Touch (Doteky osudu)
76/100 - 50×

Touch(Doteky osudu)

Otec autistického a němého syna zjistí, že jeho potomek dokáže předvídat události ještě dřív, než se stanou.

USA | 2012 | Ukončeno
vysílání
2 sezóny | FOX, Youtube | 44 minut
hrají
David Mazouz (Jake Bohm), Ryan Eggold (Ben Wilkins), Karen David (Kayla Graham), Kiefer Sutherland (Martin Bohm),

Castingové novinky

Castingové novinky

Premiéra druhé řady je sice stále daleko, ale neustále se nám kvapem blíží. Pojďme si představit dvě nové tváře, které se zde objeví.

0 0
28.11.2012

Novým hercem, který se objeví v seriálu Touch je americký herec Mykelti Williamson, který ztvární postavu detektiva Langa, což je postava, která nebere nic na malou váhu a má silný smysl pro pravdu.

Williamson není již nejmladší herec, ale stále pokračuje ve své herecké kariéře. Od 80. let se objevoval převážně ve vedlejších hereckých rolích, tudíž si nezískal nikterak velkou slávu. Zlom nastal ve filmu Forrest Gump, kde ztvárnil postavu Buforda Blue, více známého pod přezdívkou „Bubby“, což byl nejlepší přítel právě Forresta Gumpa. Slávy mu i po tak oblíbené roli nepřibylo mnoho, objevil se například ve filmu Con Air a v seriálu 24 hodin (také po boku Kiefera Sutherlanda).

Další novou tváří je britská herečka Frances Fisher, která ztvární postavu Nicole Farington, která je členem společnosti Aster Corps.

Fisher je poměrně zkušená herečka, která si zahrála v řadě filmů hlavně vedlejší role, ale takové, které se dobře pamatují. Určitě nejvýraznější role byla roku 1997 ve filmu Titanic, kde si zahrála protivnou paní Ruth Dewitt Bukater, což je matka hlavní postavy Rose Bukater (kterou hrála Kate Winslet). Další významnou postavu si zahrála ve filmu Dům z písku a mlhy, poté se už objevovala v málo výrazných vedlejších rolích, přesto nadále pokračuje ve své herecké kariéře a má naplánováno několik filmů, ve kterých si zahraje.

Zdroj: FOX, Youtube

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Stav překladu

Epizoda S02E13: Leviathan

cz100%
DOKONČENO

Titulky pro vás překládají: Trifi a arram, poděkování směřujte do fóra

Reklama

Touch

7 důvodů proč sledovat Touch

7 důvodů proč sledovat Touch

Už dnes v noci začne očekávaná novinka stanice FOX a my vám, nerozhodným dívákům nebo těm, kteří o Touch neslyšli, přinášíme několik důvodů, proč se na tento seriál dívat.

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama