American Horror Story Vyhodnocení ankety

Vyhodnocení ankety

Vyhodnocení ankety

Dva měsíce uplynuly od spuštění ankety o novou Nejvyšší. Teď se pojďme podívat, jak to celé dopadlo?


2 0
7.1.2014

Ankety se zúčastnilo celkem 208 našich uživatelů a na plné čáře u vás zvítězila Zoe, která získala 139 hlasů.

Na druhém místě skončila Misty Day, která si odnáší 43 hlasů a na třetím místě Nan se čtrnácti hlasy.


Dále se umístily Cordelia, Madison a Queenie.

Již ve čtvrtek bude odvysílána desátá epizoda a ta by nám měla napovědět, která z dívek bude nová Nejvyšší a vystřídá Fionu ve vedení Covenu. Pro koho jste v anketě hlasovali vy a proč?

Diskuze /18

Kothy

Puvodne pro Zoe, ale nakonec pro Misty Day, protoze se okolnosti naklani spis k ni…

7.1.2014 | 14:06:55
Ann Taylor

Pro Nan, protože by se mi líbila, ale nezavrhuji ani Misty. Zoe by samozřejmě mohla, ale je to takové na ráně a nemám ji ráda, takže doufám, že ta to nebude. Ale pak jsem poslední dobou myslela i na Joan a na to, že s tím, že se s nimi spojí královna voodoo, mohla by je převzít, zemře-li Fiona kvůli rakovině, ale stejně bych měla nejradši Nan :)

redaktor
7.1.2014 | 14:27:58
franky92

Myslel jsem si, že to bude Zoe, ale ted si začínám myslet, že by to mohla být Queenie, pokud žije. Znamenalo by to i stvrzení, že mezi Marií Laveau a Covenem je mír.

7.1.2014 | 15:34:00
Kamylko

ja uz ani neviem ci a koho som hlasoval :D kazdopadne ako poznam/-e Murphyho, tak nakoniec to bude take nieco co velmi malo ludi bude ocakavat :D

7.1.2014 | 15:49:32
1Bobesh1

Já hlasoval nejprve pro Misty, protože se to nabízelo jako velké překvapení, ale teď je Misty největší adeptkou a tak jsem změnil hlas na Nan. Myslím, že u ní bude hrát velkou roli i zabití Luka…

Teorie s Marií mi přijde přehnaná a nebyl by to zrovna nejlepší konec série. Spřátelení mi nepřijde jako Ryanův styl :D

admin
7.1.2014 | 20:37:45
vojtamkv

A já myslím, že to bude někdo, s kým vůbec nepočítáme. :-D

7.1.2014 | 20:38:24
suxess

myslel jsem si, že je to Misty, ale teď vůbec nevím.. po tom, jak jí Myrtle označila si nemyslím, že to bude ona. O Zoe by byla moc profláklá, ale teď se pozornost přesunula na Misty, takže ta mi taky nepřijde vyloučená. Ale nevím co Nan.. řešilo se, že Supreme musí být zdravá, a nevím jestli herečka s downovým syndromem je pravá adeptka. Ale uvidíme :)

#8 Ann Taylor
7.1.2014 | 21:46:41
Ann Taylor

#7 suxess: Když to je právě to. Herečka ho má. Jasně. Ale na rozdíl od první řady – tady nikdy nikdo neřekl, že ho má i Nan. Slečna Dokonalá Zmrtvýchvstalá se jí posmívala kvůli vzhledu, ale že by byla postižená, to tam nikdy nepadlo. Takže to nejde brát s úplnou jistotou.

redaktor
8.1.2014 | 7:42:03
Ledoron

Misty je pořád stejná a nan taky, a nejsou vůdčí tipy. Ale Zoe dokázala sejmout toho zombíka. objevila v sobě novou schopnost, je jasný že to bude ona.77

8.1.2014 | 11:19:15
NEKROMOON

Nevím proč si vlastně všichni myslíme, že další nejvyšší musí být zase žena? Ikdyž na všech obrazech jsou ženy, víme přece, že existují i čarodějové, ač je jich mnohem míň. Přeztože toho jedinýho co se v AHS oběvil sice rozsekala Myrtle Snow a skoro všichni chlapi už jsou taky po smrti. Pořád tu je ještě Kyle Spencer. Který se taky vrátil zpět do života a není úplně jasný jak. Rituál jenž ho měl přivést zpět k životu, jak řekla Madison Montgomery se „Nepovedl“. A Kyle ožil až po polibku Zoe Benson. Není až tak jasné jestli ho oživila nevědomky ona, nebo jestli Kyle náhodou nemá taky dar „Obnovy“ jako Misty Day. Ale i kdyby další nejvyšší musela být žena, nemusí být Kyle nutně ze hry venku. I když to co teď napíšu bude asi hodně, hódně, hóódně moc přitažený za vlasy. Tak každý kdo viděl předešlé série musí uznat, že ve světě Ryana Murphyho je i takováhle zvrácená zápletka možná. -V prvním díle nám představili Kylea tak, že se tam vlastně jen mihl. A o jeho minulosti jsme se vlastně nic nedozvěděli. Jen předpokládáme, že je muž, ačkoli jsme jeho mužství nikdy neviděli. Po jeho smrti z něj zůstala jen hlava, kterou holky našily na tělo sestavené z částí těl jeho kamarádů. A protože ho taky nikdy neviděli nahého, také přirozeně předpokládali, že je mužem. Jelikož Ryan v předešlích seriích do scénáře propašoval vždy nějakou homosexuální postavu a ve 3 sérii ještě (pokud vím) žádná nebyla (Možná kromě toho rosekanýho čaroděje :D ). Domnívám se že je možné, aby Kyle byl ve skutečnosti lezbičkou, která se jen prostě oblékala jako kluk. A holky ho z ní pak udělaly. Byla to vlastně taková operace změny pohlaví podle Murphyho :D . Ale je to jen teorie a navíc jí moc nevěřím. Snad vás aspoň pobaví. :D

#12 unchained #13 vojtamkv
8.1.2014 | 22:50:53
NEKROMOON

Ještě jsem zapoměl napsat, že mu ta jeho zlobivá maminka říkala něco v tom smyslu : „-Jsi to sice ty, ale tělo máš jiné.“ Co když tím myslela mužské, místo ženského? Navíc existuje i ženská varianta jména Kyle – Kylie. Což znamená že spadá do skupiny jmen, které si transexuálové s oblibou dávají, protože jim usnadňuje přeměnu do opačného pohlaví.- http://www.vyznamy-jmen.com/n/Kyle

#15 kamyl
8.1.2014 | 23:14:01
unchained

Jestli mě něco pobavilo, pak je to tvůj pravopis…#10 NEKROMOON:

Jinak se přiznám, že už jsem přestala nad příští Nejvyšší špekulovat, při překladu dnešního dílu totiž zjišťuji, že mě ty mladé čarodějky vůbec nebaví a víc se mi líbí interakce těch „starých pušek“. :)

#14 NEKROMOON
překladatel
9.1.2014 | 11:46:41
vojtamkv

#10 NEKROMOON: Tak to mě pobavilo. :-D

Souhlas, mě také baví ty staré čarodějnice…jen mi chyběla hlava Kathy. :-D

9.1.2014 | 16:04:25
NEKROMOON

#12 unchained: Tak to máš veliké štěstí, že tě můj pravopis pobavil. Většinu lidí totiž naopak vyděsí. Ale ve tvém případě se tomu moc nedivím, protože vím, že překládáš titulky pro hororový seriál. (Za které jsem ti samozřejmě neskonale vděčný. -Děkuji, děkuji, děkuji!) A tudíž musíš mít pro strach uděláno. Jinak souhlasím s tím jak říkáš, že ty „starý pušky“ nebudou zas tak vystřílený. Což se po dnešním díle o jejich mladších koleginích říct nedá. :D

9.1.2014 | 16:52:36
kamyl

#11 NEKROMOON: Madison z neho chcela spraviť „dokonalého“ chlapca takže ženský pohlav. organ asi mať nebude :D a ešte k tomu pri tom skladani tiel raz povedala narážku že tento ho má veľký alebo niečo také tak počítam že dolnú časť bude mať Kyle od neho :D

#16 NEKROMOON
9.1.2014 | 18:54:14
NEKROMOON

#15 kamyl: Já ale netvrdil, že má ženský pohl. org. . Jen jsem zmínil, že existuje možnost, že ho mohl mít před tou nehodou. Neboť před ní jsme ho viděly vždy jen oblečeného a po ní se z jeho těla zachovala jen hlava. Proto Madison říkala, že vybrala jen ty nejlepší kousky. A samozřejmně neopoměla zmínit výběr penisu. ;) Ale to, že by se narodil jako žena by znamenalo (Pokud by nejvyšší mohla být pouze žena a muži by byli vyloučeni z „nominace“.) , že by mohl být novou nejvyšší, i když je nyní mužem. :)

9.1.2014 | 20:10:45
lilith23

Neviem kto bude nová najvyššia/najvyšší. Každopádne Spalding by bol tiež zaujimavá možnosť:D Ale ešte zaujímavejšou sa mi zdal názor ktorý som kdesi čítala, a pobavil ma a síce ten, že žiadna najvyššia ani čarodejnice ani klan nie sú, to má len Lana Banana halucinácie po lobotómii:D

#18 Charity
10.1.2014 | 12:12:59
Charity

#17 lilith23: tak to dobrý, zasmála jsem se :D

20.1.2014 | 12:42:59
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Podpoř nás ve finále Křišťálové lupy

Constantine se dočká pokračování, až Edna letos vyhraje lupu 

Podpoř nás ve finále Křišťálové lupy 2017 v kategoriích Zájmové weby a Cena popularity.

Hlasuj pro Ednu!

Stav překladu

Epizoda S07E07: Valerie Solanas Died for Your Sins: Scumbag

cz100%
DOKONČENO
en100%
DOKONČENO

2. až 4. epizodu překládá @nipandelm

Titulky pro vás překládá @unchained. Autorka titulků si nepřeje, aby její titulky byly nahrávány na jiné servery.

Jak vložit titulky do videa?

Reklama

Nové postavy

AHS získává dvě řady

AHS získává další dvě řady

AHS získává další dvě řady

Nedávno jsme se rozloučili s řadou šestou, očekáváme řadu sedmou, ale už teď víme, že se dočkáme řady osmé i deváté.

Hlídejte si nás