Vikings (Vikingové) Hodnocení čtvrté řady seriálu Vikings

Hodnocení čtvrté řady seriálu Vikings

Hodnocení čtvrté řady seriálu Vikings

V našem dalším shrnujícím článku se podíváme na to, jak jste hodnotili čtvrtou sérii Vikings. Vaše hodnocení jako již tradičně porovnáme s hodnocením na IMDb.


20 0
16.2.2017

Čtvrtá série měla dvojnásobný počet epizod než ostatní řady a to se také odrazilo na hodnocení, protože si mnoho fanoušků stěžovalo, že je takový počet dílů až příliš velký. I přesto čtvrtá řada získala na Edně velmi slušné průměrné hodnocení 92 %, stala se tak třetí nejlépe hodnocenou sérií. Porazila sice první řadu (91 %), ale nepokořila třetí (94 %) a druhou (96 %).

Nejlépe hodnoceným dílem se stala čtrnáctá epizoda In the Uncertain Hour Before the Morning, která získala 98 %. Naopak nejhorší hodnocení si vysloužila sedmá epizoda The Profit and the Loss, jež získala pouhých 81 %.


Hodnocení všech epizod čtvrté řady seriálu Vikings naleznete v přiloženém grafu. Hodnocení můžete porovnat se serverem IMDb.

Fanoušci IMDb nejlépe hodnotili patnáctý díl All His Angels, který si vysloužil skvělých 97 %. Nejméně se jim líbil pátý díl Promised, kterému dali celkem 79 %.

Kdybychom měli porovnat hodnocení na Edně a na IMDb, tak zjistíme, že se v několika ohledech značně liší. Celkem šestnáct epizod je hodnoceno lépe na Edně, zatímco čtyři epizody jsou zase lépe hodnoceny na IMDb. Zajímavostí je, že se fanoušci obou těchto portálů na žádném hodnocení neshodli.

V příštím (a posledním) rekapitulačním článku se podíváme na ty nejlepší a nejhorší momenty ze čtvrté řady Vikings.

Diskuze /7

Pučálkovic Amina

Nejlepší závěr epizody byl s04e16…jak obchází kluky Ódin, ta hudba na pozadí…prostě bomba https://www.youtube.com/watch?…

#2 Ratemus
16.2.2017 | 18:08:50
Ratemus

#1 Pučálkovic Amina: to bylo nejlepších pět minut dílu…

16.2.2017 | 20:33:18
Khardoom

Je to škoda celá čtvrtá série byla hodně velkým zklamáním.

#4 Ratemus
18.2.2017 | 17:36:27
Ratemus

#3 Khardoom: souhlasím

18.2.2017 | 19:28:47
rnasakr

souhlas nejlepsi cast cele tehle nepovedene serie, mozna jeste ukazka Bjornovych a Ubbeho fighting skills :)

19.2.2017 | 12:57:48
Ratemus

už si to nepamatuju v které to bylo řadě, ale ještě se mi líbil Bjorn vs Berserker, smrt Ragnara a příchod Odina a to je z celé čtvrté řady opravdu všechno…smutný

19.2.2017 | 13:09:00
48Alcatraz

Za mě nejvíce seriál utrpěl smrtí Ragnara. Už to prostě není ono. Tvůrci se sice vyjádřili tak, že ten seriál nebyl o něm, ale věc se má tak, že seriál o Ragnarovi byl, i když to asi nebyl cíl tvůrců tak je to prostě tak. Ano i po jeho smrti se na ten seriál dá koukat, nicméně furt tomu něco chybělo a dlouho jsem neviděl co. Když jsem se koukl zpětně na nějaké díly s Ragnarem, tak jsem si to uvědomil bez něj ten seriál nemá šťávu a hodně v těch dílech chybí a chybět bude a tak to je. Kdyby se vykašlali na ty nesmyslné časové skoky a nějak to vyplnili příběhem kolem Ragnara a důstojně by ten seriál ukončili udělali by lépe.

Dál se koukat budu, ale už to nebude bez Ragnara ono.. :/

19.2.2017 | 20:23:15
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Nominuj Ednu na Křišťálovou lupu

Pomoz Edně usednout na trůn v kategorii Zájmové weby 

Hlasujte pro Ednu!

Reklama

Pátá série Vikings

Co všechno víme o páté sérii?

Co všechno víme o páté sérii?

Ihned po skončení čtvrté série se začaly objevovat otázky týkající se páté řady. Pojďte se podívat na to, co všechno zatím víme o pokračování, kterého se dočkáme ještě letos.

Podpořte překladatele

Chcete-li podpořit překladatele Vikings a poděkovat jim za jejich práci na titulcích, můžete tak učinit zde. Moc vám děkujeme. V poznámce prosíme uveďte seriál, za který přispíváte.

Nepřehlédněte

Jak staré jsou aktuálně hlavní postavy seriálu?

Jak staré jsou aktuálně hlavní postavy seriálu?

Díky časovému skoku, kterého jsme se dočkali na konci první poloviny čtvrté řady, nám všechny hlavní postavy zestárly. Jaký je jejich aktuální věk?

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás