The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Popis první tří epizod šesté série

Popis první tří epizod šesté série

Už za necelý týden nás čeká první epizoda seriálu The Vampire Diaries, proto si pojďme představit, co nás čeká v nadcházejících epizodách.

1 0
27.9.2014

1. I'll Remember

Datum premiéry: 2. října 2014 (u nás 3. října 2014)

Elena se vyrovnávala se ztrátou Damona velmi netradičním a nebezpečným způsobem, a tak se po 4 měsících vrací na Whitmore Collage, kde začíná druhý ročník. Caroline, která se nemůže pohnout dál, se zoufale snaží najít způsob, jak odvrátit kouzlo, kterým Poutníci začarovali Mystic Falls. Zároveň je nervózní z toho, když jí Stefan nereaguje na telefonáty. Tyler je opět člověkem a ihned se dostane do bitky na fotbalové párty, která otestuje jeho schopnost kontrolovat svůj hněv. Jeremy se stále vypořádává se smrtí Bonnie. Alaric se snaží přizpůsobit novému životu upíra a ocitá se v trapné situaci, když pozná Jo, překrásnou doktorku z univerzitní nemocnice. Každý si myslí, že šel Stefan hledat způsob, jak zachránit Damona a Bonnie, ale Elena zjistí, co má opravdu za luben a je tím šokována.

2. Yellow Ledbetter

Datum premiéry: 9. října 2014 (u nás 10. října 2014)

Elena se obrací na Alarica, aby jí pomohl, jak dál se životem. Enzo je odhodlaný zachránit Damona a Bonnie, a tak se mu povede do svého týmu naverbovat Caroline, když ale postupují za svým cílem, tak zjistí šokující věc, kterou Stefan plánoval. Matt má starost o Jeremyho, který tráví až příliš mnoho času se Sarah, která se nově objevila v Mystic Falls. Druhá strana je definitivně zničena, a tak se Damon a Bonnie neochotně spojí, aby odhalili tajemství o tom, kde jsou a jak se dostanou domů.

3. Welcome to Paradise

Datum premiéry: 16. října 2014 (u nás 17. října 2014)

Elena se snaží dostat do svého života trochu zábavy, proto pozve Caroline k jezeru, kde jí představí Liama. Tyler stále bojuje se svým vztekem, proto požádá Liv o pomoc. Stefan se vrací do Mystic Falls, kde hledá Enza. Zároveň je zaskočený, když si všimne podivné změny u Eleny. Enzo podnikne u jezera akci, která přinutí Matta k překvapivému odhalení. Jeremy zjistí něco nového o anti-magickém kouzle, které může ohrozit Elenin život. Damon a Bonnie narazí na něco, co je přinutí věřit v to, že nejsou sami.

Zdroj: CW

Diskuze /13

Verca01

Už se opravdu nemůžu dočkat ! :D

27.9.2014 | 18:19:25
Starboy13

no vypadá to dobře.. jen ať to nepokazí jako s pátou serii :X

27.9.2014 | 18:58:07
Lusesita

no jsem zvědavá co z toho bude. Taky doufám, že se do toho nezamotaj jako v 5 a nevymyslí tam milion zápletek, který už nebudou dávat smysl

27.9.2014 | 20:36:56
Scarity

Čtvrtá i pátá série stály za prd, nevím,. zda to ještě půjde zachránit. I když návrat Alarica by mohl seriálu pomoct. Doufám, že mě Plec nedožene k tomu, přestat seriál sledovat, jako tomu bylo s King a Pretty Little Liars.

27.9.2014 | 20:56:34
Miškha99

Nechápu proč tady všichni píšete, jak to pokazili. Je to seriál a prostě to tak je, pokud vás to nebav, tak na to nekoukejte.

#6 Lusesita #7 Stelly #8 Starboy13
28.9.2014 | 1:56:25
Lusesita

#5 Miškha99: Píšeme to, protože je to pravda. Každá série měla svojí jednu hlavní zápletku, která se táhla celou sérií a dávalo to (v rámci mezí a světa TVD) smysl. Ale 5. série plácala jeden nápad přes druhej, ničeho se nedržela pevně a nakonec z toho byl neskutečnej guláš. To ale neznamená (a nerovná se, jak na to spousta lidí automaticky odkazuje), že nás (určitě u mě to tak platí) to nebaví a tudíž bysme se na to měli přestat koukat. Mě to baví, proto se na to taky koukám dál a taky furt dokola, ale můžu si přát, aby byla další série víc promyšlená a lepší než ta předchozí

#7 Stelly
28.9.2014 | 9:04:44
Stelly

#6 Lusesita: dává to logiku co píšeš…Ale já například jsem se seriálem pořád spokojená :3 a všechny řady podle mě byly super ;) A řekla bych,že pravda je spíš to,že ten seriál je pořád super,protože kdyby ne tak už by buď 5.sérka byla zkrácená nebo by to bylo vidět už ve sledování epizod 5. sérky a oni by tím pádem nedělali 6.sérku..... ;) Můj názor :)
#5 Miškha99: souhlas :)

#12 lelus #13 Klaroline!!=)
28.9.2014 | 11:04:50
Starboy13

#5 Miškha99: já sem myslel, že diskuse je tu na to, abych sem mohl napsat svůj názor..

28.9.2014 | 11:12:56
Packa

„Damon a Bonnie narazí na něco, co je přinutí věřit v to, že nejsou sami.“ – prosím, hlavně ať se s nimi mezi živé nikdo nevrátí! I když nejspíš se to stane, protože o čem pak bude ta série po jejich návratu… :-/

28.9.2014 | 11:18:50
Xavik

Já taky souhlasím s tvrzením, že se seriál pokazil v tu dobu, kdy se začalo řešit více zápletek než jedna. První a druhá série byla v tomhle opravdu luxusní, problém přišel ve třetí, ale ta byla ještě dobrá, pokazilo se to ve čtvrté a hlavně v páté.

admin
28.9.2014 | 12:11:42
tom99

Těch zamotaných dějů je v TVD opravdu moc. Zjednodušil bych úplně zápletku, přivedl nové, zajímavé postavy. Neoživoval bych stokrát Bonnie… Je šestá řada a obsazení se skoro vůbec nezměnilo, Plecka se bojí někoho zabít a když už to udělá, tak si to v půlce sezóny rozmyslí a přivede ho zpět :-) Snad Enzo, Luke a Liv budou za něco tuto sezónu stát…

webmaster
28.9.2014 | 13:22:19
lelus

#7 Stelly: Haleď na sledovanosti epizod to vidět je a dost. Většina dílů páté série měla sledovansot kolem 1,7 milionu diváku, což nám jakožto Čechům může připadat hodně, ale pro USA je to dost málo. Pro CW jako takovou to furt ještě je unosný, protože seriál má obrovskou fanouškovskou základnu a vyhrává furt ňáký blbosti. Takže zrušení určitě nehrozí, ale sledovanost prostě klesá s každou sérií, to je prostě fakt! :-)

28.9.2014 | 20:01:39
Klaroline!!=)

#7 Stelly: Tady jde hlavně o peníze, o fanoušky a o to, že si ten seriál získal takovou oblíbenost, že si může dovolit zpackat jednu nebo dvě série, protože to lidi pořád budou sledovat. To, že udělali i šestou sérii, neznamená, že pátá byla dobrá, ale jenom to, že z toho jdou pořád prachy a byla by kravina ho zrušit už jenom kvůli fanouškům. Spousta seriálu už na tohle ale dojela, pořád obnovovali série a vymýšleli nové zápletky, až už z toho vznikla úplná slátanina a ten seriál skončil naprosto pitomě. Doufam, že si Plec uvědomí, kdy je na čase skončit a nějak důstojně tvd zakončí.

12.10.2014 | 10:03:53
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama