True Blood (Pravá krev)
86/100 - 267×

True Blood(Pravá krev)

Představte si, že sdílíte jeden svět s upíry. V rámci možností se tolerujete, prodáváte jim balenou krev, necháte jim vlastní úřady, bary a umožníte jim pohybovat se mezi vámi. Oni vás na oplátku nechají žít.

USA | 2008 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | HBO | 50 minut
žánr
Drama, Fantasy
hrají
Anna Paquin (Sookie Stackhouse), Stephen Moyer (Bill Compton), Alexander Skarsgård (Eric Northman), Joe Manganiello (Alcide Herveaux), Deborah Ann Woll (Jessica Hamby), Chris Bauer (Andy Bellefleur), Nelsan Ellis (Lafayette Reynolds), Rutina Wesley (Tara Thornton), Todd Lowe (Terry Bellefleur), Adina Porter (Lettie Mae Thornton),

7 nových postav

7 nových postav

Před několika dny byly ohlášeny castingy ke čtvrté, páté a šesté epizodě. V nich se hledá 7 herců pro 7 nových postav, z nichž některé sice nebudou mít příliš velký význam, ale minimálně jedna vypadá rozhodně zajímavě.

0 0
11.3.2013

Pokud náš web sledujete pravidelně, určitě jste si všimli, že v pravém boxu aktualizujeme informace o názvech epizod a kompletujeme rozcestník informací k 6. sérii. Postupně si teď tedy povíme, na koho se budeme moci ve čtvrté, páté a šesté epizodě těšit.

6×04 I'm Your Man

Zde zmíníme 2 mužské postavy, které se pravděpodobně objeví i v epizodách dalších, přestože jejich role nebudou příliš velké. Jednou z nich je velitel týmu LAVTF (Louisiana Vampire Task Force?), který je připraven zaútočit se svým týmem na svůj domov (tedy asi Louisianu, možná rovnou Bon Temps). Tou druhou postavou je velitel ochranky, o kterého se začne zajímat jeho šéf poté, co jej navštíví upír. Abychom řekli pravdu, nejsme z toho příliš moudří.

6×05 F*** the Pain Away

V této epizodě uvidíme Finna, vězeňského psychiatra, kterého možná uvidíme i v dalších dílech. Dalším mužem v pořadí bude Justin, Terryho přítel z války, který bude překvapený, když se mu Terry ozve. V této a pak ještě jedné epizodě se setkáme s Jenny. O té by se mohlo mluvit jako o možné Alcidově vlkodlačí krátké známosti. Posledním nováčkem této epizoda pak bude žena jménem Somchai – krásná Thajka, která vede terapie pro upíry.

6×06 Do You Feel Me?

V druhé polovině 6. řady se setkáme s upírem jménem James (původně Wes), ze kterého se upír stal v 70. letech minulého století, když mu bylo kolem dvaceti let. Má být přitažlivý, sexy, chápavý, ochranářský a musí umět hrát na kytaru. Figurovat bude hlavně v milostném trojúhelníku s Jasonem a dalším upírem (Jessica? Steve?), který však nebyl jmenován. Jamese uvidíme ke konci celé série celkem často. A poslední spoiler k této postavě vám raději skryjeme, ať si jej přečtete na vlastní nebezpečí:

James se objeví i v 7. sérii, pokud si ji HBO objedná. Jeho postava tedy do konce této série určitě nezemře a v další řadě už by se měl objevovat častěji.

Zdroj: HBO

Diskuze /1

RoseBlaken

wow, no jsem na to zvědavá :) Už aby to zase vysílali,.

28.3.2013 | 14:31:08
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Hlídejte si nás

Reklama

Narozeniny

Obrázek

Obrázek

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama