1883
96/100 - 49×

1883

Prequel seriálu Yellowstone, ve kterém sledujeme rodinu Duttonovu, jež se vydává na cestu na západ přes Velké pláně k poslední baště nezkrotné Ameriky. Jde o drsné převyprávění Západní expanze a intenzivní studii o jedné rodině prchající před chudobou, aby nalezla lepší budoucnost v americké zaslíbené zemi – Montaně.

USA | 2021 | Ukončeno
vysílání
1 sezóna | Paramount+ | 55 minut
žánr
Drama, Historický, Western
hrají
Tim McGraw (James Dutton), Faith Hill (Margaret Dutton), Isabel May (Elsa Dutton), Sam Elliott (Shea Brennan), LaMonica Garrett (Thomas), Audie Rick (John Dutton), Marc Rissmann (Josef), Eric Nelsen (Ennis), James Landry Hébert (Wade)

1883 se vrátí s druhou sérií a čeká nás další yellowstonský prequel

1883 se vrátí s druhou sérií a čeká nás další yellowstonský prequel

Paramount si pro své fanoušky přichystal potěšující novinku, neboť oznámil, že se seriál 1883 vrátí s druhou sérií. Také představil nové projekty, které Taylor Sheridan připravuje, a nechybí mezi nimi ani další prequel seriálu Yellowstone.

9 0
16.2.2022

Televizní tvůrce Taylor Sheridan bude čím dál více vytíženější muž. Nejen že bude nadále pracovat na nových řadách seriálů Yellowstone a Mayor of Kingstown, ale pokračovat bude i se seriálem 1883, který byl nyní oficiálně prodloužen pro druhou sérii. Nemusíme se tudíž bát, že by příběh o první generaci Duttonů v Montaně po dvou dílech, které nás ještě čekají, skončil. Tím však Sheridan nekončí.

Společně s informací o prodloužení 1883 byly oznámeny novinky o dalších projektech, které Sheridan pro službu Paramount+ vyvíjí.

1932

Můžeme se těšit na další prequel seriálu Yellowstone, který ponese název 1932. Jak už název napovídá, bude se odehrávat v roce 1932 a budeme v něm sledovat další generaci Duttonů v době expanze na Západ, Prohibice a Velké hospodářské krize. Můžeme tak usuzovat, že v centru dění bude již dospělý John Dutton, jeho mladší bratr Spencer a jejich rodiny. V této době by už totiž měl být na světě i otec Johna Duttona z Yellowstonu, který, jak už nejspíš víte, se rovněž jmenuje John Dutton.

The Tulsa King

V prosinci se objevila informace o vyvíjeném seriálu Kansas City se Sylvesterem Stallonem. Tento seriál nakonec ponese jméno The Tulsa King a Stallone v něm ztvární gangstera, který přijíždí do Tulsy po 25 letech strávených ve vězení, kde začíná nový život s novým gangem. Práce na tomto projektu by měly začít v březnu a premiéry by se měl dočkat během podzimu.

Land Man

O tomto seriálu jsme už psali loni, když byly oznámeny plány na jeho přípravu. Dosud se však o něm nic moc nevědělo. To se ale nyní mění, jelikož bylo oznámeno, že si v něm ústřední roli střihne herec Billy Bob Thornton, kterého jsme mohli vidět v druhém díle 1883 jako šerifa Jima Courtrighta. V Land Man ztvární krizového manažera ropné společnosti. Produkce tohoto seriálu nicméně začne až v příštím roce.

Lioness

V tomto roce, konkrétně v červnu, však začnou práce na seriálu Lioness, který je založen na skutečném programu CIA a sleduje ženy mariňáky, které je naverbovány, aby se sblížily s dcerou jednoho teroristy, aby zevnitř tuto organizaci zničily. V hlavní roli se můžeme těšit na Zoe Saldanu, která si zahraje postavu jménem Joe, což je velitelka programu CIA s názvem Lioness, tedy Lvice, která má za úkol vycvičit své ženy, které budou v utajení operovat v terénu. Jednou z producentek u toho seriálu bude i herečka Nicole Kidman.

Bass Reeves

Poslední oznámenou novinkou je seriál Bass Reeves, založený na skutečném příběhu. Ten sleduje stejnojmenného hrdinu, který byl v 80. letech 19. století prvním afroamerickým šerifem na západ od řeky Mississippi a dohlížel nad celým územím Oklahomy. Bass Reeves je považován za jednu z největších legend Divokého západu a tuto roli si v seriálu střihne herec David Oyelowo.

Níže se můžete ještě podívat na video ze sociálních sítí, v němž Sheridan tyto projekty více přibližuje.

Zdroj: Deadline

Jste rádi, že bude 1883 pokračovat? A jaký z dalších Sheridanových projektů vás zaujal?

Diskuze /2

piol29

Z Yellowstonu som zatiaľ stihol len prvé dve série, 1883 ma ešte len čaká, ale na 1932 sa teším už teraz :-)

16.2.2022 | 18:47:10
PPaul

To jsou moc dobré zprávy, těším se na úplně všechno, díky za článek.

21.2.2022 | 12:41:30
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav titulků

Epizoda S01E10: This Is Not Your Heaven

cz100%
DOKONČENO

Český překlad seriálu zajišťuje num71 na Titulky.com.

Po zhlédnutí neváhejte epizodu ohodnotit.

Nejoblíbenější postavy

Reklama

Galerie

Galerie

Narozeniny herců

Sledujte nás

Filtr seriálů








Reklama