1923
91/100 - 28×

1923

Prequel seriálu Yellowstone, který navazuje na prequel 1883. V něm sledujeme další generaci rodiny Duttonových v době, kdy hornatý západ postihnou enormní sucha, Prohibice a Velká hospodářská krize.

USA | 2022 | Pauza
vysílání
2 sezóny | Paramount+ | 55 minut
žánr
Drama, Historický, Western
hrají
Harrison Ford (Jacob Dutton), Helen Mirren (Cara Dutton), James Badge Dale (John Dutton, Sr.), Brandon Sklenar (Spencer Dutton), Darren Mann (Jack Dutton), Marley Shelton (Emma Dutton), Michelle Randolph (Elizabeth Strafford), Aminah Nieves (Teonna Rainwater), Julia Schlaepfer (Alexandra), Isabel May (Elsa Dutton), Brian Geraghty (Zane Davis), Jerome Flynn (Banner Creighton), Timothy Dalton (Donald Whitfield), Sebastian Roché (otec Renaud), Jennifer Ehle (sestra Mary)

Obsazení se rozšiřuje a už víme, kdo si koho zahraje

Obsazení se rozšiřuje a už víme, kdo si koho zahraje

Už dlouho víme, že do seriálu byli obsazeni Helen Mirren a Harrison Ford, nicméně podrobnosti o jejich postavách nebyly prozrazeny. To už nyní neplatí, jelikož bylo oznámeno, jaké členy Duttonových si zahrají, a taky jací herci se k nim do seriálu připojí.

3 0
11.9.2022

Letos v únoru jsme se dozvěděli, že Taylor Sheridan připravuje další kapitolu z historie rodu Duttonových. Ta nás měla původně zavést do roku 1932, nakonec se ale letopočet posunul na 1923 a tudíž se změny dočkal i samotný název seriálu. Navíc byly ohlášeny první dvě herecké hvězdy, které nás budou seriálem provázet, a těmi se stali Helen Mirren a Harrison Ford. Podrobnosti o tom, koho si zahrají, ale nebyly ještě známé.

Fanoušci seriálu 1883 usuzovali, že tato dvojice nejspíš ztvární starší verze Jamese a Margaret Duttonových, ale nyní už víme, že tak tomu nebude. Harrison Ford se totiž představí jako Jacob Dutton, který je Jamesovým bratrem a aktuálním patriarchou rodiny a Yellowstonského ranče, a Helen Mirren ztvární jeho manželku Caru Duttonovou. Díky této informaci lze hádat, že James Dutton skutečně v roce 1893 podlehl svému zranění, jak bylo naznačeno ve flashbacku v seriálu Yellowstone, a aby nebyla v Montaně Margaret se svými syny sama, přijel za ní její švagr i se svou rodinou.

Třetím obsazeným hercem v pořadí se stal Sebastian Roché, nicméně on je dosud jediným představitelem, u něhož nevíme, koho si zahraje.

(Sebastian Roché si například loni zahrál v Big Sky. Foto: ABC)

Nově už známě dalších sedm herců, kteří se k seriálu připojují. James Badge Dale ztvární starší verzi Johna Duttona, kterého jsme mohli vídat v 1883 jako malého chlapce. Ten je coby Jacobův nejstarší synovec jeho pravou rukou. Johnovu svědomitou manželku Emmu Duttonovou si zahraje Marley Shelton a jejich syna Jacka, který je oddaným rančerem hluboce věrným své rodině, Darren Mann.

(Rodina Johna Duttona. Foto: Deadline)

Další obsazení herci už nebudou součástí rodu Duttonových, ale budou žít v jejich okolí. Michelle Randolph byla obsazena do role smělé a zdatné Elizabeth Straffordové, která se má provdat do rodiny Duttonových. Nebylo však zatím prozrazeno, jestli se má vdát za Jacka nebo někoho dalšího z rodiny. Julia Schlaepfer si zahraje Britku Alexandru, kterou se seznámí s jedním z Duttonových v cizině. Dalším obsazeným hercem je Brian Geraghty, který se představí jako zcela loajální předák na ranči jménem Zane. A nakonec se k seriálu připojuje herečka Aminah Nieves, která ztvární Teonnu Rainwaterovou. Toto příjmení vám může být povědomé, neboť v Yellowstonu vystupuje Thomas Rainwater. Teonna by tedy mohla být jeho babičkou.

(Brian Geraghty si rovněž zahrál v Big Sky. Foto: ABC)

Zdroj: Deadline (1, 2)

Jak se vám obsazení seriálu líbí?

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Stav titulků

Epizoda S01E08: Nothing Left to Lose

cz100%
DOKONČENO

Titulky překládá num71 na Titulky.com.

Po zhlédnutí nezapomeňte díl ohodnotit.

Nepřehlédněte

V roce 1923 strávíme dvě sezóny a ve hře jsou i další prequely

V roce 1923 strávíme dvě sezóny a ve hře jsou i další prequely

Za měsíc a půl se dočkáme premiéry seriálu 1923. První prequel seriálu Yellowstone tady s námi pobyl jen jednu sérii, avšak v roce 1923 se zdržíme o rok více. Bude totiž složen ze dvou řad a už se navíc uvažuje o dalších yellowstonských prequelech.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Galerie

Galerie

Narozeniny herců

Sledujte nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama