Nová televize s brutální úhlopříčkou? S Tipli.cz si ji může dovolit každý

Nová televize s brutální úhlopříčkou? S Tipli.cz si ji může dovolit každý

Chcete si požitek ze seriálu opravdu vychutnat? Jistě už máte zálusk na některou z nejnovějších televizí s úhlopříčkou až dva metry. Kde ale na takovou obrazovku sehnat peníze? Díky Tipli cashbacku si můžete televizi s brutální úhlopříčkou dovolit i vy!


Toto je reklamní sdělení

Ať už rádi sledujete filmy, nebo patříte k těm, kteří k televizi připojí konzoli a užívají si hraní her s přáteli, jistě toužíte po pořádné obrazovce. Ale taková televize s úhlopříčkou 70 palců něco stojí. Díky Tipli ji koupíte se slevou!

Využijte cashback a sledujte filmy ve velkém!

Zaregistrujte se na Tipli a získejte peníze z nákupů zpět. Jak to funguje? Vytvořte si zdarma účet na Tipli.cz a proklikněte se do vybraného obchodu. Proveďte online nákup a na účtu vám přistane určité procento z ceny zboží. Partnerské obchody platí Tipli provizi za přivedeného zákazníka. O tuto odměnu se s vámi cashbackový portál rozdělí.

Nejlepší televize se slevou? Poradíme, kterou vybrat. Nevíte si rady s výběrem televize? Přinášíme tipy na televize, na kterých maximálně ušetříte. Filmy si užijete lépe než v kině. Vaše nová televize už čeká!

1. Televize Samsung QE55Q6FN

Nejnovější televize Samsung s úhlopříčkou 55 palců (138 cm) má rozlišení obrazu ultra HD. Nezbytnou součástí je samozřejmě wifi a Smart TV internetový prohlížeč. Seženete ji na Euronics za 29 990 Kč. Při využití cashbacku ušetříte celkem 1 260 Kč.

2. Televize Philips 55OLED803

Televize Philips s úhlopříčkou 60 palců (151 cm) nabízí Smart TV internetový prohlížeč a možnost zapojení až pěti USB. Tuto novinku s operačním systémem Android koupíte na Euronics za 49 990 Kč. Díky Tipli ji budete mít o 2 100 Kč levnější!

3. Televize Sony Bravia KD + 1TB HDD Western Digital 

Nakupujte s cashbackem také v OKAY elektro. Například televizi Sony Bravia s úhlopříčkou 64,5 palců (165 cm) koupíte za 23 990 Kč. Pokud využijete Tipli cashback, ušetříte až 720 Kč. Televizi dostanete s externím diskem o velikosti 1 TB.

4. Televize LG + 1TB HDD Western Digital

Pokud si chcete sledování televize užít opravdu maximálně, mrkněte v OKAY na LG televizi s úhlopříčkou 75 palců (190 cm). Díky Tipli ji koupíte za 38 790 Kč a z původní ceny tak ušetříte neuvěřitelných 1 200 Kč! I k této televizi dostanete externí disk Western Digital velikosti 1 TB.

Máte vybráno? Tak vyzkoušejte Tipli na vlastní kůži! Proklikněte se do obchodu a užijte si novou televizi za sníženou cenu. Nevybrali jste si z naší nabídky? Mrkněte na další Tipli obchody, kterými jsou například Kasa.cz, Alza nebo CZC.cz.

Toto je reklamní sdělení

Filtr seriálů