The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Říkají Upíří deníky sbohem [spoiler alert!]?

Říkají Upíří deníky sbohem [spoiler alert!]?

Rozhodně v dnešním díle nebylo po Valentýnském duchu ani vidu ani slechu, neboť, jak to tak vypadá, budou muset fanoušci a fanynky říct sbohem hned několika oblíbeným postavám.

0 0
15.2.2013

V dnešní epizodě, vše v Mystic Falls… a ani na záhadném ostrově, kde je Silas pohřbený, nedopadne dvakrát nejlíp. Epizoda končí tím, že Tyler (Michael Trevino) odchází z města, aby se vyhnul Klausově hněvu a Jeremyho (Steven R. McQueen) pravděpodobně vysál sám Silas, když se nechal napálit Katherine.

Jistě, Tyler fanoušci jsou už zvyklí loučit se s ním každé jaro, a to už od 2. série, kdy odešel s vlkodlačí smečkou a stejně tak i v sérii následující, kdy odcestoval, aby se v horách pokusil zlomit své pouto ke svému stvořiteli Klausovi. Tentokrát je to však ale jiné. Dojemné loučení s Caroline bylo mnohem emocionálnější, než jsme kdy viděli, když ho žádala, aby šel ve svém životě dál a slíbil ji, že bude bez ní šťastný a že na ni zapomene.

Podle spolehlivých zdrojů to však vypadá, že poslední nepřítomnost potrvá déle než ty předchozí. Žádné rozhodnutí o tom, kdy nebo zda se Trevino opět připojí k obsazení a zda i nadále bude hlavní či jen vedlejší postavou, zatím nepadlo. A návrat ještě tuto sérii je velmi nepravděpodobný! Tyler a Klaus mají nevyřízené účty, které musejí vyrovnat, takže by se teoreticky mohl objevit v budoucím potenciálním spin-offu „The Originals“. Prozatím je však pryč. Co se Cariny Adly MacKenzie ze Zap2It týče, a já s ní nemůžu než nesouhlasit, není to zrovna moc dobré, že odchází tak, že utíká před mužem, kterému se snažil celé dosavadní série postavit. Rozhodně je to smutný způsob, jak říct sbohem postavě, která ušla tak dlouhou a neobyčejnou cestu až sem.

Co se McQueena týče… rozhodně to pro chudáčka Jeremyho nevypadá dobře. Příští epizoda je pro něj stěžejní a do té doby, budou muset fanoušci bohužel jen sedět a čekat. Obzvláště teď, když se z Jeremyho stal lovec, jeho ztráta by byla vskutku devastující. A obzvlášť to změní mnohé pro Elenu – vždyť řekla, že její bratr je to jediné, co jí udržuje od toho, aby z toho, že se stala upírem, úplně ztratila hlavu. A to, že možnost jejího vyléčení stála Jeremyho život, by ji mohla připravit o jediné pojítko s lidskostí, které ji zbylo.

Jeremy měl v této sérii několik sktečně skvělých momentů, a pokud je tohle jeho konec, stál za to. On a Bonnie dokázali dát znovu dohromady jejich vztah – díky mnohému sundávání košil a triček (no a možná i díky nějaké té hypnóze v chatce, ale převážně díky tomu sundávání triček), bojoval po boku Eleny, aby spolu přemohly Kola a tak dále. Zemřel, když se zastával Bonnie a to už něco pro seriál znamená.

Pokud je Jeremy skutečně na dobro pryč – a Kat Graham při rozhovorech zmínila, že se dočkáme jedné z nejpodstatnější smrti, takže to můžeme předpokládat – tak nám v seriálu zůstává jen 6 hlavních postav, pokud seriál „The Originals“ dostane zelenou a pokud Matt Donovan nezdrhne, dokud má možnost. S blížící se maturitou a následnou vysokou – nebo kdekoli jinde – tak máme možnost zabrousit v příští sérii k novým tvářím.

Přesto máme ještě mnoho neodpovězených otázek. Jak víme, existuje pouze jedna dávka – a Klaus chce, aby si ho, i místo jeho „krevní zásobárny“ Eleny, vzala Rebekah. Myslí to Klasu vážně? Stefan a Elena se po to všem stali přáteli, jak tohle může fungovat? Co Katherine zamýšlí s lékem a nebo kdo byl na ostrově neznámým zachráncem?

Zdroj: CW

Diskuze /28

Mesyas

Jooo výborně to „suše“ ukončili. Koukám že moje oblíbené postavy odpadávají jako švestky…neskutečný.

15.2.2013 | 13:55:15
Veruna

To s ze mě snad dělají srandu že jo!? Jeremy prostě nemůže umřít! Už jich umře víc než dost!! .....

15.2.2013 | 14:26:55
martina005

To si snad dělají pr***?! Proč všechny mý oblíbený postavy umírají nebo odcházejí? Jenna – mrtvá, Alaric – mrtvej, Elijah – pryč, Jeremy – mrtvej, Tyler – pryč, Klaus – za chvíli taky pryč. To už mi tam zbývá jenom Damon a Caroline.

#5 TNoty
15.2.2013 | 14:35:51
xmalinka

no konec.. slzy v očiach :( Tylera kašlem,, aj tak chcem, aby bola Caroline s Klausom,, ale Jeremy !!! no tak !!!! mal byť pekne s Bonnie, keby sa aspoň stihnú pobozkať,… klišé, ja viem,, ale keď už smrť… A ako naschvál som si hovorila, že dlho sme nemali Katrin na scéne a bách,, akurát v tejto sa musí objaviť !!!!

15.2.2013 | 15:37:32
TNoty

#3 martina005: vybíráš si špatný postavy :D

15.2.2013 | 17:08:17
TheAdela

;((((((((((((­((((((((((((( NEEEEE !

15.2.2013 | 18:54:29
tom99

Neví někdo, kde má Trevino (Tyler) závazky, že každý rok na jaře nás opustí? Někde hraje, nebo co za tím stojí? Je odchody v půlce série každý rok jsou už trošku „okatý“…

webmaster
15.2.2013 | 19:25:21
Terli

Tak jako jediný, co můžu říct, je to, že jsem umřela. Fajn, když Klaus kousnul Caroline, věděla jsem, že ji nenechá umřít.Když se loučili Tyler s Caroline, fajn, ještě žiju. Objeví se Kathryn, jedině dobře, už tam dlouho nebyla Ale že zabijou Jeremyho, jsem už vážně nepřežila! Prostě nechápu, jak mě dokáže jedna epizoda vydeptat a skolit asi tak na sto let?!

15.2.2013 | 21:33:02
SaDiablo

Jediná jistota je, že Damon všecko přežije. Od té doby, co tam není Alaric, mě baví jen on a Caroline, aspoň tomu Katherine dala trochu grády na konci… Problém je akorát ten, že Elena bude zase brečet a hysterčit, jak „nesmí přijít o dalšího člověka, co miluje“. Pecka, těším se jak nikdy…

#11 Terli #16 zuzak07
15.2.2013 | 22:49:15
slecna682

Jeremy, moje nejoblíbenější postava z celého seriálu. :( Právě teď nesnáším toho člověka, který napsal scénář pro 14 epizodu. Aspoň, že se zase vrátí Elijah. I přesto jsem ale naštvaná.

15.2.2013 | 22:54:33
Terli

#9 SaDiablo: S Elenou máš naprostou pravdu!

15.2.2013 | 23:31:51
StarkidFan

Ne, Jeremy ne… To fakt neměli! Jedna z nejlpeších postav celýho seriálu a tohle…?! Jo, jsem ráda, že žije Damon. Super, uf! Ale Jerry? To mě opravdu nas*alo! Taky jsem zvědavá, jak se z toho vylíže Bonnie… (To jsem těm dvěma tak fandila!!!)

16.2.2013 | 0:25:57
Garia

A mně je to celkem fuk… Tyler pro mě nebyl zajímavý už od doby kdy odešel minule a Jeremyho sem upřímě nikdy neměla ráda. Bonnie taky zrovna nemiluju, takže ani kvůli ní mě to kdoví jak netrápí. A mimo to když je Tyler fuč, třeba se konečně milovníci Klaroline něčeho dočkají, už bych jim to i přála :) Pravdou ovšem je, že na další hysterčení Eleny taky nejsem zvědavá. Ta holka furt jen kňučí… a když už to vypadá, že bude normální, tak začne kňučet nanovo. Já vážně nevim, že se z ní ty dva můžou po… :D Alespoň to všechno ale nabralo nějaký směr a nějaký pořádný děj, protože doposud to bylo jen plácání od ničeho k ničemu.

#14 StarkidFan
16.2.2013 | 9:05:12
StarkidFan

#13 Garia: Jj, to máš pravdu. Elenino nekončící fňukání, sebeoviňování a neustálý „nesmí se nic stát těm, co miluju“, „nesmí zemřít nikdo další z těch, co miluju“, „musím žít s vědomím, že jsou všichni v bezpečí“… Jo, to už je tak trochu na odstřel.

16.2.2013 | 11:28:47
Klarolineforever

Proč zrovna Jeremy?!Jer byl dobrá postava, stejně jako Alaric, Jenna, Kol atd. Měl zemřít Tyler a né on…dobře že už tam Tyler nebude oxidovat! Skoro každá dobrá postava už v TVD není ted´už tam je jenom Stefan, Caroline, Kath a Klaus – ten možná už také né. A říkám na rovinu jestli tam Klaus kvůli tomu pošahanýmu spin-offu nebude, tak at´si mě Plecka vyškrtne ze seznamu!

16.2.2013 | 12:10:31
zuzak07

Taky souhlasím, zase se bude všechno točit kolem Eleny. #9 SaDiablo:

16.2.2013 | 12:37:00
Klaroline!!=)

Klaus,Caroline,Ste­fan a Bonnie-4 lidi kteří mě drží u serialu a jestli jeden z nich zmizí, tak se po…Nesnáším Elenu a ty její plány-vždycky se to točí okolo ní!!! Proč nemůže třeba za něčím velkým stát Bonnie nebo někdo jiný???Fandím Klaroline a hlavně Klausovi a jestli odejde, tak se asi zblázním!! =((

16.2.2013 | 17:04:08
StarkidFan

Tak mě napadá, nevíte někdo, kdy má u Bonnie dojít k tomuhle? http://images5.fanpop.com/…-500-702.jpg

#19 lenulka73
16.2.2013 | 18:32:03
lenulka73

#18 StarkidFan: Kriste co to jeeee??? Vypadá jak zombie

#20 StarkidFan
16.2.2013 | 19:03:34
StarkidFan

#19 lenulka73: Mě to přijde dost zajímavý a myslím, že se na takovouhle Bonnie docela těším. Je to super postava a dostává podle mě málo prostoru, tak se to snad lepší… ;) No nevím, někde jsem to našla a četla jsem někde, že má udělat nějaký náročný kouzlo, který bude mít hrozný následky… (?) Doufala jsem, že třeba nědo budete vědět něco víc? :)

#21 lenulka73
16.2.2013 | 19:28:22
lenulka73

#20 StarkidFan: Jo to asi bude, jen jsem se fakt lekla :-) A co ten prsten, takového velkého bych si všimla.

#22 StarkidFan
16.2.2013 | 19:46:05
StarkidFan

#21 lenulka73: Netuším…

16.2.2013 | 19:54:54
KETS

těším se těším se moc!jsem zvědavá na Kathrine a vlastně vůbec na všechno!A i když mám Tylera ráda,tak jsem ráda, že odešel,protože Caroline se konečně pohne…

16.2.2013 | 20:47:29
fanta2pomeranc

Pelcová pohřbívá všechny moje oblíbená postavy a tohle už byl vrchol… John gone! Isobel gone! Jenna gone! Alaric gone. a teď Jeremy, i když nic neni stale jisté…a do toho ještě Elijah pryč, Tyler pryč…no hnus! …na druhou stranu to deux ex machina v podání slečny Katherine jsem taky nepobrala – ta podle mě vyčpěla už dávno

17.2.2013 | 12:28:45
DamonSalvatoreFan.

Já TVD miluju ,ale jestli nebude Damon s Elenou tak se na to přestanu dívat !! Jinak ,že umřel Jeremy mi nijak zvlášť nevadí protože moje nejoblíbenější postava je Damon a to že odešel Tyler je dobře protože chci ať je Caroline s Klausem.

17.2.2013 | 21:21:37
tajcik

OMG ,jestli zase umre nejaka hlavni postava a tim myslim Jeremyho tak to bez neho nebudu ono ,on je tam skvelej bude to fakt na hlavu a ze odejde Tyler to je mi upne jedno Caroline proste patri ke Klausovy

19.2.2013 | 9:40:04
eliasek89

No to je masakr … to že umře Jer je pěkně na pytel i když už toho taky bylo moc.. jednou je to zázračný prsten , pak vidí duchy a teď lovec … a teď jako umře ?? no podle mého je to na jednu osobu až moc … a Tyler ?? by mě zajímalo , kdo napsal scénář ?? :) No ale jsem docela ráda , že tam nebude… moc fandím tomu aby Klaus se dostal pod sukni Caroline :D aby to prostě dali dohromady :) on je to takový hezounek :)

19.2.2013 | 10:59:07
Cůca

Podle mě je záhadným zachráncem Elijah :) Jinak teda bomba no,ale dalo se to očekávat :D

25.2.2013 | 22:27:13
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama