True Blood (Pravá krev)
86/100 - 267×

True Blood(Pravá krev)

Představte si, že sdílíte jeden svět s upíry. V rámci možností se tolerujete, prodáváte jim balenou krev, necháte jim vlastní úřady, bary a umožníte jim pohybovat se mezi vámi. Oni vás na oplátku nechají žít.

USA | 2008 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | HBO | 50 minut
žánr
Drama, Fantasy
hrají
Anna Paquin (Sookie Stackhouse), Stephen Moyer (Bill Compton), Alexander Skarsgård (Eric Northman), Joe Manganiello (Alcide Herveaux), Deborah Ann Woll (Jessica Hamby), Chris Bauer (Andy Bellefleur), Nelsan Ellis (Lafayette Reynolds), Rutina Wesley (Tara Thornton), Todd Lowe (Terry Bellefleur), Adina Porter (Lettie Mae Thornton),

Kdo se pral o roli Violet?

Kdo se pral o roli Violet?

Že nevíte, kdo je Violet? Je to nová postava a přímo nebezpečná a sexy 600 let stará upírka, která by se svou silou mohla rovnat Ericovi i Billovi. Zaplete se navíc do jednoho milostného trojúhelníku. Do této role byla obsazena herečka polského původu Karolina Wydra, kterou jste mohli vidět v poslední sérii House v roli Dominiky. Vy se v přiloženém videu v článku navíc můžete podívat, jak probíhal casting na roli Violet a jak se této role zhostila (v dialogu s Jasonem) jiná uchazečka o tuto roli – Madeline Brewer.

1 0
1.4.2013

Ještě, než se ale podíváte na video, mrkněte na tento spoiler, jste-li zvědaví:

Violet se vrátí i v 7. sérii, pokud tato série vznikne. Zmiňovaný milostný trojúhelník by měl nejspíše zahrnovat Jasona a nového upíra Jamese.

True Blood Madeline Brewer- Violet from Jenna Winnett on Vimeo.

Zdroj: HBO

Diskuze /2

salomeagrippa

Teda za mě mnohem zajímavější typ Magda než Karolína…tu si člověk snadno splete s Lunou, Norou…absolutně nezajímavá…kdo je vybírá???Určitě jeden a ten samej chlap:D

3.4.2013 | 22:27:54
iHyi

Taky mi Madlenka přišla zajímavější, taková netypická :)

čestný člen redakce
9.4.2013 | 12:51:04
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Hlídejte si nás

Reklama

Narozeniny

Obrázek

Obrázek

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama