The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Můžou se některé postavy objevit v The Originals?

Můžou se některé postavy objevit v The Originals?

Fanoušci The Vampire Diaries si už zvykli, že v seriálu může být smrt pouze dočasná. Zatím není nic jisté, ale podle producentky seriálu Julie Plec jsou tu pořád příběhy, které by stály za to odvyprávět.

12 5
6.4.2017

„Doufám, že The Originals budou pokračovat, abych tam mohla některé postavy přetáhnout,“ prozradila Julie Plec webu EW. Pokud to však nevyjde, tak je tu ještě jiná možnost. „Mám takovou představu, že bychom tento svět mohli znovu přivést k životu třeba za pět, deset let, nebo až se bude lidem po seriálu stýskat. Pořád je tu The Originals, do jehož světa postavy z The Vampire Diaries můžou hladce zapadnout. Pokud se nám to ale nepovede, zatímco se budou The Originals vysílat, tak si myslím, že by ta druhá možnost mohla jednoho dne nastat.“

Na konci seriálu jsme slyšeli, jak Elena říkala, že prožila dlouhý a šťastný život. „To nám dává asi tak sedmdesát let, které můžeme dovyprávět,“ řekla Plec. A ti z vás, kteří si myslí, že když Stefan zemřel, tak už nebude součástí žádných budoucích příběhů, tak pro ty máme dobrou zprávu. Pokud se naskytne někdy možnost, že by byly vyprávěny další příběhy, tak by Plec našla způsob, jak ho vrátit mezi živé, aby nechybělo ani pověstné bratrské duo.

Foto: CW

Diskuze /107

Car

ja uz nemuzu přátele :D

6.4.2017 | 16:03:45
Nazugg

Apríl byl prvního.. :D Pokuď by tedy jednou dělali pokračovaní:Jako takže Stefana nějak dokáže vrátit z5, pošlape tím to loučení atd… Prostě všechny blbosti co se v tej 8. sérii udály tak, jak se udály, aby mohl na konci zemřít Stefan…?? Takže můžou rovnou vymazat celou 8. sérii a nazdar… Jednoho dne tam zaklepe Stefan: Hello brother, hello luv… tak jsem se vrátit z vejletu na nebeském ostrově… Jako jo Stefanoj, jeho šťastnýmu konci a vše co k tomu patří jsem fandil, ale nevím no… když by se měl najednou takhle nějak vrátit…

#3 Car
6.4.2017 | 16:11:19
Car

#2 Nazugg: Plec no.. co vic k tomu rict

6.4.2017 | 16:44:37
Karen90

No ta je snad úplně padlá na hlavu. Hlavně ať nekazí The Originals, zatím se to vyvíjí dobře a rozhodně si nepřeju, aby se z toho stalo odložiště pro postavy z TVD. TVD příběh už tak skončil o pár sérií později než měl, a myslím, že si pak už i zarytí fandové oddechli. Všichni se pohnuli dál, jen zastydlá Plecka se bude pořád držet dávno zvětralého příběhu. Neskutečné.

6.4.2017 | 16:52:14
dCate

Jediný, koho by měli z TVD přesunout by měla být Caroline za Klausem, jinak ať nám to nekazí

6.4.2017 | 17:09:28
Fifipek

Hlavně ať se do The Originals to vepřové Plecko neplete :D

#7 Car
6.4.2017 | 18:12:49
Car

#6 Fifipek: made my day :-D

6.4.2017 | 18:30:56
mima33

The Originals nech prenechá kolegovi Narduccimu a nech do toho nepchá prsty a hlavne žiadne postavy z TVD – čo je veľa je proste veľa a toto by u mňa ani ako 1. apríl neobstálo! Ak si chce robiť nejaký trafený spin-off, v ktorom oživí všetkých zomrelých a presunie tam celú MF crew, tak prosím – aj keď pochybujem, že by to niekto pozeral :P ale fakt nie – toto už je horšie ako ten najhorší vtip. Umlčte ju konečne niekto :/

6.4.2017 | 18:57:18
google147

A to víte, že Narducci Originals po 4.sérii opouští a pokud bude 5.série, tak seriál povede Plecka? A Narducci prý odchází právě protože tam nechce postavy z TVD. A Plecce jde reálně jenom o Candice a o nikoho jiného a z článku je patrné, že Candice nechce.

#10 mima33 #17 Car #20 ShadowKittyGirl #39 KaraSnowAllen
6.4.2017 | 19:39:40
mima33

#9 google147: tak v tom prípade nechcem 5. sériu!!

6.4.2017 | 19:45:11
paveltoman

nevim jak vám ale by se tam celkem líbila Bonnie, její příběh nebyl moc ukončenej a může toho ukázat ještě hodně jako poslední Benettová :)

#20 ShadowKittyGirl
6.4.2017 | 19:53:08
Lucyk20

what the fuck?? Prebohaaa......ako, milujem upírske, vždy budem,.....ale už to skončílo…prečo to kazit ešte viac? Originals je momentálne topka, a my si tam teda naje*me postavy, ktoré mali ostať tam, kde sú.....reálne…kto by tam išiel? Okrem Ricka, ktorý tam síce bude, ale predpokladám, že len na pár častí…och…dajte už s nou pokoj, lebo tú Plecku plesknem panvicou po hlave

#20 ShadowKittyGirl
6.4.2017 | 20:21:48
GingerGin

Ok, možná by tam zapadl Rick a třeba i Jeremy…kdybych hooodně přivřela oči tak i Bonnie. Ale další? Ok, mohli by se zmínit o Damonovi a Eleně. Ale ZMÍNIT!!!!!! Jediné, co bych uvítala, by bylo, kdyby do TO přijeli na návštěvu Bonnie a Damon jako dva bff co řeší nějakou záhadu a potřebují čaroděje z NO. Ale tohle všechno jen jako hostující hvězdy. Něco ve stylu té epizody, kdy do TO přijel Stefan. Hlavně tam necpat Caroline a už vůbec neoživovat Stefana…

Bože, TO mají podle mě od třetí série naprosto dokonalou linku zaměřující se na historii upírů. Je to skvělý příběh, je to takové temnější, méně romantický teen seriál, bez nějakých velkých milostných trojúhelníků a celkově milostné zápletky jsou lehce v pozadí. A to je na tom to skvělé. Už jen proto, že si pak člověk víc užije nějakých Kol+Davina, Hayley+Elijah, Cami+Klaus a podobně scén.

A kdyby se do toho zapletla nějak výrazně Plecka…No nechtě mě hádat: Minimálně tři milostné trojúhelníky, které by se omývaly stále dokola, hlavní páry by se rozcházely kvůli nesmyslům a pak by se zase půl série dávali dohromady + nějaký extrémně starý mystický záporák nebo záporačka (v tom případě bruneta s velkýma hnědýma očima), který je tím největším a nejhorším zlem za posledních 2000 let ale ve skutečnosti je to jen křehká duše toužící po lásce…A jakmile tahle křehká duše tu lásku najde, tak se objeví další navlas stejný záporák, jen o něco silnější a o nějakých 1000 let starší…Super!!!!!

Ne, ne, ne, ne, ne…TO musí zůstat takové, jaké je. A žádné postavy z TVD, které by nepřišli jen na krátkou návštěvu, ale chtěly by se tam rovnou nastěhovat, tam prostě nesmí. Tečka.

Ps. Vrátit Stefana? Po deseti, patnácti letech? Uvědomuje si, že i když je Paul pěkný chlap, tak už teď se mu s bídou dalo těch 17 uvěřit. A co teprve za deset let???? A co ostatní? Vážně chceme sledovat šedivějícího Damona a Elenu s vráskami, jak se prokousávají životem, zatímco jim na dveře zaklepe třicetiletý Stefan předstírající, že je stále puberťák, pogriluje s nimi a vrátí se do nebe, aby tam mohl čekat na Damona????

#17 Car #20 ShadowKittyGirl
6.4.2017 | 20:48:15
ShadowKittyGirl

Děkuji za článek, početla jsem si, ale musím říct, že mě opět rozesmálo, jak je ta ženská tak blbá, až jak daleko do budoucnosti vidí… Pochybuji, že by na to po deseti letech, kdy už budeme kdoví kde, někdo koukal, nemluvě o tom, jak bude Ian vypadat a to ani nemluvím o tom, že by do toho prostě nešli, to je čirá utopie od ní a v TO už dostanou Alaricka, možná i Car, co víc by jako chtěli??? Nechápu prostě…

6.4.2017 | 21:07:48
Billy the Kid

chtěl bych tam vidět třeba caroline :)

6.4.2017 | 21:08:45
GingerGin

A ještě k tomu, co zase velice chytře řekla: 1)„Doufám, že The Originals budou pokračovat, abych tam mohla některé postavy přetáhnout,“ To jí nestačí ty postavy, které tam jsou? Myslím že původní mají svůj příběh a ten je dostačující. A navíc doufám, že herci z TVD mají dostatek sebeúcty, aby na něco takového nekývli. Jako já fakt nechápu, proč by měla někoho z TVD vůbec přetahovat? Jejich příběhy jsou ukončené, tak co ještě chce?

2)„Mám takovou představu, že bychom tento svět mohli znovu přivést k životu třeba za pět, deset let, nebo až se bude lidem po seriálu stýskat. Pořád je tu The Originals, do jehož světa postavy z The Vampire Diaries můžou hladce zapadnout. Pokud se nám to ale nepovede, zatímco se budou The Originals vysílat, tak si myslím, že by ta druhá možnost mohla jednoho dne nastat.“ O tom návratu po pěti, deseti letech jsem se už vyjádřila. Herci stárnou. To je prostě fakt. A jak tam ty postavy asi tak lehce zapadnou???? Vždyť jsou už někde úplně jinde. Vyřešili si vlastní peklo. To teď mají řešit ještě nějaké problémy v TO? Rozhodně by tam lehce nikdo nezapadl. Spíš naopak. Bylo by to dost nucené.

3)„To nám dává asi tak sedmdesát let, které můžeme dovyprávět,“ Super. A co se za těch 70 let stane? Damon se naučí žít jako člověk, Elena dostuduje a bude pracovat jako doktorka, Damon si najde práci bůhví kde…budou mít děti, ty budou růst, dospívat, Damon s Elenou stárnout…A to vážně stačí na seriál? Nebo chce zase těm dvěma po tom všem strčit do cesty něco nadpřirozeného? To snad ne. Třeba nějakou další záhadu s dvojníky? Že by třeba teď měl dvojníka Damon? Jako fakt nevím, co chce asi tak vyprávět.

Ok, zase jsem se hodně naštvala, ale po tomhle vyjádření fakt nemůžu. Už si nejsem jistá, jestli si z nás jen někdo nedělá srandu :D :D Ale pokud ne, znamená to, že Plecka je hodně naivní, možná i lehce zakomplexovaná a hlavně bez nápadu na další seriál, který by nebyl ze světa TVD. Což je u jejího povolání problém dosti podstatný…Ale já ji varuju, jestli mi zničí TO!!!!!!!!!!!

#18 Car #42 ShadowKittyGirl #42 ShadowKittyGirl
6.4.2017 | 21:10:43
Car

#9 google147: aha no… tak to už to muzou zabalit… pro me Plecka skoncila dnem kdy rozdelila Steroline :D ale i celkove tim finale a to nejen kvuli Steroline, celkove jsem si to predstavovala trochu jinak, i kdyz jsem furt tajne doufala ze je necha být… nicmene pokud se do toho zacne montovat Plecka tak to bude proste v prdeli, zakazal bych ji tocit serialu protoze ona neumi nic jineho než tyhle slataniny o kterych pise výše GingerGin…
#13 GingerGin: no ne asi :D nikdo jiny jako zaporak nez bruneta s hnedyma ocima nesmi byt to si rekla velmi hezky :-D , ja tomu takyn nerozumim jak si to ****** predstavuje .Dale asi takhle nejak…

#19 GingerGin
6.4.2017 | 21:11:11
Car

#16 GingerGin: podle ni nejsou :D ona ma potrebu nestale neco ,,rozvijet k dokonalosti'' podle me jo, ja to pobrala tak ze by vymyslela zase nejakou kravinu s nadpritrozenem jak je jjejim dobrym zvykem :D jo no Damonuv dvojnik to tu jest eprece nebylo D

#42 ShadowKittyGirl
6.4.2017 | 21:14:15
GingerGin

#17 Car: Jako mě celkem dost rozčilovalo, že v TVD prostě nebyli normální záporáci.Jasně velká trojice Katherine-Klaus-Kai ( i když Kath pak trochu zvorali, ale tak co už…budeme si ji pamatovat jako tu bitch od druhé do páté série). Ale pak? Vždycky to bylo to samé. Vždycky to byl někdo nehorázně mocný, zlý a strašlivý, nějaké mystické zlo, které si prostě jen tak vybralo zapadákov MF a nejlépe i Elenu, která pak už začala být celkem nepodstatnou dvojnicí. A hlavně, se pak ukázalo, že to byly vlastně romatické duše a jakmile je porazili (nebo napravili) přišel někdo ještě děsivější a opět si vybral MF jako svůj cíl. Protože proč ne, že? V TO to má alespoň význam. Už jen tím, že Původní jsou dosatečně staří, aby se k nim ti záporáci nějak vázali a měli s nimi příběh. Třeba trojice Aurora-Tristat-Lucien…byly takový ten typ Kaie…Prostě arogantní psychopati. Ale žádné mystické zlo. A nebo tam byly čarodějky z NO. Ty měly taky celkem logický příběh a návaznost na zápletku.

Já nevím, dost se bojím, aby TO nezvorala. Nemluvě o těch jejich milostných zápletkách. Protože v TO jsou vážně nějaké románky až na druhém místě. A to je fajn.

#22 Car #42 ShadowKittyGirl
6.4.2017 | 21:20:01
ShadowKittyGirl

#9 google147: What?????????­????????????????????????­???

#11 paveltoman: Kat nechtěla hrát v TVD pochybuju, že by přešla do TO :-/

#12 Lucyk20: Ne asi, pánvička je osvědčená ženská zbran :-)

#13 GingerGin: Asi tak, zmínit, to bych byla možná i ráda, ale zbytek???? Jí fakt jebe, ne? Jinak souhlasím, od 3. série je seriál vážně skvěle udělaný, možná lépe než kdy bylo tvd… S těmi záporáky jsi to ale vystihla taky, i když to je spíš k pláči, než k smíchu :-(

Ten věk asi ona neřeší, ale jak už jsem psala výše, měla by ho řešit, Paul sice skoro nestárne, ale Ian ano a za deset let? OMG, nechci vidět + to s tím nebem by byla prostě děsná nesrovnalost, jak by asi tak mohl prožít život v obavě z toho, že se se Stefem už nikdy nesetká, když by se s ním už v průběhu svého života setkal?

Nemluvě o tom, že autoráky vlastní CW což je vesměs hlavně Teen stanice a pubertáci za deset let se na nějaké deníky z vysoka vykašlou, to je jasné… Plecka prostě žije mimo realitu, jinak to s ní už nevidím…

#42 ShadowKittyGirl
6.4.2017 | 21:20:17
anndy

ta baba už neví jak z toho něco vytěžit, prý za 5 – 10 let…, fakt nevím, jestli by současní fanoušci za tolik let ještě čuměli na takovou kravinu, kterou z toho plecka udělala. natahovat upíří svět, kde hlavní postavy nestárnou prostě nejde donekonečna

6.4.2017 | 21:21:10
Car

#19 GingerGin: ano nase dobrá známá 3K :-D ale to je tak vsechno… presne tak ja se na to zmrvene finale snazim zapomenout :D a taky si ji budu takto pamatovat protoze jinak to nejde.. ne asi ono to zacalo uz tou carodejou Qeutsiah, ze jo :D ktera se ukazala ze nakonec nebyla tak velka mrcha ale i tak tam mela nejakou svou roli, ale pak to hlavne zabili tim kdyz se tam snazili obsazovat ty snedy hnedovlasy herecky, tim tomu docela nasadili korunu teda… no asi tak nejak ti aspon maji na co navazat coz je podle me pro pribeh strasne dulezity a o to horsi to je protoze vetsinou maloktery spin off je lepsi nez original .D ale tady bohuzel :D nicmene kdyz uz je rec o Auroře chybi mi :D ale to spis ta herecka :D ne asi ten pribeh s carodejkama vyzdvihuju na prvni pricky celkove miluju tematiku carodejek a to vsude :D i v AHS :D asi tak nejak a hlavne v TO tech romanku neni 10 jsou tak hlavni tri a tim to konci vis co…to se proste nesmi stat jakmile to prevezme ona je konec, podle me kvuli tomu ani nebude 5 serie…

6.4.2017 | 21:35:10
Car

ja opravdu nevim kdo je horsi jestli Julie Plec nebo Marlene King… stale se nemohu rozhodnout asi se rozhodnu az po BIG finale PLL

6.4.2017 | 21:35:52
GingerGin

Jako já nevím, ale když tak moc zbožňuje TVD svět, tak proč nezkusit příběh někoho nového? Plést se do rozjetého světa TO, který funguje prostě jinak, než TVD je absolutní kravina každý, kdo má alespoň trochu zdravého rozumu a soudnosti to hned vidí. TO prostě řeší věci jinak, zápletky jsou jiné a hodnoty taky.

Když teda nemá nápad na něco úplně nového, tak proč třeba nezkusit příběh dcery Katherine ještě předtím, než se dostala do TVD (kde taky zemřela). Třeba to, jak se z ní vlastně stala upírka, podle mě musela mít taky dítě (aby ta jejich linie mohla pokračovat až k Eleně), určitě by měla nějakou zajímavou linii pár let před začátkem Deníků. Někde mimo MF. Už jen její hledání Katherine. A nebo samotná Katherine. 70 let Elenina lidského života by byla nuda…Ale 500 let (ok, řekněme spíš nějakých 350, než se dostala do MF a k Salvatorům, ty bych už do příběhu nepletla) upířího života a útěku by stála za vyprávění. A ano, mohly by se tam objevit dávno ztracené postavy. Jako třeba Rose a Trevor. Nebo i Lexi. A na skok třeba i někdo z Původních. Nebo vlkodlaci a Lockwoodovi. Ti přece od založení MF museli mít taky zajímavý příběh. A nemusely by se přitom do toho cpát staré postavy. Jen třeba nějaké zmínky. Sama Lexi by mohla mít svůj příběh. Třeba i o tom, jak našla tu svou spřízněnou duši (ten upír, co byl v tuším že jedenáctém díle první série a šel po Damonovi) Nebo třeba Bennettovic čarodějky. I o nich by se dalo hodně vyprávět…

Já nevím, když už vrátit tenhle svět, je přece tolik možností, které nemusí přímo zahrnovat hlavní postavy, které už mají ukončený děj. Jenže to by chtělo trochu zapojit mozek, že?

#26 Car #42 ShadowKittyGirl
6.4.2017 | 21:38:01
GingerGin

Další, kdo mě napadá, jsou heretici. O nich by se taky daly minimálně tři série natočit. bylo kolem nich tolik keců a pak najednou všichni (až na Valerii) zemřeli. A nebo třeba Anna a její matka (ne, nevzpomenu si na jméno) a ostatní upíři, co byli zavřeni v té hrobce.Pokud by moc chtěla něco z téhle doby, tak třeba i Isobel (matka Eleny) a její život upírky. Tam by se mohl na chvíli mihnout Rick i Damon ale prostě by to byly jen záblesky a žádné nové otevírání uzavřeného příběhu.

#27 Car
6.4.2017 | 21:41:47
Car

#24 GingerGin: jooooo ja jsem rozhodne pro carodejky a Nadiu :D proste to musime sepsat my jinou moznost nevidim :D napsala jsi to hodne, dobre ale jak taky pises no brain…

#28 GingerGin
6.4.2017 | 21:42:49
Car

#25 GingerGin: jo behem nejakych 6 dilu vyborny primo… :D a herecku Val slibovali v SPN a objevila se tam sotva jednou :D

6.4.2017 | 21:43:46
GingerGin

#26 Car: haha tak jen tak ze zvědavosti jsem tady projela seznam postav a napadlo mě spousta dalších, o kom by se dalo psát. A je toho fakt dost. Třeba ještě Sage (nebo jak se jmenovala ta zrzka, co byla zamilovaná do Finna). Jako těch postav, které byly dobré, ale zemřely je dost. A o nich by se dalo vymyslet spoustu příběhů. Protože většinou prožili dost dlouhý upírský život a byli nějak zapleteni s Původními ne s MF. Ale přitom by se v těch jejich příbězích ty původní postavy objevovat nemusely a při trošku dobrém nápadu na zápletku by to byl hodně dobrý seriál i bez toho. Stačilo by tam hodit pár narážek, aby původní fanoušci byli nadšení a podle mě by to mělo úspěch…Jenže Plecka je nejpsíš nějaká zakomplexovaná a hlavně vyčerpala veškerou svou fantazii už někdy v polovině 4. série.

#30 Car
6.4.2017 | 21:47:29
Car

takova vsuvka :D me se strasne libi jak lidi na instagramu neustale resi to finale :D jak to Ian hrozne zahral, jak to bylo od nej velmi neprofesionalni a bla bla :D a zeStelena shippers vlastne vyhrali pac i ta jejich scena byla mnohem vice procitenejsi nez Delena kiss :D

treba koment: People who still want to blame Ian for the bad reunin…have you ever seen the full episode? They killed Damon's brother off. Have you seen the scene in which Stefan tells Damon he can be happy with Elena and Damon answers: It means way less without you? The fact that Julie and CO killed stefan off RUined your Delena Reunion not Ian.....nebo taky pekny koment toto:

I shipped Delena until 3 season…then I started to see how toxic they are for each other and how aweful the DE fandom is. Stelena was cute, they should have been endgame tbh.

6.4.2017 | 23:02:21
Car

#28 GingerGin: jooooo Sage no jo vlastne vazne bychom meli navrhnout svuj vllastni serial twl :D je to tak, stacilo by par narazek ne v kazdem dile na jednu postavu viz posledni dve serie a Elena ale proste jen jednou za cas :-D faktem je ze Plec potrpela spis na ty milostny propletence nez na samotny pribeh a aby to davalo nejak smysl… a tech nazoru kdyz se objevuje to ze DE maj vsichni radi spis pred tim jejich ,,vztahem'' tak tech je fakt docela dost a to si myslim ze je smutny a nemelo by se to stavat :/

6.4.2017 | 23:14:21
GingerGin

Jako já nevím, co by bylo těžkého na tom vymyslet příběh pro Nadiu…mohlo by to být buď historické a nebo, pokud by chtěla ze současnosti, tak třeba by se to mohlo odehrávat od roku 2005 (tj.4roky před TVD a cca 6let před jejím objevením v MF a její smrtí… Takže dost času na pořádný příběh). A mohlo by to začít s tím, že stále hledá Katherine, ale do toho se jí pletou problémy Poutníků (alespoň k něčemu by tahle dějová linie byla). Zároveň by jednotlivé díly mohly být propleteny flashbacky třeba na dobu, kdy měla dítě nebo její následnou přeměnu v upíra. Třeba by c minulosti mohla mít nějakou zápletku s Kolem,Klausem nebo Elijahem (šlo by jen o hostování v seriálu a zápletkou nemyslím nutně milostnou… Spíš jen nějaký střet s Původními). Samozřejmě s Elijahem a Klausem by se mohla potkat i v přítomnosti (s ostatními ne, ti byli v té době propíchlí). Daly by se celkově využít i některé hostující postavy z TO. Jako třeba Strix, Aurora,Luciem a třeba i Marcel…A to ve flashbacích a nebo i v přítomnosti. A jasně, mohlo by tam být spoustu nových zajímavých postav. A protože v té době se věřilo, že kletba slunce a měsíce (nebo tak nějak) zbaví upiry problému se slunečním světlem a vlkodlaky jejich prokletí, mohla by se třeba objevit narážka na měsíční kámen a nebo zvěsti o dvojnici…a navíc by do příběhu mohla zasáhnout i Anna. No a hned máte námět na minimálně dvě série… Přidat pár nm nových postav, nových zápletek a románků… A je to.

A nebo, což by bylo ještě zajímavější, podobný scénář, ale se Sage…ta by naopak mohla chtít najít a získat Finna. Navíc by odpadli Poutníci. Sage je navíc starší, takže by tam mohlo být víc co vyprávět ve flashbacích. Třeba její seznámení s Finnem a to, jak o něj pak přišla. Navíc by tam mohlo být víc narážek na Původní, které víc znala, a taky více interakcí se Strix a Aurorou,Tristanem, Lucienem a třeba i Ayou…Celkově by se tam dalo vymýšlet spoustu zajímavých nových postav a zároveň zmapovat i historii upírů…

Tak, tohle mě napadlo za pár minut. Neříkejte mi, že nikoho jiného ze scenáristů ne :D i když jak čtu výroky Plecky, tak hádám, že ji to opravdu ani vzdáleně nenapadlo…ona si furt prostě žije v tom svém světě s Elenou.

#32 Car
6.4.2017 | 23:42:16
Car

#31 GingerGin: hele ona ma podle me svuj vlastni TVD vězensky svet a toho se proste jen tak nevzdá konec šmitec :D

jo no myslim ze napadu mas opravdu hodne :D takkze kdy zaciname? :D

#33 GingerGin
6.4.2017 | 23:51:45
GingerGin

#32 Car: hele já mám skoro chuť napsat dopis CW a nebo rovnou Plecce a v tom popsat hned několik návrhů s různými postavami (kdyby nějaký herec neměl na nový seriál čas, tak ať je nějaká rezerva) . Klidně bych vymyslela i prvních pár dílů, napsala scénář a následně se vzdala všech autorských práv. Ale za podmínky, že to bude dělat pak Plecka. Jako ona by to nakonec asi dokopala stejně jako TVD, ale zabavilo by ji to a neměla by alespoň čas se s*** do TO. A všichni by byli spokojení :D

#34 Car #42 ShadowKittyGirl
7.4.2017 | 0:08:22
Car

#33 GingerGin: no tak sakra jeste kdby si to nekdo precetl vid :D promin ja jsem v tom hrozne skepticka no :-/ no ty prava bych si mozna nechala teda :D myslim ze by to bylo docela husty sakra :D !!!!!!!!!! to jooo nooooo, ale jako obecne ona ta myslenka mit svuj vlastni seriall..? not bad…

#35 GingerGin #42 ShadowKittyGirl
7.4.2017 | 0:16:04
GingerGin

#34 Car: haha já bych strašně ráda měla vlastní seriál… Ale byla bych schopna obětovat tenhle svůj sen pro dobro TO :D a toho lze dosáhnout jen tak, že Plecku nějak smysluplně zabavíme :D a když sama není schopná přijít s něčím reálným…:D

#38 Car
7.4.2017 | 0:19:25
Nicole

Ježíši na jakém matroši ta ženská ujíždí? :-D Ta je opravdu neuvěřitelná, co dokáže vypustit z hu… pusy :-D Nějakému menšímu hostování bych se nebránila, ale pouze jen nějaké postavy a třeba jen jedna, dvě epizody, víc ne. Měl by se tam objevit Rick, dobře, to se dá. A popravdě teda teď mě nenapadá žádná jiná postava, která by se tam mohla objevit :-D Říkám si, jestli se tam třeba vůbec zmíní o smrti Stefana. Dyť to byli s Klausem takový „kámoši“, zažili toho spolu opravdu hodně a nechce se mi věřit, že by tam aspoň malou zmínku nedali. Chtěla bych vidět Klausův výraz a tak.

#38 Car
7.4.2017 | 10:51:41
KaraSnowAllen

Jako z pohádky O statečném kováři…nedají si říct a nedají. :-D Ještě budu ráda, že to se Stefanem dopadlo takto. Jinak, může dát už pokoj s tím bratrským poutem? Ano, my víme, že ti dva se milují až za hrob a bylo o tom celé finále a dokonce jsme měli uspokojivé zakončení, co se Defanu týče, celá série byla o nich. Co není vyřešené jsou Caroline a Stefan, ale to jí nezajímá. Placka asi zapomněla, jak hrozně jim fandila, pokud to nebyla jedna z jejích přetvářek. Musím Plecce napsat, co bere, že i s takovýma hovnama má tak vysoké sebevědomí.

#38 Car
7.4.2017 | 13:19:37
Car

#35 GingerGin: to ti verim ja kdyz nad tim tak uvazuju a po tom vsem co tu piseme tak ja taky :D a rozhodne pro zabaveni by to bylo dobre :-)D
#36 Nicole: zmínka o Stefanovi smrti pry bude :-)
#37 KaraSnowAllen: ja teda ráda nebudu nikdys za to jak to dopadlo se Stefanem, ale zase vuci tomuhle asi ano mas pravdu :D, ano ona furt říká, to co vsichni kdo ten serial aspon trochu sledovali uz davno vedi nic noveho :D z pohledu Defana si myslim ze to bylo zakonceni skvely, i na tim mozna krachla ta DE (jasne Ian to zahral tak jak to zahral), ale i tak se to tim muze ,,ukecat'' nebo nekteri fanousci to tak ukecavaji, ze diky smrti Stefana se prece Damon nemohl tvarit jakoze super ze mam aspon Elenu, navic sam Damon rikal co to bude za zivot bez tebe… takze jako asi tolik k DE proste…Stefan a Caroline jsou takovy vyreseny-nevyreseny pro nas fanousky tohoto shippu to bohuzel vyresene ani zdaleka … nechapu jednu vec, plecka jak pises tak z tohohle paru byla uplne hotova a ne zrovna kratou dobu, jak je teda mozny ze tohle udelala to by me fakt zajimalo nehlede pres ty jeji kecy ze budou mit happyend dva pary ze tri, jak uz tady nekdo psal :-) ja nevim no jestli ji tohle stálo za ty hejty… asi jo

7.4.2017 | 16:26:47
KaraSnowAllen

#9 google147: Plecka je falešná jak pětikoruna. Nejdřív se jakékoliv KC vyhýbá, teď by jí tam nasrala. Candice snad přijde lepší nabídka a TO se páté série nedožije.

7.4.2017 | 17:28:53
Andie24

Ona ten seriál tak strašně miluje, že by ho přivedla zpět i kdyby na tom prodělala :D

#41 Car
7.4.2017 | 18:09:46
Car

#40 Andie24: taky si myslim…

7.4.2017 | 18:15:11
ShadowKittyGirl

#16 GingerGin: Asi tak a i když si myslím, že herci dost sebeúcty mají, jí fakt hrabe, copak nestačilo, že pos*ala co mohla u TVD to se bude plést do TO????? Z toho jsem fakt pobouřena…

#16 GingerGin: #18 Car: Jasně no ono se sice říká nikdy neříkej nikdy a účtenky se neptají, jak už tu kdosi psal, ale pokud jde o Damonova dvojníka, vzpomínám si, že se v jednom rozhovoru ptali, zda dojde i na dvojníka Damona a Ian na to řekl že v žádném případě, protože Damon je jen jeden, prostě originál a toho se držím, takže snad fakt ne no…

#19 GingerGin: Asi tak no, ale když si vezmu to, cos říkala o tom zapadákově, nikdy vlastně nevysvětlili proč byl Kai zrovna v Mystic Falls, že ne? Jako chápu, že tam jel po svém návratu, byla tam Jo a Liv s Lukem, ale proč v něm byl právě ve vězenském světě, když bydlel úplně někde jinde??

#20 ShadowKittyGirl: Nebo že by Plecka začala vykrádat superhero universa? Nějaká alter realita, kdy Stefan ze Země č.2 přijde na Zemi č.1 protože… OMG to je taková blbost, že to ani radši nedopíšu…

#24 GingerGin: Tak ono řekněme si to narovinu, Plecka už asi ani žádný mozek nemá, ale Nadia by se skutečně dala využít, i Kath, ale počítám s tím, že Nina by do toho nešla a bez ní to tak nějak němá cenu, i všechno to ostatní z minulosti, cos vyjmenovala by šlo, ale ono ani budoucnost by nemusela být vyloženě špatná, prostě nové postavy z města Mystic Falls, tam by mohla mít malé náznaky na to, co se tu kdysi odehrávalo, nebo tak + vymyslet nějakou jinou zápletku, třeba pra pra vnučka Bonnie Bennett a tak… Klidně i od deleny něco + ty holčočky Car a Hope Mikalsonová, proboha je tolik možností, protože universum bylo dobré, ale ona musí zvolit nej blbost ze všech, prostě ten mozek nemá, jinak to nevidím…

#33 GingerGin: Tak do toho jdi jako :-) Normálně jí to s tou Nadiou sepiš :-) A práva si nechej, aspon si nahrabeš na důchod :-)

#34 Car: Nebo jí navrhni ten seriál o NIan, to by bylo vztahové drama dle Plecky stylu :-)

#45 Car
7.4.2017 | 20:50:36
ZEDUltedOP

Plecka se už sere tam kam nemá. Jde vidět že bez TVD nemůže žít ať jde už do prdele zas to míchat dohromady

#45 Car
7.4.2017 | 21:05:56
google147

Nebudu se hádat o finále – emoce tam fungovaly, Katherine se nepovedla a hlavně to jak snadno Stefan kráčel vstříc smrti po pár hodinách měl svatbu (totální ignorace několika sérií vývoje jeho postavy, alespoň nějaké dilema být mohlo).

S čím ale nesouhlasím je ta Steroline – ano Plecka se zoufale snaží nahnat sledovanost Originals Klaroline, ale v TVD až dokonce byla Steroline. Kvůli Williamsonovi sice trochu ubrala, ale ten seriál vypovídá úplně jinak – to kolikrát se zdůraznilo, že Stefan a Caroline jsou rodina a vyjádření, že v tom posmrtném životě se setkají právě rodiny. A to vážně jejich zakončení nepřipomnělo jeden film? Plecka vykradla jeden z nejromantičtější filmů vůbec – Titanic. Tam to dopadlo úpně stejně, s jediným rozdílem – zatímco v Titanicu setkání Lea a Kate po smrti proběhlo, u Steroline si ho musíme prostě každý představit sám. Dokonce mi příjde, že mají i nejromantičtější konec, Bonenzo ho mají takový nejasný a Damon a Elena se v tom pomsrtném životě tváří jako, když už se chtějí toho druhého zbavit.

#45 Car #54 ShadowKittyGirl
7.4.2017 | 21:07:01
Car

#42 ShadowKittyGirl: asi tak nejak.. ro uz by bylo priserny jako Damon a dvojnik :D ono ani Stefanuv se mi nelibil :D

joooo napiseme drama Nian :d TO Bchom meli dostatecne nahrabáno vsichni heled :D
#43 ZEDUltedOP: evidentne je postizena zamindrakovana krava :D
#44 google147: finále jako takovy spatny nebylo ale predstavovala jsem si to trochu jinak… jasny no, tohle nepochopim zabit zenicha ani ne par hodin po svatbe a jeste tak lehce… Katherine do*ebana na plné čáře a to se na ni vsichni tak tesili…

tohle nechapu, proc jim proste nedala pokoj a zkazila to… a jako Williamson nevim proc se ho tak bala.. jako on odesel, a to ze se vratil na posledni serii tak co? to se jako ma zblaznit? :D Nevidim nejak duvod proc kvuli nemu ubirat Steroline, jako jo asi to udelala ale je to takovy divny a mluvi to proti tomu co celou dobu zduraznovala a jak v posledni dobe zacala prohlasovat ze kdyby Nina neodesla tak je Stelena? tak to uz je vrchol vseho…potom vsem jak furt milovala Steroline a mohla se z nich zblaznit? nechapu proc z nas dela debily, ze ji to neni blby… a ano budem si to muset domyslet, jestli se o to nejakym zpusobem na stylu navrat TVD nepostara ona sama… Bonenzo bych rekla ze se nakonec sejdou az umre Bonnie, no a DE? :D ta je snad nejvtipnejsi, opravdu to tak vypada, jako by se pak nechteli ani videt :D coz je taky zajimavy, ale hlavne nezapomente na to ze Plec slibovala vic tech happyendu a dockali jsme se jednoho a jeste byl divny

#46 google147 #54 ShadowKittyGirl #54 ShadowKittyGirl
7.4.2017 | 21:32:01
google147

#45 Car: Ona ale řekla, že by možná znova na Stelenu došlo a ne že by na ní došlo na 100%. Williamson do ní do poslední chvíle hustil a ona to holt vyřešila takhle – vyřval si tak akorát smrt Stefana (ještě 2 týdny před psaním poslední epizody to byl Damon kdo měl umřít). A ano rozhovorů bylo hodně a hodně toho tvrdí, ale mezi řádky lze vyčíst, že Steroline byla její oblíbená (dala Williamsonovi Stelena scénu, ale nesměla být lepší než Steroline atd.). Seriál ale mluví jasně a to nejde podkopat, berto tak že na konci byla prostě diplomatičtější než v průběhu seriálu.

Za mě prostě Steroline krásný konec s poselstvím, že láska překoná i smrt. A že si to musím domyslet? Nevadí, protože si to můžu představit podle sebe (co kdyby seriál nesplnil očekávání?). Bonenzo si fanoušci musí taky domyslet a Delena? Fanoušci se dočkali happyendu a byl hodně slabý a hele on se jim nelíbí. Nějak mi příjde že Steroline a Bonenzo dopadli líp

#47 KaraSnowAllen #48 Car #54 ShadowKittyGirl
7.4.2017 | 21:51:40
KaraSnowAllen

#46 google147: I Lze i uplatnit Stefanův výrok o tom, jak na Caroline bude čekat, dokud nebude připravená na to s ním být. Holt se to protáhne o pár stovek let, ale my víme, že Stefan na ní bude čekat.

#48 Car #54 ShadowKittyGirl
7.4.2017 | 22:02:43
Car

#46 google147: ja vim no… ale ono jak to pak omýlala porad dokola tak uz mi to skoro prislo jako 100% proste :-/..... a Stelenu bych do toho fakt netahala… jak rikam… odesel na konci 2.serie nebo kdy a prisel tam vlastne proc? moc tomu nepomohl, diky nemu akorat zabila Stefana – ano to je teda supr vyhra.. dovedu si predstavit jak by to bylo hrozny pro DE, Elena se vraci a Damon mrtvy…no nic moc :D, jo ja nerikam ta Stelena scena byla skvela, ale citila jsem v tom ze je tam delana proste pro ,,nekoho'' a ano furt si myslim ze Stefan a Elena to tam porad meli tu chemii i po tolika letech ale proste Steroline je Steroline a tu nedovedla do konce, vlastne asi jen kvuli W. a to me proste vadi… nechapu proc se ma poslouchat nekdo kdo se tam vratil po sto letech… jako okej Plecka nadelala spoustu nesmyslu ale tohle si proste mela prosadit si myslim… ale chápu jak to myslis, nezbyva proste nez doufat ze se Car a Stefan sejdou za par desitek let no nebo nevim…co se da delat uz se to tkahle natocilo…

jasny no… to je taky pravda DE fanousci spokojeni nejsou vubec, coz jim samozrejme neberu a nebudu tu vypisovat proc :D to uz je asi zbytecny, nechci rict ze Bonenzo nikoho nezajimala ale i tak… samozrejme ze dopadli tak nejak stejne jako STE Enzo bude cekat, nez si Bon uzije svuj lidsky zivot a pak budou spolu, to samy Stefan…akorat tam je to trochu blby v tom ze Caroline je upir :-)
#47 KaraSnowAllen: no tak o tolik snad ne :D tipla bych to proste ze pripravi holcicky na zivot a az ji holcicky nebudou potrebovat nebo az jednou umřou tak si asi sunda prsten…

#54 ShadowKittyGirl
7.4.2017 | 22:16:00
Car

ale i tak to bylo hodne morbidni zkazit jim takovy velky den :-)

7.4.2017 | 22:16:25
GingerGin

Tak hlavně Klaus a Caroline jsou nesmyslem především kvůli jedné důležité věci. Konec TVD jasně řekl, že Car a Stefan byly TEN pár, ona řekla, že ho bude navždy milovat, on to řekl taky…A jasně, nemůžeme čekat, že Car za svůj dlouhý upírský život nezažije další románek. Ale bude to prostě románek. A ne žádná velká láska. Protože to by podkopalo její vztah se Stefanem. A kdyby se dala dohromady s Klausem, tak by to JEN ROMÁNEK být nemohl. To tak prostě je, že ti dva by si museli prožít něco většího. A tím by spadlo celé finále ( a vlastně celá sedmá a osmá série) TVD. A ano, třeba Elijah měl ty velké lásky za nějakých 1000 let tři. Jenže Tatia…no, to byla jeho první láska, když byl ještě člověk. Celeste? Jasně, ta pro něj znamenala hodně. Dokonce i když potkal Hayley a zjistil, že se do ní začíná zamilovávat, byl stále tak nějak věrný Celeste. Teda do chvíle, než o ni zjistil pravdu. A až pak přišla naplno Hayley. Takže ve výsledku, on si sice velké lásky prožil, ale ta ve stylu toho, co měli Car a Stefan byla až s Hayley (ono by to asi bylo už i s Celeste, ale to pak pro něj absolutně padlo). Jinak měl samozřejmě další vztahy, ale to byly jen takové „románky“ (viz. Katherine a Aya).

A pak by nějaký Klaroline taky podkopala celou věc s Cami. Nezlobte se na mě. Klaus a Caroline sice byli pěkní a podobně, ale to by musel zůstat v MF a neodjet do NO a Car by nesměla mít tak silný vztah se Stefanem. A jasně, Klaus pro Caroline udělal hodně. Ale nezměnil se. A co s ním udělala Cami? I když jsem ji ne vždycky měla ráda, tak se nedá popřít, že ona to s ním vždycky uměla. Tak nějak ho dokázala postupem času krotit stejně jako kdysi Elijah. A jasně, největší vliv na Klause má Hope. Jenže byla to smrt Cami, co Klause tak nějak jako první změnilo (už jen to, jak řekl, že se mají pokusit přivést zpět Davinu, kterou nenáviděl, aby jeho bratr nemusel zažívat to samé, co on). Prostě Stefan + Caroline a Klaus + Cami jsou ty páry. A na nějakou Klarolině už je teď po tom všem pozdě (a to jsem jim původně ve třetí a čtvrté sérii TVD fandila)

Jinak ještě k tomu komplexu nebo naprostému pomatení smyslů Plecky…Ono většina spisovatelů se tak nějak vžije do hlavní postavy, která je přesně taková, jakou by chtěli být. A pak tou postavou svým způsobem žijou. Začínám si myslet. že Plecka se tak nějak vžila do postavy Eleny, protože svět TVD a ty nápady s postavami, které jsem už tady řešila, jsou podle mě celkově zlatý důl a minimálně dvě zkrácené série by se určitě udržely. A ona místo toho stále mluví o Eleně a o jejím životě. Takže možná tou postavou fakt žije. U spisovatelů je to normální…Ale u scénáristů tohoto typu seriálu mi to přijde trochu špatné :D :D

#51 Karen90 #54 ShadowKittyGirl
7.4.2017 | 22:24:56
Karen90

#50 GingerGin: A hlavně to s Cami bylo o hodně přirozenější. Neříkám, že mě Klausův vztah-nevztah s Caroline vůbec nebavil (na to je Joseph až moc dobrý herec s charismatem až na půdu), ale už jen to, jak se do ní zamiloval bylo hrozně uměle naroubované. Vůbec si jí nevšímal (kromě toho, že ji chtěl obětovat), dokonce ovlivnil Tylera, aby jí pokousal. A pak si zničeho nic vzpomněl, že se mu vlastně líbí a šel jí vyléčit. To vážně? S Cami poprvé jen tak mimochodem zaflirtoval v hospodě, když jí dával tu stodolarovku, pak ho zběžně zaujala, když se v noci nezalekla Marcela, a potom víc, když se s ní na ulici bavil o obraze a ona neúmyslně v popisu odhalila jeho nitro. To bylo moc hezké. Pak ji potřeboval kvůli Marcelovi a tak hezky postupně se do ní zamilovával.

A ještě v jednom se ty dvě lišily. Ano, obě na něj měly dobrý vliv, ale zatím co Karoline ho brala jako zlo, které chtěla změnit, aby ochránila své přátele (a taky ji nechtěně přitahovala jeho temná strana), Cami ho brala se vším všudy i s jeho temnou stranou a změnit ho chtěla kvůli němu samotnému. Karoline by ho klidně nechala zabít, jen by měla možná trochu výčitky, naproti tomu Camille riskovala svůj slabý smrtelný život, aby ho zachránila před Mikaelem. Proto jsem tenhle vztah měla o moc raději. A taky mi přišel o hodně dospělejší. :-)

#52 Car #57 KaraSnowAllen
7.4.2017 | 23:15:28
Car

#51 Karen90: souhlas :-)

#53 Karen90
7.4.2017 | 23:19:15
Karen90

#52 Car: Jsem ráda, že to tak nevidím jen já sama. :-)

#55 Car
8.4.2017 | 0:04:34
ShadowKittyGirl

#44 google147: Ne asi, nakráčel si to tam jak ovce na porážku, taky bych čekala, že bude aspon chvíli na vážkách :-)

Titanic, no jasně, ale s ním rozdílem, že ne steroline, ale defan, to je celý titanic, jak tam na něj čeká… OMG!!! Prostě Plecka vykrádačka, no…

Ne asi, chtějí se toho druhého zbavit, vystihl jsi delena End naprosto přesně :-)

#45 Car: Právě, to je vztahové drama dle jejího gusta, navíc se jí odehrávalo přímo před nosem, kdyby nebyla úplně tupá a použila to jako námět, má diváky tvd opět u obrazovky a přitom to bude úplně jiný druh seriálu, jaký tu ještě nebyl a mohla by to být naprostá bomba…

#45 Car: Ts víc happyendů? K čemu to, když jí stačí říci, že si všichni uspořádají posmrtnou grilavačku, že?

#46 google147: No, dopadli skoro fakt i jako, ale jako domyslete si samy umí říct každej, ale rovnou můžou přiznat, nám už se nechce, prdíme na to, vyjde to totiž nastejno a že láska překoná i smrt? Tímhle stylem? s tím at jdou do kosmu, fakt…

#47 KaraSnowAllen: Hm, kam by taky v tom posmrtném životě utekl, co? :-)

#48 Car: Ted mě tak napadá, pokud Elena s Damonem prožili dlouhý a štastný život a Car v „nebi“ nebyla s nimi, znamená to, že stále žije a to i po nějakých cca 60–80 letech, kdy přesně podle tebe přijde ta chvíle, kdy si sundá prsten, protože holčičky už jsou v té době taky postarší dámy… Leda by umřeli hodně brzo, ale to mi taky moc nesedí, tak nevím jako…

#50 GingerGin: Bez urážky, ale každý není Eliah a srovnávat ho s Caroline se fakt nedá… JInak ale souhlasím, Steroline a Klaus a Cami, jednoznačně takhle a ne jinak, ale ráda bych viděla ty dva zase pohromadě, třeba jen jako přátele, ne nic milostného, spíš dva co se utěšují… Oh, kruci, ted mi asi došlo, oč Plecce jde… Bože to je husa, co neodlétla… :-(

#55 Car #58 KaraSnowAllen
8.4.2017 | 0:08:27
Car

#53 Karen90: souhlasim s tebou do posledniho slova napsala jsi to moooc hezky :_)
#54 ShadowKittyGirl: presne tak ale ona je proste zahledena jen do jednoho typu a hlavne do urcitejch postav a nehne se dal, ale hold bohuzel its time to move on… a to neplati jak pro nas fandy ale predevsim pro ni…

jasny no… kdyz je to stylem ,,domyslete si sami'' to je uza a presne takhle jsem to nechtela ze j…

no tak pockej tak Elene je prece pres 20 nebo tak nejak..takze tipuju ze holicicky by se dozili o 20 let vice kdyby vse probihalo v poradku (tzn. bez nemoci) takze proto tam Car nebyla ze jo… a hlavne vis co ono nacpat tam Car ot je blbost to by ji uzavrela uz taky pribeh ze jo.. takze s tim jsem moc nepocitala ale pokud bylo receno ze se znova shleda se Stefanem tak jak jinak to udela ze jo.. bude muset proste jednou zemrit to je nevyhnutelny tak trochu… a ano finale udelej si sam to se to ani nemuselo tocit to je proste sracka :-)

#59 ShadowKittyGirl
8.4.2017 | 0:37:17
Car

A ano faktem je ze serial ne vzdy u vsech splni ocekavani to je teda pravda, ale zase abych si neco musela domyslet? tak to jsem si mohla domyslet cely serial ze jo :D tohle pro me bohuzel neni utecha

8.4.2017 | 0:50:31
KaraSnowAllen

#51 Karen90: Nemůžu více souhlasit, toto je přesně důvod, proč jsem ji Cami s Klausem zamilovala.

8.4.2017 | 8:14:51
KaraSnowAllen

#54 ShadowKittyGirl: Nikam, mohl by to zase dát dohromady s Elenou, pač Damon stejně vypadal, že by se jí nejradši zbavil. :-D Tím pádem by se Caroline vzdala pozemského života zbytečně, pokud by nešlo o to ještě uvidět dcery.

#59 ShadowKittyGirl
8.4.2017 | 8:20:36
ShadowKittyGirl

#55 Car: No, to nemuselo no, jsme mohli udělat práci za ni, teoriií tu bylo dost a byly rozhodně lepší, než to co jsme pak dostali… :-/

Ok Eleně je něco přes dvacet, ale kdyby umřela v 80 letech, tak je holkám nějakých 60, přičemž ne každý se dožije 80 nemluvě o tom, že jejich schopnosti jim můžou jak život prodloužit, tak zkrátit, protože přitahují problémy, takže ono at počítáš, jak počítáš, furt se nedopočítáš :-) Ono je to vlastně stejně jedno, no… Prostě domysli si sám, že? :-)

Taky by mě zajímalo jestli ten jejich slavný Cure zemřel spolu s Damonem, nebo si ho někdo vzal a co takhle jejich děti? Není možné, aby jejich krev byla v budoucnu sama o sobě lékem? :-) Dala by se vymyslet fakt ještě velká spousta věcí a nápadů, ale to by Plecka nesměla lpět furt na tom samém, že? :-/

Mně jen nesedí ta myšlenka, že Car spáchá sebevraždu a bude doufat, že půjde za Stefanem, což prostě neví…

#58 KaraSnowAllen: právě, už vidím to pokračování: „Posmrtné milostné trojúhelníky TVD postav“ – A máme název pro ten její eno nuno nový a Epicky vymazlený seriál :-) Mně z té baby klepne, fakt…

#60 Car
9.4.2017 | 6:28:56
Car

#59 ShadowKittyGirl: ne asi, proste menejvic sere to ze se objevi jeden clovek a vse je rázem jinak… a to jeste po peti letech proste…

asi tak jako :D jen jsem to proste myslela tak ze Caroline by logicky počkala na to az ji holky nebudou potrebovat, a spis az proste jednou umrou. ono jako kdyz ji vsichni kolem budou umirat to by me taky nebavilo, kord kdybych vedela ze nekde na me ceka ta moje laska ze jo, tak co by ji na te zemi drzelo jeste … a jak Stefan spravne rekl tak by si klidne pockal dalsich 100 let treba, co jineho mu taky zbyva ze jo… nejhorsi ale je ze kdyby se tohle Plecce podarilo obnovit, tak si myslim ze skrze prave holcicky by nasla nejaky zvraceny zpusob jak Stefana zase dat do hry zpet ona si dykcy vymysli nejakou nejvetsi picovinu, a ano verim tomu ze to bylo asi jasny ze Damon umre a na posledni chvili se to stalo jinak… ale zase nechapu, dyt Stefan byl clovek od nejakeho 12 dilu uz coz byla docela dlouha doba a pokud se to zmenilo 14 dni predem tak k cemu by to bylo Stefan by byl clovek, Damona by zabili ale furt by museli resit problem Stefan clovek Caroline upir… to by tady podle me bylo furt… nehlede na to, ze Elena by se probrala a Damon nikde…

no asi tak nejak… ono ciste teoreticky kdyby Damon umrel tak jestliby ten cure jeste sel vysát nebo proste ne :D twl to jo no |.D to uz bych se smala ale proc ne ze jo..klidne mohla byt lekem :D plecka je proste zakomplexovana baba jaga, ktera v tom vidi vic nez jen serial…

no jasne ale tak zase co jineho ma delat ze jo :-( ona to nemuze vedet… jen mi prijde jako kravina ze bude donekonecna zit sama a bude furt potkavat nove lidi..a jako promin ale kdyz to udelali takhle naprosto idiotsky tak se nesmime divit, ze se furt atakhle o tom premysli :D a uprime taky nevime jak to vi ze se s nim shleda krome toho ze to mela napsane ve scenari :D fakt nevim.....nicmene faktem je ze je docela smutny kdyz ti bezi serial 8 let a ty si pak jako mas vsechno domyslet…? ne to proste neuznavam :D

#61 ShadowKittyGirl
9.4.2017 | 18:20:59
ShadowKittyGirl

#60 Car: No, tak to už ale tak nějak patří k tomu být upírem a ne všichni hned páchají sebevraždu, třeba časem někoho potká a… Tohle prostě dopředu nikdy nevíš, no… Krom toho, ona ten jejich mír nevidí, může v něj věřit, ale nemá jistotu, že se po smrti se Stefanem skutečně setká a i kdyby doufala opravdu silně, fakt si nemyslím, že to překoná pud sebezáchovy… :-(

No a Stefan čekat může, nebot přesně jak už jsem říkala, nemá kam utéct :-)

jj holky by ho mohli vzkřísit, ale furt mi to s nimi nějak nesedí, nejsou náhodou syfoni jako Kai? To by totiž znamenalo, že vlastní magii nemají, ne? Musí ji vždy z něčeho vysát, ale i když se to řeklo, nakonec se na to v seriálu moc nehrálo, tak ted právě nevím, no… Každopádně by jako první vzkřísili Jo, pokud by to bylo možné a ne Stefana… To je jediné jisté…

Hm, to by bylo no, a těžko říct, jak z toho hodlala vybruslit… Samotnou mě nic nenapadá, prostě ten lék zku*vil co mohl…

To by určitě čučela, jak péro z gauče :-) Ale stojím si za tím, že kdyby Damon umřel, nebudili by ji, proto to byla ta verze, kdy by při natáčení neměli Ninu, protože by ji prostě nepotřebovali…

Jako z jeho mrtvého těla? :-/ To nevím, ale asi by se rozložil spolu s tělem, ne? Asi by šlo o čas, který by od jeho smrti uplynul, jinak prostě těsně předtím, pokud ho teda neranila mrtvice ze smrti Eleny, což je dost pravděpodobné, když umřeli spolu…

Pak bys tady měla celou generaci léku :-)

No, sice v tom chvílemi asi taky vidím víc než jen seriál a to jsem s nimi v zákulisí nebyla, ale na Plecku nemám, no ta žije úplně mimo realitu mi tak přijde…

NO a jako promin, ale kdo říká, že nové? Si myslíš, že nemá nesmrtelné kámoše??? :-) Nebo že si k sobě nemůže někoho stvořit? Jako možnosti určitě má, co bude chtít je ale věc jiná, no… Bohužel tu opět platí domysli si sám, jenže ty holt vidíš jen tu sebevraždu :-)

Ani já ne, fakt fuck všem tvůrcům za tenhle dojebaný konec a v podstatě celou druhou polovinu série, sice to bylo akční, ale taky to byl pořádnej guláš ve kterém se nevyznal nikdo a dojebali co mohli… viz Borenzo, steroline a v konečném důsledku i sama Delena… Vlastně bych skoro řekla, že nejlíp je na tom Matt prostě, kdyby ještě měl nějaké fandy, byly by jediní spokojení… :-/

#63 Car
9.4.2017 | 21:28:37
KaraSnowAllen

Ano, nejlíp dopadl Matt, ale nechte mě přemýšlet. Matt je často srovnávan se Xanderem a Plecka ráda kopčí(i když Xander byl zábavný kluk, který si stále udržoval úsměv na tváři a bez něj by se to prostě neobešlo, protože on byl srdce party, vždycky tam byl pro každého). A co dokázal Xander? Jen zabránil apokalypse a zachránil svět. Proč to samé neudělal i Matt? Já toho kluka měla ráda, fakt že jo, ale byl tam k ničemu, ani ta snaha soustředit se na jeho rodinu s tím nehla. Když Stefan udržel Katherine, mohl v pohodě i Matt. Proč nevyužili Matta pro tenhle úkol? Vždycky byl k ničemu, většinou fungoval jen jako prostředek pro prd, musel být furt zachraňovaný, proč se Matt nestal tím hrdinou, co by zachránil svět? Konečně mohl být k něčemu užitečný. Nebo bylo opravdu nutné, aby dostal lavičku?

#63 Car #64 ShadowKittyGirl
9.4.2017 | 22:05:42
Car

#61 ShadowKittyGirl: tak jako ja nerikam ze ma hned pachat sebevrazdu, ale tak proste tak nejak mi to z toho vzneslo no tim co rekla, jak jinak by se s nim asi setkala, a okej mozna muze nekoho potkat ale bude to tak silne jako Stefanem? nalijme si cisteho vina, to asi nebude… protoze tohle byla presne ta laska ktera neumira…a vzhledem k tomu ze Damon se Stefan setkal tak Caroline by se s nim asi taky setkala jasne to ona nemuze vedet, ale my jako divaci to proste vidime no…

vsak… jo treba se docka to uz my neuvidime..

no jako do tohohle bych se radsi nemichala protoze plecka by to vsechno stgejne dokazala okecat takze toto radeji moc neresim, jasny no to je asi dost pravdepodobny, ja jsem rada ze k tomu (snad) nikdy nedojde

ten lek je opravdu jedna z nejvetsich blbosti ktera se tady mohla stat a vlastne zkomplikovala a posrala uplne vsechno, Elena aby spinkala vubec nemusela sibrat lek , slo to udelat normalne, proste trestem od Kaie …

no me by spis zajimalo jak by to udelali kdyby umrel Damon a Elena by se probudila, protoze jednak by to blyo srdcervouci finale a jednak Stefan by byl furt asi clovek ze jo :D

to je dalsi ,,logicky''vec ze umreli spolu…

generation of cure…to radsi ne,..

tak jasny taky me to hodne vzalo ne ze ne, ale to co plecka plodi to uz docela hraničí s psychiatrii

ja nevidim zadnou sebevrazdu… rikam tak jak to je a vychazim z toho co ona rekla to je vse, a zrovna Caroline mi neprijde jako typ cloveka ktery by proste chtel žít sam, a taky si nemyslim ze by si k sobe nekoho tvorila, pokud myslis chlapa, tak to vubec… a taky rozhodne nevylucuju ze nebude mit nejaky vztah, ale nikdy to nebude takovy jako se Stefan…coz je i v pripade Bonnie, taky nerikam ze nebude mit vztahy ale rozhodne to nikdy nebude jako Enzo…

bohuzel cim dal tim vic casu uplynulo tim vic si myslim ze ten konec proste za moc nestal a opravdu jako konec ve stylu udelej si sam, a tolik otevreneych pribehu jako nevim no… to je fakt proste na palici… ta 8 serie je vlastne docela tragicka a to ze vsech ohledu, podstata pekla uplne podkapana, napad se sirenama docela dobrej ale pak zpackanej, Damon opet jako neci loutka, zabije Tylera – uplbna picovina bez prominuti, chova se jak bezmozek, do toho pak Stefan s vyplou lidskosti kterej se choval vlastne jeste hur nez kdy predtim jeste hur nez Ripper of Monterrey nebo to co predvadel ve treti serii s Klausem … jede chladnokrevne zabit Elenku a misto toho zabije Enza? what the fuck… ? a Bonnie to pak ,,skonci'' tim lekem, od tehle chvile bylo jasne ze se proste vsechno zmeni od zakladu… poslednich par dilu proste totalka… Bonenzo znicenej, Steroline zniceny a Delena? ti jedini jakz takz, ale Damon pak ,,f'nukal'' cely zivot po Stefovi tak to taky neni zrovna supr happyend ze jo… jo a Matt jako novej serif ten si urcite nejakou holku nasel…
#62 KaraSnowAllen: evidenetne byl Matt dycky plecky oblibenec, a ano mohli z nej udelat hrdinu, ale prece rekneme si uprime, Matty blue by prece neobetovali pro ,,bandu'' upiru ze jo.. kterych tam vlastne uz ani moc nezbylo :D takze jako asi ne no… proste Williamsone diky pripravil jsi nas o slusny konec a tim nemyslim jen to ze znicil Steroline

#64 ShadowKittyGirl
9.4.2017 | 23:28:20
ShadowKittyGirl

#62 KaraSnowAllen: :-) Tjn, pravdu díž, taky jsem ho měla ze začátku ráda, jen ty zápletky kolem něj nic moc, poslední zajímavá byl jeho vliv na Rebekah, ale na rozdíl od Matta měl Xander vždy svůj význam, což se taky bohužel tvrdit nedá, nebot jej neměl až do poslední chvíle seriálu… :-/ Líbí se mi představa Matta hrdiny :-) Ale Stef by stejně bez léku umřel :-/ Nebo bychom tu i nadále měli Car upírka-Stef člověk, ale jo, lepší než toto s tím souhlasím…

#63 Car: Ne, přesně to říkáš, sundá si prsten a vkročí do slunce, co jiného to je než sebevražda? :-)

Při tomhle rozhodování je jí to, co víme my naprosto na dvě věci, krom toho, i Damon tak docela nevěřil tomu, že je to možné, v podstatě do poslední chvíle ne a co kdyby to Car rovnou mrsklo za její mámou, popř i tátou? Jasně, kecy o grilovačce atd, ale to je zase věc, kterou si máme domyslet samy…

A Láska co neumírá, to byla podle některých stelena taky a jak dopadla.. Problém je, že když je někdo pryč je pryč a čas plyne a život s ním…

To že si předtím elena lék vzala bylo podle mě kvůli dramatickému efektu damon se konečně rozhodl být člověk spolu s ní přiznal že po tom touží, že ji miluje víc než to být upírem měli být budoucnost všechno bylo růžový a pak mu ji i celou tuhle vizi budoucnosti Kai vzal, jiný smysl to nemělo…

Tjn, srdcervoucí by jistě bylo, ale Plecka by to neudělala, kdyby umřel Damon, Elena by se v seriálu podle mě už neobjevila, jen by to nějak okecali…

No, moc logické to není, to je fakt, chvíli mi přišlo, že Elena na něj na hřbitově jen čekala, až se k ní po smrti připojí, ta scéna na mě tak působila, ale to by se pak se svou rodinou setkala mnohem dříve, že? Prostě no logic

To víš, že ne, ale když je z toho léku celá hin, mohla by udělat seriál o tomhle :-) Už vidím jak by se na to někdo díval, i kdyby to nakrásno bylo Deleniných dětech :-) co si oživý strýčka stefana, aby je třeba spolu s Car chránil před upíry, čijinými strašlivě temnými bytostmi, co je chtějí vysát jako pitííčko :-)

Proč by ne? Doriana přeměnit chtěla a nevadilo jí to… :-) I matta by proměnila, kdyby o to stál, tak co ty víš, schopná toho určitě je a kdyby se znovu zamilovala, určitě by chtěla aby byl trvanlivější, než Stefan :-)

No jako, skoro bych řekla, že Stefan bez emocí a Kai mě v té druhé polovině série bavili nejvíc, jinak Sirény možná byly nedotažené, ale upřímně, měli svůj význam a do té vánoční epizody to až takový průser nebyl, ani to jak sloužili Cadovi, prostě dokud je Cade nezabil, mě to i bavilo a na každý díl jsem se těšila, ale pak už to bylo jen, jako kdybych šla na porážku, protože mě zklamávaly a zklamávaly až přišlo finále a to bylo teda něco… nemám na to slov prostě… Hlavně bych podřízla střihače, co to jako mělo znamenat? Zpizdil snad úplně všechno a kameraman taky, vůbec se mi nelíbilo, jak ty záběry byly točené, natož sestříhané, hrůza…

#65 Car
10.4.2017 | 7:27:15
Car

#64 ShadowKittyGirl: ja nerekla ze HNED a to je rozdil…rozhodne netvrdim ze to bude zitra nebo za tyden…

tak to uz zalezi no… ciste teoreticky se tam muzou potkat vsichni v tom MF takze jako proc ne a to ze kdyz umreli Damon s Elenou a sli rovnou za temi co ztratily tak to je snad celkem pochopitelne, kdyz je nevidely ze jo… a neni nikde napsano ze spolu neziji v posmrtnem zivote i nadale spolu…

jasny no jenze kdyby to bylo naopak, kdyby Steroline dopadla dobre a Delena naopak ne, tak si myslim ze byste tohle rikali taky, ze byli laska co neumira :-) a zivot sice plyne dal, ale ja proste neverim tomu ze to vsechno bylo zbytecny

i tka je to podle me pekna blbost ze se tam ten lek vubec objevil a jak rikam tak Damon proste mel zustat upirem, stejne to tam bylo dobrovolne hozene, nezdalo se mi ze od pocatku jejich vztahu by na tohle vubec mel pomysleni ze chce byt clovekem, takze ne pro me je to pouze vyovalene umele Niny odchodem, i kdyz to slo udelat i bez leku :-)

a proto to asi prepsali na posledni chvili kdyz se dozvedeli ze se Nina vraci nebo ja uz fakt nevim… nemelo by jinak moc smysl zabijet Damona kdyby se Nina vratila… takze kdyz chtela plec srdcervouci tak to nekdo proste odsrat musel a kdo asi :-)

ne tady tohle proste postrada logiku…coz se diky bohu neda rict o Originals, bohuzel no kdyz se na to podivam zpetne tak vubec lituju ze nejaka 8 serie byla..

achjo :D to je proste hrozny, mel by ty zensky nekdo zakat psat protoze tohle je opravdu do nebe volajici, doufam ze uz nic dalsiho vychazet nebude…

a to je prave to, to uz nemuzeme jaksi vedet co by delala a co ne, a navic v te dobe nemela deti atd, nerikam ze ty deti ji v tom nejak brani, ale asi to neni uplne dobry priklad pro ne :-) a trvanelivejsi nez Stefan to trochu nevim jak myslis :-) Stefan za to trochu nemohl no :-)

no ja spis nechapu co melo za smysl delat ze Stefana toho horsiho bratra mohli ho zabit i tak ale asi meli potrebu navodit tu atmošku toho ze on si to fakt zaslouzi vic :D achjo fakt se musim sama pro sebe smat :-) no jo jenze to je vsechno v tomhle serialu nebo vetsina veci proste – nedotazenych… takze to neni uplne dobry, dsneska jsem videla jeden komentar u walking dead, ze pokud se chcete jit koukat na picovinu pustte si upiri deniky… je to smutny no :-) rikam si ze byvalo ani tech standardnich 22 dilu jestli by zachranilo celkovy dojem na serial obecne a i tu radu ale asi furt vic nez tohle, no to je dalsi vec kterou zrovna nemeli na háku…

#66 ShadowKittyGirl
10.4.2017 | 16:40:55
ShadowKittyGirl

#65 Car: To je jedno kdy, sebevražda je sebevražda a je jedno zda je to zítra, či za deset nebo osmdesát let… Ani za 200 let se na sebevraždu nebudou dívat jinak a její definice se nezmění už vůbec…

Jasně, ale takhle to Plecka nenatočila a když zjistila, že to lidi nechápou, nebo se jim to spíše nelíbí, plácla to o té grilovačce, ale taky to uvedla jen jako možnost, takže to tak být může ale i nemusí – viz domysli sám opět :-/

Ne, věř tomu, že já ne a jako ono bez deleny jsme byly dva roky a taky jsme to přežili… Problém je v tom, že ani v seriálu není navždy vždy navždy a že jej bude Car vždycky milovat víc, než kohokoliv jiného je asi pravda, ale neznamená to že už nebude milovat nikoho jiného, i Elena, Bon, Stefan, či Damon by mohli být i s někým jiným, problém u Car je prostě ten, že těch lásek měla celkem dost a tak si nějak neumím představit že by neměla žádnou další prostě mi to k její postavě nesedí, zatímco u ostatních už je to těžší no… Asi je to i tím, jaká je… :-)

Njn, tím že se Nina rozhodla vrátit podepsala a ztvrdila delena happyend, bohužel to ale zároven taky znamenalo konec Stefana, no… Plecka mohla zabít Bonnie, ale to by nebylo dost Epic, že jo, protože to byla prostě ta nejočekávanější smrt, na druhou stranu si zvolila tu nejlogičtější, která ale byla v konečném důsledku taky špatně… :-/ A to ani nemluvím o tom, že konec Bon nedával smysl, snad radši mrtvá, než takhle odfláknutá…

To já zase ne, protože pár super momentů bych si našla a kdyby to končilo 7. sériií, aniž by prozradili co v tom trezoru bylo, a zabilo Damona, asi bych z celého cw udělala další Grand Canon a to myslím smrtelně vážně což se mi často nestává…

Děti jí brání v tom, aby si k sobě přeměnila partnera? :-) kazi*uci :-)

No ne tak já to myslela, aby prostě nebyl člověk, no :-) Jakože takhle trvanlivější :-) Ale s těma jeho pudama, co jej nutili se furt dokola obětovávat si za to tak trochu mohl, nemluvě o tom, že mohl uhnout v tu správnou chvíli třeba jen o krok a přežil by to, ale on si tam stojí jak kdyby čekal ve frontě na banány a ne na pekelné plameny :-) navíc se v podstatě zabil už ve chvíli, kdy si vysál ten lék, takže je to diskutabilní nakolik si za to mohl, či nemohl sám… :-/

Hm, tak zrovna u Walking dead tenhle komentář fakt sedí no, ty už totiž moc co vyčítat deníkům fakt nemají… Ale jo, je to tak. Bohužel deníky holt dopadly jak dopadly a i když byly ze začátku dost dobrý, ty škody co tam za ta léta napáchaly tvůrci, herci a vlastně i samotný štáb obecně se prostě nevymažou no… prostě po**** co mohli no… :-/

#67 ShadowKittyGirl #68 Car
10.4.2017 | 21:01:35
ShadowKittyGirl

#66 ShadowKittyGirl: Potíž je že takhle velké díry v logice i příběhu už prostě nedokáže prominout nikdo, ani fakticky zarytý fanoušek a herci, či spíše jejich pojetí postav, které bylo to jediné, co nás k tomu ještě táhlo, se na to nakonec vyprdli taky, tak proč se snažit se toho vůbec někde zastávat, když stejně víme, že mají pravdu? I samotní herci si to myslí, což nové dno, jaké jsem u žádného seriálu dosud neviděla, ani nezažila.

Prostě smutný konec kdysi výborného a slavného seriálu…

#68 Car
10.4.2017 | 21:10:22
Car

#66 ShadowKittyGirl: ja si myslim ze je to docela bezpredmetny resit :D beztak neuznavam finale, kde si vlastne musim vsechno domyslet sama to mi prijde zkratka smesny, a opravdu nevim jak jinak jsem si mela domyslet to co bylo receny, nez sebevrazdou, protoze to ze by ji nekdo zabil jsem tak trochu vyloucila a myslim ze i ona to vyloucila tim jak to podala ale to je samozreme jen muj nazor

taky proto pisu ciste teoreticky, pac je to na smysl domysli si sam, coz si myslim ze byse nemelo stat u zadneho serialu a kord ne u takoveho… ale opet muj nazor… tohle je taky hodne nedomysleny… vubec sme tam zadnej radoby posmrtnej zivot nemuseli videt, mohlo vse dopadnout ok a pak tam mohl byt treba 5ti minutovej nahled po 5–10 letech, kde by byli videt jejich zivoty… DE s detma – budiž, Steroline starajici se o skolku deti, Bonnie nekde klidna a spokojena, Matta radsi vynecham…

tak pak si ale svetla vyjimka :.D :-) pac si dovolim rici ze by to ostatni prsote takhle udelali / rekli… jo no tak kazdej v tom serialu mel vice lasek nez jednu, problem je mozna u postavy Caroline ze ji nam takto vykreslili…ale kdyz nebudu pocitat ulety a kratkodobe romanky tak teda okej Matt, Tyler, Stefan? zapomela jsem na nekoho duleziteho? :D a ono i u toho Matta by se dalo celkem spekulovat jako za lasku … pac ten tam pro ni byl kdyz nekoho potrebovala a to bylo i opacne tak nevim…

tak ne nutně ze jo :-) ale tobyla proste plecka i kdyz plecka jako jo mozna tady na ni vsechni svadime, ale zase tohle si dovolim rict je tak trochu na adresu W. mozna… mozna by Plec opravdu uskutecnila ty sve dva happyendy.. Bonnie no… jako co k tomu dodat ta byla takdy odflaknuta hodne…

tak ja nevim no ono snad kdyby vedeli ze by to pripadne 7 serii skoncil otak by to snad neudelali takhe debilne – i kdyz… jasne nebudu si delat plany nadeje.

no tak takhle jsem to teda vazne nemyslela…

tak ja teda nevim no ale co mel delat :D stejne by umrel takze okej mohl tam Katherine strcit a vyvaznout a jakej by to jeho vyvaznuti asi tak melo smysl? ze by umirla v bolestech stejne jako Katherine a Caroline by se na to musela divat? tak to asi ne no… tohle ja docela chapu 1) scenar 2) malo casu – jeden z nejvetsich pruseru tehle serie, a vzhledem k tomu, ze chtel doprat svemu bratrovi lidsky zivot coz stejne muselo jednou prijit, jelikoz mel ve svem obehu lek a Elena uz byla cloveka a Damon upir…tak to k tomu jasne spělo už od toho skveleho 12 dilu a pripravovali nas na to docela dlouho… ale ne kazdej to dokazal vstrebat, a s tim sebeobetovanim tak kazdej ma neco, no on svych spatnych činu proste litoval Damon zase ne no :-) oba jsou jiny, ale rozhodne bych netvrdila ze si za to vlastne muze jen diky sebeobetovanim nebo snad kvuli tomu ze tam nehodil Katherine a neuhnul i kdyz by to vlastne k nicemu nevedlo…

je to docela škoda, ale to delaj prachy a touha po slave proste… proc asi tak jeste porad funguje TWD a jeste nejakou dobu fungovat bude tam je taky v planu dalsich 7 serii
#67 ShadowKittyGirl: to opravdu ne proto se desim co prijde za tyden u PLL hodne ale opravdu hodne se toho bojim protoze to bude priserny, uz davno nevim kdo koho zabil kdo za co muze kdo je čí dcera a kdo vlastne ne… jako nevim no tohle bych se asi stavat nemelo, no jasne kdyz i herci vedi ze je to ,,odpad'' tak to uz je do nebe volajici to je fakt..to by sevazne asi stavat nemelo je to smutny proste… ale nikdo je nebranil se toho zucasniti dokonce zase na druhou stranu :D navic se vsichni horzne milovali mi prijde…jedinej kdo to vzdal je Nina, Michael a Steven… Ninu nebudu komentovat proc pac si o tom myslim stejne svoje a ti dva se na to mozna uz taky nemohli divat :Dale jinak nidko jinej extra dulezitej prece neodesel, tak jako nic jim nebranilo ze jo, to ze pak reknou ze je to vlastne sr*čka to pak uz dokaze rict kazdy no :D ale slavu jim to prineslo , ale ne taky jsem to jeste nevidela teda :D jako lidi maji obecne radsi stastne konce to by mohla plecka vedet a pro priste by se mohla pucit a ono co si budem povidat vetsinou to vsechno konci vazne dobre…

#71 ShadowKittyGirl
11.4.2017 | 0:11:16
Lusyta

Proboha to nad ne ! Už prosím žádné další Plecky šílenosti nechci !! A jestli je pravda ,že Narducci odchází po ukončení série…prosím ať to tou 4.serií skončí..Ta šílená ženská posere co může a to si Originals nezaslouží,obzvlášť ,když jim to teď tak šlape ;-)

#70 ShadowKittyGirl #71 ShadowKittyGirl
11.4.2017 | 2:36:55
ShadowKittyGirl

#69 Lusyta: Njn, tady je hlavní problém v tom, že si nepamatuju nic co by řekla a znamenalo to „zabiju se“ proto se s tebou dohaduju, plus celá ta myšlenka se mi nelíbí, ale aspon máme o čem diskutovat :-)

Není ironie, že se nám ta epizoda dostala do žebříčku nej epizod jako druhá? OMG, to se ty lidi tady zbláznili? Horší finále se vidí jen málokdy… Obzvláště pak, když je takhle dlouho dopředu avízované…

Hm, to by se mi asi taky líbilo víc, no…

No, aspon že teda světlá :-) I když si myslím, že by nás bylo víc..

Jj každý měl minimálně dvě větší lásky, či zásadnější vztahy, ale mně šlo spíš o to, že kolem Car se tak nějak točilo vždy hodně mužských postav, proto se nebojím, že by to v budoucnu bylo jinak a nikoho by nepotkala, navíc ona je věčná optimistka, které nedělá problém začít znovu a zamilovat se. Navíc prostě není ten typ, co by se bez chlapa zhroutil…

Tak ono viníme z toho Plecku, protože měla mít rozhodující slovo a pokud si jej před Wiliamsonem nedokázala vyřvat, stejně je to její vina. Možná to nebyl její nápad, i když Stefanova smrt zní přesně jako něco, co vymyslela ona, neměla dovolit, aby se to stalo. Prostě si měla trvat na svém, kompromisy vedou do pekla a to finále bylo celkově peklo…

Hm, to jsem si taky myslela, ale KaraSnow mi tu myslím psala, že to mělo skončit přesně takhle: Damona zabije neznámé zlo z trezoru, zatímco Stef a Bon budou mít svůj happyend, jako ok, kdyby měl Damon umřít, tak bych to sice nesla hodně špatně, ale pochopila bych to, ale aby ho zabilo něco neznámého?? Navíc z toho trezoru, přičemž já většinu sedmé řady nedělala nic jiného, než dumala nad tím, co je v tom zatraceném trezoru? Jako že bych vůbec nedostala odpověd?? Jakože by to Stefan vůbec nijak neřešil, že mu uvnitř zbrojnice cosi sluplo bráchu a prostě by odešel do západu slunce s Car??? OMG, to fakt ne, to bych je hnala až do And… Jako ty si to umíš představit? jasně, měla bys svůj steroline happyend, ale tohle?

Na druhou stranu byla ale 8. série potvrzená už v polovině 7. série, kdy to finále ještě nebylo natočené, takže si tak úplně nemyslím, že to měla z nějakého oficiálního zdroje, že to mělo skončit takhle, ale pokud to třebas jen zvažovali, tak je na tom vidět, že ukončit tento seriál se ctí zřejmě nemínili nikdy a to je vážně smutné… :-/

Damona měl podle mě zabít bud Cade a nebo teda Katherine, když už byla ta queen of hell, ale i tak by to pro něj nebyl dost Epic konec, si myslím :-) Prostě se měl pro všechny obětovat a zachránit je, ale nějak velkolepě, rozhodně ne tak, jak nakonec padl Stefan. Vykoupil by se a zároven všechny zachránil a Elena by si po probuzení vyslechla, jak byl statečný až do poslední chvíle, přičemž by třeba s Enzem čučel v nebi na fotbal a popíjel bourbon, dokud by se k němu postupně nepřipojili i ostatní. To by byl fajn závěr… V jeho případě by to totiž dávalo větší smysl, než u Stefana… :-/ Bolí mě to přiznat, ale je to tak…

Ale vyznělo to tak :-)

No tak si ten lék neměl vysávat, proboha a Kath tam měli společně jen odhodit, Elena by se vzbudila, jak bylo řečeno po smrti Bon, tedy za nějakých 60 let, které mohla Car v pohodě strávit se Stefanem a až pak by si z něj Damon vzal lék, Elena by se probudila a nastal by jejich společný život, šlo to tak udělat, ale to by tvůrci nesměli být zahledění do Epické smrti jednoho z bratrů ve finále a krom toho, jako starý by vlastně Stefan umřel taky, nějak dojemně, v náručí Car, ta by si současně s ním mohla sundat ten prsten, v té chvíli by to totiž dávalo smysl a odejít společně do nebe, nebo by jí třeba jen popřál hezký nesmrtelný život, co já vím, ale už v té době by ji holky v podstatě nepotřebovali, že? A mohlo to končit třeba jen tím, že Elena na konci otevře oči, zatímco se na ni Damon člověk usmívá a podává jí ruku. Do toho nějaké povídání, nebo Eleniny zápisky dojmy ze čtení jejích deníků a jak se cítí hrozně Epic z toho, že bude konečně s Damonem žít život co vždy chtěla, leč bez přátel, ale i to by bylo lepší než to co jsme dostali…

Upřímně TWD už je taky blbost, jasně, zombie apokalypsa je zajímavé téma, ale u lecčeho už si taky klepu na čelo, jak je to absurdní…

Tak pro Tylera a Jeremyho v seriálu beztak neměli využití, takže když dostali lepší nabídky, nikdo jim v odchodu nebránil, U Niny si o tom taky myslím svoje a Ian a ostatní si po šesté sérii když to ještě takový průšvih nebyl, nechali prodloužit smlouvy a ono já věřím, že sedmá série vypadala na papíře hodně luxusně, takže chápu, že do toho šli, potíž byla ta druhá polovina, kdy si uvědomili, že je něco špatně a i když dělají co můžou, sledovanost je v háji. První vzala kramle Kat a hned za ní i Ian, Paul o tom možná taky uvažoval, to teda nevím jistě, ale prostě se to rozhodli ukončit po 8. sérii, do které měli všichni smlouvy no a dopadlo to tak, že už v tom ty herce nebavilo hrát, protože věděli, že točí blbost a to je fakt dno… Jediný, kdo by pokračoval asi furt je Plecka a Zach :-) No, Candice možná taky, ale to by byla úplně blbá…

Přesně, i štastný konec je Epic, ale ona to prostě neumí, všem přeje to nejlepší, ale nakonec v ní vyhraje ta godzila, co v sobě ukrývá a všechno to dobré, co stvořila pošlape. Ona je jak Jekyl a Hyde :-)

#72 Car
11.4.2017 | 11:32:00
ShadowKittyGirl

#68 Car: Kruci, ten předchozí koment je pro tebe, nevím proč mi tam skočilo to druhé, asi jsem se překlikla :-/

#69 Lusyta: No, to nezaslouží… Byla bych ráda, kdyby aspon TO pokračovalo, jenže ne s Pleckou, to prostě ne… :-(

#72 Car
11.4.2017 | 11:35:15
Car

#71 ShadowKittyGirl: jo v pohode :D ja se v tom nejak najdu :D
#70 ShadowKittyGirl: me to z toho tak vyznelo, proto jsem tak argumentovala :-) , jo to jo, beztak to tady za chvili umře :D

jo no to jsem se taky musela smat :D snad jen moje kamaradka na to dala jen hvezdicku… taky jsem premyslela ze to hodnoceni snizim ale nevim jestli mam :D

souhlasim :D

to urcite no vsak tak je to v poradku :-) bylo by naprd kdyby mela trpet proste :-/

no jasny o to je ta zenska jeste horsi, jestli se nechala prekecat nekym kdo to zabalil po 2. serii proto mi to prijde jeste smesnejsi prave :D a uplne do nebe volajici :D

bavi me jak si nakonec dodala to, ze bych mela svuj steroline happyend :D hele tak jako aby bylo jasno nestavim vsechno jen na Steroline :D uprime vzato, svuj nejoblibenejsi par jsem ztratila uz davno takze tak… :D a davam prednost finale ktere ma smysl i za cenu ze ztratim oblibeny par, ale hnusi se mi finale ktera smysl moc nedava + ztratit oblibeny par – coz se stalo zrovna v tomhle pripade :-), jinak k podstate tohohle odstavce – ne takhle by se mi to vazne nelibilo, ackoli to tak mozna nevypada tak Damon je moje oblibena postava – minimalne mnohem vic nez vetsina postav z TVD a opravdu by se mi nelibilo kdyby umrel zrovna timhle zpusobem a uz vubec si nemyslim ze by Stefan odkracel do zapadu slunce jen tak s Caroline..podle me by to fungovalo na podobné vlne na ktere se loucili nyni v tomhle finale, takze by to bylo k nicemu, ale k cemu tohle vsechno, jen proto aby zabijeli nekoho z bratru tak to je fajn no :-) a opet – otevreny konec nejhoris vubec

no prave, bylo to potvrzene docela nevim jestli brzo ale proste nejaky cas meli, takze nevim no fakt tezko rict… a i kdyz jim to zkrouhli teda na 16 epizod (nevim ci je to chyba) tak i tak to mohli udelat logicky, ale tak prece i Paul a Ian byli pro tohle finale :D – zabit jednoho z bratru, tak nevim no:D …

vzhledem k tomu ze nejsem tak zla, tak kdyby to bylo tak jak popisujes, tak bych Elenu litovala, pac i kdyz se mi DE nikdy jako vztah nelibili tak ani ji bych neprala ze jen co se probudila, tak ztratila svou zivotni lasku… to by muselo byt hrozny, nicmene ano – po tom vsem co se stalo k cemu to vzdycky smerovalo by to asi davalo vetsi smysl no… ale v tom meli prsty proste i jini asi a Plecka se nechala ukecat, ale divim se jedne veci W. teda chtel Stelenu tak jak mohl dopustit DE konec s tim ze zabil Stefana nejak mi to nedava smysl… pac kdyz nemohl mit Stelenu ktera by ted nedavala smysl, nebylo by lehci se zbavit Damona? – myslim tim pro nej…

tak to se omlouvam :-)

no tak evidentne musel :D proste chtel bratrovi doprat zivot se svou zivotni laskou proste Stefan no :D nevidim na tom moc vedu, vedel jakou to bude mit cenu a taky vedel ze s Caroline by to nemelo moc budoucnost kdyz je clovek, hold bohuzel… no jasne to by bylo v pripade ze by bylo ochotni dat sanci Stefanovi a hold ho umirat stareho… jako ono to slo udelat i jinak ze jo – jednak mohli neco vymyslet aby ho zase vratili jako upira – takovych kravin tady uz bylo a nebo skvely namet od uzivatele google147, ktery se taky moc nemylil v tom co kde slysel nebo hledal bylo to ze, Stefan mel po Katherine prevzit žezlo King of Hell a tim by si zarucil svoji nesrmtelnost.. proc? aby melo peklo ROVNOVAHU – ktera treba ja jsem se docela dožadovala… a nebo mnohem prostejsi jednodussi varianta, nemel Stefan zabijet Enza… ale to bych chtela uz asi moc, tak ci tak se to dalo obejit vzdycky… ale ne oni to tam mit proste museli…

je to blbost desna, navic nyni to uz ani o zombie neni :D

jako jo to je asi pravda ale i tak tam chybeli furt tam byli do zacatku a treba kdyby se SNAZILI vyuziti by bylo :D ale to je kdyby kdyby..jo no u Niny si taky myslim svoje proc… ale jako verim tomu ze to vypadalo dobre, papir snese vse a na papire vse vypada ok :D jo no tak Zach asi jo protoze ten stejne asi jinou roli uz nikdy nedostane :D, tak ja tomu rozumim neda se to hrat donekonecne, nekere serialy maji treba furt 13 rad a jede se dal, ale zrovna u tohoto typu serialu se musi vedet kdy se ma skoncit a opravdu se to neda hrat donekonecna… a opravdu na nejake znovuzrozeni upirich deniku – ne myslim si ze to se ji nepovede i kdyby sebevic chtela :-) spis bych brala nejaky ten spin off ale ne s pleckou..

jo proste nezna vyznam slova epic, ne vse smutne je epic.. taky mi to tak prijde :D jako opravdu z toho se budu sbirat jeste hodne dlouho, nehlede na to ze mam minimalne dve finale stale jeste pred sebou, btw na ty zpravy v dalsich clancich odepisi urcite zitra, doted nejak nebyl prostor :-( ale myslim na to :-)

#73 ShadowKittyGirl
12.4.2017 | 0:00:52
ShadowKittyGirl

#72 Car: Ne asi, umře je výstižný výraz :-) Hlavně v létě, kdy nepoběží skoro žádné seriály a všichni někam odjedou, to umře celá Edna :-)

Ono kdyby to snížil jeden nebo dva lidi, pořád to tu epizodu níž nedostane a i kdyby tak furt bude v té Top 5 :-/ Sama ale nevím, jak bych finále ohodnotila, zatím jsem se nerozhodla… :-/

Právě, takže to všechno stejně padá na její hlavu, at tak nebo tak…

Ne, tak já bych ti ten štastný konec pro steroline fakt přála právě a vím za jaký tým kopeš, ale taky jsem ráda, že uznáváš, že tohle by byl nesmyl :-) Taky si právě myslím, že Stefan by to jen tak nenechal a Bonnie s Enzem taky ne, vždyt do toho trezoru lezl kvůli ní proboha! To by bylo ještě nelogičtější než celá osmá série :-(

Ti chtěli nechat umřít oba, ne? :-) Tupci :-)

Bylo to potvrzené ještě před odvysíláním finále sedmé řady, protože si pamatuju, jak jsem si oddechla, ale vzápětí právě vyšel článek, že Ian oznámil, že po osmičce končí a že doufá, že celý seriál zakončí se ctí a tak, aby se všem zkrátka líbil, pak ho přiměli vzít to zpátky, protože se strhl poprask, že ruší deníky, oni to vyvrátili a měsíc na to bylo oznámeno oficiální zrušení seriálu a počet epizod, to vše se ale stalo tak tři díly před ukončením sedmé řady, počítám, že jí tedy měli sice už dotočenou, nebo tak, ale na osmou řadu měli ještě spoustu času, protože v létě se netočí, to právě pracují autoři a dva měsíce je času dost si myslím…

Myslím, že bylo, ale neměli koule na to poštvat si proti sobě celou delena fanouškovskou základnu, si myslím teda… I po těch letech je nás totiž dost, ale že by jeho smrt a jeho vykoupení dávala větší smysl je bohužel pravda… No a jako kruté nekruté, nezdá se mi, že by na tom byla Car lépe až na to, že Elena je člověk a jednou by prostě tak jako tak umřela a setkala by se s ním a to i bez sebevraždy :-) No a k Bon se raději vyjadřovat ani nebudu… :-/

Nemusíš, pobavila jsi mě :-)

Jako jo, Stefanova povaha je jedna věc a neochota autorů věc druhá, prostě se to rozhodli udělat takhle, přestože veškerá rovnováha světa byla narušena, protože ne všichni si zaslouží dosáhnout klidu a míru, takhle to prostě nefunguje, ale chápu, že po tom všem co tuhle sérii nakecali o peklu, Damon by ani s protekcí od bratra krále pekla, žádného míru nedosáhl, tudíž zničíme peklo, řekli si a my tomu museli přihlížet :-/

Jak to, že to není o Zombie? I když jako taky mi přišlo, že už se spíš řeší lidský hienyzmus, než snaha přežít a ochránit rodinu, jako tomu bylo na počátku… :-/

Možná by bylo, no, ale já to moc nevidím :-( U NIny si o tom asi myslí svoje celý svět :-) A ono když si vezmu všechny ty nápady, kterými oproti předchozím řadám ta sedmička oplívala, akční scény, hon na jiné upíry z kamene, prohloubení vztahu mezi defan, pohled do minulosti na Violette, heretici řádící ve městě, Julien, jež manipuloval s jejich matkou a ona si to uvědomila a snažila se jim pomoct, přitom ale umřela, jeho peklo, tajuplná lovkyně, co si tam jenom tak nakráčí a všechny zabije, do toho zbrojnice, rodina StJohnů, záhada okolo trezoru a takové ty věci, nemluvě o těch fowardech, což byla taky novinka, fakt věřím že to vypadalo nadupaně a že se nemohli dočkat až si v tom zahrají, protože ono to tak vlastně je, že to takové bylo, jenže už to nebyly upíří deníky, veškerá jejich atmosféra šla do háje a ne každý fanda to snesl a strávil, asi tak nějak bych to viděla, mě to ale bavilo hodně, tedy přinejmenším ta první půlka, když se čas srovnal, nebylo to ono a i tak to bylo spíše plné dobrých, ale nedotažených nápadů, no… Hlavně teda mělo dojít na Bamon, no a asi by i došlo, kdyby Kat neoznámila, že po osmičce končí :-/

:-) I když bych ho nerada podcenovala, protože je z nich nejvíc takový, že ještě plně neukázal, co v něm je, osobně bych se na seriál, kde by hrál hlavní roly on asi nepodívala, no… Kvůli němu teda určitě ne :-/

To víš, že nepovede, spin of bych ještě zkousla, ale herci stárnou a na Ianovi je to dost vidět, kolik že mu má být? 25? Hahahahahhahah :-) To jsem mu vlastně nebaštila ani v první sérii, natož v osmé :-) Herci holt na rozdíl od upírů stárnou, snad až na Paula, ten vypadá sérii od série líp, jako by vlastně ani nestárnul a jen si tužil svůj hero sestřih :-)

V poho, taky tu u toho furt nevysedávám, to je jasný a Plecka by prostě potřebovala poslat ten slovník, no… Protože fakt neví co je a co není EPIC :-)

PS: Ted jsem na netu viděla vystřižené scény z páté řady, brzo, já vím, ale je tam celkem dost scén mezi Katherine a Nadiou, u většiny je fakt škoda, že je nakonec vystřihli, protože Kath hláškuje jako obvykle, Nadia jí představí toho svého Gregora, když se schovávají před Silesem ale ten je v těle Matta, Kath na to čučí jak péro z gauče, když se líbají a on je pak podrazí a sváže, Kath osvobodí Matta, Matt osvobodí Kath s Nadiou a tak, nevím, zda jsi je viděla, ale proč ti to vlastně říkám, Nadia mu tam řekne „Ahoj Miláček“ jakože česky a zní to dobře, ale už začínám chápat v čem byl u nich s tou češtinou problém, protože ty věty co potřebovali říct česky jim evidentně překládal google a ne někdo, kdo česky mluví, nebot vůbec nesklonují slova. Nemělo by to být Miláček, ale Miláčku, že? A pak to máš už jen kousek k Vyjdi a Vyjít tedy tomu jejich špatně vyslovovanému Vít :-) – Jen taková nedůležitá zajímavost :-)

#74 Car
12.4.2017 | 12:00:27
Car

#73 ShadowKittyGirl: takze uz jsem ti odepsala pod vsechny prispevky hura :D

no prave :D zceůa urcite za chvili tu zbudem jen my dve vecne disktujici nad timhle serialem :D

jasne ze ne i kdyz dam 20% tak je to jedno, ale nejak se k tomu stale nemam :D jo aa ja myslela ze jsi nejak hodnotila :D

myslis ted na Plecčinu nebo hlavu Niny? :D

ono zase přiznejme si, nechapu tu logiku Damon dobre vedel ze je Elena zavrena tamhle nekde v pr*** v rkavi ze to ona byt nemuze..ale jasne museli mit zapletku pro dalsi serii ale … z ciste logickeho hlediska je to blbost :D jak rikam ten vysneny par jsem ztratila uz davno a uprime ne me v 2.serii vazne nenapadlo ze bude nejaka Steroline a ze bude vypadat tak dobre, jeste lepe nez puvodni oblibeny par, ale stalo se :-) ale i tak vzdycky je pro me dulezite aby to zakonceni bylo logicke a melo stavu a to se proste nestalo… nehlede na to ze znicil i DEFANA coz je taky muj nej ,,par'' ale to radim trochu do jine kategorie to je nadkategorie z TVD :-D a ano, kazdy se tu obetoval pro vsechny takze by to jen tak nenechali stejne tak jako byl Damon ochotny se zde obetovat pro Stefana i za cenu takove ze ztrati Elenu.. a proto porad zastavam nazor ze pro bratry bude vzdy na prvnim miste ten druhy bratr nez zenska :-) coz u Damona moc nevypadalo nebo nevim neprislo mi to tak proste coz uz tady bylo taky v komentech X zmineno

nechapu :D bud jsou oba blazni nebo byli nabulíkovany Pleckou :D

asi tak nejak meli spoustu casu s tim jeste neco udelat a myslim ze i sami herci chteli nejaky logikcy konec pro svoje postavy, ale nevim to zeIan a Paul maji tenhle super nazor zabit oba bratry to mi prijde nevim, divny? :D ale jako jo no ja chapu proste ze to neslo donekonecne plecka se sice nechala ze ma plany az do 10 serie ale paneboze :D to by vazne nechtel hrat uz snad ani Matt twl :D a pochybuju ze Paul snad jo… ja se vubec divim uprime ze byla jeste 8..trochu jsem se bala ze to zakakonci 7 a to kvuli Nine :D a tam je ta ironie toho ze kdyby to zakoncili 7 serii tak by Nina na finale nebyla pac nemela cas tudiz by to zase dopadlo jinak :D

no prave a proto si myslim ze je natom Caroline hur tim ze je upir…protoze proste vsechni kolem ni budou umirat a ona si tobude vzdycky pripominat

moment, cim presne jsem te pobavila? :D

asi tak nejak… jako ono opravdu napad by to nebyl spatny a fungovalo by to vyborne Stefan by takto zachoval svoji nesmrtelnost a cus a hlavne by to melo tu logiku aspon pro me :D – peklo zachovano rovnovaha pokracuje :D ale neee :D

no prosimte vubec, zombie uz nikoho nezajimaji, ted jde o znepratelene skupiny lidi a o tom ktera ta skupina lidi tam tomu veli… zombici jsou jiz davno na druhe koleji, a ty lidi se navzajem zabijeji, ta jedna skupina ukazuje nadvladu tem dalsim a ty ostatni skupiny se te jedne chteji vzperit :-) :-D a vlastne ted pulka serie byla o tom ze se pripravovali na boj proti te ,,zle'' skupine

to je prave ten problem pac oni tak nejak vsichni v te dobe oznamili ze konci teda Kat a Ian no ale i tak tohle jsou docela dost dulezite postavy bez kterych to nejde hlavne tedy Ian, Bon by jeste okecali… ale i tak ze se ktomu zase vracim jo ale to finale melo byt fakt delsi prijde mi hrozny smesny ze tam vsechny vraceli na vterinu viz Jeremy… tam videt nejaky nahled do budoucna s Bon abychom aspon videli ze je ta holka stastna proste… ale ne:D dobry radsi nic… k jadru – 7 serie obecne mohla byt dobra, vypichla si asi vse podstatne, nechapu proc se to pak ztratilo, ja pak nakonec Lily docela litovala kdyz umirala prece jen jsem v ni videla nejake dobro a bylo mi to lito, ta prvni pulka byla fakt lepsi jako uz to tak byva u tehle poslednich sezon i treba 5 byla lepsi – a to diky Katherine ta prvni pulka :D

u koho by ses nepodivala kdyby tam hral hlavni roli?

spin off jeste mozna s nejakou myslenkou dobrou, ale ne pokracovani prosim, byl by to akorat trapas protoze by se vratil jenom Zach Roerig :D a to by byl vazne trapas, ne asi :D trochu starnou, jo no hlas ,,hero sestrih'' me dycky dostane :D

jo no na ni mi tyhejty nevadi tu bych mohla hejtovat every day :-D

no uprime ani ne :D ja to taky nevidela takze tak :D a urcite ty sceny mohou byt hodne zajimave tohle bylo na pate serii prave to dobre jak jsem psala vyse vsechno s Kat bylo okej az na finale paradoxne :D a opravdu si ji nechci pamatovat jako Queen of hell – takova blbost omg :D takze ti verim ze ses u toho musela dost pobavit :D a s tou cestinou? taky zajimavy poznatek :-)

#75 ShadowKittyGirl
13.4.2017 | 0:25:56
ShadowKittyGirl

#74 Car: Hm, já už skoro taky, takže můžeš začít znovu :-)

Hm, asi bychom se nad sebou měli zamyslet, čéče :-)

Ještě ne, nemůžu se rozhodnout, co přesně napsat, nebo kolik procent dát, protože je to konec se kterým můžu žít, ale že je děsně špatně a nesmyslně udělaný je bohužel krutá pravda, emoce ale fungovaly a o to jim asi šlo, prostě nevím…

Plecky jsem myslela, NIna za to nemůže není autor…

Je to blbost no, ale asi si řekl co kdyby náhodou, asi bych se taky neubránila a šla se podívat, to je jak pandořina skřínka, prostě zvědavost zabila kočku :-)

Já taky ne, ale steroline bylo něco, co se mi líbilo, přestože jsem nikdy nečekala, že to vznikne…

Nestalo no… Logika jim kamsi emigrovala…

Jako mně to taky přijde tak, že Damon sice Stefana hodně miloval, ale asi by si mezi ním a Elenou nedokázal úplně vybrat, když šlo do tuhého s tou lovkyní, tak couvnul, že? Ale pak v osmičce zase obětoval radši sebe, než aby si musel volit mezi nimi, ale Stefan by asi nezaváhal ani vteřinu, což je součást jeho povahy prostě a to z něj dělá toho „lepšího“ zkrátka hrdinu…

Si spíš dělali srandu, nebo nevím, no… Hlavně tohle jejich vyjádření jsem slyšela už někdy v době vysílání druhé řady, kdy se jich na to ptali, takže ted už by třeba odpověděli jinak, ale spíš mi přijde že to tak vidí pořád bohužel no…

Ono je to samé kdyby a už asi nemá cenu se v tom babrat, ale věřím, že desátá řada by jako konečná vypadala zase o něco lépe a mohla by být skutečně Epic, ale to by jim nesměli dojít nápady, že? :-) A taky ty herce by to muselo pořád bavit a když o tom tak přemýšlím, Zach by pokračoval 100% furt :-)

Bezesporu na tom hůř je, proto bych nechala umřít toho Damona no, at si je Elena klidně sama a má ten svůj lidský život…

Těmi dětmi kazi*uky, protože i když jsi to tak nemyslela, vyznělo to tak a mně to pobavilo :-)

Mně by na tom vadilo to vykrádání pirátů z karibiku, navíc by stejně asi s Car být nemohl, ale takhle zase vykradli Lost, tak si fakt vyber no, ale hlavně Ianovi tohle muselo být enormě po chuti, když si vezmu, že v tom finále hrál, že? Lepší způsob, jak mu dokázat, že hraje v odpadu už asi Plecka nenašla :-(

Trapný, ale vypadá to jako to, co jsem viděla v ukázakách no… At jdou do háje fakt…

Hm a v tom bude možná odpověd na otázku zkrácené série, pokud byla vždy první polovina lepší, asi chtěli zachovat jen to nej, tedy pokud to skutečně nebylo jen kvůli programu, o čemž pochybuju. prostě to deníkům vůbec neprospělo no a čas na úpravy prostě byl…

U Zacha, alias Matta Donovana, to je snad jasný, ne?

Že jo? :-) Si pust :-) Ono je možná pravda, že to taky vypustili komplet až ted po skončení seriálu, ale bylo to dost funny, je škoda, že tam nebyo víc scén Nadii a Kath

#76 Car
13.4.2017 | 12:00:43
Car

#75 ShadowKittyGirl: no mozna to hrotime jen my dve no :D

jo ja se nechala unest emocemi ale proste postupem casu jsem prisla na to ze to nebylo uplne ono, ale chapu ze nevis co napsat :-)

jo tááák oki diky za upresneni, a ano ta za to nemuze :D

vim no :-( ale proste Eleny hlas je blbost kdyz byla v rakvi vis co :-/

no ja prave taky ne ze jo :D Caroline a Stefan to byl posledni par kterej jsem myslela ze by se stal a ono hle… docela dobre to fungovalo a dokonce to i davalo smysl, coz je neobvykle zde :D

no prave..... jako presne tak, vzdycky kdyz se jednalo o pruser, tak jsem si myslela ze proste Eleny by se nevzdal nikdy… :D jasny no je to proste o povaze te postavy, tak Damon byl dycky tak trochu sobec ze jo :D a dokonce to i sam o sobe rikal

aha no tak vidis to ani nevim tak to je dost mozny ze jsou magori taky :D tak o to je to horsi pak.. ale furt konecne slovo ma tvurce takze Plec

asi tak nema a hlavne to by v tom museli dal pokracovat a ono jako vazne koukat na upiry kteri nemaji starnout ale na hercich to videt je, je skutecne divne no… a jako nevim Plec by urcite neco vymyslela toho se nebojim spis se bojim toho provedeni…

no prave Elena dycky chtela ten lidsky zivot jenze kdyz se stala upirem tak si na to proste taky zvykla a bylo to celkem v pohode takze pak najednou jak zmenila nazor nevim no..

juju chápu :D

souhlas :D

co si videla v ukazkach? :-O

no jo jenze jasne prvni pulka byla lepsi, ale tady to nepomohlo ze meli jen 16 dilu takze ono vyber si ze jo :D

co ted myslis tim Zachem? :D promin obcas se fakt ztracim :D

tak na to se da urcite koukat to si myslim ze je super tyhle vystrizeny sceny dycky :-)

#77 ShadowKittyGirl
13.4.2017 | 16:17:45
ShadowKittyGirl

#76 Car: To už asi jo, ale i když se třeba opakujeme, baví mě to s tebou :-) S nikým jiným to ani řešit nemůžu prostě :-/ Jsme se fakt hledaly :-)

Jsem rozpolcená no… Asi to nakonec nechám tak, že to hodnotit nebudu vůbec, prostě finále se nestalo a tečka :-)

Vím, ale taky si umím představit, že ho nenapadlo, že na něj volá nějaký ztrouchnivělá milion let stará siréna co si hodlá dát jeho mozek k večeři :-)

Tak u mě byl z těch co se nakonec staly poslední asi Borenzo, Steroline nebyla úplně nemožná, protože přeci jen byly kamarádi a fakt dost často spolu, brala jsem to tak, že ho po Eleně někdo zdědit musel, ale pak jsem tomu přišla na chut a celou steroline věc jsem si zamilovala :-) Asi i ten způsob, jakým se daly v té 6. sérii dokopy mě dostal do kolen, vlastně skoro všechny jejich společné scény v té řadě :-)

Ne asi, jak to furt zdůraznoval, dokonce i ve chvílích, kdy se choval naprosto nesobecky, jako když Eleně řekl že jí miluje a pak jí to vymazal, protože Stefan si ji zaslouží víc, že? To byla jedna z jejich nej chvil i to, jak si na to pak ve čtyřce vzpomněla :-) A jo, jde hlavně o povahu no… :-/ ne každý je hrdina…

Najednou jsme za to nějak rádi, co? Jakože nedovolila, aby umřeli oba :-)

To je taky pravda, no. Provedení je důležité… Ale uznej, že končit 10 je už samo o sobě Epic :-)

Hm a jsme zase u léku :-) Ne, tak jako asi chtěla být člověkem pořád že jo, ale akceptovala fakt, že už to prostě nejde, i když jí to trvalo déle nežli třeba Car :-) nebylo nutný jí měnit prostě..

No TWD… prostě boje mezi jednotlivými skupinami a zombie nikde :-)

že by se sice vrátil, ale byl by to trapas, protože na seriál o Matovi by se nikdo nedíval :-)

:-)

Mim. četla jsem ty hodnocení finále, tedy některá, ne všechna a někde psali, že Damon by si měl dávat bacha na darování krve a já si uvědomila, že je to vlastně pravda, už nikdy nemůže jít na odběry, takže v podstatě ani k doktorovi, protože by z něj ten lék vycucl a s jeho stovky let pečlivě propláchnutými játry jako nevím, no… :-)

#78 Car
14.4.2017 | 0:47:43
Car

#77 ShadowKittyGirl: jooooo presne ! moje rec :D ja to taky nemam kde jinde resit, vsichni jsou uz davno za tim a nikdo to resit nechci a otravovat s tim nekoho furt :D to nemuzu proste :D

rozumim, ja si furt rikam ze to hodnoceni asi prepisu ale furt jsem se k tomu nemela no :D

no jasne to asi ne :D ale furt to bylo takovy ze tam nemeli chodit ze jo, :-( ale co no od toho jsou pak ty zapletky :D

no jasne tak ja taky nepredpokladala ze by byl Stefan nasledujici 4 rady sam :D to asi ne, ale tak nejak jsem necekala zrovna Caroline vis co, tam jsem myslela ze teda okej Tyler pak pauzicka ale pak se tam objevil ten Enzo a trochu naznaky na to byli a furt mi k sobe pasovali vic nez treba s Bonnie… nevim proc tu Bon furt vidim s Jeremym :D a s Elenou by byli pribuzne omg :D, takze jako asi tak, nevim koho by teda nahrali ke Stefanovi to je pravda… proste asi nova postava nebo vlastne jasny pak tam otravovali s Valerii…ale i tak ta tma byla az v 7 serii tak i tak by musel byt docela dlouho dobu sam, coz ale nerikam ze by trebe veci neprospelo :-D no to urcite 6 řada byla ve znameni Kaie, Steroline a Bamona :D – respektvie jejich vzajmeneho sblizeni a tak je tam ta skvela scena jak se Damon vrati a objimaji se Stefanem :-), takze jako jo je to dost duvody k tomu 6 řadu pasovat jako jednu z tech nej, nicmene co se tyce Bonenza tak to je proste vynuceny jako prase došli jim postavy a jelikoz maji potrebu v tomhle seriale parovat kazdeho s kazdym tak jim to tak proste vyslo, ale neuznavam to… taky mohl byt klidne sami proc ne..

no prave :-)proste jeden tam byl vykreslen jako ten lepsi a druhej jako ten horsi, ono kdyby to bylo naopak Stefan ten ,,zloduch'' a Damon ten hrdina tak se samozrejme zmeni i moje preference :-)

to jo to by bylo uz moc :-/ tohle sice neni vyhra, ale videt bratry jak v zapadu slunce odchazeji ruku v ruce a sundavaji si prsten… no nevim teda opravdu konec jak vyšitý, ale i tak, je to vlastne hrozny kdyz si to vezmes Bonnie mela taky cely serial smulu a zustalo ji to, a opravdu bylo hodne hnusny ze pritel jeji ,,nejlepsi kamaradky'' ji zabije pritele… to se mi fakt nelibilo

to je :D ale rikam ona tvrdila ze napadu ma tri pr… ale jaky by to byli asi tak napady ze jo… a hlavne k tomu potrebuje jaksi herce, opradu sebojim ze to myslela vazne s tim pokracovanim … jako i Marlene tvurce PLL ma ted novy projekt ktery ma premieru, ale tam i prijde ze do PLL neni aspon tolik zahledena, i kdyz to co ted dela bude asi neco dost podobneho…

jo tak ja chapu ze chtela dost dlouhou dobu to chtela – btw Matt pak na ni taky nebly nejhodnejsi na to ze mu zachranila zivot a zachranovala mu ho dal takze taky debil docela, takova vsuvka jenom :D (nehelde na to ze bez svych kamaradu upiru by byl uz davno pod drnem ale furt mu to nebylo dobry), nicmene pak uz si na to zvykla docela a ta predstava ze bude s Damonem naporad se ji zamlouvala podle me docela dost si myslim :-) takze ne nebylo nutne to menit, a byt s nekym koho miluju naporad, nikdy neumrit a byt stala mlada :D no nevim teda ja bych to docela brala no :D

tak to je jasny kdyby se vratil sam tak to ne museli by se vratit vsichni :D

hihi :D jo to jsem tam taky cetla mozna uz i tady nekde pod prispevky, ale vis co, ono je to smutny ale je to proste pravda :D ale podle me Plecka v tom proste logiku nehledala, tu v tom hledame jen my, ale je to pravda kdyby mu bylo proste neco vaznejsi tak je v prdeli :D , ted me tak napada co dkyby se nejak vazne zranil treba pri nehode a ztratil nejakou krev? :D jako twl… ap ka samozrtejme tamyslenka toho ze jejich deti jsou chodici léci na upirstvi :D

#79 ShadowKittyGirl
14.4.2017 | 10:30:26
ShadowKittyGirl

#78 Car: Si holt uděláme terapeuta jedna druhé :-) I když ostatním se to už asi zajídá, ale kdo jim říká, aby naše komenty četli, že?

Cos vůbec napsala původně?

Jak říkám, zvědavost zabila kočku :-) Vůbec tam neměl co dělat, to tělo šamana přeci vůbec nebylo v trezoru, ale nějakém skladišti, prostě dovnitř a ven, rychle, žádné takové courání, z toho jsou pak jen nepříjemnosti… Evidentně :-)

A všichni další Gilberotovi by byly stejně černí jako Salvatorovi, Hurá :-) Ne, vtip nejsem rasistka, i když to ted tak vyznělo, ale byl by to zvláštní zvrat :-)

Ne, tak kdyby se to dobře udělalo, Bonnie a Kai by mohli být úžasní… Ale jinak Bonnie podle mě za celý seriál nikoho epic nepoznala.,,

Ano, Damonův návrat z té doby je taky úžasná scéna, ale on i návrat Bonnie je moc prima a úplně nejvíc miluju, jak Damon nalejvá hrobům, vzpomíná na polibek v dešti s elenou a najde Mazlici, což je znamení že Bonnie žije, jak je rád, to je prostě Delena a Bamon v jednom, moje nej scéna rozhodně :-)

Vidíš a přesto někdo dal na první místo nej páru právě Borenzo, i když osoboně to taky nechápu…

Jako že bys měla raději Damona? Nee to by u mě nehrozilo, Stefan byl jako zloduch hustej, to ne že ne, ale kdyby se Ian choval jako Stefan, absolutně nic by mi neříkal. Jasně, snažil se být lepším atd ale pořád to byl Damon, takže to dělal tak nějak inovátorsky a po svém, což mě na jeho postavě právě bavilo. Asi jako když mu Jeremy přišel říct, že je Bon mrtvá v páté řadě.

Ani mně ne, ale dramatický efekt to mělo a Enzo mě sice bavil, ale taky tam na moc věcí nebyl, no… :-/

Tak on jí ten žánr celkem jde, takže se bude držet toho co zná, to zase chápu… důležité je že vymění herce, postavy a prostředí prostě to začne znovu někde jinde, nebudou to lhářky 2.0 jako plánuje Plecka…

Ty vole, vypadat jako ona a mít týpka jako je Damon, který mě bude každý den překvapovat, milovat a opečovávat, tak vůbec neváhám. O peníze by taky nouzi neměli, bych procestovala svět, sem tam ted někoho nafla, ale v poho, to bych přežila… Na druhou stranu ani ted by mi nevadilo přestat stárnout a to nejsem Elena a doma rozhodně nemám Damona :-) Lidský život je holt strašně krákej… a u žen to platí dvojnásob… :-/

Matt je pokryteckej blbeček no… Hlavně že chrápal s Becou a Nadiou… Co mě ale fakt udivilo byl fakt, že by si s ním dala říct i Kath a co to říkala o jeho modrých očích? Nemá je nejzvláštnější Damon? To jsem si říkala WTF Katherino, kam jsi dala oči? :-)

Nevím no, ale myslím, že říznutí nebo tak by nevadilo, protože Elena se píchla do prstu a i když krev tekla, lék v ní zůstal, ale kdyby vyloženě vykrvácel… Prostě logika chybí, ale tak to by asi stěží přežil i jako běžný člověk… Možná to celé mohla obejít tak, že by řekla, že začnou stárnout až v momentě, kdy lék užije jiná nadpřirozená bytost protože nemůže fungovat na více osob naráz nebo tak…

To je ale podle mě prostě geniální myšlenka a mohl by o tom být i spin off, ne? To by se pak skutečně mohlo začít natáčet za deset nebo i více let a s původním obsazením… Dávalo by to smysl. nebo co myslíš?

#80 Car
15.4.2017 | 1:59:40
Car

#79 ShadowKittyGirl: no asi tak nejak :-) jako zajida nezajida presne nikdo je nenuti si to cist :D

no chces to sem zkopirovat?:D

presne tak, ale vis co dalo ji m to podnet pro dalsi radu :D

jasny no nereikam ze jeremy pro ni byl epic, jen se mi spolu nelibili, ale faktem je ze nepoznala no :-/ a Bonkai by podle me byli supr :-)

to chapu ta scena s medou byla fakt supr, ja mam zase mazlici spojenou se Steroline no :D

priserny… Bonenzo je proste blbost :D nebo blbost, pak jsem to uznala a ok byli spolu docela cute, ale paneboze tahle ,,recyklace'' se mi vazne nelibi Enzo byl dobrej sam proste a je to blby ale to uz bych ho radsi videla s tou Caroline,… navic si myslim ze Enzo je presne pro Bonnie typ partnera ktereho nikdy nechtela… pokud dobre vim, tak Bonnie stejne jako Matt mela vazny odpor k upirum ano bylo to sice na zacatku serialy a Matt to mel spis ke konci, ale i tak… jako jasne pak se zacala pratelit s upiry jak by taky ne kdyz jedna z jejich nej kamosek se jednim stala, jenze to byla Caroline – tu znala cely zivot tam je to neco jineho, pak se do toho zapletli ostatni upiri a nevim i kdyz pak navazala vztah jaky navazala s Damonem tak mi prijde ze je to tak trochu proti jejim hodnotam a nakonec ji spusti s Enzem?:D tak to je trochu epic fail spis nez co jineho… Enzo taky nebyl zrovna moc hodny upir – jasne kdo je :D ale co tim chci rict, ze pro Bonnie je to neco jako proti prirode… a kdyz prictu to ze je dali dohromady fakt jen proto ze zustali sami tak se mi to proste moc nelibi…tehdy ji mohli dat dohromoady s kymkoli – to tam byl Tyler,Matt, Jeremy – z tech ,,normalnejsich'' a hlavne hlavnich postav (nerikam ze nektery z nich jsou dobra volba), pak to zacalo trochu řídnout a nikdo novy moc do deje neprichazel a kdyz jo tak umrel…

tak kdybych se nedivala na herce ale ciste na postavy tak ano :-)

jako Enzo je podle me postava, ktera tam prisla a jako jedna z mala zustala a bylo to v pohode, fakt jako dobry, oblibil si ho snad kazdy, stejne jako tehdy Ricka, jen si proste myslim ze s BonBon ne… navic jako jak uz psala nekde Kara tak vlastne Enzo nebyl o moc lepsi nez oni vsichni dohromady celou serii se snazil zabit Stefana – uz vlastne ani nevim proc :D , navic Enzo zrovna prisel v takove ,,dobre dobe'' kdy se serial nachazel docela ve sr*čkach – poutnici :D

jasny no tak Plecka se bude podle me taky dtrzet toho co zna i kdyz Containement je neco jineho ale uvidime no… na PLL se fakt netesim ale ten jeji noy projekt si asi pro zvedadovst a pro tu prdel pustim

no asi tak nejak… nerikam ze bych nekdy nechtela deti ale uprime receno dokazala bych to oželet, ono jako nevim no, zit naporad jako why not :D zjaimalo by me jak to tady bude fungovat treba za 200–300 let :-) a to by nebyl problem zjistit byt upirem a jeste mit po boku ehm.. :D rikam lidsky zivot neni vyhra podle me jenze v tomhle serialu se hodne rychle zmenili hodnoty:D na zacatku z toho byli vsichni paf a pak na konci proste ze neni nic lepsiho nez lidsky zivot tak jako nevim no…

to jo no nevim co mela furt za problem s tim jeji MattyBlue :D nechapu nejlepsi noc kterou jsem nemela :D kravka no :D

souhlasim husty by to bylo ale s tim puvodnim obsazenim uz bude trochu problemek :D

#81 ShadowKittyGirl
17.4.2017 | 12:21:16
ShadowKittyGirl

#80 Car: :-)

Bud a nebo mi vylič jen ty podstatné části :-)

Tjn, ale principielně je to taky blbost a to větší, že slyšel Elenu a šel se po ní podívat, protože už v tu chvíli byl v trezoru kde neměl co dělat, že? :-)

No ano, Enzo byl dobrý sám o sobě, ale i když k němu cpali kde koho, třeba i Lili, tak s Car se mi třeba líbil, ale Bon? Jo, uznávám, že měli svoje chvilky, kdy byly sladký, ale přišlo mi to až moc vynucené, jakože ten vztah celkově… A prostě to nebylo Epic a ani s Jeremym ne, vždyt byl jeden či druhý neustále mrtvý… To je na nic prostě… :-/ Ono celkově Bon a upíři, jak jsi správně připomněla, není úplně růžový a to už bych ji viděla raději s tím Mattem, protože náznaky pak v posledních dílech byly, že budou spolu… Neříkám, že bych byla nadšená, ale dávalo by to smysl a hlavně by nebyla takhle sama… :-(

Jj Enzo byl 5–6 sérii fakt frajer, pak už to bylo horší, no s tou Lili a zbrojnicí… Zase se mi líbilo, jak té siréně vzdoroval, to jo, klobouk dolů, protože Damon to prostě vzdal a kvůli ničemu… A myslím, že Stefana nesnášel kvůli té Maggie, i když tu zabil Damon a Stefan to vzal na sebe? Nějak jsem to tenkrát nepochopila…

njn, ono asi jak u které postavy, že? Damon na začátku neustále opakoval, ž Není nic horšího než být člověk a nakonec se jím kvůli Eleně stát chtěl, Beka a Stefan lidmi být chtěli, ale nakonec se raději taky smířili s tím, čím jsou. Tyler si taky podruhé spustil vlčí kletbu relativně dobrovolně a Elena s Rickem, ti chtěli být a zůstat lidmi zřejmě napořád, protože ani nechtěli, aby z nich bylo cokoli jiného, což se jim nesplnilo, jediná Car je u mě v tomhle na výši, protože prostě žila a neřešila zda je to, či ono, na rozdíl od Enza a Bonnie, kteří své názory změnili rychleji než si vymění fusekle…

Tjn, zrovna od Matta, že? :-) Jsem se fakt smála…

Tak jasně, že by to byl problém, ale kdyby za deset let neměli co dělat a co jíst, přičemž by upíři přišli zase do mody, mohli by si zahrát ty rodiče, u kterých věk neva, nebo je přeobsadí, ale to byl hnus,,, :-/

#82 Car
17.4.2017 | 14:27:18
Car

#81 ShadowKittyGirl: tak takhle zkopirovnae: 100% jen proto, že je to poslední díl :-), jinak kdybych to měla shrnout tak úvodní scéna byla boží, to že El v modrých šatech bude nakonec Kath se dalo samozrejme cekat a myslela jsem si to :-) Steroline scéna snad ani nepotřebuje kometář, ovšem u DEFAN scény jsesm brečela jako želva tam už se to nedalo, Elena mi ani neviděla, co mi vadilo je to, že všechny ty spoilery o Stefanovo obětování se samozřejmě naplnili a jsem z toho teda velmi znechucená, fakt nechápu jak můžou být tvůrci tak naprosto debilní a nechat obětovat právě Stefana, kterej si to fakt nezaslouží supr no :-) R.I.P. my Steroline endgame..and yes I'M NOT READY, for the end of this show…

presne tak souhlasim :D

S Caroline by byl naprosto bombastickej :-) pisu si to do top paru ktery jseme nikdy nemeli a mit nebudeme :D jinak presne tak jak pises ale i tak pro jeji ,,prirozenost'' mi k ni proste sedl vic ten Jeremy :-) asi tak nejak souhlasim i s tim Mattem nakonec :D takhle to proste stoji za bačkoru nechapu jak tohle plecka mohla udelat, ac Bon neni uplne moje nej postava nebo tkahle jo mam ji rada ale neposadim se z ni na zadek od toho mam jinou trojickou, možna čtvericku, tak si proste myslim ze mela navic… jako ten konec

jojo presne tak Enzo byl docela odolny :-) ale nedivim se on si toho prosel v zivote hodne…a neco proste vydrzel… si vem ze Damona umí zkolit žena dycky dokonale – ne delam si srandu :D jo takhle nejak to bylo no :D

jo no Caroline jedina brala zivot jak zrovna prisel… Bon a Enzo tam bylo az moc videt jak byly v planu… Elena sice clovek byt chtelaale pak ji to taky hooodne rychle preslo, stejne tak jako zase rychle chtela byt clovekem nazpatky… a Damon? tak ten si prece nikdy nedovedl predstavit ze bude clovekm…

to taky nechapu :D

to jo no :-/

#83 ShadowKittyGirl
17.4.2017 | 22:57:51
ShadowKittyGirl

#82 Car: Jako já jsem tomu nevěřila jen proto jak se na Damona dívala a o Stefana ani očkem nezavadila, ale možnost, že by se za ní v tom díle ještě jednou, naposledy vydávala jsem rozhodně nezatracovala, osobně mě teda převezla, protože jsem si myslela že je to Elena a jak Damon poznal že není je mi fakt záhadou, co ty myslíš?

Jinak jsi to napsala celkem hezky :-)

Asi tak, jako postavu jsem ji měla ráda, ale kdyby umřela, líto by mi jí zase tak moc nebylo… :-/ A fakt si stojím za tím, že by to pro ni bylo důstojnější než tohle cestování od ničeho k ničemu s Enzem vzádech,,,,

Jako pokud je tou ženou dvojnice, pak ano… Damon není zase takový chlapák, jak se dělá, ale pořád jsem věřila, že když měl v hlavě tu vzpomínku na Elenu, že má nějaký plán, který mu teda později zhatili tím, že Stefan provařil existenci Eleny a Sybil se za ni nahradila, což od ní bylo geniální, ale on žádný plán neměl, byl prostě jen za vola a to je celé… :/

jj Enzo byl něco jako galdiátor už jen kvůli tomu co musel všechno zažít v augustine a nezlomili ho, možná proto si mysleli, že se k Bon hodí, protože si oba vytrpěli hodně, ale i když byly v některých scénách roztomilý, bylo to tam nacpaný až moc na sílu… :-( žádný přirozený vývoj ani nic…

A právě za to ji obdivuji :-) Takhle to totiž má vypadat přijímat život takový jaký je, zbytečně nezkuhrat a prostě žít, protože život máme jen jeden a rozhodně není nekonečnej…

#84 Car
18.4.2017 | 20:59:12
Car

#83 ShadowKittyGirl: to jo no bylo to strasne rychle udelany vsechno… jako to ona umela docela dobre vsechny prenest ale je to tkaove klise uz vydavat se za Elenu teda…

no ted bych to napsala jinak heled :-D

presne tak… Enzo nikde max tka jako duch to bude supr zivot… jinak je fat videet ze Plecka Ninu vylozene miluje..

taky myslim :-/

jako Enzo jako postava nejdrive vedlejsi se jim teda hodne povedl a je dobry ze si ho tam pak nechali az do samotneho konce a opravdu toho prozil g hodne :-) jo presne taky mi to prijde a strasne moc rychly to bylo prosrte honem honem sparujeme je..

presne tak :-)

#85 ShadowKittyGirl
19.4.2017 | 23:12:55
ShadowKittyGirl

#84 Car: :-) Právě že to uměla, tak jak jí Damon kruci poznal??? Z pouhého obětí??? :-/

Tak to přepiš, pokud se ti chce :-)

Tjn, Ninu jo, ale na ostatní tak nějak prdí, i když tvrdí, že ne… :-/ Nina byla jediná u které ta láska byla znát i po odchodu :-/ K naší smůle…

jj taky jsem ráda, že si ho tam nechali a přitom ho ani necpali do každého dílu, to bylo super :-)

Hele jestli chceš na tohle téma vidět skvělý ale děsně smutný film, pust si Collateral Beuty, alias Druhá šance, nebo tak nějak se to v překladu jmenuje, je to s Willem Smithem, kierou knightley, Edwardem Northmanem a Kate Winslet, úžasný to film, včera jsem spala u kámošky v BN a dívali jsme se na to, prostě super dojemný a krásný… Hodně silnej příběh s bezchybnými hereckými výkony :-)

#86 Car
22.4.2017 | 8:00:26
Car

#85 ShadowKittyGirl: jo no… ale proste on to poznal :D

mozna to prepisu staci ze jsem se rozjela a prepsala sem hodnocena na par postav :D

presne tak tvrdui jak jsou hrozne tvd family ale nevim no…

presne tak Enzo vazne je super postava, neco takoveho ten serial potreboval--

jo takze samy uzasny herecky obsazeni… mmmmmm to me zajima! tomu verim ze je to nejvic, uz jen podle toho kdo vse tam hraje :D neni to ted docela relativne novy film?

#87 ShadowKittyGirl
22.4.2017 | 11:02:23
ShadowKittyGirl

#86 Car: Jasný no, ale trochu bych chtěla vědět jak je to možný… Asi že nechápu, jak to že mě oblafla… :-)

Proč? Se ti znelíbili? já jsem v hodnocení zdejších postav šíleně pozadu :-/ Nejprve jsem čekala na finiš a ted nějak nemám výmluvu :-)

jj úplně nový, ale dabing už to má, takže je to tak půl roku, co to bylo v kinech a je to vážně úžasný, opravdu jsem hodně dojatá a zasažená sílou těch dialogů a příběhem samotným a to mě jen tak něco nerozbrečí :-)

#88 Car
22.4.2017 | 15:55:51
Car

#87 ShadowKittyGirl: to jo :D i kdyz ja to teda trochu tušila ze by to tak mohlo byt :D pokud vim tak v serialu se to pak stalo rpedtim uz nekolikrat ze to zkousela :D

ne to ne, jen jsem trochu obnovila hodnoceni nekomu jsem pridala nekomu ubrala hvezdu :D

no jako docela se na nej tesim, mam na seznamu hodne filmu :D

#89 ShadowKittyGirl
23.4.2017 | 22:08:52
ShadowKittyGirl

#88 Car: Jako jo, to že by se za ní vydávala jsem čekala, ale ne při téhle scéně, byla totiž fakt skvěle zahraná a v té upoutávce, kdy jsme nevěděli, zda patří na začátek, či konec epizody, jsem si fakt nemyslela, že by to mohla být Kath.

Příklad??? :-)

To je mi jasný, ale je to kratší než seriál :-) Prostě až budeš mít někdy náladu vidět něco co tě chytne za srdce, pust si to… :-)

#90 Car
24.4.2017 | 19:43:31
Car

#89 ShadowKittyGirl: jasny no :D ja vim ze to nekde snad kolovala a taky me to napadlo :D

jo myslim ze Klausovi jsem zvysila, Damonovi ubrala nebo tak nekjaLD

tak ju :-)

#91 ShadowKittyGirl
25.4.2017 | 23:06:24
ShadowKittyGirl

#90 Car: jj i tady jsme na to téma hodně diskutovali :-)

COŽE JSI?????????? To ho jako trestáš za to, že to na rozdíl od Stefana přežil, či co? A jako jestli u tebe Klaus stoupl něčím co udělal v TO, tak to sem nepatří si myslím… A ty mi něco takového napíšeš jen tak… :-) To jsou ale nervy takhle po ránu :-)

#92 Car
26.4.2017 | 7:50:00
Car

#91 ShadowKittyGirl: no prave :D

ehm ne? jak te to napadlo, rozhodne ,,netrestam'' Damona, svym hodnocenim kvuli Stefanovi, to vubec nema se Stefanem nic spolecneho, je to ciste individualni zalezitost a nema se Stefanem vubec nic spolecneho, a ne Klause nehodnotim podle TO to sem fakt nepatri navic se objevil i v crossoveru zde pokud vim :-)

#93 ShadowKittyGirl
27.4.2017 | 20:00:47
ShadowKittyGirl

#92 Car: Ehm, ne? :-) – To mě pobavilo :-)

Dělala jsem si legraci, ale stejně mě zajímá, co tě přimělo jednomu ubrat a druhému přidat :-)

#94 Car
27.4.2017 | 21:05:38
Car

#93 ShadowKittyGirl: co ted myslis ze te pobavilo?

jak rikam nebo rikala jsem vzdycky Stefana mam sice radsi ale to neznamena ze nemam rada Damona, jen proste postupem casu tu jeho postavu trosicku pomrvili to je cele ale DEFAN byl vzdycky nejlepsi ,,par'' ever proto ta hvezda niz… u Klause ani nemam nejaky specificky duvod proc, spis me prekvapilo ze jsme mu kdysi davno pred lety dala tak nizke nebo ne nizke uplne ale proste o neco nizsi

#95 ShadowKittyGirl
27.4.2017 | 22:00:55
ShadowKittyGirl

#94 Car: Ten otazník za Ehm, ne? :-) a aha, tak to chápu :-)

#96 Car
29.4.2017 | 4:12:18
Car

#95 ShadowKittyGirl: chapu :D vsechny postavy zde prosli jistym vyvojem at uz dobrym ci ne

#97 ShadowKittyGirl
30.4.2017 | 13:41:44
ShadowKittyGirl

#96 Car: taky fakt…

#98 Car
30.4.2017 | 14:45:20
Car

#97 ShadowKittyGirl: tak po vetsinou spise dobrym

#99 ShadowKittyGirl
30.4.2017 | 14:51:53
ShadowKittyGirl

#98 Car: Až na Kath, že? :-)

#100 Car
2.5.2017 | 10:08:32
Car

#99 ShadowKittyGirl: tak ja nevim s Kath jeto slozitejsi :D ja tu postavu miluju, Nina je skvela v tomhle ohledu, ale ten posledni dil bych nejradsi vymazala i kvuli ni

#101 ShadowKittyGirl
3.5.2017 | 22:25:11
ShadowKittyGirl

#100 Car: Tjn, totálka ji tím pohřbili, by mě zajímalo, zda si to vůbec uvědomují…

#105 Car
3.5.2017 | 23:40:11
denisa.sindelkova

Přesně! Naprosto souhlasím a doufám v to…

4.5.2017 | 8:03:38
denisa.sindelkova

Jo a myslím že kdyby to měli náhodou točit další díly a měli by být bez
Niny(Eleny), a když budu brát v úvahu jak to skončilo jsem taky nepochopila to jak se tam vsichni najednou vrátili. Dneska si myslím že otočit nové díly atd… To to nejhorší udělat a ještě Vy jste to zkazili.

#107 ShadowKittyGirl
4.5.2017 | 8:14:39
denisa.sindelkova

Jo a myslím že kdyby to měli náhodou točit další díly a měli by být bez
Niny(Eleny), a když budu brát v úvahu jak to skončilo jsem taky nepochopila to jak se tam vsichni najednou vrátili. Dneska si myslím že otočit nové díly atd… To to nejhorší udělat a ještě Vy jste to zkazili.

4.5.2017 | 8:14:40
5.5.2017 | 19:42:45
DenisaRehakova

Proboha.. Já bych si přála seriál o té nejúžasnější, nejfamóznější postavě celého seriálu – a tou je Katherine.

#107 ShadowKittyGirl
5.5.2017 | 23:17:37
ShadowKittyGirl

#106 DenisaRehakova: To by si přál kde kdo, ale smolík no… :-/

#105 Car: No podle mě taky ne… :-(

#103 denisa.sindelkova: Nevrátili, jsou mrtví, pust si to znovu… :-)

6.5.2017 | 18:11:11
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama