Upravte si lištu podle svého a nezobrazujte si novinky u seriálů, které ještě nesledujete

Upravte si lištu podle svého a nezobrazujte si novinky u seriálů, které ještě nesledujete

11.8.2017 9:28


Po čase vám přinášíme další novinky, díky kterým si můžete přizpůsobit Ednu podle svého. Zaměřili jsme se na požadovanou úpravu lišty a zobrazování novinek.


Vlastní lišta se seriály

Spousta našich fanoušků si přála mít na Edně svou vlastní lištu, odkud by se každý mohl jednoduše dostat na weby svých oblíbených seriálů. Nyní to konečně můžete s naší novou lištou udělat. Stačí, když po přihlášení kliknete na „upravit“ v pravém horním rohu. Do své lišty si pak můžete dát až deset seriálů. Pokud si časem budete chtít do lišty přidat jiné seriály, tak to pochopitelně budete moci udělat. Seriály se vám v liště budou zobrazovat v abecedním pořadí.

(Lištu si můžete upravit v pravém horním rohu)

(Do lišty si můžete dát maximálně deset seriálů)

Zapínání/vypínání novinek a vysílaní u jednotlivých seriálů 

Druhá novinka obohacuje Bednu, kterou jsme pro vás tento rok připravili. Pokud máte v Bedně nějaký seriál, na který se chcete podívat, ale neplánujete to udělat hned, tak si u něj můžete vypnout zobrazování novinek a vysílání, které se objevuje na hlavní stránce Edny. Stačí jednoduše kliknout na ikonku fajfky u daného seriálu v Bedně. Ikonka se vám následně změní na křížek, díky čemuž poznáte, že u daného seriálu se vám na hlavní stránce nebudou objevovat novinky a vysílaní. Když se pak rozhodnete, že chcete vidět novinky a vysílání na hlavní stránce, tak opět stačí kliknout na křížek, díky čemuž se vše vrátí do normálu.

(Zapínání/vypínání novinek a vysílání je u seriálů skutečně jednoduché)

Tuto novinku jsme zavedli především proto, abyste na hlavní stránce neviděli spoilery k seriálům, které máte v Bedně, ale ještě je nesledujete. Zároveň se vám tento seriál nebude objevovat ve vysílání, aby vám „nepřekážel“ mezi seznamem sledovaných seriálů.



Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!