Edna se probouzí

Edna se probouzí

8.1.2021 19:11


Edna je zpět, a to v plné síle. Krátký výpadek je za námi a my vám teď můžeme slíbit, že vše už bude fungovat, jak by mělo.


Od 11. prosince jsme měli výpadek, který byl spojený s insolvenčním řízením našeho bývalého majitele, Mladé fronty a. s. Tento problém byl nakonec vyřešen prodejem celé online divize, což znamená, že náš portál má nový domov. Edna.cz je nyní majetkem vydavatelství Internet Info.

Touto cestou jsme se vám chtěli omluvit za dočasnou nefunkčnost našeho webu. Zároveň vám všem chceme poděkovat za zprávy plné pozitivní energie, které jste nám poslali prostřednictvím naší stránky na Facebooku. Vaše podpora byla opravdu skvělá.

Teď nás ale čeká hodně práce a budeme vás potřebovat víc než kdy jindy. Jednak potřebujeme obnovit funkčnost stránek. Vaše každodenní návštěva nám teď udělá obrovskou radost. Zároveň pokud u nějakého seriálu zjistíte, že nám u něj chybí odvysílaná epizoda, tak budeme rádi, když nám dáte vědět na admin@edna.cz.

Stejně tak budeme rádi, když nám nahlásíte chybějící seriál v naší databázi. Pokud jste tedy v prosinci sledovali novinku, která nám na webu chybí, tak nám napište taktéž na admin@edna.cz. Lednové novinky se pokusíme přidat v co možná nejkratší době, abyste si je mohli postupně přidat do Bedny.

Ještě jednou děkujeme za podporu a teď už pojďme společně prozkoumávat naši seriálovou databázi.



Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!