Wicked City
80/100 - 11×

Wicked City

Detektivové, novináři a drogoví dealeři se snaží odhalit sériového vraha, který terorizuje smetánku v Los Angeles roku 1982.

USA | 2015 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | ABC | 45 minut
žánr
Detektivní, Drama, Krimi

Seriál Wicked City stažen z vysílání

Seriál Wicked City stažen z vysílání

Tak a je to tady. Stanice ABC oznámila, že po třech odvysílaných epizodách zrušila seriál kvůli prudce klesající sledovanosti. Stal se tak prvním zrušeným tohoto podzimu.

3 1
14.11.2015

Přesto, že televizní stanice se zdály tento podzim velice trpělivé při vyřazovaní nových show, Wicked City nepřežilo svou třetí epizodu poté, co nadvakrát klesla jeho sledovanost, podruhé dokonce o 43 %. Z vysílání je stažen okamžitě a příští týden ho střídá reprízovaný Shark Tank. Produkce akorát dokončí osmou epizodu, která se právě natáčí.

Na Variety.com řeší, proč televize přišla s dalším pořadem o sériovém vrahovi. Výběr tématu o vraždění a degradaci byl pak zajímavou volbou právě pro ABC, která se většinou o ženách vyjadřuje v jiném, přátelštějším duchu. Dějová linie vyšetřovatelů pak byla problém sáma o sobě. Policisté byli vrahovi pořád blízko, ale nikdy se k němu nedostali a jejich akce postrádala gradaci.

Zdroj: ABC

Diskuze /1

serpendity

ja sa ani necudujem,,,

14.11.2015 | 18:34:25
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama