo. Nemohu vám říct, kdy se toho přesně dočkáte, ale vím, že se to stane v této sérii,“ řekl herec Sterling K. Brown, který v seriálu hraje Randalla.

Zdroj článku: TV Guide

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Nepřehlédněte

Studio 20th Television oslovilo tvůrce, aby pro This Is Us připravil spin-off

Studio 20th Television oslovilo tvůrce, aby pro This Is Us připravil spin-off

Když se cenami ověnčenému seriálu podaří u diváků vybudovat notnou přízeň, produkční studia dychtí po tom, aby jeho světlo nikdy nepohaslo. V případě This Is Us, které letos skončí šestou sérií, by produkční studio 20th Television stálo o volné pokračování.

Reklama

Závěrečná série

Thumbnail Play icon

Nejoblíbenější postavy

Plakáty

Plakáty

Narozeniny

Kde nás najdete?

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama