The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 653×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Šéfová ohledně Stefanova vzteku, Jeremyho vraždícím nutkání a Carolinině a Tylerově budoucnosti

Šéfová ohledně Stefanova vzteku, Jeremyho vraždícím nutkání a Carolinině a Tylerově budoucnosti

Smrt, rozchody a vraždící touha – to vše bylo v zimním finále The Vampire Diaries. TVLine mluvila s výkonu producentkou Julie Plec o Tylerově ztrátě, Damonovi a Eleně a o společné budoucnosti Caroline a Klause.

0 0
1.1.2013

TVLINE | Damon zlomil pouto, tak trochu, ale bylo to poněkud pozdě, co se Stefana týče. Co to tedy znamená ohledně jejich vztahu?

Je to politováníhodné. Damon si uvědomil poněkud pozdě, že byl sobecký a musel udělat podle Stefana tu správnou věc. Nebude to hezký. Stefan má zlomený srdce. Cítí se neuvěřitelně zrazený a naštvaný. Uvidíme toho spoustu z jeho pohledu, jak budeme postupovat kupředu.

TVLINE | Z proma to vypadá, že je Stefan naštvaný i na Elenu.

Jo. Je naštvaný. Když je rozchod mírný, obvykle je to začátek něčeho pěkně temného. Čím klidnější rozchod je, tím horší je jeho následný dopad.

TVLINE | Tyler tuhle sérii hodně dospěl. Pomohou mu poslední události dále růst nebo ho pošlou zpět?

Je to krok zpět v tom, že jeho sebedůvěra pochází z pocitu, že měl místo a lidi, kteří k němu vzhlíželi. Jak mu máma řekla, „jsi vůdce svých lidí, stejně jako byl tvůj otec.“ Rozhodně do toho dorostl a má pocit, že všichni zaplatili příliš velkou cenu za jeho sebevědomí, což ho rozhodně pošle o kousek zpět. Otázka ale zní, jak se z toho vzpamatuje?

TVLINE | Jsou Caroline a Tyler v pohodě?

Tyler s tím trochu bojuje a Caroline zas bude bojovat s tím, že se mu bude snažit pomoct. Ale jestli je tu jedna věc, kterou oba znova a znova dokázali, tak že když je jejich situace přímo katastrofální, tak najdou způsob, jak tu pro sebe být. Myslím, že můžeme v klidu odpočívat, protože to se zatím nezmění.

TVLINE | Klaus je skvělý záporák a Joseph Morgan už v minulosti řekl, že ho nechce moc změkčit. Ale v určitém bodě, díky dlouhověkosti jeho postavy, nemusí ho to obměkčit trochu?

Klausova krása, stejně jako Damonova, spočívá v jeho hrozných činech, které se zrodily na místě s kompletním nedostatkem důvěry a víry, a jako výsledek toho, že byl ve svém životě opakovaně zrazený a odmítnutý. Neříkám, že omlouvám jeho příšerné chování, ale rozhodně to pochází z velmi lidského faktoru jeho osobnosti. Jakmile má někdo lidské jádro, tak je pro něj naděje – jen se zrovna nemusí zítra probudit jako Muž roku. Klaus bude i nadále komplikovanou postavou. Stejně jako Damon v prvních sériích, když se bude cítit přitlačený ke zdi, ostře se ohradí, a to velmi ničivým způsobem.

TVLINE | Jaká bude v další kapitole Shaneova cesta?

Shane je v následující kapitole strojvedoucím šíleného vlaku. Odhalíme víc z jeho plánu, dozvíme se toho víc o mýtické postavě Silasovi, o kterém se pořád zmiňuje, budeme se dostávat blíž a blíž k místu a to znamená k odkrytí jak léku, tak i Silase – a pak důsledky volby, a co to pro všechny znamená.

TVLINE | Když jste představili April, moje první myšlenka byla „nová Jeremyho láska.“ Je tohle jistojistě smeteno ze stolu, když teď vidíme, že má mnohem více společného s mytologií a Rebečinou dějovou linií?

Jo, v Aprilině současné situaci, romantika a růže nejsou na jejím obzoru.

TVLINE | V zimním finále tu byl Jeremy/Bonnie moment. Vrací se mezi ně opět romantika?

Musíme mít na paměti, že mají společnou minulost, která byla opravdu hluboká a důležitá. Pro Bonnie, být Jeremyho citovým pevným bodem a nalezení vzájemné blízkosti, která byla v 3. sérii neočekávaně otřesena, rozhodně přivede zpět vzpomínky na jejich vztah a přinutí nás přemýšlet, jestli je by je mohla čekat společná cesta.

TVLINE | Jak se Jeremy vyrovná s ovládáním jeho loveckých nutkání?

Několik příštích epizod bude drsný upíří vraždící stroj – ale s tím nejnepravděpo­dobnějším trenérem v podobě Damona Salvatora. Takže tohle bude zábava, ale zároveň to bude pro oba i nebezpečné. Rozhodně budou muset vyřešit, jak nechat rozrůst tetování. Damon nevypustí Jeremyho do upířího doupěte, dokud mu nebude připadat, že je pořádně vytrénovaný a připravený.

TVLINE | Příští epizoda připomíná Breakfast Club. Kdo je spolu v pasti a jaké emoce to vynese na povrch?

Má to hodně společného s tím, co má Rebekah v plánu. Byla nějakou dobu mimo hru. Hodně toho prošvihla. Takže zatímco se bude snažit získat od všech nějaké informace … během své nepřítomnosti přišla o mnohé, co se v Mystic Falls odehrálo, jako Stefanův a Elenin rozchod, to, že se Elena vyspala s Damonem, celá ta věc s poutem, která je ve hře, a to že lék se ještě pořád nenašel – všechny ty super věci, které z nich dostane, když je zlomyslně nechá po škole.

Tak, jak se těšíte na nové díly? Jste pořád fanoušci našeho milostného trojúhelníku Stefan/Elena/Damon? Nebo byste dali raději přednost hodnějšímu Klausovi po boku Caroline? A jak se vám libí Jeremiho nová cesta?

Zdroj: CW

Diskuze /36

Goodies

Aby se Stefan nezbláznil. Co se Damon dozvěděl, že je Elena k němu připoutaná se jí ani nedotkl… Tak co se stalo, že jí odehnal druhý den?

2.1.2013 | 20:13:33
TNoty

vždyť to znáš…Stefan bude vždycky ten ublíženej…

2.1.2013 | 20:55:17
Goodies

A mě to bude vždycky štvát:D

2.1.2013 | 21:14:35
Klarolineforever

Aby ste se nezbláznily, že DAmona nemusí mít každý rád! :D Už mě tenhle trojúhelník moc nebaví…chci vidět Car s Klausem!! :-D :-)

3.1.2013 | 10:28:43
Goodies

Aby se všechny Steleny nezbláznily z toho, že se jednou Stefanovi něco nedaří. Však už bylo na čase, aby ho trošku „propleskali“, třeba už nebude taková nesnesitelná fňukna! Blondska a Klaus jsou mi u řiti, ti mě tam baví teda nejméně. A jejich rádoby přitažlivost – pruda:/ Ale třeba ani ona už pak nebude taková slípka, když si s ním něco začne.

3.1.2013 | 12:25:12
I like Stefan

Podle mně má Stefan naprstý právo se zlobit a „prskat“ kolem sebe, kdyby se můj bratr vyspal s mojí holkou, asi bych taky nebyl zrovna žhavej do toho jim přát štěstí.

3.1.2013 | 18:11:17
Goodies

Zvláštní, vždycky nejvíc Steleny remcají, že je to seriál a nemůžeme to hodnotit jako reálný život a děláte to samé. Stefan ať si klidně pukne:P A když už to tak srovnáváte, co byste udělali ve skutečnosti, tak jakto, že tak přejete Caroline, aby byla s Klausem? To mi nějak nepasuje, když je Damon ten špatný a sobecký a Klaus je asi cnost sama…

3.1.2013 | 19:35:43
TNoty

Damon když se sní vyspal tak Elena se Stefanem už nechodila(takže to nebyla jeho holka)…a hlavně si za to může na jednu stranu sám…ale to už jsme tu rozebírali :) Klarolineforever: my jen psaly,že je Stefan vždycky ten ublíženej…klidně za mě,ať si má každý rád koho chce…a hlavně nevidím důvod proč by měla být Elena zrovna se Stefanem…ať si sama vybere! Mě by zajímalo co by Steleňáci řekli na to kdyby to bylo obráceně…prvně byla s Damonem a potom si začala se Stefanem…jo už vím…to by bylo určitě v pořádku… :p

3.1.2013 | 20:08:07
I like Stefan

To že se nám to líbí, stejně jako vám se líbí D+E a deleny by si stěžovali, možná dost podobně jako mi .

5.1.2013 | 8:42:15
I like Stefan

A ještě něco já jsem nikdy nenapsal,že fandím K+C,ale jen, že mám rád Car a s kým je, je mi ukradený.

5.1.2013 | 16:10:54
TNoty

bych řekla,že to s Carolin nepatřilo tobě :)

5.1.2013 | 16:18:39
I like Stefan

Tak proč tam potom napsala: „tak jakto, že tak PŘEJETE Caroline, aby byla s Klausem?“

5.1.2013 | 16:26:39
Klarolineforever

To bylo nejspíš na mě :) No kdyby byla Elena prvně s DAmonem, tak bych jím to možná přála, no nwm :/ :D Prostě Damona nemám ráda, je sexy atd. jo to jo ale jako podtavu neé. Tak a ted´ k KLaroline. Proč jim tak fandím? Protože vím že ty dva nikdy spolu nebudou bavit natož aby bli spolu. A proto jim fandím víc a víc.A když spolu budou, tak tím líp :D Skrátka Forwood mě nebaví. No a Klause s Damonem bych nesrovnávala.

6.1.2013 | 11:54:17
kllenka

Sama J.P. Klause s Damonem srovnavá,…tak nechápu proč Klarolineforever by je nesrovnávala.. Asi si nevšimla podobnosti charakteru (začátky Damona) :o) Měl by si v tom někdo udělat pořádek…

6.1.2013 | 13:57:33
TNoty

já si myslím,že nakonec bude Karoline s Klausem…i když je mi Tylera líto…ale samozřejmě mě nejvíc zajímá Damon :D a myslím si,že Damon si je s Klausem trochu podobný…oba jdou přes mrtvoly…i když Damon se trochu uklidnil :) ale jen trochu :)

6.1.2013 | 17:55:16
kllenka

Souhlasím s TNoty… Klaus, jde i po své rodině, ale nesmí jim nikdo jiný ublížit, také nalezl zalíbení v Car a také ji upřednostňuje… Na začátku TVD…byl Damon také takový…a jak píše J.P.- Damon si prošel vývojem a teď je jaký je (u mě zlatíčko), dále J.P. zmiňuje, že je možný i vývoj u Klause (zvažují to)..... Jelikož mě zajímá jen postava Damona, tak je mi to vlastně fuk…co zamýšlejí s Klausem. A četla jsem, že má také umřít další žen.hl.postava. Třeba to bude Car, a bude od ní pokoj. Stejně mi leze na nervy. :o)

6.1.2013 | 20:01:43
Anabel

Já teda musím přiznat, že mě už ten jejich trojúhelník taky nebaví! Přeci jenom, řešit to pořád a pořád dokola už čtvrtou sérii je nuda :D Ať se Elena na oba vysere a najde si jiného fešáka!!! :D

7.1.2013 | 10:46:22
Klarolineforever

kllnka: Car to nebudu, sama Plecka říkala že Car má jako postavu hrozně ráda takže…A myslím si že tě štve protože zrovna dvakrát deleně nefandí, že? Anabel:Taky mě nabavěj..ale lepší by bylo kdyby naše sv. Elenička chcípla :D

7.1.2013 | 13:51:23
kllenka

Klarolineforever: Štve mě protože tam hraje děsnou slepici…s delenou to nemá co dělat. A Elena umřít nemůže, je hl.postava-logicky, a vše se točí kolem E,D a S. Vše ostatní je jen tzv. koření seriálu. LOGIKA :O)

7.1.2013 | 15:50:06
kllenka

Anabel: njn…ale jakého fešáka…moc jich tam na výběr nemá…A pak, co Damon? Mám jeho postavu ráda a chci ho vidět také šťastného.. :o)

7.1.2013 | 15:53:29
Anabel

kllenka: dala bych tam úplně nějakého nového :D to by chlapci čuměli! :D

7.1.2013 | 19:56:24
kllenka

Anabel: no to by tedy čučeli…a já taky, protože by mě bylo zase líto Damona.....a to už je mi ho líto 3 serie :o( Leda že by mu také někoho šoupli…ale tomu nevěřím, ty se na něm chtějí pořádně vyřádit, když mu tolik lidiček fandí…

7.1.2013 | 20:03:21
TNoty

na jednu stranu jak se naštval Damon na Elenu ve 3 serii a vyspal se s Rebekou…taky by se mi docela líbili… :) bylo to mezi nima dost žhavý :) mě se líbil i s Rose…jedině Andy mě moc nezaujala…ale já věřím,že nakonec skončí s Elenou a jestli Damon umře…něco v tom bude…protože když plánuje 6 serii nevim o čem by to potom bylo…

8.1.2013 | 9:46:39
Goodies

No, tak prvně nevím, proč by měl přibýt někdo další pro Elenu. Už tak jí dva milujou až za hrob a k tomu třetí? Omg, to už by byla s tím svým egem na vraždu! Naopak bych tam uvítala „normální“ ženskou postavu, že které by padli všichni chlapi na zadek:) Aby i Elena jednou zabojovala a uvědomila si konečně co vlastně chce! Já teda jsem jednozačně pro Elenu a Damona, ale hlavně mi záleží na tom, aby byl šťastný Damon;)

8.1.2013 | 10:00:38
TNoty

taky si myslím,že už jich tam má Elena dost :)

8.1.2013 | 10:46:57
kllenka

Mě se líbila Elena jak žárlila na Damona…ohledně Rebeky :o) Trocha žárlení na D od ní, by bylo super. Taky chci ať Elena konečně začne také bojovat o Damona…štve mě jak vše je pro ni tak lehké :o(

8.1.2013 | 15:35:41
Klarolineforever

A jak můžeš vědět že Elena tak nemluvila jen kvůli tomu poutu když od ní odcházel a nechal ji jít. Vždyt´ to je stejný jak s tou CHarlotte, taky odmítala a ted´ si na něho steží vzpomene..

8.1.2013 | 15:45:54
Anabel

Holky, dneska mi to nedalo a podívala jsem se na první dva díly 1. série. Úplně jsem si v tom libovala :D to je jiná liga, teď mi přijde, že to jde do kytek. Ale jinak pro ostatní, co mě nepochopily: to s tím novým chlapem byl jenom vtípek, abych tu odlehčila konverzaci :)

8.1.2013 | 16:46:45
kllenka

klarolineforever: …jsi mimo…co jsem zmiňovala, bylo po tom plese. A tam žádné pouto nebylo. Byla ještě člověk.

8.1.2013 | 16:49:38
Goodies

Klarolineforever: To, že by Eleně pouto nemělo ovlivňovat city, jak jasně řekl Tyler (a ten o tom zřejmě ví nejlíp) – už znovu rozebírat nebudu, to už jsme tady probírali xkrát. Spíš mě zaujalo, kdes vzala to, že si na Damona ta Charlotte už stěží vzpomene. Ty jsi s ní snad mluvila? Protože co já vím, tak byla v jednom díle a dál nevíme nic…

8.1.2013 | 19:23:54
TNoty

Anabel: no myslím,že místo odlehčení konverzace se spíš rozvířila voda :) ale nevadí…to se stává :)

8.1.2013 | 21:27:14
Klarolineforever

Tak se přesvědčíme… No já mám nejradči 1. serii :)

8.1.2013 | 22:21:07
Anabel

TNoty: Taky na to koukám! :D :D

9.1.2013 | 9:04:41
kllenka

Souhlas s Goodies…ohledně Charlotte, nikdo neví jak to dopadlo.A ohledně Eleny a pouta též bez komentáře…

9.1.2013 | 15:58:35
osvalsim

:) líbí se mi jaksouty někteří lidi vyhraněni pro elenu a damona nebo zase elenu a stefana…a pak zase caroline..:) já teda nějak moc nefandím žádnému páru, spíš jen samotným postavám..Mám ráda Damona, člověk nikdy neví co udělá, to samé Klaus..Stefan..tak samozřejmě má svoje chyby ale ted mi ho bylo líto.. myslím, že má právo byt naštvaný, je to přirozený :) ted bych řekla, že si za to může sám, protože elena a damon se sblížili, když on byl s Klausem, ale pak si hned vzpomenu, že tak udělal, aby zachránil damona.. takže je to tam strašně zamotaný :-D jinak osobně mám nejraději Elijahu a Tylera..

18.1.2013 | 20:50:33
Cůca

Nejradši bych byla, kdyby spíš Caroline trochu přiostřila a dala se dohromady s Klausem :) Jen si to představte, sexy upírka co chodí s původním taky docela dost sexy upírem a to ještě původním :D Byla by to docela sranda ;)

8.4.2013 | 13:36:33
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama