Witches of East End (Čarodějky z East Endu)
86/100 - 69×

Witches of East End(Čarodějky z East Endu)

Seriál inspirovaný zatím čtyřdílnou ságu The Beuchamp Family autorky Melissy de la Cruz, kterou uvádí kniha s názvem Čarodějky z East Endu. Dostaneme se tak do domu tří žen – matky a jejích dvou dcer, které skrývají velké tajemství. Jsou to čarodějky. V hlavní roli se představí Julia Ormond (Mad Men, Law & Order).

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
2 sezóny | Lifetime | 40 minut
žánr
Dobrodružný, Fantasy, Romantický
hrají
Jenna Dewan (Freya Beauchamp), Julia Ormond (Joanna Beauchamp), Mädchen Amick (Wendy Beauchamp)

Rozhovor: Mädchen Amick o druhé sérii

Rozhovor: Mädchen Amick o druhé sérii

Portál Blastr vyzpovídal herečku Amick Mädchen, která hraje tetu Wendy v Čarodějkách z East Endu. Co Amick prozradila o druhé sérii a na co se můžeme těšit?

0 0
9.7.2014

Jaká bude Wendy v 2. sérii?

Wendy má poslední život. Nyní, když se objevil nový nepřítel, bude Wendy v 2. sérii o něco zodpovědnější. Nebude tak lehkomyslná. Tím, že má poslední život, bude brát věci trochu víc vážněji. První epizoda se zabývá ztrátou.. ztrátou milovaného člověka. Docela srdcervoucí. Portál je otevřen. Zavřeli by ho dříve, ale někdo jim zaslepil paměť. Neví ani co přesně se stalo a co z portálu vyšlo.

V průběhu 2. série zjistíme odkud vlastně čarodějnice pocházejí a proč jsou tady. Hodně z minulosti. Objevíme jejich další domov a jejich otce na druhé straně. Je to opravdu dobrý skok do minulosti čarodějnic a jejich mytologie. Já jsem velký mytologický geek. A tak jsem velmi ráda, že to bude hodně podobné Skandinávské mythologii.

Historie mezi Dashem, Killianem a rodinou Beauchamp .. to je hodně dlouhý příběh. Když chlapci dostali svou moc zpět, bude to zajímavé, navíc Dash má zlomené srdce. Stává se z něho opravdu naštvaný kluk s mocí. A Beauchamps ho budou muset držet na uzdě. Takže je to zábava. Opravdu to bude velká sranda. Myslím, že bude zábavné sledovat, jak si chlapci poradí s jejích magií. Co to znamená? Jak se to používá? Jak to držet pod kontrolou? Staré dobré časy..

Říká se, že teta Wendy dostane novou romantickou zápletku? 

Ano, ona v této sérii dostane novou hračku. A je to super zábava. Je to opravdu skvělý chlap. Prostě to někdy dá Wendy sežrat. A taky máme taky nové prostory. Máme les. Tam se budou dít opravdu cool věci. Nejednou se Wendy objeví ve 4 hodiny v noci nahá v lese.

V lese je také několik nepřátel, na které se Wendy zaměří. Ve skutečnosti je náš portál umístěn v lese. Uvidíte, jak oni přicházejí a odcházejí. Druhá série vám řekne příběh našeho starého světa způsobem, který se vám bude zaručeně líbit. Bude to legrace. Vždycky to vypadá skvěle, když se vám naskytne taková majestátní scenérie, jako bude tohle.

Tak to zní skvěle, nemyslíte? Těšíte se na další díly?

Zdroj: Lifetime

Diskuze /1

Ewael

hurá sem s tím :)

9.7.2014 | 17:59:12
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S02E13: For Whom the Spell Tolls

cz100%
DOKONČENO

Titulky pro vás překládá seekinangel.

Pokud se vám epizoda líbila, nezapomeňte ji ohodnotit.

Soundtrack 2. série

1×01 Ghost in the Machine:
(v baru, když Ingrid pije Freyin lektvar)

1×02 The World Is Ours
(Wendy a Joanna připravují piknik)

1×02 I Wanna Love You
(Frederick vrací Wendy náušnici)

Reklama

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama