Travelers (Cestovatelé časem)
93/100 - 70×

Travelers(Cestovatelé časem)

O sto let vzdálené budoucnosti objevují lidé způsob, jak poslat vědomosti zpět časem přímo k lidem žijícím ve 21. století. Tito cestují přebírají životy náhodných lidí a pracují jako tým, aby zachránili lidstvo před strašlivou budoucností.

Kanada | 2016 | Ukončeno
vysílání
3 sezóny | Showcase, Netflix | 50 minut
žánr
Akční, Krimi, Sci-fi
hrají
Eric McCormack (Grant MacLaren), Nesta Cooper (Carly Shannon), Stephen Lobo (Wakefield),

Seriál pokračuje druhou sérií

Seriál pokračuje druhou sérií

Všem fanouškům sci-fi seriálu Travelers přinášíme dobrou zprávu, seriál má potvrzenou druhou sérii. Oznámila to stanice Showcase s tím, že natáčení začalo již v březnu.

11 0
5.4.2017

Natáčení pokračování této úspěšné podzimní novinky z roku 2016 již začalo a my se tak můžeme těšit na nové příběhy cestovatelů z budoucnosti. Celá produkce druhé série začala ve Vancouveru.

První série sledovala příběhy lidí, kteří přicházeli z budoucnosti. Ale ne známým způsobem skrze stroj času, ale skrze vědomí. Jedná se o historicky nutný objev cestování časem, který má za cíl odvrátit zkázu lidstva. Návštěvníci z budoucnosti si říkají cestovatelé, přičemž každý má své číselné označení. Takový cestovatel pak nahradí vědomí přesně vybraného člověka, který má v nejbližším okamžiku zemřít.

Sledujeme tak tým cestovatelů, kteří spolupracují na odvrácení zásadních událostí, které mají vést ke zničení lidského života. V průběhu pak zjišťujeme, že se nejedná pouze o jeden tým, ale o více týmů, které ne vždy pracují společně v míru. Děj se zaměřuje především na tým Granta MacLarena, speciálního agenta FBI, který má za úkol řídit všechny akce a úkoly. Dalšími členy jsou Marcy (lékařka), Trevor (technik), Carly (taktický poradce) a Philip (historik). Tvůrce seriálu Brad Wright (Stargate SG-1, Stargate Atlantis a Stargate Universe) je tak plně připraven na pokračování se všemi již zmíněnými hlavními postavami.

„Jsem na seriál Travelers tak pyšný, jako asi na žádný jiný seriál, kterého jsem byl součástí. Cítím veliké nadšení z tak mimořádně mladého obsazení herců, se kterými se pracuje skvěle. A to, že celý tým je kanadský a sestavil ho můj dobrý kamarád Brad Wright, je jen třešničkou na dortu,“ řekl hlavní představitel seriálu Eric McCormack alias Grant MacLaren.

Druhá série bude zachycovat tuto skupinu cestovatelů, kteří si čím dál tím více uvědomují, jak jejich konání ovlivňuje budoucnost mnohem výrazněji, než si mysleli. Dokonce tak, že to nikdo z nich ani nepředpokládal.

A co vy, těšíte se na druhou sérii? Jakým směrem se asi bude ubírat?

Foto: Showcase

Diskuze /4

TyfuZ

paráda, jsem si oddechl :)

#2 Spider89
5.4.2017 | 10:34:04
Spider89

#1 TyfuZ: Nápodobě… už se nemůžu dočkat. Je to opravdu, alespoň pro mě, jeden z nej seriálů.

6.4.2017 | 1:06:16
jasonpileek

Já mám dojem, že oni potvrdili druhou sérii snad hned nějak po odvysílání první série. Je to dobře. :-)

#4 Spider89
6.4.2017 | 21:20:53
Spider89

#3 jasonpileek: Jo jo, máš pravdu. Teď, když jsem se ujal tohoto webu, tak postupně doplňuji info… ;)

6.4.2017 | 22:44:57
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama