The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Do osmé řady míří nové tváře

Do osmé řady míří nové tváře

S novou sérií přichází i nové postavy. Tentokrát se můžeme těšit na dvě nové herečky, které se připojí k natáčení osmé série seriálu The Vampire Diaries. Na koho se můžeme těšit, a koho herečky ztvární, se dozvíte uvnitř článku.

13 0
22.7.2016

Podle internetového webu Deadline míří do osmé série herečka Kristen Gutoskie, kterou můžete znát ze seriálu Containment, Beaver Falls nebo Republic of Doyle. Gutoskie ztvární Seline, která je popisována jako vřelá, pečující chůva dvou malých dětí. Je to dívka z malého města, která se snaží v nebezpečném nočním světě najít své místo. Vázaná ke své nové „rodině“ způsobem, který nedokáže vysvětlit, bude Seline zoufale bojovat, aby uchránila ty, které miluje.

Podle webu TVLine do seriálu míří i herečka Allison Scagliotti, kterou můžete znát ze seriálu Stitchers, Warehouse 13 nebo Drake & Josh. Herečka byla obsazena do role Georgie, která je stážistkou v oblasti okultních věd a je poháněna děsivou temnotou svojí minulosti. Svoje existenční úzkosti vkládá do nového oboru studia, což ji přinutí čelit svým nejhlubším obavám. S Georgií se setkáme hned v premiérovém díle osmé řady.

TVLine též zjistilo, že se ještě můžeme těšit na postavu Sybil, se kterou se taktéž seznámíme hned v první epizodě. Sybil je jednou z nesmrtelných a používá svou nesmírnou sílu a vliv, aby ovládala ostatní lidi, zmanipuluje je k zvráceným hrám a testuje je pro své vlastní pobavení a glorifikaci. Až čas ukáže, zda bude přítel či nepřítel. Zatím se neví, kdo ztvární tuto roli.

Zdroj: CW

Diskuze /20

227petr

Z jednoho Plecky seriálu do dalšího :). Doufám, že alespoň tady ji nechá žít. :'(

#4 Car
22.7.2016 | 18:42:36
VampKošilka

Hádám, že Sybil bude ta holka, co se má údajně vecpat mezi Stefana a Caroline.

#4 Car
22.7.2016 | 22:26:42
google147

Tak u té Sybil je zajímavější, že má být stará několik tisíc let a sama dost bude naznačovat, že je upír (starší než Původní) a hlavně má sestru. Dá se předpokládat, že jedna z nich dvou bude monstrum z trezoru.

A jak to vypadá, tak ta Seline tak Georgie budou spojené s Alaricem – asi se nudit nebude.

22.7.2016 | 23:19:45
Car

#1 227petr: asi tak nějak :D to bylo to první co mě napadlo forever Katie :-( ještě by mohla vrátit Chrise což je nereálné ale bylo by to fajn :D
#2 VampKošilka: cože ? on se zase někdo má vecpat mezi Steroline? tak to už si ale děla Plecka prdel ne?

#5 VampKošilka
22.7.2016 | 23:45:21
VampKošilka

#4 Car: Jop, má jít po Stefanovi. Co chce, to prý dostane a bude na Stefovi, zda jí podlehne nebo ne. Už ted mi to zní jako do nebe volající volovina vůči Steroline. Chápu, že už tam nemají žádný jiný oblíbený pár, ze kterého by mohli těžit(u Bamonu se bojí kvůli Delence, přitom by to zrovna nemoudré nebylo) a dělat drama, ale i tak. Proč Damon(když už né Bonnie) nedostane novou holku? Proč tam každá jde automaticky po Stefanovi? Neříkejte mi, že Damon krom Katherine neměl nějakou jinačí známost(jinou, než postelovou), která by se tam mohla objevit. Nebo, že není dost atraktivní, aby se tam někomu líbil(Krystal chudinka nepřežila).

#7 Car #8 Car
23.7.2016 | 11:49:30
google147

Nebylo ještě ale vůbec potvrzeno jakým způsobem pro ně bude problém. Naopak se Stefan má snažit jí dostat z města za jakokoliv cenu. Valerii předem ohlásili jako problém z romantického hlediska, ale tady ne.

Navíc každý pár má svůj ultimátní problém, kterého se tvůrci drží zuby nehty – Caroline a Tyler (Tyler vysmahne na půlku série kvůli Klausovi z města – 2×), Delena (Damon za každou cenu dělá chudinku a hledá důvody proč by si ho Elena nevybrala – za 4.-6.sérii x krát), Steroline (Stefan to královský podělá a Caroline ho nenávidí a on jí chce získat zpět – zatím 2×, možná potřetí). Trošku škoda, že nedokážou vymyslet nějaký organický problém.

#7 Car
23.7.2016 | 12:26:23
Car

#5 VampKošilka: to si fakt ale už dělaj prdel tak tohle mě vážně nebaví…furt nějaký překážky furt nějaký trojúhelníky nevím no já myslela, že už jim dají klid to co se ted stalo bylo už do nebe volající a nevím jak se mám k tomuhle ještě vyjádřit :-/ asi tak… a já jsem fakt zvědavá jestli to skončí Delena Happy Endem nemám ráda seriály které jsou jasné už 2 série dopředu jako :D mnozí se diví že seriál bez Eleny přežil takhle ,,dlouho,, já tedy ne :D
#6 google147: asi tak :-)

#9 VampKošilka
24.7.2016 | 16:26:00
Car

#5 VampKošilka: trochu si myslim, že chtějí nechat Delenku neposkvrněnou proto Damonovi necpou žádnou holku pač by se fanoušci po*rali…teda až na ten jeden Damonův úlet no…

#9 VampKošilka
24.7.2016 | 16:46:09
VampKošilka

#7 Car:
#8 Car: Pokud skončí, tak skončí. Jediný seriál, u kterého jsem si přála, aby skončil tak, jak to každý čekal, je How I Met Your Mother, či-li najít matku.:D Pokud budou Damon a Elena spolu, fakt mě to nepřekvapí. Ale vzhledem k tomu, že je zpět Williamson, tak by to tak skončit nemuselo. Není tajemství, že on Delenu dohromady nikdy nechtěl. :D

#10 Car #11 google147
24.7.2016 | 17:47:42
Car

#9 VampKošilka: hihi jasně :-D jako mě samozřejmě taky ne, ale prostě to nechci no :D no tak tím lépe, sice nevím jak by to skončilo a jak jí zase vrátí do hry aby z toho Bonnir vyvázla ale nějak to zase udělají určitě zase nesmyslně, ted mě spíš štve že zase nabourají tu Steroline…

24.7.2016 | 18:39:55
google147

#9 VampKošilka: On ji nechtěl jenom uspěchat, byl s ním rozhovor, kde sám říkal, že na začátek 2.série přidal scénu jak Damon „zabije“ Jeremyho, aby se z Damona nestal klaďák příliš rychle a Elena se do něj ještě nezamilovala. Ale Delena byla nevyhnutelná (to řekla i sama Plecka, že trojúhelník se musel prozkoumat ze všech stran).

Spíš je otázka jak by Delena vypadala, kdyby nad ní někdo držel ochranou ruku a nenechal Dries nekontrolovatelně řádit. Se stačí podívat na Steroline – 5. a 6.série je Plecka hlídá a hýčká a pak je nechá Dries v 7.sérii.

#14 VampKošilka
24.7.2016 | 23:12:40
google147

Tak dneska se dostalo ven, kdo bude hrát Sybil – Nathalie Kelley (Rychle a zběsile: Tokijská jízda). A všude se o ní píše jako o finální záporačce, takže s velkou pravděpodobností je monstrum z trezoru.

Jinak Stefan se má dostat do velkého nebezpečí a to má být ta překážka pro Steroline, ale nebude to asi hned, protože v 8×04 (teda podle Candice) se bude řešit současná situace Caroline/Stefan/A­laric/dvojčata

#16 Car
25.7.2016 | 8:16:16
Sheena_Staley

podla mna Stefanovi to uplne najviac pristalo s Valerie… S Caroline maju podla mna omnoho lepšiu chemiu v kamaratskom stave, s Elenou by chemia aj bola, ale neprekona to Eleninu chemiu s Damonom, podla mna s Valerie to bolo super a je mi luto že to podelili a vracaju sa k tomuto…

25.7.2016 | 12:32:19
VampKošilka

#11 google147: To, že spolu jednou Damon a Elena budou, to bylo snad jasné každému, ale pochybuji, že Kevin plánoval takovou devastaci Steleny a takovou nadmíru Deleny, jako to červenoknihovní znovuzamilování. Eleně trvalo několik let, než si ho pustila k tělo a pak jí k tomu stačí pár dní, i když byla myšlenkami znovu na začátku. Dries řádila jako černá ruka, což je krásně poznat v páté sérii, kde na začátku jsou k sobě Stefan a Elena nějakým způsobem fixovaní a na konci už jsou si pomalu někde. Nemluvě o té mytologii dvojníků a Markose, který udájně „dal“ mezi dvojníky lásku. A celý vztah, na kterém si Kevin dal záležet a pomalu při každé příležitosti říkal, že show je o hlavně o Stefanovi a Eleně, že jsou spřízněné duše atd., vyšel jen jako nějaké hrátky vesmíru a Damon a Elena jako nefalšovaně epický pár. De facto z toho tak vyšli i Stefan a Caroline, protože Car je jediná nedvojnice, do které se zamiloval…no a nevím, zda počítat Valerii. Přišel s ní o panictví, ale to je asi tak všechno, přišla mi spíše jako skvělá kamarádka, než nějaká láska. Celá léta si na ní nevzpomněl, jak to Car sám řekl. Nezmínil jí, protože by to tajil, ale protože o ní vůbec nepřemýšlel.

#17 google147
25.7.2016 | 14:12:01
Car

at to skončí jak to chce pro mě je to dycky Stelena prostě :-)

25.7.2016 | 16:15:02
Car

#12 google147: achjo co na to říct…já prostě nechápu proč je jednou nemůžou nechat být..jinak nevíte co je pravdy na tom, že Nina se má vrátit na celou sérii?

#18 google147
25.7.2016 | 16:15:47
google147

#14 VampKošilka: Tak samozřejmě proto píšu, že kdyby tam někdo Dries hlídal, tak to nemuselo být tak na nic – v 6.sérii bylo pár chvil, kdy ta Delena fakt šla a neštvala. Ty dvojníci a kouzlem to fakt podělali a to co provedla Elena Stefanovi pořád beru za největší sviňárnu co se v seriálu někomu udělala.

Nebavila mě Stelena, která byla až neuvěřitelně uhlazená, sice fungovala chemie a romantika, ale chyběla mezi nima sexuální přitažlivost (narozdíl od Stefana a Katherine) – prostě pubertální vztah (a i tak jí tvůrci označují). A Delena to samé jenom tam to zase udělali naopak – absolutně to přehnali s tou sexuální přitažlivostí a pak se těžko věřilo něco trošku hlubšího.

Proto mě tak baví Steroline, tam je všechno tak krásně namixové (navíc mě spíš než ta epic love atd. baví spíš tenhle způsob), že není vůbec problém něčemu u nich věřit – hloubka jejich citů je skrze jejich přátelství, to jak se znají, vědí co si ten druhý myslí a ten jejich pravidelný oční sex nebo i to, že člověk z jejich pohledů vycítí, že by momentálně ze sebe chtěli strhnout oblečení. A Paul potvrdil, že na začátku 8.série bude Steroline pekelně sexy a přibude milostných scén – což je to jediné čím u nich tvůrci šetřili. A fakt mě zajímá jestli u nich Plecka dá na fanoušky, protože panel i rozhovory se sice nesly ve formě loučení, ale absolutně každý rozhovor se pak stočil ke Steroline a jisté události, kterou Plecka vůbec nevyloučila (ale samozřejmě nepotvrdila).

Jinak první epizoda se bude jmenovat „Hello Brother“ a letos nebude žádný crossover.

26.7.2016 | 12:36:02
google147

#16 Car: Protože podle Plecky a Candice by pak ten pár začal lidi nudit. Ale tentokrát bude problémy vymýšlet Plecka, která si ty dva hýčká už od 2.série, tak to snad nebude takový průser.

Nina začala točit remake Hráčů se smrtí, takže celou sérii určitě nebude, ale to únorové natáčení finále by měla stihnout.

#19 Car
26.7.2016 | 12:38:05
Car

#18 google147: jasně no :-( tak třeba je to pravda mě osobně by to asi nenudilo naopak bych si vychutnala klidný pár bez problé,ů když je to ta poslední série :D ale uvidíme, já si myslela, že je to blbost, že by byla celou sérii

26.7.2016 | 15:51:49
Car

stejně Alarickova holka bude vždycky Jo :-) to mě pěkně na*rali, že jí nevrátili :-/

26.7.2016 | 17:42:28
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama