Alien (Vetřelec) Charles Dance

Charles Dance

Charles Dance

Clemens (Vetřelec 3)

Nejslavnější rolí tohoto talentovaného britského herce (a člena Královské shakespearovské společnosti) není milostný objekt Ripleyové ve třetím díle Vetřelce, ale zavilý padouch Benedict v akční parodii Poslední akční hrdina.

0 0
1.11.2004

Vedle mnoha ceněných divadelních her a nepříliš známých filmů bude znám také překvapivě ze Svěrákova filmu Tmavomodrý svět, kde si zahrál anglického stíhacího plukovníka.

Výběrová filmografie


1981 – Pouze pro tvé oči (For Your Eyes Only)

1986 – Zlaté dítě (Golden Child)

1992 – Vetřelec 3 (Alien 3)

1993 – Poslední akční hrdina (Last Action Hero)

1995 – Michael Collins

1998 – Hillary & Jackie

2001 – Tmavomodrý svět

2001 – Gosford Park

2003 – Bazén (Swimming Pool)

Diskuze /0

Zatím žádné komentáře… Buď první!
Ale k tomu se musíš registrovat nebo se !

Nábor: Piš pro Ednu

Hodně našich fanoušků nám píše, že se chce na chodu Edny taktéž podílet. Hodně z vás však stále nenašlo odvahu nám napsat. Nyní máte možnost, abyste se stali naším redaktorem a pomohli nám s chodem celého webu.

Momentka

Momentka

Reklama

Vetřelec online

Reklama