The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Kdy byl seriál podle Paula Wesleyho na vrcholu?

Kdy byl seriál podle Paula Wesleyho na vrcholu?

Herec Paul Wesley, který v seriálu The Vampire Diaries ztvárnil Stefana, vybral období, kdy byl seriál podle něj nejúspěšnější. Co si herec ze seriálu odnesl a jaké série se mu líbily a proč, najdete uvnitř článku.

10 0
29.3.2017

Web EW se rozhodl zjistit od herce Paula Wesleyho, jaké období seriálu bylo podle něj nejlepší a proč. Ještě se svěřil se svým názorem na to, jaké je to být slavným a proč je důležité si zachovat alespoň ždibec skromnosti.

"Pamatuji si, že jsem se díval na druhou epizodu a říkal si: ‚To je celkem dobré.‘ Pilot nastavil vysokou laťku, všechno to bylo promyšlené a já se strachoval o hodně věcí, protože to chcete udělat dobře. Do pilotu se toho vkládá strašně moc. Nemůžete se na to dívat objektivně. A pak jsem se díval na druhou epizodu a v ten moment mi to opravdu došlo.

Myslím, že seriál je na vrcholu, když risk v něm opravdu něco znamená, a tohle první až třetí série braly na vědomí. Seriál je nejlepší, když toto dokáže, a lidé opravdu umírají, když se stane něco tragického, a nevrátí se zpět. Také si myslím, že byl seriál v nejlepším, když byl o vztahu mezi dvěma bratry. Seriál je o bratrech – dva bratři, kteří se perou kvůli holce – ale doopravdy je to o bratrech a jejich vzájemném vztahu, který k sobě chovají, a o jejich příběhu.

Po druhé sérii jsem byl po dva roky hrdinou a když mi dali ve třetí sérii možnost zahrát si pravý opak, tak jsem byl nucen jít proti tomu stereotypu a všemu ostatnímu, co bylo mojí postavě přisuzováno. Napadlo mě, že to je příležitost k tomu, abych ukázal nejen své herecké schopnosti, ale také abych to zhodnotil jako někdo, kdo se na seriál dívá: ‚Tohle je pro fanoušky skvělé, protože sledují, jak se jejich hrdina stává zloduchem.‘ Tato část byla pro mě vzrušující.

Pokud tu je alespoň jedna věc, kterou jsem si z toho všeho odnesl, pak je to tahle: Když se seriál stane hodně populárním a lidé vás začínají poznávat a přistupovat k vám, tak je velmi důležité nezapomínat na to, že jste herec v seriálu a musíte být skromný. Vídám hodně mladých herců, kteří to nezvládají a skutečně si o sobě myslí hodně. Je důležité využít tuto energii a sílu k dobru, ale napadá mě, že v dnešní době lidé svou slávu využívají jen k narcisismu a zvětšování svého vlastního ega. Doufám, že se mi tohle nikdy nestane. Ať už se mi v kariéře přihodí cokoli, vždy si chci zanechat alespoň trochu skromnosti. Myslím, že je velmi důležité, abyste to zvládali a rozuměli tomu, že jste prostředníkem."

Foto: CW

Diskuze /103

tom99

Souhlas. Nejlepší obddobí seriálu byla první až třetí série. Do to doby vše šlapalo. Čtvrtá série byla lehce překombinovaná, kdy jsem už místy kroutil hlavou, pátá o Poutnících zcela zcestná. Bavily mě snad jen epizody s Katheriny a 100. epizoda seriálu. Šestá řada byla o poznání lepší, ale tvůrci zvládli dobře jen úvod, pak to šlo ke kopru. Prostředek řady byl hroznej. Sedmá řada příjemně překvapila, ale znovu mě dokázalo zaujmout jen pár prvních epizod. Osmá řada byla celá špatně, jen finále stálo za to… Pokud se někdy k seriálu vrátím, tak pouze k prvním třem řadám.

#2 LostArrow
webmaster
29.3.2017 | 17:42:50
LostArrow

#1 tom99: Naprostý souhlas :)

Jen si nemyslím to co všichni najednou začali cpát do svých výroků a to že seriál byl hlavně o Bratrech a jejich poutu :D Jako jo bylo to tam trochu nastíněno na začátcích, ale určitě to nebyla hlavní věc co by všichni řešili. Spíš ty flashbacky v prvních sériíích byli prostě doplňující informace o tom že Damon nebyl vždy záporák atd. :D Ale to aby furt dokola jak kolovrátek omílali dokola že celej seriál stojí na jejich „vzájemném poutu“ mi přijde směšné :D Tohle by se dalo říct třeba o seriálu Supernatural ale určitě né o TVD ;)

#3 ShadowKittyGirl #7 KaraSnowAllen
29.3.2017 | 17:52:34
ShadowKittyGirl

Stejně jako Iana pro některé jeho výroky moc nemusím, tak Paula mám ráda, protože on má prostě rozum a to je na něm velmi sympatické…

#2 LostArrow: Jako SPN je o bratrech rozhodně více, nežli TVD a 7. série se je podle mě snažila dost napodobit, už jen těch scén v autě, co jsme si užili… :-)

#4 LostArrow
29.3.2017 | 19:52:47
LostArrow

#3 ShadowKittyGirl: Jojo však to myslím bylo v jakýmsi článku že potom co Nina odešla tak se seriál musel ubírat jíným směrem a tak se začalo stavět víc na tom jejich bratrském vztahu to beru ale ty kecy kolem i od Iana a spol. že o tom byl seriál celou dobu a je to ta nejdůležitější věc je prostě k smíchu :D

#14 ShadowKittyGirl
29.3.2017 | 21:25:15
Car

nevím no já teda s Paulem souhlasím a to ne jen proto, že ho mám fakt ráda, ale prostě je to tak série 1–3 bezkonkurečně nejlepší a pak to samé co psal už výše tom99, 4 série nic moc moc kombinací pátá totál fiasko, tam mě bavila jen Kitty Kat ty cca 4 epizodky s ní v těle Eleny jinak je to hrozný… 6 podle mě super Kai + ústup Eleny a nastupující Steroline, 7 o poznání horší jak 6 ale ne horší než 8 :D a s tím zbytkem ohledně Paula taky souhlas, dokážu si živě představit ty namachrovany mladý začínající ,,hvězdičky'' jako jo je to tlak, ale člověk nesmí zapomínat být ,, v pohodě''

… jooo proto mám Paula tak moc ráda :-)

#14 ShadowKittyGirl
29.3.2017 | 23:38:08
vašti

Podle mě ten seriál o bratrech je, jejich vztah se promítá v jejich vztahu k dalším lidem. Takže tyhle řeči mě vážně nerozčilujou. :) Je fajn si přečíst, co si o tom myslí herci.

30.3.2017 | 8:35:38
KaraSnowAllen

#2 LostArrow: Není to podle mě směšné, Plecka tohle myslím vysvětlovala. Zprvu to bylo o tom milostném trojúhelníku, ale jakmile se začal více zkoumat ten vztah Stefana a Damona(což začalo v třetí sérii), tak to prostě o nich začalo být, aniž by to vůbec plánovali, začali se do toho více ponořovat a přišlo jim, že vztah Stefana a Damona je mnohem důležitější než milostné drama okolo Eleny. :D Nejspíše jeli po vzoru SPN, kde bratrská láska táhne víc, nebo prostě nechtěli mít nálepku seriálového tvajlajtu s tím, jak se každý může podělat z toho, aby mohl skákat okolo jedné baby. Jako SPN do toho šli rovnou s tím, že je to o bratrech, tady se to postupně zpracovalo. :D

#12 LostArrow #13 Car #14 ShadowKittyGirl
30.3.2017 | 9:18:52
KaraSnowAllen

S Paulem souhlasím, upřímně jsem čekala, že bude lézt chlebodárcům do prdele(nebylo by to poprvé) a řekne, že show podle něj na vrcholu stále byla atd. atd., ale aspoň je upřímný, tenhle názor má snad každý. Paradoxně seriál začal klesat ke dnu v momentě, kdy si Elena zvolila Damona, to mi trochu s tou mojí antipatií k nim nahrává.

#13 Car #14 ShadowKittyGirl
30.3.2017 | 9:19:15
anndy

„kdy byl seriál na vrcholu“ – první tři série – proto jsme točili dalších 5 řad, hlavně, že z toho byly prachy :-D jasně, že první řady byly nejlepší, ještě nebylo tolik guláše a překombinování, ale každá řada měla světlé chvilky

30.3.2017 | 10:01:39
Golradir

V které sérii bylo to jak Damon sedí v autě a popíjí pytlík s krví jako pitíčko? Tůším, že to byla nějáká z prvních tří… Pro mě to byl nejlepšímoment z celých WD :) :D Foto zde: http://3.bp.blogspot.com/…m-100453.jpg

30.3.2017 | 12:13:08
Stolid

Co to melou za sračky? Ten jejich pitomý seriál nikdy nebyl jenom o bratrech, ani se na nich moc detailně nezaměřoval. Má pravdu jenom v tom, že od třetí nebo čtvrté série šel seriál totál dolů s kvalitou. Tyhle sračky melou jenom proto, že jinak by museli říct, že seriál šel do kopru, když odešla Nina.Stefan mohl dělat cokoliv zlého, v jádru byl prostě pořád ten dobrák. Ať v ten moment dělal cokoli, ten dobrák se vždy o něco později začal litovat a všem se omlouvat, tak si tedy záporáka nepředstavuji. Například Damon, ať udělal cokoli zlého, téměř nikdy se neomluvil, jenom Bonnie a některým jiným vyjímkám.

30.3.2017 | 15:04:00
LostArrow

#7 KaraSnowAllen: Ono to hlavně začlo tím že si po všech těch letech vše vyříkali a byli opět bratry ale tu psal Stolid na jejich vztah se nikdy moc detailně nezaměřovali. Občas byly scénky kde si něco vyříkavali jak se musí jeden obětovat pro druhýho a bla bla bla ale vzhledem k tomu že tam furt omílali jedno a to samí dokola tak to pro mě nikdy nebylo nějak extra zajímavý a celkově to že je to hlavně o bratrech jsem opravdu začal číst až někde od poloviny 6. série. Do té doby jak jsem psal jen nějaké scénky. Ale cpát to tam začali až v posledních dvou :D

30.3.2017 | 17:26:11
Car

#7 KaraSnowAllen: neeee asi :-)
#8 KaraSnowAllen: jo? to on nekdy delal? :-O

30.3.2017 | 23:36:23
ShadowKittyGirl

#4 LostArrow: Jako to jo no… :-) Sice je to pravda, že vždy šlo o dva bratry, ale je nutné dodat, kteří soupeřili o tu samou dívku… Vůbec nejsou jako Sam a Dean, ani trochu…

#5 Car: Trochu mi přišlo jako by tím narážel na někoho konkrétního, ale to je možná jen tím, jak jsme to tu hodně probírali :-)

#7 KaraSnowAllen: Ano, ve 3. sérii byl jejich vztah hodně proměnlivý a zajímavý, prostě prošel vývojem, to vlastně ve všech těch sériích, ale taky mi to trošku přišlo jako, že je spolu museli usmířit, jako příprava na to, že mu damon sebere holku, se záporákem Damonem by Stefan čas neztrácel, ale se svým bratrem, kterého má prostě rád a přeje mu štěstí, to bylo Epic drama, na které Plecka čekala, protože Stefan nemohl udělat absolutně nic, vždy by totiž někomu ublížil… No a nakonec to jako vždy odskákal on sám… :-( Prostě otloukánek…

#8 KaraSnowAllen: Je to fakt ironie no… Fanoušci dostali to, co chtěli a přestali se dívat, :-/ ale stojím si za tím, že to bylo prostě tím jejich Toxic ship, v páté řadě konečně byly spolu, ale kdy jsou v tom seriálu skutečně spolu????? Jakože skoro vůbec nefungují jako pár, to až v té 6. sérii a i tak jen na pár epizod, protože ona si jej nepamatuje… :-/ Prostě tvůrci Delenu totálně dojebali… nedivím se, že jí mnozí nemají rádi, protože jako vztah dvou lidí to nestálo za nic a to jsem delena fan a přiznám to… Na druhou stranu jsem ale v něco mezi nimi doufala už od 2 dílu, takže jsem ráda, že nakonec byly spolu, ale ten způsob je skutečně diskutabilní…

#15 Car
1.4.2017 | 5:31:35
Car

#14 ShadowKittyGirl: je to dost mozny nedivila bych se nicemu uz :D

#16 ShadowKittyGirl #17 ShadowKittyGirl
2.4.2017 | 23:53:44
ShadowKittyGirl

#15 Car: ani já už ne… Teda, snad jen tomu, kdyby skutečně bylo nějaké pokračování a objevila by se v něm i delena, abychom viděli alespon střípek jejich společného života :-)

#18 Car
3.4.2017 | 7:12:55
ShadowKittyGirl

#15 Car: To bych čučela, jak péro z gauče :)

3.4.2017 | 7:14:14
Car

#16 ShadowKittyGirl: no ja uplne nevim zda bych chtela videt Damona jako cloveka :D jestli bych to prezila :D

#19 ShadowKittyGirl
3.4.2017 | 23:03:46
ShadowKittyGirl

#18 Car: Tak jako celou řadu nebo tak, to asi ne, ani díl ale minutu, či dvě, pár krásných obrázků bych určitě zvládla.. :-) A myslím, že bychom si to i zasloužili… Spíš mi jde o ten jejich společný život, jak vypadá a tak… Ani by nemusel mluvit, ale jak už jsem někde psala, Stelena to měla, Delenina budoucnost byla ukázaná jen v dosti katastrofickém světle…

#20 Car
4.4.2017 | 20:55:41
5.4.2017 | 22:06:05
ShadowKittyGirl

#20 Car: Nebo bych aspon chtěla vidět svatbu, u té je fuk, zda je ženich člověk, či upír :-/

#22 KackaEsh #23 Car
6.4.2017 | 7:54:42
KackaEsh

#21 ShadowKittyGirl: Souhlas,taky bych je ráda viděla v budoucnu,alespoň tu minutku dvě. Delenu bohužel dojebal Nian…V době,kdy měli být skutečně spolu (delena) se ti dva nemohli ani cítit a tak jsme my delena fanoušci dostali vlastně jen prázdnou slupku vztahu. Ale dívat bych se na delenu nepřestala ani kdyby v tom seriálu mlčky hráli celou sérii karty :D Mi delena celé ty dvě série hrozně chyběla a konec seriálu jako náplast za ty dva roky fakt nepovažuju,vždyť si neřekli ani bú :D

Jinak s tou stelenou a náznakem budoucnosti taky pravda Udělali tenkrát supr záběry a stelena fanouškům tenkrát fakt musely slzy téct proudem a delena dostala damona alkoholika,či mrtvou Elenu :D Jak tak nad tím uvažuju, plecka nás šidila,kde mohla :D Asi si najdu i Nian :D

#23 Car #25 ShadowKittyGirl
6.4.2017 | 12:38:23
Car

#21 ShadowKittyGirl: no pokud se to plecce povede tak neco z toho mozn uvidime uz se toho zacinam bat jak o tom furt keca…
#22 KackaEsh: njn tak ono se to snazi okecat a uhrat na dost veci :D Damonovi prece umrel bracha tak asi nebude happy jak dva grepy co se furt pise na netu :D a nebo, jak rekl Stefanovou neco ve smysl jojo mam Elenu ale co to bude za zivot bez tebe… jako stejne si furt mysli nebo dela to takovej dojem ze proste DEFAN vztah je stejne nejsilnejsi a zadna zenska to asi nezkazi :D

#25 ShadowKittyGirl
6.4.2017 | 23:21:01
Car

jinak myslim ze Nian jsou radi ze tahle show uz skoncila a ze uz se nikdy neuvidi a nemuseji uz tohle silenstvi resit a ta jejich jedna spolecna fotka nikoho neoklamala :D

6.4.2017 | 23:22:28
ShadowKittyGirl

#22 KackaEsh: No, že jo? prostě jen minuta, či dvě, jak vypadal ten jejich život, prostě obrázky, ani mluvit by nemuseli, ale to bychom asi chtěli moc…

Nian byly sice krásný pár, ale úplně nám dojebal delenu, takže bych si jej raději v reálu odpustila no…

Mně Nina nechyběla, líbili se mi vyhlídky na Bamon, to, jak Eleně psali ty deníky, z čehož byly fajn úvody i koncovky i ta předzvěst toho, že si je prostě jednou přečte, ale celé to pak zazdili a i když ty scény mezi Elenou, Sybil a Damonem v osmičce byli zajímavé, bylo jich moc a mnohem lépe by dopadli, kdyby s ní o něj Elena skutečně bojovala, ale to by tu Ninu museli mít, takhle to bylo jen trapné a zkazili mi mou oblíbenou scénu, tím jak ji pouštěli tolikrát… Jinak to jejich O Eleně bez Eleny byla celkově blbost, měli jít prostě dál a ne o ní furt mlít, to zase i jako totální delena fan musím uznat…

A ke konci se raději nevyjadřuji vůbec, bylo tam pár hezkých momentů, hlavně teda, setkání defan a Eleny a její rodiny, + Damon a Car v kryptě, ale to je asi tak všechno… Byla jsem namol abych se na to zvládla podívat a i tak jsem to celé probrečela a už nikdy víc, protože mi to za tu kocovinu pak ani nestálo…

No ne asi, stelena měla svou pohádku a my odstrouhali se samýma katastrofickýma scénářema, nemluvě o tom poutu ve čtvrté sérii, to bylo přímo jak facka do tváře… :-(

#23 Car: neuvidíme, protože přesně jak píšeš níže, Nian jsou rádi, že jsou rádi a že to mají hlavně už za sebou a do ničeho nového nepůjdou, leda za deset let jako zkrachovalý herci, co budou hrát rodiče nové hlavní hrdinky, což doufám, že mají na víc… :-/ Ale uvidíme, no…

#26 Car
7.4.2017 | 21:23:15
Car

#25 ShadowKittyGirl: ne asi, myslim si ze oni dva si uz oddechli a nebude je nic spojovat proto si nemyslim ze na plecčin pripadny ,,reunion'' by nekdo z nich kývl to by byli docela sami proti sobe… no jako uvidime osobne jsem docela zvedava na jejich karieru teda:-)

#27 ShadowKittyGirl
9.4.2017 | 23:33:49
ShadowKittyGirl

#26 Car: No právě, ted hlavně půjde o to, kolik vydělají, případně mají naspořeno a zda se někde uchytí, protože pokud ne, pro prachy do toho za pár let nejspíš půjdou, jen Nian nevím, no mezi nimi je až příliš zlé krve na to, aby spolu mohli pracovat načemkoli, možná časem, ale v dohledné době to nevidím…

#28 Car
10.4.2017 | 7:48:09
Car

#27 ShadowKittyGirl: ja si taky myslim ze maji nasysleno docela dost… no to mozna i jo no bude zalezet na jejich kariere, ale tyhle dva nepremluvi proste :D max ldyby se dali znova dohromady coz se niiiikdy nestane :D

#29 ShadowKittyGirl
12.4.2017 | 22:50:42
ShadowKittyGirl

#28 Car: Syslíci jedni šikovní :-) A si piš, že půjde hlavně o prachy, když ty budou, klidně nějaký ten vzpomínámedíl zase natočí, nemysli si, že Nina se na finále vrátila zadara, ta si asi taky solidně namatlala kapsu…

Tak trochu doufám, že nepřemluví, no…

To už asi nehrozí no, kor když si Ian ted chce založit konečně tu rodinu, ale je blbej, s Ninou by to ted taky mohlo být po dvouch letech o něčem jiném ta domluva, že? :-)

#30 Car
13.4.2017 | 0:51:00
Car

#29 ShadowKittyGirl: no jasny prachy delaj cloveka jak se rika :D a ano ta urcite ne to jen John se vratil zadarmo :D

no jako to ukaze cas :D

ja ti nevim :D ja uz si radsi nechci nic myslet, jako asi ny mi mozna vic sedel s tou Ninou nebo nevim, jako proste v serialu jsem je spolu nemusela ale v realu byli skvely :-) ale uz bych to asi nechala tak jak to je proste uz jsou oba dva nekde jinde :-)

#31 ShadowKittyGirl
13.4.2017 | 16:29:04
ShadowKittyGirl

#30 Car: Kdyby jen člověka, kolem nich se prostě točí svět už od doby bronzové :-)

No, John sice řekl, že by se vrátil i zadarmo, ale nakonec něco určitě dostal si myslím, i kdyby ne moc… A Nina, no to by mě samotnou zajímalo, ale určitě to bylo něco… :-)

Asi tak, je to na nich…

Tak jasně, já jen žes to zmínila jako „kdyby“, taky si nemyslím, že se to stane a hlavně i kdyby, tak nám je do toho kulový, že? Ale možná by zase pro změnu hejtovali Ninu, že vzala Iana Nikky, to nikdy dopředu nevíš, je to jen hypotéza :-) Ale zároven taky funny ironie :-)

#32 Car
14.4.2017 | 0:05:48
Car

#31 ShadowKittyGirl: jooo ja vim :D

jo to urcite za tu vterinu rozhodne neco dostal toho s nebojim :D uz jen proto ze se vratila dostala podle me peknou přirážku :D

naprosty kulovy :D muzem jen dal spekulovat :D to jo no ale jako tezko rict, Nina ma opravduvelkou fanouskovskou zakladnu takze ano nejaci takovy by se nasli ale spis bych rekla ze 80% by byli stastni :D

#33 ShadowKittyGirl
14.4.2017 | 10:40:46
ShadowKittyGirl

#32 Car: Ts už vidím, jak u ní všichni škemrali, aby se vrátila a ona si prostě počkala na tu nejvyšší nabídku, protože co si budeme povídat, ta suma jistě stoupala s každým dnem, kdy jsme byly přiblíženi natáčení finále a to by i vysvětlovalo, proč na to ta kravka kývla tak pozdě, prostě je chtěla vyždímat a navíc jí vlastně platili i za Kath, takže masakr no, holčička je vyčůraná …

Asi jo, no… Ale musíš uznat, že by to byla fakt švanda, kdyby si okusila svou vlastní medicínku, když proti Nikky své fanoušky štvala :-)

#34 Car
15.4.2017 | 2:31:58
Car

#33 ShadowKittyGirl: jo no :D a hlavne to bylo ohlaseno snad mesic pred ne? jakoby strasne malo :D ne asi :D jako podle me je vychcana jak dira do plotu :D a to bez pardonu… no celkem :D jako nevim no… treba jak pod jiny prispvek posilali to video na youtube ze jo tam si hodne musela libovat jak strhla tu nalepku s napisem Ian a jak si balila..

to jo no to by bylo husty docela :D ale podle me ji se to asi nikdy nestane no:D a ted vymeta vsechny akce opet :D treba Coachellu atd..pochybuju ze se nikdy s Ianem nepotka na zadne akci to neni pravdepodobne

#35 ShadowKittyGirl #36 ShadowKittyGirl
17.4.2017 | 11:48:48
ShadowKittyGirl

#34 Car: Díra do plotu :-) hihi

Tjn, to bylo video na comic con, škoda že k němu nejsou titulky, i když jsem vsměs pochopila oč se jim tam jedná :-) Hrozně funny věc :-) Jak se Kat s Ianem hádali koho, že to vlastně vykopli ze seriálu a kdo za to může, že ? :-) Jako je to 5. série, tak už asi byly rozešlí no… :-) Jsem se z toho málem počůrala, jak se ostatní radovali, že ted bude seriál o nich :-)

tak jasný, myslím že Ian s Niky už chtějí pracovat na té rodince, tak jim to přejme a Nina at si paří někde na jachtě, když se jí to líbí :-)

#37 Car
17.4.2017 | 15:01:00
ShadowKittyGirl

#34 Car: Díra do plotu :-) hihi

Tjn, to bylo video na comic con, škoda že k němu nejsou titulky, i když jsem vsměs pochopila oč se jim tam jedná :-) Hrozně funny věc :-) Jak se Kat s Ianem hádali koho, že to vlastně vykopli ze seriálu a kdo za to může, že ? :-) Jako je to 5. série, tak už asi byly rozešlí no… :-) Jsem se z toho málem počůrala, jak se ostatní radovali, že ted bude seriál o nich :-)

tak jasný, myslím že Ian s Niky už chtějí pracovat na té rodince, tak jim to přejme a Nina at si paří někde na jachtě, když se jí to líbí :-)

17.4.2017 | 15:07:20
Car

#35 ShadowKittyGirl: to teda je :D a ted jeste s tim Orlandem ta fakt vi jak ma uderit twl…

to video je nejlepsi proste :D Candices sandwich je nejlepsi taky :D jak mluvi tak vazne a tak :D jo bylo vtipny videt Ninu jak si bali a jak proste shodila tu Ianovu cedulku :D a Zach ji drzel ten surf s napise teen choice vote for Ian :D je to hodmne vtipnne video :D

no as itak nejak kdyz se porad potrebuje zvideltnovat coz ji ted fakt jde, pac se prej nemluvi o nicem jinem ted :-)

#39 ShadowKittyGirl
17.4.2017 | 23:11:41
Car

a nejlepsi bylo jak volali tomu Jospehovi :D

17.4.2017 | 23:12:04
ShadowKittyGirl

#37 Car: Ts, ten nikoho nezajímá už aspon deset let simtě,…

Tjn je to někde ke stažení třeba i s titulky? Bych chtěla :-) Stejně jako to kdy Kai paroduje delenu :-)

Tjn, prej dostaneme vlastní seriál :-) Klaus: Ke mně nepáchnete :-/ Vrrrr :-) Z toho fakt nemůžu :-) Si to asi pustím tyjo, jen škoda, že si to nemůžu stáhnout, no…

#40 Car
18.4.2017 | 20:32:30
Car

#39 ShadowKittyGirl: no prave… to ne no :D

pochybuji… podle me je to jen tkahle na yt :_/

nejlepsi ta scena :D jo no max tak do zalozek :-/

#41 ShadowKittyGirl
19.4.2017 | 23:14:43
ShadowKittyGirl

#40 Car: :-) Teplej elf má holku :-)

Ono i Cadice s tím sendvičem byla dobrá a pak, Michael, jak se chtěl hned dát dohromady s Elenou a Nina na to: Prosím, nedávejte mě dohromady s Trevinem :-) To bylo funny, ale úplně nejvíc mě asi bavilo, jak Ian řekl, že Paul ho miluje a že by ho nedal, načež se Paul jen zepta: Znamená to, že dostanu víc peněz???? :-) No a to jak Dries vrtěla tou hlavou, že žádný spin of nebude tam taky dobře pasovalo, nemluvě o tom, jak Kat hned na Iana: Cos provedl? Já? Já nic :-) A něco o tom, že tuhle sezonu předvedl svůj nej výkon, což s ohledem na sledovanost 5. série nezní moc dobře, ale co už… Prostě je to bomba a já to miluju :-) To měli dělat každou sérii :-)

a stejně tak ty cw sestřihy postav by měli udělat pro každou sezonu, protože to zbožnuju, ale poslední je tuším TV NOw 2015 :-(

Kdysi jsem na to měla program, ale už nevím, kam jsem ho zašila… :-/

#42 Car
22.4.2017 | 7:45:34
Car

#41 ShadowKittyGirl: asi tak :D

Candice :D ja na ni mam obecne slabost takze to pro me byla jedna z best casti :D, jo to bylo dobry :D Tylena :D uz to uplne vidim :D jo no :D Nina z toho nebyla nadsena :D joooooo :D Paul je taky svkelej :D Dries nesnasim :-/ je to pekna ***** asi tak nejak jenze ono jako 5 serie byla ciste pod Drie ze… jo no je to fakt nej video ever…

to je skoda nejak se na to vyprdli ty jo :-/

juuuu to je docela skoda :-/ jako myslim ze tohle je vazne osudovy serial :d a na ostatni prispevky ti odpovim az zitra za chvili jdu pryc tak chvili strpeni :D

#43 ShadowKittyGirl
22.4.2017 | 11:06:14
ShadowKittyGirl

#42 Car: To je, ale to její kroutění hlavou bylo vtipný :-)

Nemáš náhodou odkaz na tu upoutávku na deníky, kdy všechny ty postavy vystupují z toho kouře? Jak mám tu fotku víš jak, nemůžu ho nikde najít, ani to, jak tam všichni sedí u toho prostřeného stolu, tam jsou asi i TO cast, jsou z toho super fotky, ale to video jako by se ztratilo…

no, ted mají něco se superhrdiny, ale není to nic moc, asi jako jejich program obecně, už si tam moc věcí nevyberu, alespon ne tolik jako dřív :-/

Klídek :-)

#44 Car
22.4.2017 | 16:04:43
Car

#43 ShadowKittyGirl: to jo :D

ty kraso, asi vim co myslis no ale jako nemyslim si ze to nekde mam ulozene, ale muzu zkusti zapatrat na netu nekde to prece musi byt :-O, no fotku mas peknou :D

ted myslis co, ze si nevyberes? :-O

#45 ShadowKittyGirl
23.4.2017 | 22:10:32
ShadowKittyGirl

#44 Car: Díky, ty taky :-) Když budeš mít čas tak se jukni pls a myslela jsem to promo video od CW letos jsou tam jen samý superhrdinové, což o té stanici dost vypovídá, takže už si v jejich programu moc věcí ke koukání nevyberu :-/ NAvíc se zdá, že bud prodlouží TO nebo Izombie a to je duel u kterého si konec nepřeji ani v jednom případě… Hlavně LoT a podobně běží dál, že? a to mají sledovanost mnohem horší, nemluvě o té paně a exgirlfriend, což jsou totálka blbosti a přesto to prodloužili, prostě nepochopíš, no… :-(

#46 Car
24.4.2017 | 19:33:35
Car

#45 ShadowKittyGirl: jooooo dekuji :D tu budu mit asi jeste nejaky cas :D čece tak zatim jsem to nenasla hledaal jsem ty tricka :D , no tak jako ja ty superhrdiny moc nemusim nebo takhle neni to moje hlavni tema no :D aha no ta to nevim takhle to nesleduju ale ja myslela ze iZombie uz prodlouzili tak asi ne… presne tak to jsou totalni blbost na to vubec nekoukam – ztrata casu

#47 ShadowKittyGirl
25.4.2017 | 23:09:25
ShadowKittyGirl

#46 Car: jen si ji pěkně nech je super :-) Ne, je to právě až bud a nebo až podle sledovanosti :-/ což je prostě děsný :-/ Na superhrdiny jsem když je nouze, ale na Supermana se Supergirl si vždycky čas najdu, ty totiž tak nějak preferuji :-)

#48 Car
26.4.2017 | 7:29:02
Car

#47 ShadowKittyGirl: jo tak diky :D chapu :D Supergirl proc ne tesim se na ni :-)

#49 ShadowKittyGirl
27.4.2017 | 20:02:27
ShadowKittyGirl

#48 Car: No máš na co :-) tedy aspon co se Karamelu týká :-) JInak vzpomínám na Smallville, to je nostalgie veliká a jak jsme se bavily o těch písničkách, i tam odtud mám strašně moc oblíbených songů, viděla jsi to někdy?

#50 Car
27.4.2017 | 20:59:36
Car

#49 ShadowKittyGirl: jo na ty jsem zvedava a v realu jim to sekne .D nikdy jsem to nevidela cele uprime :-) \ale znam to samozrejme

#51 ShadowKittyGirl
27.4.2017 | 22:04:13
ShadowKittyGirl

#50 Car: Tjn oba jsou takoví sluníčkoví :-) tak ono to má taky 10 sérií tak je jasné, žes asi všechny nestihla, takový fanatik jsem asi jenom já, ale bavilo mě to. sice díl od dílu a řada od řady ale jo, bylo to v pohodě :-) a songů z toho mám právě hafo :-)

#52 Car
29.4.2017 | 3:34:54
Car

#51 ShadowKittyGirl: tak uvidime jak dlouho jim to vydrzi no :D no opravdu ne no :D cele jsem videla Charmed :D jako klidne bych se na to podivala znova vis co :D a na cele

#53 ShadowKittyGirl
30.4.2017 | 13:43:02
ShadowKittyGirl

#52 Car: Jasný no, jen kdyby byl ten čas… :-) Ono celkově Smallville, Charmed, nebo třeba i Buffy, to jsou takové ty starší seriály, které ale kupodivu jsou z celkového hlediska kvalitnější, než některé ty novinky… :-)

#54 Car
30.4.2017 | 14:18:15
Car

#53 ShadowKittyGirl: tak to urcite jsou proto jsou taky vsemi tolik oblibene :-)

#55 ShadowKittyGirl
30.4.2017 | 22:46:29
ShadowKittyGirl

#54 Car: Tjn ale s ohledem na pokrok technologie, by měli být ty nové lepší, ale nejsou, protože zvláště ti superhrdinové se spoléhají na akci a triky a uniká jim to hlavní a tudíž silný příběh, což ve Smallville Clark, Lana, Lex a třeba i Lois rozhodně měli… Nikdo tam nebyl neavíc a ni jej nemuseli s nikým párovat, aby to mělo říz, měli by se z toho poučit a ne to takhle mrvit, protože na příběhu si dávali záležet jen u první řady, popř pilotu a to je dost smutný, ale co já vím, třeba to kluky baví, ale mě ne. I Supergirl mě už v tomhle ohledu začíná dost štvát, protože ta druhá polovina tého řady jde do kytek…:-( Jak se na to dívá ta tvoje Mellissou posedlá kámoška ? :-)

#56 Car
2.5.2017 | 10:40:17
Car

#55 ShadowKittyGirl: presne tak jak rikam ja to moc nevyhledavam ty superhrdiny :D ja radsi proste jiny typy seriali no :D to mas pravdu no :-) proste serial s dobrym pribehem je lepsi nez milion akce :-) no ona se na to diva podle me hlavne proto, proto ze je posedla Melissou :D a hrozne to žere a prave naopak tvrdi jak je to hrozne super a ted jak to jde do finale, tak to kord no :D

#57 ShadowKittyGirl
3.5.2017 | 22:30:42
ShadowKittyGirl

#56 Car: Tak já to myslela tak, že na nich je to vidět nejvíc, ale u deníků to bylo taky, hromada akce, při které tvůrci doufaly, že si nikdo nevšimne, že to postrádá logiku a v konečném důsledku se v dílu nic důležitého nestalo, hlavně že tam bouchl barák :-/ Chápeš?

Jako nevím, jestli sledujeme stejný seriál, ale v hlavní roly James Olsen a Alex? dvě postavy na které se povětšinu série kašlalo a nikomu to nevadilo mají najednou dostat tolik prostoru těsně před finále? ne, to fakt není moc dobrý… :-/ Schválně jsem zvědavá, co na to povíš, až to zkoukneš, jak seš vlastně daleko? :-)

#58 Car
3.5.2017 | 23:34:44
Car

#57 ShadowKittyGirl: chapu :-)

myslis jak jsem daleko se Supergirl? :D

#59 ShadowKittyGirl
5.5.2017 | 19:44:55
ShadowKittyGirl

#58 Car: je to prostě smutný, no…

jj myslela jsem Supergirl, ale jinde už jsi mi psala žes viděla jen pilot, takže logicky asi moc nevíš o čem mluvím a ta tvoje kámoška je fanatička, takže se jí asi líbí cokoliv, v čem je Melissa :-)

#60 Car
6.5.2017 | 18:17:14
Car

#59 ShadowKittyGirl: jo to jo videla jsem zatim pouze pilot to stale spuhlasi :-) to asi jo, ale i tak toho vim dost na to ze jsem videla pilot, teda hlavne kvuli ni no

#61 ShadowKittyGirl
7.5.2017 | 23:57:15
ShadowKittyGirl

#60 Car: Je mi to jasný, když se mi něco líbí, taky to kámoškám furt cpu i když se na to nedívají :-)

#62 Car
9.5.2017 | 19:26:21
Car

#61 ShadowKittyGirl: nahodne jsem narazila na to ze pod timto clanekm ,,Oblíbená scéna Julie Plec'' jsi mi neodpovedela :D

ja proti tomu nic nemam delat to stejne, ale co je dost toho je moc…

#63 ShadowKittyGirl
10.5.2017 | 8:26:54
ShadowKittyGirl

#62 Car: cháůpápu, když se to přežene, tak to člověka spíš znechutí, podobně mi kámoška zkazila Tudorovce.. :-(

Víš proč? protože mi to tam nesvítí, jako žes mi psala, to bude tím…

#64 Car
12.5.2017 | 20:00:34
Car

#63 ShadowKittyGirl: rozumim :-/

no jako je to pekne pitomy ja obecne si myslim ze ten system tady na edne je proste k nicemu :D proto sem taky navrhovala psat si jinde :D protoze tady je to fakt na pytel

#65 ShadowKittyGirl
12.5.2017 | 23:11:13
ShadowKittyGirl

#64 Car: To sice asi jo, ale na facebook mě nedostaneš :-(

#67 Car
13.5.2017 | 9:39:14
Erika88

Ahoj :) Tento seriál mě hodně bavil. Ukázala mi ho ségra, protože se na něj doma furt dívala. :D Pak jsme si společně objednaly http://www.originalzfilmu.cz/…diaries.html tento super řetízek (třeba někomu taky udělá radost). Je za super cenu a příjde mi stylový celý ten „duchovní“ svět :) :)

#68 ShadowKittyGirl
15.5.2017 | 18:13:06
Car

#65 ShadowKittyGirl: njn co se da delat :-)

#68 ShadowKittyGirl
15.5.2017 | 22:40:05
ShadowKittyGirl

#66 Erika88: jj to je no :-) skoro povinnost každého fandy :-) Ale mně se více líbí náhrdelník Katherine ze druhé série, ten nosím skoro pořád spolu s Eleniným prstýnkem a Carolininým náramkem od Klause, ale jinak toho mám z Tvd hodně, protože ty šperky jsou krásné :-) Bohužel jsou ale spíš na poličce vedle knížek jako dekorace, než něco, co se dá běžně nosit. Viz třeba prsteny obou bratrů a odstatních. :-)

#67 Car: Njn, jsem holt sociální ignorant, no… Nad tím instagramem ale začínám uvažovat…

#69 Car
5.6.2017 | 20:37:26
Car

#68 ShadowKittyGirl: hihi :D tak od toho tady mas me vid :D ale ig neni tak hrozny jak facebook :-)

#70 ShadowKittyGirl
7.6.2017 | 11:49:45
ShadowKittyGirl

#69 Car: :-) Až zprovozníme ten počítač, asi to zkusím, no, ale ještě nejsem na 100% rozhodnutá :-)

#71 Car
12.6.2017 | 8:16:02
Car

#70 ShadowKittyGirl: tak ono se nic nedeje zase jako o nic tak moc zasadniho neprichazis to mi ver :D

#72 ShadowKittyGirl
12.6.2017 | 17:52:53
ShadowKittyGirl

#71 Car: Tak to je funny no :-) O nic nepřicházím, ale jsem divná, že to nemám :-)

#73 Car
25.6.2017 | 19:51:40
Car

#72 ShadowKittyGirl: no myslim si :D az na par celebrit ktere sem jednou za cas privitaji jinak nic moc extra :D

#74 ShadowKittyGirl
26.6.2017 | 21:20:59
ShadowKittyGirl

#73 Car: Fajn, tak v tom případě na to asi kašlu… Co twitter?

#75 Car
27.6.2017 | 3:12:19
Car

#74 ShadowKittyGirl: jo twitter jako jak jsem rikala mam ho ale nepouzivam moc no :D na ty moje potreby mi bohate staci fb a ig, ta moje Karamel-kamoska je treba taky posledla ze kazde rano jen co vstane jde hned na instac…tak jako nevim no

#76 ShadowKittyGirl
27.6.2017 | 22:42:20
ShadowKittyGirl

#75 Car: Divný :-/ Já zase když kouřím, čtu si články na Edně, můj nechutně nezdraví rituál, kafe, cigareta a Edna :-) Dřív jsem kouřila jen po denících, kdy jsem to po každém dílu zpracovávala, takže jen jednou týdně, ale jak jsem ted ve stresu, tak to trochu přeháním no…

#77 Car
28.6.2017 | 21:08:57
Car

#76 ShadowKittyGirl: tak to ja sice nekourim :D ale taky nemam uplne zdraví navyky _D chapu no :-( do toho ta prace je to proste na nic

#78 ShadowKittyGirl
30.6.2017 | 15:33:29
ShadowKittyGirl

#77 Car: Bud ráda, dost těžko se toho pak zbavuje a i když s tím přestaneš, kdykoli seš ve stresu, nebo se všechno sere, máš chut si koupit krabičku a celou ji vykouřit jako by to snad ty problémy mohlo vyřešit, prostě děs…

#79 Car
2.7.2017 | 8:56:31
Car

#78 ShadowKittyGirl: jo to jako ja jsem, samozrtejme to bych nebyla jako kazdej pubertak kdybych to taky nezkusila jak ,,to chutna'' ale nijak me to nezaujalo a hlavne ty prachy… takze jako ne no :D ale rozumim ti ze je to asi hodne naprd ze se toho jednak tezce zbavuje a kdyz uz si myslis ze ano tak pak do toho zase ,,spadnes ''znova chapu :-(

#80 Car #81 ShadowKittyGirl
2.7.2017 | 15:24:17
Car

#79 Car: no a priteli to neva nebo kouri taky? obcas se s tim setkavam ze je to pa kdocela problem treba

#81 ShadowKittyGirl
2.7.2017 | 15:24:41
ShadowKittyGirl

#79 Car: no to je ono no, každej zkusil, jde jen o to v tom nepokračovat, což se mě osobně nedaří. Kouřila jsem asi dva nebo tři roky a od té doby, i když už jen tak jednu týdně, s tím bezustání bojuju :-/ Když mám ale fakt stres, tak jsem schopná hulit na balkoně jednu za druhou, i když je mi z toho pak samozřejmě špatně a jsem celá zelená :-)

#80 Car: tak Lukáš s tím jeho vegetariánstvím a sportem? Ne, to fakt ne, ale je to vtipná představa :-)

jinak jako on tu dost často taky není a jak říkám, moje tradice byla po denících a když jsem si je pouštěla vždycky musel z bytu, takže jsem pak dělala vše pro to, aby to nepoznal, což jako správný nekuřák samozřejmě poznal okamžitě, ale až na pár rýpavých poznámek mi nic neřekl. Kdybych do toho ale spadla nějak víc, tak by mu to určitě vadilo, to je jasný…

Když se nad tím tak zamyslím, tak on je celkově ten, co žije zdravě a já spíš ten lexní salámista, kterému je všechno putna, hlavně, že má postel a televizi :-) ne, tak snažím se, ale musím se spíš nutit no, jeho to prostě přirozeně baví… Holt protiklady se asi fakt přitahují…

#82 Car #82 Car
4.7.2017 | 0:35:50
Car

#81 ShadowKittyGirl: tak jednou tydne je urcite super pokrok, samozrejme je dulezite do toho zase nespadnout znova :-/ ne asi naprosto rozumim :-(
#81 ShadowKittyGirl: hmmmm no jo vlasnte :D To opravdu nejde moc dohromady ale divila by ses :D o nekterych takovycg jsem slysela :D tak dulezite je aby to nevadilo nemu obcas kvuli tomu taky ve vztahu byvaji rozbroje :-/ mam treba jednu kamaradka ktera by vylozene s kurakem nechodila :_/

rozumim to je jasny, tak je hlavni ze te za to opravdu nejak nenapada nebo nema vylozene reci, ale jasny no to uz pak asi jo

ted jsem to presne chtela napsat nez jsem to docetla :D – protiklady se pritahuji :)

#83 ShadowKittyGirl
4.7.2017 | 20:34:17
ShadowKittyGirl

#82 Car: To je no, ted bez deníků, jsem to vydržela i déle, ale jak jsem si ted dopouštěla finále všech těch seriálů, na které koukáme, a přemýšlela nad změnou toho zaměstnání, zase jsem byla trochu horší no, a když jsme se pohádali, kvůli těm jeho horám tak taky, jakože na tohle všechno mi stačila krabička, ale už to je dost, když si vezmu, že jindy mi vydrží tak dva, někdy i tři měsíce a je v ní vlastně dvacet cigaret, ted jsem ji zvládla za dva týdny… Prostě toho bylo hodně a i když znovu začínat nechci, odvyknout si úplně je vážně strašně těžký… Fakt s tím raději ani nezačínej…

tak jasný, ono je to z těch lidí prostě cítit a líbej pak popelník, že? – to mi mim. vždycky říká Lukáš… :-)

Ne. nenapadá, ale nelíbí se mu to, to je jasné…

tjn, to je prostě fakt :-)

#84 Car
5.7.2017 | 11:18:34
Car

#83 ShadowKittyGirl: tak pri stresovych situaci je v tom clovek opravdu hned tomu verim to je jak s chlastem, takze verim ze to ted nebylo uplne lehky a obzvlast to zamestnatni nebo ta hadka s pritelem :-./

janse ze je jen tak to z tebe proste nevyprcha, aha to je mily :D ale chapu no :D

tak jasny ale neopusti te kvuli tomu, to uz jsem taky zazila :D

prave :-)

#86 ShadowKittyGirl
6.7.2017 | 22:43:20
Car

jo a videla jsem dneska Piraty z Karibiku: Salazarovu pomstu :D

#86 ShadowKittyGirl
12.7.2017 | 17:56:26
ShadowKittyGirl

#84 Car: jj přesně, akorát nemáš kocovinu, ale špatně mi trochu bylo, už holt nejsem úplně zvyklá, což je dobře :-)

nevyprchá no, někde jsem četla že nikotin z jedné cigarety se z těla vylučuje až po doby 12 hodin, což je poměrně dost a celou tu dobu je to cítit z porů na pokožce, pokud se potíš, pak obzvláště – nechutný prostě… :-(

On je tak celkově děsně milej :-)

To ne, ale kdybych fakt kouřila hodně, nebo v bytě, tak bych asi letěla hodně rychle :-) Což chápu…

#85 Car: Jaké to bylo? Já chtěla taky, ale kámoška to na poslední chvíli zrušila, tak se mi samotný už nechtělo… :-/ Byla Keira a teplej elf?

#87 Car
17.7.2017 | 7:43:59
Car

#86 ShadowKittyGirl: ja taky n ejsem zvykla :D

presne tak a kdyz kouris nekolik let tak se ti to dostane z tela snad za dvakrat tak dlouhou dobu nebo jak to je je to docela zajimavy … _/

chapu to mame stejne :D

tak jasny no to bych taky asi nesnesla :-)

heled kupodivu dobry, jasne nemelo to na 1–3 ale uslo to :-) nebylo to tak hrozny navic ten konec to zabil proste ten byl nejlepsi :-) ja to videla normalne na compu ne v kine :-)chces to rict? :D

#88 ShadowKittyGirl
17.7.2017 | 22:53:25
ShadowKittyGirl

#87 Car: tjn, ale hlavně teda nechutný :-)

tak jako taky bych nechtěla, aby celý byt smrděl cigárama, proto chodím bud na chodbu, ven a nebo na balkon, ale doma nikdy…

že se vůbec ptáš, jasně že to chci říct :-) A byli tam ti dva teda nebo ne?

#89 Car
18.7.2017 | 7:50:17
Car

#88 ShadowKittyGirl: tak takhle dnesni shadowhunters:D https://scontent.fprg1-1.fna.fbcdn.net/…538977_n.jpg?…

tento okamzik jsem musela patricne zdokumentovat i kdyz ta fotka neni moc kvalitni ale fotit znova to uz nebudu, nicmene jak se ti to dnska zdalo?

presne tak :-/

no jansy tak kdyt je ta moznost balkonu tak proc ne ze jo

no tak ja nevim :d treba se na to podivas sama vis co co ja vim :D heled ne celou dobu tam byl Johnny, Orlando tam byl jen na minutu na zacatku jinak vubec proste jen Johnny zase, ale ten konec? ten byl skvelej, ten dil byl o tom ze tam syn Elizabeth a Willa Turnera takze mladej Turner a posledni zaber byl na to, jak tam prijel Will (jeden den kdy muze byt na souši) prijel za synem, pozdravil se s nim on mu predstavil pritelkyni mozna uz manzelku a pak zaber na to jak uplne v dali stoji Elizabeth v krasnych satech, rozbehnou se k sobe a proste uuuuaaaa :D strasna romantika, oba tam byli asi minutu ale jako konec mi to stacilo protoze presne tenhle konec jsem si vysnila :-)

#90 ShadowKittyGirl
18.7.2017 | 18:43:36
ShadowKittyGirl

#89 Car: Takže teda až ten dnešní? Já si říkala, že sjem tam jeho jméno ještě neviděla a furt se o něm mluvilo jako že natáčí díl s jezerem Lyn, což by měl být tenhle, tak to jsem o to zvědavější ty jo :-)

Právě :-) Bez balkonu ani ránu …

Tak to je úžasný, to zní hodně dobře :-) Já se kouknu až bude lepší kvalita víš jak ale jak dopadl Jack?

#91 Car
19.7.2017 | 8:09:33
Car

#90 ShadowKittyGirl: no hele ja nevim uprime :D keca se o tom strasne dlouho, mozna predtim jen pomahal nebo nemel hlavni ruku co ja vim :D ale dneska uz byl ofiko v titulakch tak nevim :D … no prave… :D tak ja jsem z toho uplne v prdeli ze jo :D

no balkon je nejlespi ale bohuzel zatim na nej nemam stesti

Jack dopadl samozrejme dobre jako vzdy s cernou perlou po ruce :D no ja z toho konce byla v prdeli uplne:D sice v tom dile vubec nebyli lae ten konec byl proste uuuua divim se ze Keiru premluvuili, ale evidentne ji ta minuta nic neudelala a bylo to kouzelne :-)

#92 ShadowKittyGirl
19.7.2017 | 14:15:06
ShadowKittyGirl

#91 Car: ne, myslím, že je tam až od natáčení tohohle dílu, ale natáčel se tak dva měsíce + se o jeho obsazení nějakou dobu vědělo, takže to bude tím, ten rozdíl…

Proč v prdeli? Vždyt ho ani neuvidíš? :-)

Tak to je úžasné :-) Těším se na to…

Jinak já jsem asi trapná, ale chci jít na Hurvínka a Kouzelné muzeum, to prostě musím vidět :-)

#93 Car
30.8.2017 | 11:22:42
Car

#92 ShadowKittyGirl: aha je mi to jasne :D

ja vim to je jasny :D ale proste ze se na tom podili no :-) ze se vubec na necem podíli, btw udajne se nechal slyset ze v nicem nadprirozenem uz hrat nechce takze taky docela sranda

tes se, tes se nebylo to zas tak spatne :D

neee proc trapna :-) to mi neprijde trapne opravdu :-)

#94 ShadowKittyGirl
30.8.2017 | 15:59:05
ShadowKittyGirl

#93 Car: jj tenhle jeho výrok už jsem taky četla u Originals diskuze, ale kdo ví, zda je to pravda, vzhledem k tomu, na čem pracuje nyní, jasně není to hraní, ale i tak a mně by nevadilo na konci originals nějaké jeho shledání s Car, protože pochybuju že ten další spin off dostane v příštím roce zelenou, i když si to Plecka přeje…

Těším, těším :-)

Fakt? tak to se mi docela ulevilo :-) Lukáš se mi kvůli tomu totiž směje neustále…

#95 Car
30.8.2017 | 23:40:11
Car

#94 ShadowKittyGirl: jo je to mozny vlastne :D ja uz moc nevim co jsem ti rikala a co ne uz je to docela davno takze je to mozny… :D no jasny no jako taky to moc nechapu , no jako na shledani s Caroline se samozrejme tresu jak na bozi smilovani ale dost pochybuju on si evidentne svuj happy ending nezaslouzi :D no ja to nechapu mela by si vzit ponauceni z Marlene ta to umi vykomunikovat a vse ji projde :D

ja ted koukam na Wonder Woman mam to rozkoukane :D shledla jsem konecne Dobu Ledovou uz asi 51548665478 dil :D Divku ve vlaku, Zmizelou :D dala jsem se na ten svuj seznam konecne jo a Dite Bridget Jones :D

jeeee no jo chlapy :D co bys chtela :D

#96 ShadowKittyGirl
31.8.2017 | 19:16:48
ShadowKittyGirl

#95 Car: ne, neříkala jsi mi to, já to tam právě četla, když jsem se vrátila z dovolený, jste to tam celkem rozjeli tu diskuzi, ale tvrdit, že Damon Car znásilnil? Ts, to se mě dotklo :-) ne, sranda, ale fakt jsem si říkala, jestli jsme viděly na obrazovce to samé :-)

Ba co víc, Paul o něj asi ani nestojí, chtěl být mrtvej tak jee… Chudák Stefan to odskákal no… Candice by ale proti nebyla, to je jasné, aspon by její příběh nějak zakončili a nemusela by být Klaroline

ty jedeš holka :-) já koukám na Návrh, protože ačkoli na romantický komedie moc nejsem, tuhle konkrétně miluju :-) no a taky mám rozkoukané Až po uši s Políbkou, což má zajímavou myšlenku, jakože chlap po tmě podvádí krásnou manželku s ošklivkou je funny ale úplně mě to zatím nechytlo…

to je fakt…

#97 Car
5.9.2017 | 19:22:15
Car

#96 ShadowKittyGirl: aha ty jo tak to je pitomy ale je to fat uz dlouho… no tak jako vis co.. uplne dobrovolne to nebylo hlavne pak..

no ja si mylsim ze ani jeden o to evidentne nestal kdyz chteli oba aby umreli tak nevim… presne tak D

no jasan :D jako snazim se dohnat ty filmy ze seznamu :d taky to moc nevyhledavam :D aha no :D tak to je velmi zajimave s osklivkou :D

prave…tem to bude vzdy pripadat divne nebo se budou smat

#98 ShadowKittyGirl
5.9.2017 | 20:34:36
ShadowKittyGirl

#97 Car: divný, mám pocit že už jsem ti sem odepisovala ale asi se to neuložilo nebo co… Já ten křáp vážně hodím z okna jestli se mi to vymazalo všude.,… jinak teda:

Dobrolvolně mu do té postele vlezla sama :-) To až když jí kousnul se vyděsila a ted to teda nemůžu vědět jistě prototeže nám to možná jen neukázali, ale neřekla bych že s ní spal víc než jen jednou, ovládal ji aby s ním chodila, ne spala to si myslím neměl nikdy u nikoho zapotřebí a upřímně, ona taky vážně nevypadala že by k tomu ten nátlak potřebovala :-) holt se chovala jako by byla lehčích mravů no Tak či onak k znásilnění to mělo fakt daleko :-)

Ano, věřím tomu, že Ian se ještě ted někde hluboko v sobě užírá, že to chudák Damon byl nucen přežít :-)

totálně, já bych teda Čvančarovou nepodváděla vůbec a i kdyby, tak ne s Polívkovou, co je namaskovaná aby vypadala jako Lenochod Sid z Doby Ledový… Ale líbí se mi tak ty záběry Prahy a nábřeží, skoro si říkám, že je to tam fakt krásný, jenže ta realita je pak vždycky jiná, jako nepochopíš…

Hm, jinak teda dokoukala jsem tu Mlhu a chci k tomu říct pár věcí :

Za prvé, tohle nemá s knihou, či filmem skoro nic společného a ti jejich duchové v mlze? To si dokonce spletli i horor. divím se, že tomu King dal svou nálepku, protože vyjma obchodu a mlhy to spolu nemá společného vůbec nic, ale jakože ok, to jsem překousla a dívala se dál, koneckonců, nic jinýho nebylo…

2. bože ani netušíš jak moc jsem si přála aby všichni umřeli už jen proto abych se na ty jejich ošklivý ksichty nemusela dívat

3. ta tapeta lesa v obchodě mi ale připadala efektivní

4. to s těmi můrami bylo taky svým způsobem vizuálně úžasný ale bohužel tak zkapala jediná postava co mi byla aspon trochu sympatická

5. že ta holka není jeho bylo jasný už na první pohled, tipovala jsem toho jeho bratra nebo šerifa, což se mi potvrdilo, takže hurá, akorát teda chudák kluk no, ale že je jeho sestra se stejně ani nedozvěděl a k tomu aby byl chudák měl díky otci důvodů až až…

poprvé mně to ale napadlo, když jsem ji viděla jak je úplně šílená z představy že by se jí dotknul třebas jen prstem i kdyby to ona sama chtěla, takže za tím muselo být něco víc a bud jsem prostě dobrá, že jsem uhodla právě tohle a nebo to bylo až moc očividný a tím pádem tu máme další mega mínus tohohle seriálu…

6. ta pomatená ženská z kostela, není to ta babka z AHs? zajímavý poznatek pro mě bylo jak mladý má hlas, že ji tam ukáží nahou ještě budiž, ale to kojení na konci? To mělo jako znamenat co? Tak či tak, pokud ona měla být tou pošahanou ženskou, která byla i ve filmu, tak je mé zklamání neskonale obrovské, nebot i ta co přišla o tu dceru se jí podobala víc,,, a to na tom bylo přitom to nejzajímavější, jak dokázala lidi zblbnout jen proto že byly zoufalý…

7. souboj víry byl zajímavý, i když to skončilo zbytečným zapálením kostela, ale toho kněze zabilo spíš to že měl na sobě červenou a byl tudíž v mlze líp vidět, aspon si myslím teda no…

8. mrtvá matka na sedačce u Adriana doma to už tu taky bylo aby gay znásilnoval holky sice ne ale že to udělal mi bylo jasný už od první chvíle kdy ho kamera zabrala naprosto očividně totiž lhal a byl ujetej, takže na to i vypadal a musím říct že dívat se na jeho falešnej ksicht pro mě bylo na tom všem to největší utrpení ze všech. ne, nejhorší je že to ten svinák přežil a je s tím černochem, který ani neví, co ve skutečnosti udělal…

Tak, že to je asi vše, ted se pls vyjádři ty :-) jo a bude podle tebe 2. řada?

#99 Car
9.9.2017 | 22:05:26
Car

#98 ShadowKittyGirl: jinak jako v Americe bych fakt zit nechtela, asi to taky sledujes,… nejdriv hurikan Harvey a ted Irma… jako fakt nic moc ono i tam ted byt na dovolene nic moc

jooov pohode :D ja dyztak jeste na neco narazim :D

no to ano jako poprve samozrejme ano o tom zadna :D ale pak ja vychazim z ciste z toho co ona rekla a co tam videt bylo je pravda, ze pokud se nepletu nejaky dalsi sex tam videt nebyl, ale to nebyl ani v pripade Matta a Eleny a nekdo si mysli ze byl nekdo ze ne, tak tady to muze byt podobny… nicmene to nic nemeni na tom ze uplne hodny k ni nebyl a to se ukazalo teda ji se to ukazalo v momente kdy se ji vratili vzpominky tak nevim

ja myslim ze jo, jako v tomhle jsou teda oba dva divny i Ian i Paul, jako nevim no, ja asi i kdybych hrala sebevetsi svini ktera se pak nejakym zpusobem napravila a byla proste v pohode tak bych asi nechtela aby umrela, samozrejme zalezlo by na okolnostech a tak ale vis co.. docela blbe se to popisuje ale nevim no to mi neprijde moc logicky pac si to podle me nezaslouzil ani Damon a Stefan taky ne

to mas pravdu :D

jo urcite povidej rada si poslechnu :-)

no asi tak nejak… :D joooo :D heled tak nesympaticke postavy na jednom miste jsem dlouho nezazila jako :D to bylo opravdu priserne to jo no, tak ta matka vedla predtim asi zajimavy zivot a pak teda uletik se sefirem nebo co.. nicmene i tak by spolu nemohli bejt coz je strasne smutny a nejsmutnejsi byl ten jeho konec no.. jasne ze jo :D je to ta babka z AHS :d to byla taky jedina zenska kterou jsem znala – btw AHS zacalo priserne tohle neni muj salek :D asi tak nejak taky velmi debilni postava ale jasny no ono proste kdyz jsou lidi zoufaly tak toho tihle manipulatori vyuzijou raz dva, no jako asi takhle ten Adrian byl dost divnej taky strasne nesympaticka postava a uprime teda nevim no aby gay znasilnoval holky to mi prijde az moc ujety nicmene on neni uplne normalni ale dalo se cekat ze zrovna on to prezije – klasika , no a cernoch trochu mi bylo lito ze dal vale te holce ale to se taky dalo cekat ze jo… no ja si myslim ze jsi to shrnula tak nejak dokonale a ja moc nemam co bych k tomu dodala spis jsem ti to tak jakoze okomentovala pac pro me to bylo rozhodne nejvetsi zklamani tech vsech serialu co jsem od leta videla… opravdu odpad :D a druha rada hele tezko rict potom co zrusuli Gypsy a obnovil iFamous in love se nedivim nicemu takze ja davam 65% ze bude

#100 ShadowKittyGirl
10.9.2017 | 17:26:05
ShadowKittyGirl

#99 Car: No jako to počasí je tam šílený a je to snad poprvé, co jsem vděčná, že nejsem Amík :-)

Tak ale ty víš, že já myslím, že mezi Mattem a Elenou rozhodně byl, ale uvědom si, že to bylo před začátkem seriálu, tak jak bys je mohla vidět???? :-) Damona s Car jsi pak normálně vidět mohla, ale nedošlo na to, takže nevíme, zda k tomu došlo, i když já mám za to že ne… Jak ho ve 2. sérii nakope za to ovládání je bomba no :-) Jedna z mých oblíbených scén :-) I když úplně nej s nimi dvěma je asi ta z posledního dílu, jak se baví o Stefanovi a klidu, to je hrozně dojemný to souznění mezi nimi…

Jako mě nepřijde logický už jen to že si herec přeje aby jeho postava umřela a on přišel o práci :-) Ale jako konkrétně Ian vypadal, že toho hodně lituje, že Damon nakonec neumřel… Zato Paul byl Happy, ten totiž dostal co chtěl :-) Asi jako jediný bohužel :-/

Že jo? Všechny bych je nechala umřít už v prvních pár minutách a uvolnila cestu někomu, na koho se lépe kouká… Oni furt všichni tvrdili že na CW a jemu podobným stanicím jde jen o hezké tvářičky, ale jako kdo stojí v televizi o tyhle šeredy? Jasně, každej nemůže být super a cool, pak by to celé fakt působilo jak od Mattelu, ale taky nemůžou všichni vypadat takhle. To už i Zombíci v živých mrtvých vypadají líp prostě… Jak v panoptiku v tom městě opravdu…

já si říkala, že to je asi ona, ale jestli kvůli tomuhle nebyla v posledních sériích, tak to je mi jí fakt líto jako…

prostě lidstvo je děsná sebranka…

Takovýhle slizouni asi přežijí všechno… Horší je že tamten prostě neví co udělal, tam mu v pokračování může zase nakecat co chce… A jemu nešlo o sex, ale o to ublížit jí, aby ho potřebovala a nikoho jiného vedle sebe nesnesla, což se mu částečně i povedlo, nebýt té mlhy teda…

Jop, odpad z nouze :-/

#101 Car
25.9.2017 | 20:39:32
Car

#100 ShadowKittyGirl: zde komentar https://www.edna.cz/…a-malarkeye/#… , to ja taky :-)

je to pravda no :-) a ta scena taky patri mezi moje nej, ono obecne Car s Damonem mezi sebou maji spis to spatne bohuzel

nechapu… opravdu je dva v tomhle nechapu

souhlasim :d urcite by to melo nejak vypadat aby se na to dalo koukat

prave no… to je na tom to nejhorsi, ze jemu o ,,to'' vubec prave neslo fakt zvracenost , ale nevim na druhou serii asi nemam teda..

#102 ShadowKittyGirl
29.9.2017 | 20:28:46
ShadowKittyGirl

#101 Car: tak jo, ale oč jsou ty chvilky mezi nimi vzácnější o to více mi připadají ryzejší a upřímnější, prostě se mi jejich vztah nevím proč líbil a prozkoumala bych jej možná o maličko podrobněji, ale i tak prostě za mě dobrý… :-)

Ani já :-(

přesně :-)

Druhá série nakonec ani nebude, což je dobře :-) a jo, tomu už se říká vyloženě zvrhlost :-/

#103 Car
6.10.2017 | 10:40:22
Car

#102 ShadowKittyGirl: jako jo, ono tihle dva byli docela zanedbany, jako v te prvni serii to mezi nimi tak nejak nadobro pohrbili a pak bylo tezke najit mezi nimi spolecnou radu

je to divne… ale co naplat

fakt ne jo? uz je to nekde ofiko? :D huráááá

7.10.2017 | 21:34:28
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama