Vikings (Vikingové)
94/100 - 952×

Vikings(Vikingové)

Seriál z tvrdého a tuhého prostředí, z doby Vikingů, kteří byli nemilosrdnými bojovníky. Příběh sleduje dění legendárního Ragnara Lothbroka a jeho rodiny, který bojuje s nástrahami tvrdých severských podmínek.

Kanada | 2013 | Ukončeno
vysílání
6 sezón | History, Amazon | 43 minut
žánr
Akční, Historický, Válečný
hrají
Alexander Ludwig (starší Bjorn Železný), Jordan Patrick Smith (starší Ubbe), Marco Ilsø (starší Hvitserk), Katheryn Winnick (Lagertha), Gustaf Skarsgård (Floki), Alex Høgh Andersen (starší Ivar Bezkostý), Georgia Hirst (Torvi), Peter Franzén (Harald Krásnovlas), Travis Fimmel (Ragnar Lothbrok), Clive Standen (Rollo Lothbrok), Jennie Jacques (Judith), John Kavanagh (Prorok), Moe Dunford (Aethelwulf), Alyssa Sutherland (Aslaug), Linus Roache (Ecbert)

Popis dalších čtyř epizod

Popis dalších čtyř epizod

Na internetu se objevily oficiální popisy prvních pěti epizod (o první jsme vám dali vědět). Pokud se tedy nebojíte menších spoilerů, přečtěte si následující článek.

1 0
31.1.2014

Oficiální data epizod jsou neznámá, je ale velmi pravděpodobné, že budou každý týden ve stejný den jako první epizoda druhé řady (ze čtvrtka na pátek).

2. Invasion

Český název: Invaze

Nové přepadení Anglie.

3. Treachery

Český název: Zrada

Král Ecbert čelí zcela novému nepříteli. Ragnarův útok má ovládnout celý Západ. Jarl Borg má své vlastní plány s budoucností Kattegatu.

4. Eye for an Eye

Český název: Oko za oko

Ragnar se setká s králem Ecbertem, aby se dohodli na kompromisu. Jarl Borg vládne Kattegatu železnou pěstí. Rollo musí být pánem Ragnarových lidí, zatímco je Ragnar na jednání s králem Ecbertem.

5. Answers in Blood

Český název: Odpovědi v krvi

Lagertha a Ragnar se znovu dají dohromady. Aslaug musí čelit proroctví. Athelstan se snaží zjistit, jak je na tom se svou vírou. Bjorn musí znovu učinit rozhodnutí.

Zdroj: History, Amazon

Diskuze /1

tera.lou

Jé, super :D

1.2.2014 | 18:06:09
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec Vikingů

Vikingové zahájili svou seriálovou existenci v roce 2013 a skončili na konci roku 2020, což znamená, že tu s námi byli dlouhých sedm let, ale vše musí jednou skončit. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, tak jej ohodnoťte. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Pokračování

Seriál Vikings sice skončil šestou sérií, ale Netflix připravuje pokračování s názvem Vikings: Valhalla, které se bude odehrávat cca 100 let po událostech původní seriálu. Více se dozvíte v našem článku

Reklama

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama