The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Popis 4. - 6. dílu

Popis 4. - 6. dílu

První tři díly šesté série jsou za námi, proto je na čase, abychom se podívali, co nás čeká dál.

1 0
21.10.2014

4. Black Hole Sun

Datum premiéry: 23. října 2014 (u nás 24. října 2014)

Když si Damon a Bonnie uvědomí, že odhalení Damonovi minulosti jim může poskytnout vodítka k nalezení cesty domů, tak je Damon nucený přežít jeden ze svých nejhorších dnů života. Alaric se v nemocnici pohádá s Jo a rozhodne se pomoci Jeremymu, aby se postavil na nohy a vyrovnal se ze ztrátou Bonnie. Stefan se snaží ukázat Eleně, jaké je to začít od znova a vytvořit si novou identitu. Matt se ocitne ve znepokojivé situaci, když ho Tripp zasvětí do temného tajemství. Stefan je ohromený nečekaným návštěvníkem, který se u něj zastaví.

5. The World Has Turned and Left Me Her

Datum premiéry: 30. října 2014 (u nás 31. října 2014)

Elena pobízí Liama, aby se s ní zúčastnil párty v kukuřičném bludišti. Caroline se nezúčastní slavnosti, protože je zaměstnaná Stefanem, který se objeví a stará se o úklid nepořádku, který Enzo způsobil. Alaric se zúčastní párty, i když neochotně a za pomoci Eleny, ale nečekaná nehoda ho s Jo okamžitě zapojí do záchrany několika životů. Tyler se ocitne v nebezpečí, když je jeho vlkodlačí prokletí podrobeno zkoušce. Stefan vysvětlí Caroline, že má v úmyslu za sebou nechat Mystic Falls. Damon a Bonnie konečně učiní významný objev, který ovlivní jejich hledání cesty domů.

6. The More You Ignore Me, the Closer I Get

Datum premiéry: 6. listopadu 2014 (u nás 7. listopadu 2014)

Když Alaric zjistí, že na Jo nefunguje ovlivnění, požádá Elenu, aby něco zjistila o její minulosti. Caroline se dozví, že Tripp zajal Enza, a tak se spojí s Mattem a Stefanem, aby ho stihli zachránit dřív, než Tripp odhalí jejich skutečné identity. Sarah, která už ví nové informace o své minulosti, se vkrade do Trippovi kanceláře a je nucena se vypořádat s následky svých činů. Jeremy klesne na úplné dno. Damon je odhodlaný vzít věci do vlastních rukou, když se dozví znepokojivé zprávy.

Zdroj: CW

Diskuze /14

mima33

No… na záchrannú akciu „Enzo“ sa už teším :D nepochybujem o tom, že sa vydarí – ak nie, spácham na Plecku atentát. Na ten najhorší Damonov deň som sakramentsky zvedavá a hlavne som zvedavá, čo za znepokojivé správy sa dozvie a ako sa k nemu do toho podivného časopriestoru dostanú.

#2 Lusesita
21.10.2014 | 19:55:48
Lusesita

#1 mima33: to by mě taky zajmalo jak se to k nim dostane. Ale pokud to pude, tak se třeba doví, co za pitomost udělala Elena..

21.10.2014 | 22:36:22
GossipGirl

měli by už něco začít dělat s tím seriálem, je to nuda! Řeší tam jedno a o samí dokola a dokola, ze Stefana se stal blb, z Caroline se stala ukňouraná holka.. Co to má jako bejt? Tenhle seriál jsem měla ráda, od 5 série ho nemám ráda, měli by něco fakt už dělat s tou 6 sérii, jestli nezačne bejt dobrá jako ty předešlé série (mimo 5 sér.), tak se s TVD můžeme rozloučit, protože ztratí sledovanost tenhle serial a to je škoda. Měli by tam dát někoho kdo jim to tam pořádně zavaří, měli by zjistit jak se zase dostat do Mystic Falls, mohli by zase vrátit Původní, s nima to tam bylo hustý, mohli by dát Caroline a Klause dohromady, Stefana a Elenu dohromady (Elena ke Stefanovi prostě patří). Mají tolik možností jak tuhle sérii zase rozjet a oni furt jen kňourají. Bože, asi se na to přestanu koukat!

#5 kath023 #6 mima33 #10 RoseMary
22.10.2014 | 17:10:03
GossipGirl

Jsem zvědavá kdy tam přijde ta Tatia, jestli jí tam vůbec dají, škoda je že už tam není Katherine, ta byla skvělá. Prostě tenhle seriál má bejt akční a né ukňouranej.

#13 RoseMary
22.10.2014 | 17:12:21
kath023

#3 GossipGirl: Původní tam asi už nebudou (max na chvilku),když mají svůj seriál..A Tatia se má objevit v TO ne v TVD :) Tak se klidně nekoukej hele :D Je pravda,že už to není to co bývalo,ale když tě to nebaví tak se prostě nedívej :)

22.10.2014 | 17:16:32
mima33

#3 GossipGirl: Pôvodných naspäť nechceme. TO je jediný upírsky seriál, ktorý momentálne stojí za to. Stelena… nie. A to nehovorím ako Delena, ale myslím, že by bolo načase, aby sa Stefan aj Damon pohli vpred a na Elenu zabudli. Stefana nemám rada, aj keď v prvých dvoch sériách som ho milovala a myslím, že by sa mal jednoducho pohnúť vpred – ale nie tak, ako to urobil teraz, že zavrel dvere a tváril sa, že je niekým celkom iným. Mal by na to ísť inak, správnym spôsobom. Tým, že zabili Katherine zabili aj jednu z posledných svetlých vecí, ktoré tento seriál ešte má. Jediné, čo ma v tejto sérii baví je Enzo a Damon s Bonnie.

22.10.2014 | 20:07:42
Marselka

I přestože všichni ted nadávají jak TVD stojí za prd tak bych řekla že po skouknutí tří dílů TVD a TO u mě začínají opět vést TVD, minulá serie stála za prd, ale tato vypadá celkem solidně jen mě tam začíná chybět Katherine… A doufám že Enzo nezemře pač je dobrej záporák… Jako Damon a Bonnie v někde v časoprostoru dobrý… jen čekám kdy vygraduje to dusno a skončí spolu v posteli :D

#11 RoseMary
23.10.2014 | 22:05:56
katek

No nechcela som to napísať aby ma tu neukameňovali ale tiež si myslím, že sa dočkáme páru Damon a Bonnie :D

#9 anndy #12 RoseMary
24.10.2014 | 8:42:15
anndy

#8 katek: popravdě, po všech možných spojeních bych se nedivila ničemu, ti dva jsou spolu aspoň komičtí, zato pár stef a car – tak to by byla nuda. ale tím neříkám, že bych chtěla D s B :-)

24.10.2014 | 17:48:47
RoseMary

#3 GossipGirl: myslim si ze se dockas.nekde jsem cetla ze by puvodni meli byt v mystic falls nebo nasi v new orleans.nevi se kdo s kym kdy a kde ale dockame se.nez se me na to zeptas videla jsem to v jednom rozhovoru na netu nemuzu si uvedomit jaka to byla stranka,ale to je jedno.

5.11.2014 | 19:39:09
RoseMary

#7 Marselka: enzo nemuze jen tak umrit.nemuzou prece zabit hlavni postavu.

5.11.2014 | 19:40:23
RoseMary

#8 katek: Damon musi byt s Elenou.Uz cekam jenom na to az se s ni uvidi,jenze ona si na nej nebude pamatovat a to je moc smutne.

5.11.2014 | 19:42:30
RoseMary

#4 GossipGirl: kazdej ma na ten serial jinaci nazor a me se libi takovej jakej je ted.ketrine byla potvora.ja proste ty zaporaky dvakrat nemusim no.ten serial je peknej a nemuzu se dockat az se damon uvidi s elelenou.

5.11.2014 | 19:48:37
Limoss

5. série byla na prd, ale tohle vypadá zajimavě.

6.11.2014 | 21:10:48
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama