True Blood (Pravá krev)
86/100 - 267×

True Blood(Pravá krev)

Představte si, že sdílíte jeden svět s upíry. V rámci možností se tolerujete, prodáváte jim balenou krev, necháte jim vlastní úřady, bary a umožníte jim pohybovat se mezi vámi. Oni vás na oplátku nechají žít.

USA | 2008 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | HBO | 50 minut
žánr
Drama, Fantasy
hrají
Anna Paquin (Sookie Stackhouse), Stephen Moyer (Bill Compton), Alexander Skarsgård (Eric Northman), Joe Manganiello (Alcide Herveaux), Deborah Ann Woll (Jessica Hamby), Chris Bauer (Andy Bellefleur), Nelsan Ellis (Lafayette Reynolds), Rutina Wesley (Tara Thornton), Todd Lowe (Terry Bellefleur), Adina Porter (Lettie Mae Thornton),

Kam zmizela Maxine?

Kam zmizela Maxine?

V bontempských novinách se objevila zpráva o Maxine Fortenberryové.

4 0
26.6.2013

V pondělí se nám do rukou dostal čerstvý a nefalšovaný výtisk bontempských novin, které se zmiňují o zmizení neřízené střely, pardon… o zmizení Maxine Fortenberryové. V článku píší o tom, že byla naposledy viděna těsně po východu slunce, jak kráčí ulicí směrem k autobusové zastávce a rozčiluje se nad „těmi zatracenými pijavicemi“. Jedna její udrbaná sousedka novinám sdělila, že se prý madam Fortenberryová nedokázala smířit s odchodem svého syna Hoyta, a tak prý potřebovala změnu prostředí.

Podle místního investigativního novináře si madam Fortenberryová změnila jméno na Andreu Grinnellovou (nejspíš v domnění, že ji tato změna uchrání před vším nadpřirozenem) a odstěhovala se do Maine, do městečka Chester's Mill. A co čert nechtěl, sklapla nad ní kopule.

Nojo, Maxine… Teď si vzteky trháš vlasy, je nám to jasné. Ale kopuli neprorazí ani ta tvoje ostrá slova!

Pokud náhodou tápete, o čem je řeč… Herečka Dale Raoul, která v True Blood ztvárňuje postavu Maxine Fortenberryové, se objeví v několika epizodách letošní novinky Under the Dome, která odstrartovala svou sérii 24. června na stanici CBS.

Zdroj: HBO

Diskuze /3

fandapcd

Konečně je v čudu :D

27.6.2013 | 8:54:19
salomeagrippa

:-D já jsem si říkala, jestli to nebude ona…

27.6.2013 | 10:24:01
blackbird

Jak jsem slyšela ten její hlas v Under the Dome, hned mě napadlo: „Maxine, a seš pěkně v háji, zlatej Bon Temps!“

27.6.2013 | 12:11:20
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Hlídejte si nás

Reklama

Narozeniny

Obrázek

Obrázek

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama