The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Rozhovor s Julie Plec o zbytku 6. série - část třetí

Rozhovor s Julie Plec o zbytku 6. série - část třetí

V poslední části rozhovoru se dozvíme, co se dál chystá na Elenu a Damona nebo zda přestane být Matt konečně tou nejnepodstatnější postavou seriálu, která nechce umřít. Článek obsahuje spoilery!

10 1
9.3.2015

druhé části rozhovoru jsme se dověděli, co se chystá pro Jo a Alarica, jak se Kai hodlá dál potýkat s magií a následky splynutí, a zda v blízké době uvidíme Jeremyho, když se mezi živé vrátila Bonnie.

Rozhovor s Hollywood Reporter, část druhá:

V posledním díle padla zmínka o tom, že by se Matt a Tyler přidali k policejním složkám. Jak s tím hodláte naložit?
Jedna z věcí, které mám na téhle epizodě ráda je, že připravila půdu pro vývoj mnohých postav – postav, které se snaží najít svou cestu a co pro ně jisté věci znamenají. A Matt Donovan, když viděl všechny ty policisty, kteří vzdávají poctu, si uvědomil, že něco takového potřebuje. A tak se rozhodl podniknout tuhle cestu, a já jsem z toho nadšená.

Co dalšího nám můžete ještě prozradit?
Božínku, bude toho ještě tolik, až je to k zbláznění! Máme připravených spoustu překvapení. Něco se bude týkat Stefana a toho, jak se vyrovná s bezemoční Caroline, které vyústí jinak, než byste si mysleli. Konečně nahlédneme do minulosti Enza, o které jsme do teď moc neslyšeli, a která má nečekané spojení se současností. Pochopitelně si necháváme největší zvraty na konec série. Bude toho hodně, o čem si budou moct fanoušci povídat.

Něco ohledně Damona a Eleny? Nebo se každý vydá svou cestou, když bude Damon řešit svou matku a Elena Caroline?
Čeká je skvělá dějová linka, která se zaměří na jejich vztah, jak bude fungovat, a jak chtějí aby fungoval. Je hezké, že si našli cestu zpátky k sobě, a to je dobře. Chtěli jsme, aby si k sobě cestu našli. Ale s tím přicházejí i překážky. Když do toho zamixujete matku a pár dalších překvapení, rozhodně je to otestuje zábavným i napínavým způsobem. Což je nakonec přiměje položit si otázky ohledně jejich společné budoucnosti a co od ní čekají – v dobrém!

Když se za epizodou ohlédnete, byla tam nějaká jistá scéna, která vám uvízla v hlavě, jako důležitá věc, kterou jste natáčela?
Pohřeb. Byla jsem nadšená, že to mohu natáčet, protože miluju pohřební scény (pozn. thera: pak se nedivím, že je v seriálu tolik mrtvých), protože vám naskýtají možnost pro spoustu nádherných záběrů. A na téhle scéně jsme pracovala obzvlášť, aby to všechno vyšlo. Udělala jsem si seznam všeho, co jsme potřebovali, vysvětlovala jsme všem komparzistům a herců, jak to budeme točit. A den předtím jsme natáčeli scénu s Elenou a Caroline, což byla velká scéna na konci. Celá scéna byla tak vyčerpávající a emocionální, že jsem utahala kameramana. Dostal nějakou chřipku, takže když jsme ho příští den potřebovali – protože je sám umělec – museli jsme se obejít bez něj.

Co si myslíte o posledním Mattově vývoji? Měl by se přidat do policejního sboru? Jaké další útrapy mohou ještě Elena a Damon snášet? A jaká byla vaše nejoblíbenější scéna v poslední epizodě?

Zdroj: CW

Diskuze /5

Stelly

Matt a polda?Doufám,že se konečně víc rozvine…Dobrej náběh měl s Rebekou a pak trochu s Nadiou,ale teĎ nic moc...... :/ Elena a Damon to jsem zvědavá co je zas čeká(a ne moc v dobrém)....­.Nejlepší scéna z poslední epizody-záběr na to jak všichni zůstali s Care a jak Care zlomila Eleně vaz :)

#2 Leo :)
9.3.2015 | 20:06:30
Leo :)

#1 Stelly: nečekala jsem to :D ale stejně, Elena něco tuší a nikomu to neřekne? a jde za Car sama když už může mít vyplé emoce??!! :D to jsem nepochopila :D :/

9.3.2015 | 21:27:03
tom99

To jsou zase kecy. Matt dostane vždy nějaký náznak děje na začátku nové série. Letos to byla dějová linka s Fellem, minulý rok s poutníky s Nadiou. Pár dílů nás nechají si myslet, že Matt konečně pro tuto sérii bude důležitý, ale po pár dílech to odezní a zbytek série ho vidíme, jak zase jen utírá nádobí v Grillu. Teď už na to Plecce fakt neskočím…

#4 RoseMary
webmaster
9.3.2015 | 22:59:16
RoseMary

#3 tom99: ale co kdyz to tentokrat bude fakt jinak?matt byl vzdycky takova trochu zbytecna a lidska postava,ale ted dostal trochu prostoru a to je dobre ne?doufam ze to vydrzi aspon chvili.

11.3.2015 | 12:47:22
RoseMary

uz se vazne nemuzu dockat dalsiho dilu.

26.3.2015 | 22:14:13
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama