Všechno nejlepší! Edna slaví osmé narozeniny

Všechno nejlepší! Edna slaví osmé narozeniny

1.7.2016 7:45


Každý rok nemůžeme uvěřit tomu, jak Edna rychle roste. Dnes jí je osm let a když se opět ohlédneme za celou tou dobou, co je na českém internetu, musíme se skoro dojmout.


Těžko se nám chce věřit, že Edna slaví osm let své existence. Malý nenápadný prcek už dávno vyrostl z několika kalhot a každý rok si musí shánět pořád větší. Aby ne, když rosteme nejen co do obsahu, přeložených titulků nebo počtu redaktorů, ale díky vám roste i do návštěvnosti. Počet vašich návštěv vyrostl za poslední rok o více než desetinu a ročně jsme jich zaznamenali přes šestatřicet milionů. Díky za to! Stejně jako děkujeme za další návštěvnický rekord, který padl letos v pondělí 25. dubna, kdy vás přišlo skoro čtvrt milionu. I za to vám patří náš dík!

Ale abychom se jen neohlíželi do minulosti, podíváme se stejně jako každý rok i do budoucnosti. Připravujeme pro vás další novinky, které vám zpříjemní „pobyt“ na Edně, protože pro mnohé z nás – a doufáme, že i řadu z vás – je Edna takový druhý domov. Tentokrát ale nebudeme lákat na konkrétní věci (naznačíme jen, že se týkají třeba lepší práce s kalendářem vysílání), avšak zeptáme se vás: Jaký nejlepší dárek by vám Edna ke svým osmým narozeninám mohla nadělit?

Dejte nám vědět v komentářích, budeme se na tě těšit. Stejně jako na další určitě skvělý rok s vámi a se skvělými seriály, kterých je stále víc a víc.

Vaši Edňáci



Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se přihlaš!