Witches of East End (Čarodějky z East Endu)
86/100 - 69×

Witches of East End(Čarodějky z East Endu)

Seriál inspirovaný zatím čtyřdílnou ságu The Beuchamp Family autorky Melissy de la Cruz, kterou uvádí kniha s názvem Čarodějky z East Endu. Dostaneme se tak do domu tří žen – matky a jejích dvou dcer, které skrývají velké tajemství. Jsou to čarodějky. V hlavní roli se představí Julia Ormond (Mad Men, Law & Order).

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
2 sezóny | Lifetime | 40 minut
žánr
Dobrodružný, Fantasy, Romantický
hrají
Jenna Dewan (Freya Beauchamp), Julia Ormond (Joanna Beauchamp), Mädchen Amick (Wendy Beauchamp)

Nové postavy ve druhé sérii

Nové postavy ve druhé sérii

Britský krasavec, seriálová stálice a Spike z Buffy. Ti všichni se objeví ve druhé sérii seriálu Witches of East End, kterou americká stanice Lifetime nasadila už na tuhle neděli. V tomto článku se můžete seznámit nejen s novými herci, ale také s jejich postavami.

2 0
2.7.2014

Christian Cooke jako Frederick Beauchamp

Na rozdíl od ostatních nováčků toho o Frederickovi víme už docela hodně. Je synem Joanny a Victora, mladším bratrem Ingrid a dvojčetem Freyi. Během první sezóny jsme se dozvěděli, že Joanna musela nechat Fredericka v Asgardu, protože se obrátil proti ní. S největší pravděpodobností to byl právě Frederick, kdo na konci posledního dílu prošel portálem do našeho světa.

Do role Fredericka byl obsazen šestadvacetiletý herec Christian Cooke, který je původem z Velké Británie. Právě tam započal svoji hereckou kariéru, hostoval například v seriálech Robin Hood nebo Doctor Who. V minulých letech o sobě dal vědět i v USA, kde ztvárnil jednu z hlavních rolí v seriálu Magic City stanice Starz. Objevil se také na filmovém plátně, loni si zahrál postavu Mercutia v novém zpracování klasiky Romeo a Julie.

Bianca Lawson jako Eva

Pokud sledujete americké seriály, herečku Biancu Lawson Vám snad ani nemusím představovat. Už od devadesátých let totiž hostuje ve velké spoustě slavných, ale i méně známých seriálů. V posledních letech mezi ně patří třeba The Vampire Diaries, Pretty Little Liars nebo Teen Wolf.

O její postavě, která dostala jméno Eva, toho zatím moc známo není. Údajně by se mělo jednat o tajemnou ženu, se kterou se v minulosti znal Killian, ale nejspíš si budeme muset počkat.

James Marsters jako Tarkoff

Jamese Marsterse nejspíš bude většina z Vás znát – byl to právě on, kdo ztvárnil blonďatého upíra Spikea v legendární Buffy, přemožitelce upírů a jejím následném spin-offu pod názvem Angel. Dále si zahrál třeba v seriálech Smallville, Beze stopy nebo Hawai Five-O. Kromě herecké kariéry se věnuje také muzice.

Postava Tarkoffa je (stejně jako postava Evy) prozatím velkou neznámou. Na veřejnost uniklo pouze to, že se jedná o Joannina starého kamaráda.

Zdroj: Lifetime

Diskuze /1

alexis

Spike! Mám radost:-)

30.7.2014 | 20:00:37
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S02E13: For Whom the Spell Tolls

cz100%
DOKONČENO

Titulky pro vás překládá seekinangel.

Pokud se vám epizoda líbila, nezapomeňte ji ohodnotit.

Soundtrack 2. série

1×01 Ghost in the Machine:
(v baru, když Ingrid pije Freyin lektvar)

1×02 The World Is Ours
(Wendy a Joanna připravují piknik)

1×02 I Wanna Love You
(Frederick vrací Wendy náušnici)

Reklama

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama