The Walking Dead (Živí mrtví)
92/100 - 1 118×

The Walking Dead(Živí mrtví)

Epidemie změnila drtivou většinu lidstva ve věčně hladové zombie. Malé skupiny přeživších se snaží najít mezi ruinami nový život, nebo si alespoň udržet ten nynější. Do tohoto světa se z kómy probouzí nicnetušící bývalý zástupce šerifa Rick Grimes. Jak dlouho asi může přežít?

USA | 2010 | Ukončeno
vysílání
11 sezón | AMC | 43 minut
žánr
Akční, Hororový, Katastrofický
hrají
Norman Reedus (Daryl Dixon), Melissa McBride (Carol Peletier), Andrew Lincoln (Rick Grimes), Lauren Cohan (Maggie Greene), Christian Serratos (Rosita Espinosa), Danai Gurira (Michonne Hawthorne), Cailey Fleming (Judith Grimes), Josh McDermitt (Eugene Porter), Chandler Riggs (Carl Grimes), Seth Gilliam (Gabriel Stokes), Ross Marquand (Aaron), Steven Yeun (Glenn Rhee), Jeffrey Dean Morgan (Negan Smith), Alanna Masterson (Tara Chambler), Cooper Andrews (Jerry)

Spin-off stále nepotvrzen

Spin-off stále nepotvrzen

Pilotní epizoda nového seriálu Fear The Walking Dead je dávno dotočena, ale stále není jasné, zda se dočkáme samotného seriálu.

3 8
8.3.2015

Na podzim roku 2015 se máme dočkat nového seriálu Fear The Walking Dead, který bude spin-offem seriálu The Walking Dead. Natáčení pilotního dílu už dávno skončilo a celá epizoda už v podstatě existuje. Stále však nebyl nový seriál potvrzen, jak uvedly stránky webu Screen Rant.

Co je tedy důvodem, že seriál stále nebyl potvrzen? Je možné, že se stanice AMC pořád nerozhodla. Také je možné, že čekají, jaký úspěch budou mít jiné seriály na jejich stanici, které ještě nebyly oficiálně potvrzeny. Kdyby se některý z nich zrušil, tak by bylo možné jejich vysílací blok přeobsadit seriálem Fear The Walking Dead.

(Dočkáme se nového spin-offu? Foto: AMC)

Už jenom toto čekání novému seriálu neprospívá, proto je možné, že se jej nakonec vůbec nedočkáme. Ale dejme tomu čas, zatím není nic potvrzené.

Diskuze /18

KiRo

Natáčení skončilo před měsícem, takže dle mého odhadu by touto dobou měla teprve končit postprodukce… :)

8.3.2015 | 16:18:59
ViCtorr

nebo se čeka až skonči 5 rada The Walking Dead a budou to střidat

#4 gladiator992
8.3.2015 | 17:11:56
alexacint

o čom to má byť?

8.3.2015 | 18:08:29
gladiator992

#2 ViCtorr: Tento serial tak rýchlo neskonči…ma veľmi veľkú sledovanosť…ta­že preto…

8.3.2015 | 19:03:12
brbla14

Bylo by dobré,kdyby spin-off vydávali v pauzách. Bylo by se na co dívat ;-)

8.3.2015 | 19:09:06
Aprok

Jsou 2 varianty bude to libový jako 1 sérka TWD a nebo to bude naprostá sračka jako Z-nation :D :D jen stačilo koukat pár minut u 1 epky pak to letělo hned do košě :D :D

#7 atack #8 ZvacA #10 skalloo
8.3.2015 | 19:16:52
atack

#6 Aprok: ještě že takovy nejsou všichni :D ale srovnávat WD a Z nation je trochu zcestné když je to uúlné o něčem jiném :)

9.3.2015 | 8:14:57
ZvacA

#6 Aprok: „Z-nation jako naprostou sr*čku“ může zhodnotit jen chuj, co nepozná kvalitu. Ovšem, to chce vidět seriál celej a přestat jej srovnávat s nějakým WD, který tuhle konkurenci ani nesnese. Pokud si tu budeme chtít pofilosofovat o faktické zásluze označení sračky, pak bychom měli probírat spíš právě tenhle přeceňovanej opus, o kterým básní každá roztečená panna a adolescent. Narozdíl od tohoto ve skutečnosti už spíš análního skvostu, je Z-nation sice záměrně níž budžetovou, ale naprosto čistě zábavnou a výtečnou zombie- záležitostí. Ale to jen tak pro usměrnění

#13 Aprok
9.3.2015 | 10:34:22
Ruklashu

Z-nation je seriál co každýmu nesedne, ale dělá to The Asylum a ta prostě má své diváky. :) Mě Z-nation hodně nebaví a TWD mám rád ač upadá. Mě by se líbilo, kdyby byl spin-off z Evropy bo Jižní Ameriky. Změna prostředí by sedla, bojím se, aby to nebyla jen nějaká tupá variace na TWD.

#16 Deanmon
9.3.2015 | 11:23:52
skalloo

#6 Aprok: Z-nation je skvele a fakt to môže povedať len človek čo videl prvých par minút vlažného pilotu. Povedal by som že Z-nation 1 séria je lepšia ako TWD posledné serie.

9.3.2015 | 11:28:05
mastrx

The Walking Dead původní je už od 4 řady děsná nuda a nechápu tu vysokou sledovanost tak nová čerstvá krev do toho universa by bodla. Jen ať je to jiné než TWD.Bral bych akčnější napínavější seriál.

9.3.2015 | 12:53:31
mrco1991

Mne sa náhodou v poslednej dobe(3–4 epizódy) Walking dead veľmi páči a až na pár chybičiek nemôžem nájsť žiadne negatívum. Naopak práve v prvých sériach ma strašne srali niektoré postavy ktoré chvála bohu odstránili z cesty, momentálne som so zostavou úplne spokojný. Čo sa týka Z nation, neviem posúdiť lebo som zatiaľ nevidel ani jednu časť no seriál si nechám možno na neskôr keďže ma dosť zastrašuje hodnotenie a štúdio the asylom ktoré sa podpisuje pod samé odpady no možno práve toto je ten seriál ktorý im trochu zlepší reputáciu.

9.3.2015 | 15:18:53
Aprok

#8 ZvacA: no myslím že kvalitu právě poznáš hned v pilotu a Z-nation mělo kvalitu fakt nejlepší že to trhalo rekordy ve sledovanosti normální člověk když to viděl tak se musel hrozně smát :D :D možná chápu že na to koukaj 16letý děti co právě neviděli TWD a rovnou šli na Z a pro ně je to naprostá bomba xD to TWD pilotní epka to asi nemělo kvalitu :) a ta sledovanost u TWD je malá to počkejte na začátek 6 série TWD má 1000% lepší kvalitu než Z-sračka :D :D

9.3.2015 | 16:50:59
Spoorty

Já jsem o Z-nation vůbec nevěděl, dokud jsem si to nepřečetl tady.. Tak jsem se koukl a prolítl pár trailerů, videí i nějakej ten díl a nevim, jestli jsem už tak zvyklej na TWD, ale musim říct, že chvilkama mi ty zcény přišly nelogický, chvilkama mi to přišlo jako komedie, chvilkama jako že to je nějakej nízkorozpočtovej amatérskej projekt a chvilkama jsem ani nevěděl co si myslet… Tak nevim:-/

9.3.2015 | 19:45:38
Remi91

Tak spin-off dostal objednávku rovnou na dvě sezóny a tu první uvidíme v létě. http://deadline.com/…-1201388983/

#17 James_Terrano
9.3.2015 | 19:56:44
Deanmon

#9 Ruklashu: Rozhodně bych netvrdil že TWD upadá, ono si spíš drží tu svou laťku na pořád stejným místě a některý epizody ji přesáhnou a některý ne :) ale 5.série je zatím podle mně opravdu dobrá, až na pár epizod se mi líbili snad všechny, rozhodně lepší než loňská druhá část 4.série která byla úplně o ničem.

9.3.2015 | 19:57:07
James_Terrano

#15 Remi91: Taky jsem to teď před chvílí zjistil na serialzone a wikipedii. A pro ty, kterým se nezdá název „Fear The Walking Dead“, vypadá to, že to ještě není oficiální název.

K tomu porovnávání TWD a Z Nation: Já viděl nakonec celou první sérii Z Nationu. Je to šílená blbost, ale má to i nějaké dobré epizody (tak 2–3). Já bych řekl, že je to blbost, která je hlavně pro ty, kteří mají rádi velké krvavé likvidace zombíků. Za mě – Walking Dead na 100% super, Z Nation na 10% jakž takž ujde. Tím chci říct, že jestli by nějakou podivnou náhodou byl Walking Dead Spin-off až moc podobný Z Nationu, tak se na to asi dívat nebudu (stejně tak nehodlám vidět další sérii Z Nation)… A mimochodem, jedna z věcí, která mě celkem u Z Nation dorazila byla hned v prvním díle. Malé mimino, které jen brečí a sotva se hýbe, zemře, promění se na zombíka a začne tam „lítat jak stíhačka“ a sejme ozbrojeného vojáka… to je největší mega blbost v celém Z Nationu.

10.3.2015 | 0:32:14
Alex02

pre boha ako sa vôbec niekto opovažuje porovnávať TWD a Znation, to je úplne nehorázne akokoľvek tieto seriály porovnávať

10.3.2015 | 3:04:17
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Konec The Walking Dead

Seriál The Walking Dead odstartoval svou existenci na podzim roku 2010 a skončil na konci roku 2022. Byl tu s námi dlouhých dvanáct let, ale vše musí jednou dojít na svůj konec. Pokud chcete seriál podpořit a zároveň ukázat, jak vás bavil, ohodnoťte jej. Můžete také ohodnotit jednotlivé postavy a epizody

Seriálový vesmír

Seriál The Walking Dead se odehrává v širším univerzu, jehož součástí jsou i seriály Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City a další. Pro fanoušky The Walking Dead jsou tyto další projekty samozřejmostí, a proto byste měli vidět i je. 

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Narozeniny

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama