V
79/100 - 48×

V

S dnešním probuzením zjišťuje lidstvo, že se nad všemi hlavními městy vznášejí vesmírné lodě. Vetřelci tvrdí, že přicházejí v míru a přinášejí nám dary ve formě medicínských zázraků a technologického pokroku. Slibují, že nám neublíží. Jenže lžou.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
2 sezóny | ABC | 46 minut
hrají
Morena Baccarin (Anna), Oded Fehr (Eli Cohn), Elizabeth Mitchell (Erica Evans), Laura Vandervoort (Lisa), Joel Gretsch (Otec Jack Landry), Morris Chestnut (Ryan Nichols), Logan Huffman (Tyler Evans)

Seriál V se vysílá na stanici Fanda

Seriál V se vysílá na stanici Fanda

Na novém televizním kanálu ze skupiny televize Nova se vysílá seriál V každé pondělí okolo deváté večerní a repríza stejného dílu běží druhý den odpoledne.

1 0
16.8.2012

Zatím bylo odvysíláno prvních pět epizod první série. Podle zpráv televize Nova zakoupili práva k odvysílání obou dvou sérií najednou.

Seriál prezentují jako americký dobrodružný

sci-fi thriller s popiskem:

K Zemi dorazila neznámá mimozemská rasa na oko podobná lidské. Jejich záměry tlumočené mimozemšťankou Annou se zpočátku zdají být dobré a lidstvu prospěšné. Ale je to opravdu tak?

Zdroj: fanda.nova.cz

Jak se vám zatím seriál líbí? Sledujete ho poprvé coby noví diváci, nebo jste už zhlédli první dvě řady na internetu?

Mohlo by vás zajímat:

Diskuze /3

04pato03

Tak dnes som videl finále na FANDe. A som na seba dosť nahnevaný že som to začal pozerať aj napriek tomu že som vedel že to nebude mať koniec, kedže nenatočilí 3. sériu. Chcem sa spýtať či niekde na internete niesu informácie, o 3. sérii teda ako to malo vypadať. Aspoň nejaký krátky popis.

17.12.2012 | 22:01:53
Clear

O ničem takovém se na internetu bohužel nepíše. Seriál zrušili a neexistují ani náznaky od scénáristů, co měli v plánu. Daly by se zřejmě najít nějaké fanouškovské teorie nebo fanfiction povídky – doporučuji stránku fanfiction.net. Vzhledem ke krátkému názvu seriálu není snadné k němu něco najít. Žádné oficiální zprávy ale nečekej, ty prostě nejsou.

24.1.2013 | 18:07:31
15.5.2013 | 10:22:54
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Filtr seriálů








Reklama