The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Tyler Lockwood se vrací

Tyler Lockwood se vrací

Ve třetí epizodě osmé série se dočkáme návratu Tylera Lockwooda. A co můžeme od něj čekat? To se dozvíte uvnitř článku, ve kterém najdete i fotografii s Tylerem z nadcházející­ho dílu.

16 0
1.11.2016

The Vampire Diaries by nebylo úplné, kdyby se v poslední řadě neobjevil Tyler Lockwood – Mattův nejlepší kamarád, bývalý přítel Caroline a ten, kdo nás zavedl do světa vlkodlaků a hybridů. A právě ve třetí epizodě osmé série se Tyler vrací zpět a odhalí nám nějaké důležité informace.

„Tylerův návrat bude působivý, protože celou dobu pracuje pro Zbrojnici, což jsme se dozvěděli, když se postaral o Elenino tělo,“ sdělila výkonná producentka Julie Plec webu EW. „Byl to právě on, kdo věděl, kde se nachází Elelnina rakev, to on přesvědčil Enza, aby se k němu připojil. A pak už jsme ho neviděli.“

(Tyler a Damon se znovu setkávají; Foto: EW)

Právě díky tomu, že má Tyler něco společného se Zbrojnicí, tak „zůstal součástí nadpřirozeného vesmíru, takže má informace, které ostatní nemají. Až tyto informace odhalí, zjistíme, že jsou opravdu klíčové. S jeho návratem se též pojí i velká dávka emocí, která zasáhne všechny postavy.“

Diskuze /3

megary

Popravde, nie moja naobľúbenejšia postava. Miesto Tylera a Matta by som v poslednej sérii privítal radšej aspoň do posledných pár epizód Elenu a spolu s ňou aj Katherine. Myslím, že uzavrieť sériu so štvoricou Stefan, Damon, Elena a Katherine, a to nemyslím tak, že by sa mali popárikovať, by bol lepší ťah ako pokračovať s nejakou zbrojnicou, ktorá vlastne ani nemá moc zmysel a vyťahovať doteraz nám úplne neznámu postavu ako ultimate zloducha (Sirénu)… Ja každú sériu od jej smrti dúfam v návrat Katherine… a teraz, keď hovoria stále o nejakom pekle, vo mne zase blčia strašné očakávania, či ju náhodou neprivedú aspoň po druhej polke späť.

1.11.2016 | 21:57:30
anndy

zrovna Tyler má hrát na city? no nevím. jeho postava měla sem tam světlou chvilku, ale jinak bylo o ničem.

2.11.2016 | 8:24:04
VampKošilka

Třesky plesky, hrozně se mi líbí, jak Plec říká, že s ním přijde velká dávka emocí, ale myslím, že to s nikým nejspíš ani nehne, myslím diváky. TVD už prostě moc neumí hrát na city, co si budeme povídat. Což o to, já mám Tylera ráda, chyběl mi, nicméně o odchodu Klause na to postavu házejí bobek a dělají z něj druhého Matta Donovana. K tomu ta Zbrojnice… jak jsem již napsala, oni neumí tyhle organizace v příběhu využít tak, aby to mělo grády, o tom nám přesvědčili už Augustýnci, proto moc nechápu smysl toho, aby to nějak vytahovali, ale předpokládám, že to bude jen zmínka.

Na Tylera se těším, snad to nebude jen o tom, aby tlachal o tom, jak se vede Elenině rakvi, to už by bylo moc okaté. Snad bude mít scény se všemi postavami, hlavně bych chtěla vidět nějakou scénu s Caroline. A ten knírek… no, jeho věc, ale nesluší mu.

2.11.2016 | 10:48:20
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama