V
79/100 - 48×

V

S dnešním probuzením zjišťuje lidstvo, že se nad všemi hlavními městy vznášejí vesmírné lodě. Vetřelci tvrdí, že přicházejí v míru a přinášejí nám dary ve formě medicínských zázraků a technologického pokroku. Slibují, že nám neublíží. Jenže lžou.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
2 sezóny | ABC | 46 minut
hrají
Morena Baccarin (Anna), Oded Fehr (Eli Cohn), Elizabeth Mitchell (Erica Evans), Laura Vandervoort (Lisa), Joel Gretsch (Otec Jack Landry), Morris Chestnut (Ryan Nichols), Logan Huffman (Tyler Evans)

Aprílové odhalení s menším zpozděním...

Aprílové odhalení s menším zpozděním...

Vzhledem k množícím se dotazům jsme se rozhodli uvést věc na pravou míru.

0 0
3.4.2011

Ve fóru i v komentářích se poslední dobou množily dotazy ohledně epizody 1×07 – John May. Konkrétně o zobrazení dvou českých moderátorů na obrazovkách, které si Anna prohlíží na své mateřské lodi. Nejen, že je tato skutečnost uvedená u popisu epizody, ale několikrát jsme ji řešili i právě ve fóru.

To nás přivedlo na myšlenku aprílového žertu, kdy jsme nahradili původní Lucii Borhyovou a Raye Korantenga (a ano a naposledy, opravdu tam jsou a jsou to oni :-) Jolanou Voldanovou a Alexandrem Hemalou. Tento článek i s graficky upraveným obrázkem od Hurleyho, kterému za jeho zdařilou práci ve Photoshopu děkujeme, si můžete prohlédnout ZDE.

Ještě jednou tedy uvadíme oficiální sdělení TV Nova, konkrétně její mluvčí Michaely Fričové: „Televize Nova ráda spolupracuje se zahraničními partnery. Seriál V jsme už zakoupili. O datu jeho nasazení zatím uvažujeme.“

Neodvážili jsme se tuto zprávu vydat na Apríla, protože nám připadalo, že byste jí nikdo neuvěřil. Proto byla vydána s předstihem a podle reakcí působila velice důvěryhodně. Dokonce ani nad smyšleným jménem asistenta produkce Alexe Fishermanna se nikdo nepozastavil.

Přiznejte se, opravdu jste naš Apríl prohlédli nebo jste mu uvěřili, tak jako server AHA online? ;-)

Čtěte:

AHA online – Americké sci-fi TV: Vyměnili Borhyovou za Voldánovou

Zdroj: ABC

Diskuze /5

ScaryX

dobre vy… nj s bulvarem je sranda ;-)

čestný člen redakce
3.4.2011 | 13:23:41
MoiJe

Haha Aha. :)

čestný člen redakce
3.4.2011 | 14:07:27
barahir

Pěkná práce od Hurleyho, taky jsem žádné podezření nepojal, a to je tam logo abc, které na BR není :) Kdyby se udělalo něco takového u Lostu, tak se na to určitě přijde ;)

čestný člen redakce
3.4.2011 | 14:30:59
Kafka Tamura

Tak to s tím AHA fakt frdel :D

3.4.2011 | 18:09:28
Sneff

Povedene :D hlavne to ze to prevzalo i Aha me dostalo xD

8.4.2011 | 13:20:34
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Filtr seriálů








Reklama