True Blood (Pravá krev)
86/100 - 267×

True Blood(Pravá krev)

Představte si, že sdílíte jeden svět s upíry. V rámci možností se tolerujete, prodáváte jim balenou krev, necháte jim vlastní úřady, bary a umožníte jim pohybovat se mezi vámi. Oni vás na oplátku nechají žít.

USA | 2008 | Ukončeno
vysílání
7 sezón | HBO | 50 minut
žánr
Drama, Fantasy
hrají
Anna Paquin (Sookie Stackhouse), Stephen Moyer (Bill Compton), Alexander Skarsgård (Eric Northman), Joe Manganiello (Alcide Herveaux), Deborah Ann Woll (Jessica Hamby), Chris Bauer (Andy Bellefleur), Nelsan Ellis (Lafayette Reynolds), Rutina Wesley (Tara Thornton), Todd Lowe (Terry Bellefleur), Adina Porter (Lettie Mae Thornton),

Nový herec v týmu 6. řady

Nový herec v týmu 6. řady

Dnes máme dvě nové zajímavé zprávy. Obě dvě se týkají nových postav, které v příští sérii uvidíme. Otázka ale zní, zda dva v tomto případě neznamená jedna. Proč by tomu tak mohlo být se dozvíte uvnitř.

2 0
16.11.2012

V celé šesté sérii se bude objevovat postava se jménem Ben. Podle popisu bude neskutečně okouzlující a šíleně pohledný chlapík mezi 20 a 30 lety, který přitahuje nejen muže, ale i ženy. Svým vystupováním však jen skrývá svou velice, ale velice temnou stránku osobnosti. A hned po svém příletu do seriálu mu zkříží cestu Sookie.

Druhým nováčkem bude zatím bezejmenný charismatický „vílák“, kterému se zalíbí Sookie (a jí se zase zalíbí on), a navíc jí i Jasonovi pomůže na cestě za pravdou o smrti jejich rodičů. Hrát ho bude Robert Kazinsky (EastEnders), který mimochodem odmítl před rokem roli Filiho v novém Hobitovi.

Nabízí se tak najednou několik otázek: je Ben a „vílák“ ten samý člověk? (Ačkoliv samozřejmě v True Blood musíme brát slovo „člověk“ s rezervou.) A hlavně – pokud má být „vílák“ novým Sookiiným objektem lásky, jak se jeho postava prolíná s knižním Quinnem, který se však přeměňoval v tygra a s vílami neměl nic společného. Na rozřešení si tedy budeme muset ještě počkat.

Zdroj: HBO

Diskuze /5

Patty

Jé konečně nový kořen pro Sookie :) To bude osvěžující… přece jen ten milostný trojúhelník (plus jeden pozvracený Alcide) byl už okoukaný :)

16.11.2012 | 15:49:29
Pavlina

Nejlepší je věta, že Ben je velmi pohledný chlapík, který přitahuje nejen muže, ale i ženy! :)

16.11.2012 | 16:40:19
Zizas

Kniižného Quinna nemám rada. Neviem prečo, ale jednoducho to tak je.. K Sookie sa podla mna hodí Eric alebo vlčiak :)

22.11.2012 | 20:18:01
Eleonora

Sákryš, a já se na Quinna podle knižní předlohy tááák těšila!!! No jo, bude mi muset stačit Eric :D

30.6.2013 | 17:48:00
cipango

…tak doufám, že s tímhle to Sookie konečě vyjde :D Zatím vypadá hoodně dobře :3

15.7.2013 | 21:18:18
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Hlídejte si nás

Reklama

Narozeniny

Obrázek

Obrázek

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama