Krvavé vaření: Kuchařka z Bon Temps

Krvavé vaření: Kuchařka z Bon Temps

2.7.2013 16:00


Zapomeňte na Pohlreicha, Vaňka nebo na vaření s ptákem Loskutákem. Jste-li fanoušky vaření, neměli byste si nechat ujít novou kuchařku True Blood: Eats, Drinks and Bites from Bon Temps. Jaké recepty se v ní skrývají a kde ji můžete sehnat? Vše se dozvíte uvnitř článku.


Dali byste si dnes brambory ve slupce podle Sookie Stackhouse? Anebo kandované brambory sladkého Ježíše od reverenda Danielse? Anebo třeba brujo burger s nefalšovanou bontempskou Bloody Mary? Pak potřebujete tuto True Blood kuchařku, ve které najdete 85 receptů na stylové nápoje a pokrmy, a společně s nimi také 150 exkluzivních fotek ze seriálu.

Smutnou zprávou však je, že tuto knihu nezakoupíte nikde v českém překladu, ale pouze anglicky, a to buď v e-shopu HBO anebo na Amazonu. Do knihy můžete nahlédnout například na Scribdu, na stránkách foodie blogerky Suzie, na webu eater.com anebo jednoduše na Googlu po zadání klíčových slov „True Blood cookbook“. Kuchařku také představuje i tvůrce seriálu Alan Ball v následujícím vi­deu:

Thumbnail Play icon

Jít na True Blood | Jít na Edna


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!