Witches of East End (Čarodějky z East Endu)
86/100 - 69×

Witches of East End(Čarodějky z East Endu)

Seriál inspirovaný zatím čtyřdílnou ságu The Beuchamp Family autorky Melissy de la Cruz, kterou uvádí kniha s názvem Čarodějky z East Endu. Dostaneme se tak do domu tří žen – matky a jejích dvou dcer, které skrývají velké tajemství. Jsou to čarodějky. V hlavní roli se představí Julia Ormond (Mad Men, Law & Order).

USA | 2013 | Ukončeno
vysílání
2 sezóny | Lifetime | 40 minut
žánr
Dobrodružný, Fantasy, Romantický
hrají
Jenna Dewan (Freya Beauchamp), Julia Ormond (Joanna Beauchamp), Mädchen Amick (Wendy Beauchamp)

Titulky ke čtvrtému dílu druhé řady jsou hotové

Titulky ke čtvrtému dílu druhé řady jsou hotové

České titulky k již čtvrtému dílu druhé série Witches of East End, který byl nazván The Brothers Grimoire, jsou ke stažení. Opět se setkáme s Mandragorou, Killian s Dashem dostanou dědictví po své matce a Wendy si prožije několik nepovedených schůzek s Tommym. Po zhlédnutí epizody ji nezapomeňte ohodnotit a podělit se s námi o svoje názory.

0 0
29.7.2014

Zdroj: Lifetime

Diskuze /10

Marketka

Díky! :-)

čestný člen redakce
29.7.2014 | 20:25:04
Ewael

no to se nám to zase pěkně zamotalo :) díky moc za titulky

29.7.2014 | 21:23:33
alexis

Díky z titulky!

30.7.2014 | 6:31:04
Nika

Nevím, kdo viděl a kdo ne poslední díl, tak to rači dávám jako spoiler, ale neobsahuje to nic z dalších dílu (2×05 a víš) :

Škoda, že je Frederik ta modrá příšera, hrozně jsem doufala, že to bude někdo jinej :( :( : já mám tak debilní vkus na chlapi v tomhle seriálu :( nejdřív si oblíbím Dashe, pak se z něho vyklube „hajzlík“ (ale i přes to mu fandím, ikdyž už ne tolik co před tím) no a pak sem dají Frederika a říkámsi, že jeho postava vypadá záhadně a dost dobře, během prvích dvou dílů si ho oblíbím a jsem ráda, že můžu zase fandit někomu naplno a oni mi udělají tohle :( no co stejně jak se znám, tak mu budu fandit dál, ikdyž bude hlavní záporák :) ják řekla jedna anglická paní: „názor na člověka si udělám během prvích 5 sekund a ten pak neměním“ takže ikdyž pozdějc zjistím, žejsou to „bad boy“ tak je nepřestanu mít ráda :) to je tak na houby :) vždycky věřím, že se můžou napravit :) taková najivita :)

#6 seekinangel
30.7.2014 | 12:56:59
veronika1804

Iba mne pride že nato že sú čarodejnice tak používajú strašne málo svoju moc? Jediny Dash ktoreho nemusim od začiatku tam predvádza čo dokáže.Strašne rada sledujem tento seriál ale čím dalej sa mi zdá že sa zhoršuje ? Ked to pozerám je to do trištvrte časti ležérne a na konci sa dačo deje .....očakávala som viac v trailery ukážu to najzaujímavejšie a dosť :(

30.7.2014 | 14:56:19
seekinangel

#4 Nika: Nemusíš být smutná, protože Frederick s největší pravděpodobností Mandragora (ta modrá příšera :D) není. Ta scéna v posledním díle nám spíš měla ukázat, kdo může za ta záhadná úmrtí v East Endu. Navíc obě dvě postavy hrajou dva rozdílní herci – kdyby to byla ta samá postava, určitě by nenajímali dva lidi, když by to mohl zahrát jeden :)

#8 Nika
30.7.2014 | 16:12:40
Nymfa

Taky jsem si říkala jestli mi něco uniklo nebo to je jen nedorozumění, ale ten Frederik je mi stejně pořád takový podezřelý už jen kvůli té náušnici Wendy…:) Ale možná jsem jen přehnaně paranoidní :-D

30.7.2014 | 16:50:02
Nika

#6 seekinangel: Díky trochu mě to uklidnilo :) ale stejně si myslím, že mi z Frederika udělají pořádného mizeru :) protože, když mě se líbí nějaký chlap tak je to vždycky haj*l. a čím víc se mi líbí, tím je větší ha*zl. A frederik se mi líbí opravdu moc :) dost na houby vlastnost :) obzvlášť, když to funguje i v životě a ne jen u seriálovích postav :)

30.7.2014 | 17:26:40
seekinangel

Podle toho, co se tam s Frederickem zatím odehrálo, to rozhodně žádné zlatíčko nebude :D Naznačovala to ta věc s Wendyinou náušnicí a v tomhle díle přece Isis vyprávěla Freye, že Frederick jednou někomu vyřízl oko, protože se podíval na jeho přítelkyni. Uvidíme, co se z toho ještě vyklube, ale aspoň to snad není on, kdo tam všechny vraždí :D

30.7.2014 | 18:05:29
Samuel-El

Ja stale neviem či mám Frederikovi veriť :) ako sa dá neveriť takemu milemu a nevinnemu kukuču :D :D Tá vec s tou naušnicou… ale aj to čo povedal tomu magorovi v knižnici… :) Ja sa cítim ako Wendy, proste mu neverím…

31.7.2014 | 12:02:20
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S02E13: For Whom the Spell Tolls

cz100%
DOKONČENO

Titulky pro vás překládá seekinangel.

Pokud se vám epizoda líbila, nezapomeňte ji ohodnotit.

Soundtrack 2. série

1×01 Ghost in the Machine:
(v baru, když Ingrid pije Freyin lektvar)

1×02 The World Is Ours
(Wendy a Joanna připravují piknik)

1×02 I Wanna Love You
(Frederick vrací Wendy náušnici)

Reklama

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama