Recenze: Bosch Masters lambda sonda

Recenze: Bosch Masters lambda sonda

Společnost Bosch byla první, která na trh přišla s lambda sondami, proto je produkt Bosch Masters lambda sonda první volbou mnoha řidičů. Lambda sondy od tohoto výrobce mají výborný systém funkčnosti, jsou velmi odolné a optimální je i kompatibilita s různými motory.


Pokud máte lambda sondy, které pracují dobře, i váš motor bude pracovat bez menších problémů. Také se tímto zaručí, že do ovzduší se bude vypouštět jen malé množství emisí. Většina výrobců aut po celém světě preferuje právě Bosch Masters lambda sondy.

Thumbnail Play icon

Značka má mnoho variant lambda sond, které jsou kompatibilní s více než 85 % vozidly. Ročně tento výrobce vyrobí asi 45 milionů kusů tohoto produktu. Vývoj těchto sond se neustále zlepšuje, čímž se vylepšuje výkon samotného produktu a zaručuje se, že vždy bude splňovat nejnovější technologické standardy. Další výhodou je, že součástku vám výrobce doručí připravenou k instalaci, což vám ušetří mnoho času i peněz. Když je součástka nainstalovaná, výrobce doporučuje její pravidelnou kontrolu při každé prohlídce auta.

Bosch Masters lambda sondy pracují ruka v ruce se systémem řízení motoru, aby se zaručilo optimální složení palivové směsi. Děje se to proto, aby se zaručil efektivní chod motoru, dobrý a čistý výkon.

www.EuAutoDily.cz Toto je komerční sdělení

Filtr seriálů