American Horror Story Vyhodnocení ankety o nejoblíbenější sezónu

Vyhodnocení ankety o nejoblíbenější sezónu

Vyhodnocení ankety o nejoblíbenější sezónu

Od 25. srpna jste mohli hlasovat v anketě o nejoblíbenější sezónu. Jak celá anketa dopadla?


2 0
15.10.2014

V anketě nám hlasovalo celkem 635 zaregistro­vaných uživatelů, kterým děkujeme za jejich hlasy, zvláště těm, kteří se nebáli vyjádřit svůj názor a napsali nám, proč se jim daná řada líbí nejvíce a jak to celé dopadlo?

Nejoblíbenější sezóna


54%
33%
13%
635 hlasů

Na plné čáře tedy s 54 % vyhrála řada druhá Asylum, která nás zavedla do léčebny, kde jsme se setkali s různě postiženými lidmi. Pro tuto řadu hlasovalo celkem 342 uživatelů.
Na druhém místě skončila řada první House, pro kterou hlasovalo 33 % uživatelů, což v konečném součtu znamená 211 uživatelů.
Na posledním třetím místě se umístila řada třetí s podtitulem Coven, pro kterou hlasovalo 13 % uživatelů tedy 82.

Co myslíte zamíchá aktuální čtvrtá řada kartami a přiblíží se svou kvalitou řadě druhé?

Diskuze /43

1Bobesh1

Rozhodoval jsem se mezi House a Asylum, ale Asylum trochu převažuje díky perfektní Lily Rabe, kde se mi opravdu zalíbila a nesmíme zapomínat na Bloody Face :)

admin
25.8.2014 | 19:42:54
TheDarkKnight

To je jasné – Asylum. House byl sice zpočátku zajímavý, ale celou řadu mi pokazil konec. A Coven mě dots zklamal.

25.8.2014 | 19:50:25
Tomces

asylum/house tak na stejno..... ale coven byl takovej nijakej

25.8.2014 | 19:50:27
Erothes

Asylum bylo prostě nej ;)

25.8.2014 | 19:53:25
TerraDV

Asylum, ten děj, herecké výkony, propracované charaktery, to rozhodlo

25.8.2014 | 19:55:03
Kamylko

uff, velmi tazke rozhodovanie. 1. aj 2.seriu mam skoro na stejno, 1. bola celkom napinava, niekedy az strasidelna, ale druha bola tiez dost strasidelna, ale hlavne fest nechutna, co sa az tak hlavne v serialoch nevidi, tak u mna o chlp vyhrala 2. seria :P

25.8.2014 | 19:55:16
Luuuu

2. série u mě vede na plné čáře :) Hned za ní je 1. série <3

webmaster
25.8.2014 | 20:00:27
vychos

Tady není o čem, druhá série je prostě skvost. Bůh ví, jestli ji někdy vůbec překonají :) První série taky parádní, ale třetí dost slabota, poslední epizody jsme myslím dokonce proklikal…

25.8.2014 | 21:02:47
Tersei Lannister

Druhá série se mi líbila nejvíc :) Byla taková zvláštně děsivá a hodně na mě zapůsobil děj. Nejslabší byla pak třetí série, od které jsem rozhodně čekala víc :/

25.8.2014 | 23:14:18
Hrach0r

Seriál (potažmo série), ve kterým je najednou cvokhaus, mimozemšťani, nácek, posedlost ďáblem, mutanti, vrah, anděl smrti a „určitě jsem ještě na něco zapomněl“ rozhodně nesedne každému, ale za mě je to prostě top!

26.8.2014 | 0:03:21
kombinacnipaka

já teda rozhodně pvní serie .. na mě ta druhá už byla opravdu moc…byla skvělá ale první mi sedla více. :D vyadá to že jsem tu jediná

#12 Starboy13 #40 Zaltanar
26.8.2014 | 0:20:21
Starboy13

#11 kombinacnipaka: nejsi :D

26.8.2014 | 0:36:24
Shakespeare

za mne House, druhá série byla dobrá, to určitě, ale přesně, jak už to tu někdo psal: „někomu sedne víc to, někomu ono“ :)

26.8.2014 | 2:03:54
Rozineta

Taky jsem se rozhodovala mezi první a druhou sérií, obě byly tak nastejno, každá má něco do sebe. Nakonec vyhrál House, ale Asylum je v opravdu těsném závěsu.:)

26.8.2014 | 2:48:12
26.8.2014 | 7:48:18
ladyfonveber

2 serie :) ta atmosféra blázince byla prostě dokonale děsivá :)
#15 serpendity:
#15 serpendity:

26.8.2014 | 9:35:42
Brett

Jednoznačně Asylum (2. řada).

redaktor
26.8.2014 | 11:22:14
Allien9

Asylum těžilo z hnusu, budiž, ale ta překombinovanost a časové skoky v závěru… Pro mě nejslabší sezóna. Citelně nejslabší.:-)

26.8.2014 | 11:24:01
virus10

Nemohl jsem se rozhodnout mezi první a druhou sérií, ale nakonec přece jen vítězí Asylum :) ale furt si nejsem jistý :D

26.8.2014 | 14:03:12
kachna15

Za mě je to nakonec House, protože Asylum bylo sice skvělé, ale trochu mi vadili ty časové skoky.

26.8.2014 | 15:13:01
fischa

Já jsem určitě pro House, nějak pořád nechápu, proč je duhá série tak oblíbená, špatná nebyla, ale dějově podle mne nesahá první sérii ani po kotníky.

26.8.2014 | 20:24:14
darkHannibal

House 70% Asylum 80% Coven 35 %

27.8.2014 | 0:07:46
Dark-ex

Tak…tady neni to řešit, jednoznačně Asylum, nejslepší řada, prostě všechno tam bylo dokonalý.

27.8.2014 | 20:54:54
UPIRIK2

Bylo to o chlup, třetí řadu mám zatím sice rozkoukanou, ale tu vůbec neberu v potaz. Ta je zatím nejhorší. O kousek u mě vyhrál Asylum.

27.8.2014 | 21:52:22
carolos84

U mňa Asylum, aj keď niektoré veci neboli objasnené

27.8.2014 | 23:16:41
DoreaBlack

100% Asylum.

27.8.2014 | 23:28:28
Ann Taylor

Druhá. Byla tak šílená, že to nešlo ani pořádně popsat, jednoznačně. Ostatní taková víc klasika s temnějším zpracováním.

redaktor
28.8.2014 | 10:00:05
xrfasa

Jednoznačně Asylum, ta atmosféra tam byla fakt super.

28.8.2014 | 15:40:56
Tatko-Šmolko

Práve som zas a raz dopozeral 1. sériu a chystám sa aj na druhú veľa vecí mi bolo objasneno, pretože niečomu som doteraz nechápal, ale niečo som aj tak nepochopil napr. ako to že sa Moira vedela „zmeniť“ raz na starú a raz na mladú. Predsa zomrela mladá, a pokiaľ ma pamäť neklame tak duchovia nestarnú. Bol by som veľmi rád keby mi to niekto objasnil.

Aj keď som znova dopozeral túto sériu, volím jednoznačne druhú :) a hneď za ňou je tretia :)

29.8.2014 | 21:35:10
secrety

Rozhodně Asylum, co by ještě mohlo předčit psychiatrickou léčebnu. To je horor samo o sobě.

4.9.2014 | 10:01:58
pospamek77

Asylum je nejlepší :)

4.9.2014 | 17:54:33
JanisCW

Asylum bylo nejlepší, především pro to, že se nejvíce blíží k tomu, co by se v realném světě mohlo (s přimhouřením očí) stát. Ačkoli House se k Asylum velmi blíží, Coven mohl nabýdnout mnohem více. Téma čarodějnic mohlo být skvěle děsivé a zrůdné, místo toho, třetí série působila jako pubrtální výplod scénáristů

20.9.2014 | 13:06:30
Charity

Asylum 100% nejlepší, z mnoha důvodů co už tu byly řečeny, ta spousta promíchaných témat, temná atmosféra, doba, ve které se děj odehrával, drastické způsoby „léčby“ pacientů, pocit bezmoci těch chudáků, že už se odtamtud nikdy nemasí dostat … brrr fakt děsivý! To jak doktor „přešil“ tu holku, to byl taky masakr a další a další důvody… Také role Jessicy Lang byla podle mě nejzajímavější ze všech sérií.

20.9.2014 | 22:53:37
Ella91

2. Asylum, bez debat, dobře zvolený téma, super děsivý scény, už se tomu asi nic moc přiblížit nemůže.

2.10.2014 | 21:55:42
Papaja79

Z 3.Coven jsem byla zklamana kazdym dalsim dilem, konec uz byl jako pohadka. Tema se nabizelo, vytezit mnohem vice. 2.Asylum byla to nej…i kdyz jsem si poustela prvni dil dvakrat, poprve mne nezaujal, ale jsem rada ze jsem tomu dala sanci…bylo to strhujici a 1.House bylo zabavne, strasidelne a privedlo mne to k AHS:-)

5.10.2014 | 19:45:58
claire145

House a Coven sice byly super , ale rozhodně Asylum. Bez zaváhání . Podlě mě Asylum už žádná řada nepřekoná .

8.10.2014 | 15:24:27
unchained

Nemůžu si pomoct, House. :) Miluju Asylum, ale nemám v něm Tatea. :D

překladatel
9.10.2014 | 21:28:42
tomasmachalekkkk

Tu není o čem přemýšlet....­.....druhá řada byla prozatím tou nejlepší.Neuvě­řitelný děj celé série.Propraco­vanost celé dějové linie byla skvělá.K temu výborné herecké výkony od všech postav.A ten konec :P Člověk se nenudil od prvního do posledního dílu.Třetí řada byla ze začátku hodně nadprůměrná ale ke konci velké zklamání

9.10.2014 | 23:34:29
bara.arab

Asylum byla nejlepší řada. Napnutá od začátku do konce!!!Třetí řada mě zklamala. A první byla taková rozjížděcí.

10.10.2014 | 14:52:00
Zaltanar

#11 kombinacnipaka: Nejsi, u mě taky vede jednoznačně 1. série.

11.10.2014 | 13:40:42
ironicwoman

jsem zvedavy jak to bude s aktualni ctvrtou radou. prvni dil celkem zajimavy :-)

překladatel
15.10.2014 | 16:32:38
Ewael

House se mi třeba vůbec nelíbil, seriál mě začal bavit až právě s Alysum které bylo naprosto perfektní. Téma Coven se mi dost líbilo, takže u mě druhá příčka. No a uvidíme co přinese Freak Show necháme se překvapit :)

15.10.2014 | 17:18:19
Štolkič

Rozhodně Asylum! Nejsilnější herecké výkony, nejlepší obsazené role a nejzajímavější děj. ;) House hned poté a Coven mne zklamal. Freak zatím bezva. Klaun je super, Evan Peters opět miláček :D a J. Lange výborná. Trochu mě zklamala Sarah Paulson, očekávala jsem víc, její role mi přijde nudná.. Uvidíme co se z toho vyklube :)

22.10.2014 | 19:33:39
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Podpoř nás ve finále Křišťálové lupy

Luk a šípy nestačí. Potřebujeme váš hlas.

Podpoř nás ve finále Křišťálové lupy 2017 v kategoriích Zájmové weby a Cena popularity.

Hlasuj pro Ednu!

Stav překladu

Epizoda S07E07: Valerie Solanas Died for Your Sins: Scumbag

cz100%
DOKONČENO
en100%
DOKONČENO

2. až 4. epizodu překládá @nipandelm

Titulky pro vás překládá @unchained. Autorka titulků si nepřeje, aby její titulky byly nahrávány na jiné servery.

Jak vložit titulky do videa?

Reklama

Nové postavy

AHS získává dvě řady

AHS získává další dvě řady

AHS získává další dvě řady

Nedávno jsme se rozloučili s řadou šestou, očekáváme řadu sedmou, ale už teď víme, že se dočkáme řady osmé i deváté.

Hlídejte si nás