Video: Jak funguje Edna a překlady seriálů?

Video: Jak funguje Edna a překlady seriálů?

31.7.2015 17:30


Nahlédněte nám do kuchyně, skoro až pod pokličku. Společně s webem Živě.cz jsme pro vás natočili video, ve kterém představujeme naši práci a stručně vysvětlujeme, co na Edně děláme, zejména pak jak vzniká překlad českých titulků.


Chcete se dozvědět více o Edně a lidech, kteří se na ní pohybují? Tak to jste tu správně. Připravili jsme pro vás totiž video, ve kterém stručně vysvětlujeme, jak to u nás na Edně chodí. Natočili jsme ho ve spolupráci s webem Živě.cz, jehož šéfredaktor David Polesný našeho redaktora a překladatele @Hurleyho vyzpovídal. Video bude příští týden součástí Týdne Živě, u nás na Edně si ho ale můžete pustit už nyní.

Jestli vás více zajímá naše práce, určitě si přečtěte článek o překladatelích na webu eTrend.sk, rozhovor s našimi překladatelkami @Lucifrid a @KevSpa anebo si poslechněte @Hurleyho a @iHyiho v rozhovoru pro Rádio R.

Nezapomeňte nás také nominovat do letošního ročníku Křišťálové Lupy, ceny českého internetu. Za všechny vaše hlasy v kategorii Zájmové weby vám moc děkujeme!

Thumbnail Play icon


Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!