The Vampire Diaries (Upíří deníky)
89/100 - 654×

The Vampire Diaries(Upíří deníky)

Elena, hlavní postava seriálu, tragicky ztratila oba rodiče, takže ji s jejím problémovým bratrem Jeremym vychovává teta Jenna. Elenu však v nadcházejícím roce čekají velké změny a to v podobě nově příchozího záhadného studenta Stefana. Ačkoli je to osudová láska na první pohled, staví jim život do cesty překážky a to hlavně v podobě Stefanova staršího bratra Damona. Elena však pomalu zjišťuje, že Stefan je mnohem víc, než obyčejný člověk, a tak se o něm dovídá pravdu. Stefan je upír.

USA | 2009 | Ukončeno
vysílání
8 sezón | CW | 43 minut
žánr
Dobrodružný, Hororový, Romantický
hrají
Nina Dobrev (Elena Gilbert), Paul Wesley (Stefan Salvatore), Ian Somerhalder (Damon Salvatore), Steven R. McQueen (Jeremy Gilbert), Sara Canning (Jenna Sommers), Kat Graham (Bonnie Bennett), Candice King (Caroline Forbes), Zach Roerig (Matthew Donovan), Kayla Ewell (Victoria Donovan), Michael Trevino (Tyler Lockwood), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Joseph Morgan (Niklaus Mikaelson), Michael Malarkey (Lorenzo St. John), Marguerite MacIntyre (Elizabeth Forbes), Robert Pralgo (Richard Lockwood)

Výkonná producentka prozrazuje, co ještě nás tuto sezónu čeká

Výkonná producentka prozrazuje, co ještě nás tuto sezónu čeká

Caroline Dries, výkonná producentka seriálu The Vampire Diaries prozrazuje, co můžeme očekávat od dalších epizod sedmé série.

18 0
3.2.2016

Výkonná producentka seriálu The Vampire Diaries, Caroline Dries, prozradila webu TVLine několik novinek, které ještě můžeme v sedmé sérii čekat.

Bonnie se podařilo Stefana dostat z Fénixova kamene téměř okamžitě, Damon se však odmítal podřídit bolesti, kterou cítil ve svém osobním pekle. Prožíval si pořád dokola ten samý den, dokud si nepřiznal, co doopravdy k Lily cítil. Až pak byl Damon propuštěn a Bonnie, Stefana, Caroline a Matta nemile překvapil. Co nás tedy teď v Mystic Falls čeká?

Damon a Stefan

„I když Damon uprchl ze svého osobního pekla, je už někým jiným, než býval. Fénixův kámen totiž všechny změní,“ vysvětlila Dries. „V příští epizodě uvidíme Damona, který je opravdu zmatený. Stefan, který si prošel vlastním peklem, které jsme neviděli – a také ho neuvidíme stejně, jak jsme viděli Damonovo – si tím také prošel. Snažíme se vytvořit nějaké intriky. Stefan přežil a poučil se z toho, ale dokáže Stefan varovat Damona včas, co to opravdu znamená, dostat se ven? Teď je to jakési Damonovo peklo na zemi, které bude mít nějaký vývoj. Pokud jde o Stefanův milostný život, bude se rozvíjet jeho přátelství s Valerií a nechá tak Caroline přemýšlet o tom, kde asi je její přítel.“

Caroline

Výkonná producentka radí: „Užijte si ten čas, kdy ji vidíte na televizních obrazovkách jako těhotnou upírku, protože Caroline Forbesová bude za chvíli nedostatkovým zbožím.“ Protože je herečka Candice King těhotná i doopravdy, bude její postava asi na pět epizod vynechána. Caroline Dries také zmínila, že ještě samozřejmě záleží na Candice, jestli bude schopna se vrátit do práce. Dries odhaduje, že ji znovu uvidíme buď ve dvacáté, nebo ve dvacáté první epizodě.

Bonnie

„U Bonnie budeme pozorovat její vztah s Enzem. Bonnie začne také využívat jakousi propast, která je momentálně mezi Norou a Mary Louise. Začnou se totiž zajímat o stejnou věc,“ říká Dries.

Enzo

Damonův bývalý nejlepší přítel zůstane na krátkou dobu v pozadí. Naposledy jsme ho viděli, když byl vhozen do zadní části vozu Matta Donovana. Dries však trvá na tom, že jeho nepřítomnost nepřijde na zmar. „Enzův svět uvidíme ve velkém až ke konci série,“ sdělila výkonná producentka. „Bude nám objasněn Enzův příběh. Poznáme ho. Právě tohle mu umožní rozvíjet bližší vztah s Bonnie.“ Enzův příběh bude spojen s Alex, která je šéfkou tajemné organizace.

Caroline Dries ještě prozradila, že se blíží jedna z jejích oblíbených scén, která bude v epizodě, kterou režíroval Paul Wesley. „Zahrnuje tři muže, tři děti a tři pásky na oči. To je všechno, co řeknu.“

Foto: CW

Diskuze /10

Car

aha tak to nejsme teda moc nadšená, že Caroline se objeví až v 20 epizodě :D to je docela za dlouho teda :D velká absence…ale asi se to dalo čekat, zdá se mi nebo ted nepřímo Dries potvrdila další sérii?

#4 Stelly #8 kath023
3.2.2016 | 18:48:15
Car

jinak posledni odstavec mě těší, těším se na epizodu režirovanou Paulem :-****

3.2.2016 | 18:48:39
Stelly

Vypadá to dobře,ale nijak mě to vyloženě nenadchlo…Ale těším se :-) Doufám,že se zase objeví Nora :3

3.2.2016 | 19:42:36
Stelly

#1 Car: Tak ale zase má nádhernou holčičku,tak bych se tomu moc nedivila ;-) :D ale jinak kéžby byla další řada tak nějak mám TVD jako rutinu takže nevím co bez toho budu dělat až to jednou skončí..... :D

#6 Car #8 kath023
3.2.2016 | 19:44:17
VampKošilka

Nic moc. Bonnie a Enzo jako pár…jsem fakt zvědavá, co z nich vymáčknou. Zatím mě spíše štvou. Candice mi bude na tu chvilku chybět. Stef a Valerie ugh, snad až se vráti Candy zpět, tak zjedná pořádek, pač Stef jedině s Car!

#6 Car #7 VerunkaBulinova
3.2.2016 | 19:44:47
Car

#4 Stelly: hele já to chápu :D ale zas na druhou stranu to věděli, tak mhli díly natočit dopředu, že jo, jde mi jen o to, že přítomnost Caroline a kord te´d mi bude hodně chybět…tím neříkám, že si nemá užívat dítěte to fakt ne, jsem pro další řadu :-) podle mě už podle toho co se tady píše to na 8 docela slušně nahrává a na další příběhy a postavy :-)
#5 VampKošilka: no to mi povídej…absenci Candice si ted fakt neumím moc představit, proto nechápu proč to nenatočili dopředu, pač jestli bude chybět nějakých 8–9 dílů tak to je fakt dost docela :-(

3.2.2016 | 19:49:12
VerunkaBulinova

#5 VampKošilka: přesně tak! Jsem ráda že nejsem jediná komu Stefan a Valerie vůbec nesedli:)

4.2.2016 | 14:46:10
kath023

#1 Car: Jasný že tam bude chybět,ale tak dopřejme jí oddech trochu :D Mimochodem,ona už porodila?
#4 Stelly: Protože jestli jo tak to mi teda nějak uniklo. Jinak teda za mě nic moc,celá ta zápletka se šutrem se mi nelíbí.Akorát na tu scénu jsem zvědavá :)

#9 Stelly #10 Car
4.2.2016 | 20:25:45
Stelly

#8 kath023: Jop porodila 15.ledna Florence May King ;-) Ale jinak tohle mělo bejt hlavně o hereticích a jako jo i bratrech ale i tak zatím se tam spíše řeší ten kámen doufám,že to Plecka nekazí díky tomu,že by dyžtak měla strach že nebude osmá sérka.....protože to tak vypadá,že něco rozjedná a řekne a pak si to rozmyslí tak jsem zvědavá ;-) Ale jako doufám,že to mají dobře vypracovaný...... ;-) Jakože chápejte miluju to baví mě to akorát na začátku to vypadalo,že to bude pěkně nadupaný a že to bude o hereticích jakožto záporácích,bratrech a Lily(u posledních dvou se celkem snaží…) Ale s těma heretikama by mohli trochu zabrat ;-) Trošku víc jsem se rozepsala :D

4.2.2016 | 21:29:03
Car

#8 kath023: právě že už porodila :D jako hele neříkám že nemá mít oddech ale tak sakra věděli, tak to mohli natočit dopředu ne?:D nedovedu si to tam vůbec bez Caroline předdstavit jako :D

4.2.2016 | 22:26:17
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Vampire Diaries

Seriál The Vampire Diaries je u konce. Strávil s námi krásných osm let plných nadpřirozených padouchů a milostných trojúhelníků. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody.

Reklama

Fotografie hlavních postav

Fotografie hlavních postav

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama